Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 230 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 0:03   Citovat  

O to sa ani nepokúšaj prosím Ťa Velmi šťastný muhehe muhehe TO je dobré tak na tuningový zraz, keĎ potrebuješ nasvietiť pre efekt, zabudni na svietenie na ceste...
Poslal som ti inak SS Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 14:13   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Kluci jak mam vyresit zasekavajici se zadni pistky ,uz me to prestava bavit stejnej problem jsem mel u 6G ,problem je ,ze z celyho roku auto stoji v garazi pul roku ,mesic jezdi a mesic stoji v garazi ..pred pulrokem promazano a ted znova zapeceny, kotouce KO a desky uplne zmizeli.. mam sto chuti tam dat jiny brzdice naštvanej zitra je prozatim zrepasuji a vymenim desky a kotouce ,ale za pul roku to budu nejspis zase resit ...

Nazdar, pár stránek zpět se to řešilo ale je to mnohdy mravenčí práce to pročíst a najít všechny střípky do mozaiky.
Takže pro začátek, ruční brzda nemá nic společného s hydraulickým okruhem brzdové soustavy. Ruční brzda je ovládána skrze páku ruční brzdy, která přes táhlo, lano a bovden napíná/rozpírá pakny. Pokud ti přibržďuje ruční brzda tak je to způs. 2 případy. Máš zaseklé/zatuhlé lano v bovdenu a vratná pružina nedokáže pakny zpětně sevřít a uvolnit tak buben. Buď jej celé vyměň a nebo se jej pokus opravit. Čili demontáž a pomocí chemikálií (petrolej,nafta) odstraň korozi a propláchni bovden tak aby v něm lano opět hladce jezdilo, hlavně tam necpi žádný obyčejný mazací tuk, mohlo by se ti při velkých mrazech stát, že by ti zamrzl/zatuhl natolik, že by držel zataženou ručku i po povolení táhla, návrat k předchozímu nežádoucímu stavu. Výměna za nový je nejjednodušší cesta ale ne zrovna nejlevnější. Občas se stává, že zatuhne/zarezne i čep (excentr), který rozpíná pakny v bubnu a pružina nemá dostatek síly pakny povolit. Toto se mi kdysi stalo na Mazdě 323f BA, stačilo to rozmontovat, očistit a promazat (doporučuji měděnou pastu MOS/MUS nebo pastu na bázi uhlíku (grafitku). Další možnost je špatně seřízená pakna, když zvedneš kolo a máš povolenou brzdu, mělo by jít ručně otáčet, pokud se neotáčí a předchozí závady se nekonají, je na vině špatné seřízení pakny. Ty se seřizují skrze otvor u náboje kola (je tam vložená prachovka), pod prachovkou je skryta matice, kterou se povolují/roztahují pakny. Na seřízení ti bude stačit šroubovák a chvilka trpělivosti. Tímto způsobem se doseřizuje ruční brzda. Pokud bude vše OK, kolem půjde otáčet a máš hotovo, mírného zadrhnutí si nevšímej, to se eliminuje po pár kilometrech jízdy až si pakny sednou. kouř
A teď ke kotoučovým brzdám. Pokud ti zůstávají vyset čelisti, jsou na vině 2 závady (a někdy i jejich kombinace):
- Zatuhnuté čepy třměnu, stává se to a je jedno, jestli s tím jezdíš často nebo víkendově. Mazací tuk, časem vyschne, může se tam dostat vlhkost atd.. atd.. a ve výsledku se třmeny nevrací a kotouč se přibržďuje. Celé to je potřeba demontovat, vyčistit a promazat tak aby se s tím dalo hýbat za vyvinutí min. síly. Opět doporučuji jen mazací tuky k tomu určené.
- Zatuhnutý pístek, i toto se občas stává, zde hraje poměrně velkou roli, jak moc jsou brzdy zatěžovány, protože pokud je pístek hodně tepelně namáhán, tak se roztáhne a pod těsnící kroužek se dostane vlhkost, která po schládnutí zkondenzuje a začne způsobovat korozi. Takže ti pístek může po čase zareznout. Síla v hydraulické brzdové soustavě je natolik velká, aby pístek zvládla/vytlačit ale zpětný podtlak jej už nevrátí do původní pozice. Jsou na to opravné sady, případně repas nebo koupě nového.
Další možnostá je vysloužilá brzdová kapalina, ruku na srdce Se stydím , kdo jak často mění brzdovou kapalinu? zzzzzzz
I když je vizuálně brzdová kapalina v nádobce v pořádku, rozhodně již není stejná (stejná konzistence i vlastnosti) jako ta, co je u pístu... Vlivem času a teplot dochází k její postupné degradaci, takže má jinší bod varu, tendenci k nasákavosti vlhkosti, atd.atd. kuky kuk A to opět může vést k zareznutí pístku, takže doporučuji, tak jako všichni mechanici i v servisech, ji vyměnit za novou. O brzdových kapalinách a o brzdách všeobecně je tu pěkný topic...
Ještě jedna důležitá věc, pokud jsi přehřál brzdy (zaseknutý píst/třmen, dynamickou jízdou) mohlo dojít k přehřátí brzdové kapaliny v okruhu pístu a vznuku tak bubliny, pak je nutné samozřejmě soustavu důkladně odvzdušnit, což je další důvod, proč se pístek nevrací. Jsou zde lidi Ble , kteří říkají, že při výměně obložení to není potřeba ale pak se může dostavit stav popsaný o pár řádků výše.
Já to dělám vždy a nemám s tím problémy, těch pár korun za brzdovou kapalinu mě nezruinuje. Jelikož známe lidi, tak většinou kašlou na nějakou prevenci/údržbu odvzdušňovacích šroubů a tak jsou vždy ve stavu hraničícím s utržením, jelikož jsou totálně zarezlé a nelze s nimi pootočit a povolit. Já jsem na ně aplikoval chemii a s pomocí kladiva, ocelového kartáče a petroleje jsem tyto odvzdušňováky povolil, ne vždy se to ale podaří. Po odvzdušnění, jsem závit namazal měděnou pastou a celý závit jsem přetáhl stahovací bužírkou aby na něj tolik nepůsobila okolní vlhkost. Od té doby mám kontrolu, výměnu obložení a hlavně odvzdušnění bez problémů, jak u stařičké mazdy tak i u H+ .
Zkusím doma pohledat nějaké fotky.
Držím palce ať je s problémem zatočeno.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 16:56   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nazdar, pár stránek zpět se to řešilo ale je to mnohdy mravenčí práce to pročíst a najít všechny střípky do mozaiky.
Takže pro začátek, ruční brzda nemá nic společného s hydraulickým okruhem brzdové soustavy. Ruční brzda je ovládána skrze páku ruční brzdy, která přes táhlo, lano a bovden napíná/rozpírá pakny. Pokud ti přibržďuje ruční brzda tak je to způs. 2 případy. Máš zaseklé/zatuhlé lano v bovdenu a vratná pružina nedokáže pakny zpětně sevřít a uvolnit tak buben. Buď jej celé vyměň a nebo se jej pokus opravit. Čili demontáž a pomocí chemikálií (petrolej,nafta) odstraň korozi a propláchni bovden tak aby v něm lano opět hladce jezdilo, hlavně tam necpi žádný obyčejný mazací tuk, mohlo by se ti při velkých mrazech stát, že by ti zamrzl/zatuhl natolik, že by držel zataženou ručku i po povolení táhla, návrat k předchozímu nežádoucímu stavu. Výměna za nový je nejjednodušší cesta ale ne zrovna nejlevnější. Občas se stává, že zatuhne/zarezne i čep (excentr), který rozpíná pakny v bubnu a pružina nemá dostatek síly pakny povolit. Toto se mi kdysi stalo na Mazdě 323f BA, stačilo to rozmontovat, očistit a promazat (doporučuji měděnou pastu MOS/MUS nebo pastu na bázi uhlíku (grafitku). Další možnost je špatně seřízená pakna, když zvedneš kolo a máš povolenou brzdu, mělo by jít ručně otáčet, pokud se neotáčí a předchozí závady se nekonají, je na vině špatné seřízení pakny. Ty se seřizují skrze otvor u náboje kola (je tam vložená prachovka), pod prachovkou je skryta matice, kterou se povolují/roztahují pakny. Na seřízení ti bude stačit šroubovák a chvilka trpělivosti. Tímto způsobem se doseřizuje ruční brzda. Pokud bude vše OK, kolem půjde otáčet a máš hotovo, mírného zadrhnutí si nevšímej, to se eliminuje po pár kilometrech jízdy až si pakny sednou. kouř
A teď ke kotoučovým brzdám. Pokud ti zůstávají vyset čelisti, jsou na vině 2 závady (a někdy i jejich kombinace):
- Zatuhnuté čepy třměnu, stává se to a je jedno, jestli s tím jezdíš často nebo víkendově. Mazací tuk, časem vyschne, může se tam dostat vlhkost atd.. atd.. a ve výsledku se třmeny nevrací a kotouč se přibržďuje. Celé to je potřeba demontovat, vyčistit a promazat tak aby se s tím dalo hýbat za vyvinutí min. síly. Opět doporučuji jen mazací tuky k tomu určené.
- Zatuhnutý pístek, i toto se občas stává, zde hraje poměrně velkou roli, jak moc jsou brzdy zatěžovány, protože pokud je pístek hodně tepelně namáhán, tak se roztáhne a pod těsnící kroužek se dostane vlhkost, která po schládnutí zkondenzuje a začne způsobovat korozi. Takže ti pístek může po čase zareznout. Síla v hydraulické brzdové soustavě je natolik velká, aby pístek zvládla/vytlačit ale zpětný podtlak jej už nevrátí do původní pozice. Jsou na to opravné sady, případně repas nebo koupě nového.
Další možnostá je vysloužilá brzdová kapalina, ruku na srdce Se stydím , kdo jak často mění brzdovou kapalinu? zzzzzzz
I když je vizuálně brzdová kapalina v nádobce v pořádku, rozhodně již není stejná (stejná konzistence i vlastnosti) jako ta, co je u pístu... Vlivem času a teplot dochází k její postupné degradaci, takže má jinší bod varu, tendenci k nasákavosti vlhkosti, atd.atd. kuky kuk A to opět může vést k zareznutí pístku, takže doporučuji, tak jako všichni mechanici i v servisech, ji vyměnit za novou. O brzdových kapalinách a o brzdách všeobecně je tu pěkný topic...
Ještě jedna důležitá věc, pokud jsi přehřál brzdy (zaseknutý píst/třmen, dynamickou jízdou) mohlo dojít k přehřátí brzdové kapaliny v okruhu pístu a vznuku tak bubliny, pak je nutné samozřejmě soustavu důkladně odvzdušnit, což je další důvod, proč se pístek nevrací. Jsou zde lidi Ble , kteří říkají, že při výměně obložení to není potřeba ale pak se může dostavit stav popsaný o pár řádků výše.
Já to dělám vždy a nemám s tím problémy, těch pár korun za brzdovou kapalinu mě nezruinuje. Jelikož známe lidi, tak většinou kašlou na nějakou prevenci/údržbu odvzdušňovacích šroubů a tak jsou vždy ve stavu hraničícím s utržením, jelikož jsou totálně zarezlé a nelze s nimi pootočit a povolit. Já jsem na ně aplikoval chemii a s pomocí kladiva, ocelového kartáče a petroleje jsem tyto odvzdušňováky povolil, ne vždy se to ale podaří. Po odvzdušnění, jsem závit namazal měděnou pastou a celý závit jsem přetáhl stahovací bužírkou aby na něj tolik nepůsobila okolní vlhkost. Od té doby mám kontrolu, výměnu obložení a hlavně odvzdušnění bez problémů, jak u stařičké mazdy tak i u H+ .
Zkusím doma pohledat nějaké fotky.
Držím palce ať je s problémem zatočeno.

dik moc za vycerpavajici odpoved ,muj pripad bude asi fakt spatnej material na promazani kdyz to ctu ,mam repasni sadu a tu jsem zatim nedal pokud nenajdu idealni mazaci matros Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 17:52   Citovat  

Co se tyce kridla ,tak je to bez problemu,bal jsem se poskozeni pri sundavani ale je tam 6 sroubku a 4 cvocky ktery jdou vymacknou je jen treba vetsi sila Velmi šťastný

jinak mam na prodej komplet zadni dvere stav vid foto kouř

12399114_798776373579120_1663825592_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
12399114_798776373579120_1663825592_n.jpg, 86.03 kB

12395276_798776320245792_476028062_n.jpg

12395276_798776320245792_476028062_n.jpg, 65.84 kB

12395498_798776043579153_1225842034_n (1).jpg

12395498_798776043579153_1225842034_n (1).jpg, 56.59 kB
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 19:54   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
stejne jako ja a v tomhle stavu budes tam kde ja ted mozna tak za 50-100km Velmi šťastný a pak nacaty prasatko ,
lozisko kola a zadelany disk ze ho uz nevycistis Velmi šťastný

Už jsem s tím najel pár tisíc km od doby, co jsem si toho všimnul a pořád bez problémů, mimo toho zvuku zezadu. Úsměv Zní to fakt jak sjetý desky.

Jak píše von-pivoj, mazadlo použil mechanik správné (přesně tak mi to popisoval, jako pivoj), pístky jsou nové a brzdovka také. V lednu se tam chystám, tak to nechám prověřit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 23:32   Citovat  

Střelec napsal:
Už jsem s tím najel pár tisíc km od doby, co jsem si toho všimnul a pořád bez problémů, mimo toho zvuku zezadu. Úsměv Zní to fakt jak sjetý desky.

Jak píše von-pivoj, mazadlo použil mechanik správné (přesně tak mi to popisoval, jako pivoj), pístky jsou nové a brzdovka také. V lednu se tam chystám, tak to nechám prověřit.

no halvne by me zajimalo to mazadlo ,jake ma byt ,kamos rikal neco o grafitovy vazeline to mi hlava nebere
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 0:27   Citovat  

Není náhodou to mazadlo u té repas sady?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 0:38   Citovat  

Kmóďa napsal:

nene,jen valecek a gumicky ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 0:45   Citovat  

Já ho tam určitě měl...

Výstřižek.PNG

Výstřižek.PNG, 121.9 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 1:41   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no halvne by me zajimalo to mazadlo ,jake ma byt ,kamos rikal neco o grafitovy vazeline to mi hlava nebere

Poptám se ho.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 13:56   Citovat  

Kmóďa napsal:

Nazdar, já výlučně používám toto: tudy odkaz
Vyrábí se to i ve spreji, ale ten mi nepříjde tak dobrý, protože je naředěný (aby byl tekutý a rozprašovatelný), jako klasická pasta. Samozřejmě je dobrá i grafitka.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 14:01   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já ho tam určitě měl...

To je nějaká univerzální sada? Nějak nerozumím tomu, proč je tam tolik těsnících O-kroužků a hlavně několik velikostí odvzdušňováků..... to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 15:46   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já ho tam určitě měl...

mam neco podobneho a jak koukam ze mas stejny gumicky na voditka ktery maj masivnejsi vroubky nez origo,
by me zajimalo jak jsi je tam narval Velmi šťastný
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 17:59   Citovat  

Ahoj kolegové, máte s tím (montáž origo tempomatu) někdo zkušenost? Je třeba úprava / výměna řídící jednotky, případně jaké jsou komplikace. V mém 2.0 2005 mi to chybí...díky za tipy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 13:25   Citovat  

fera2 napsal:
Ahoj kolegové, máte s tím (montáž origo tempomatu) někdo zkušenost? Je třeba úprava / výměna řídící jednotky, případně jaké jsou komplikace. V mém 2.0 2005 mi to chybí...díky za tipy

Myslím, že to možné je ale nedokáži odhadnout složitost instalace. Určitě bude nutné připojit se k ŘJ a nastavit tuto možnost, nepředpokládám, že by v tomto měl být problém, horší to bude s hardwarem. Aktivace (nastavení, deaktivace) tempomatu je prováděna tlačítky na multifunkčním volantu, čili, pokud těmito tlačíkty nedisponuje tvůj volant budeš jej muset vyměnit za typ, který je tímto vybaven, nebo jak jsem dohledal na netu, lze tam tyto tlačítka zvlášť doinstalovat, samozřejmostí je propojení volantu s ŘJ. Ale to by mělo být předpřipraveno v samotném volantu. Další komplikaci vidím v zobrazování aktivovaného tempotmatu na palubní desce (Ikona "crouse control" a "Main control"). Zde si opět nejsem jist, zda těmito ikonami jsou vybaveny všechny palubní desky bez ohledu na motorizaci a typ Acco.
Docela zajímavé informace nalezneš zde:
tudy odkaz
Dej pak vědět, jestli jsi se do toho pustil, případně, jak jsi dopadl.
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2015 , 20:10   Citovat  

Čaute pánové. Jaké značky řemenu máte na benzínech original? Acca mám rok a nevím ,jestli byl někdy vůbec měnen. Mám tuším gates. to mi hlava nebere
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2015 , 23:53   Citovat  

MAREKB napsal:
Čaute pánové. Jaké značky řemenu máte na benzínech original? Acca mám rok a nevím ,jestli byl někdy vůbec měnen. Mám tuším gates. to mi hlava nebere

Klínový? Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2015 , 0:20   Citovat  

Hellborn napsal:
Klínový? Se stydím

No na A7g je jen jeden řemen,plochý vícedrážkový,který pohání alternátor,servočerpadlo i kompresor klimatizace.
Myslím že by tam měl být Mitsuboshi nebo Bando,schválně se zítra podívám co tam mám já...
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2015 , 23:06   Citovat  

dotazuji se erudovanych na nasledujici :

ve svolavaci akci me byl vymene airbag spolujezdce .
Je tento airbag od stejneho vyrobce (Takama) nebo
od koho ?
Kdo ma vice serioznich informaci o tomto problemu ?

Tykalo se pochopitelne asi jen meho 2.2-i-CTDI ,

[s](moderator "Bully" snad promine posledni vetu , ze tento dotaz by snad
mohl mit nejakou formou spolecnost s jinym , a jim uzamcenym "topikem" )[/s]
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2015 , 23:10   Citovat  

Kmóďa napsal:
No na A7g je jen jeden řemen,plochý vícedrážkový,který pohání alternátor,servočerpadlo i kompresor klimatizace.
Myslím že by tam měl být Mitsuboshi nebo Bando,schválně se zítra podívám co tam mám já...

Řemen běhá "zádama" po napínací kladce = nápis/označení je po pár km pryč...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 0:02   Citovat  

alvi:
svolavaci akce na airbagy porad jeste probiha, normalne by te mel obeslat primo prodejce/servis, pokud si na aute teda nedelas vsechno sam. Pripadne oslov jakykoli servis nebo prodejce sam, s cislem VIN sveho vozu. Svolavacka nema nic spolecneho s motorizaci, stejne airbagy se pochopitelne davaly do vsech 3 motorizaci.
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 0:17   Citovat  

Dekuji .
Ja vim , ja ctu .
Jednalo se pouze o opravdovy dotaz jak to s temi airbagy je ,
protoze "jakysi" technik mi neumel dat dat uspokojivou odpoved .
(2× polozena konkretni otazka na znacku vyrobce ) .
Airbag uz je vymenen !

Zminka o mem "2.2 i-CTDi" v teto souvislosti
byla minena [u]zamerne[/u] jen pro ty druhe majitele jinych motoru ......
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 3:35   Citovat  

Bully napsal:
alvi:
svolavaci akce na airbagy porad jeste probiha, normalne by te mel obeslat primo prodejce/servis, pokud si na aute teda nedelas vsechno sam. Pripadne oslov jakykoli servis nebo prodejce sam, s cislem VIN sveho vozu. Svolavacka nema nic spolecneho s motorizaci, stejne airbagy se pochopitelne davaly do vsech 3 motorizaci.

I kdyby si dělal na autě vše sám,oni si majitele těch postižených aut najdou...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 9:51   Citovat  

Kmóďa napsal:
I kdyby si dělal na autě vše sám,oni si majitele těch postižených aut najdou...

Tezko ziskaji pristup k osobnim udajum z registru vozidel, ale neres to. Kazdy mel nekdy co do cineni s nejakym autorizovanym servisem a ten si uz data uchovava, davame mu je dobrovolne sami.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 10:09   Citovat  

Bully napsal:
Tezko ziskaji pristup k osobnim udajum z registru vozidel, ale neres to. Kazdy mel nekdy co do cineni s nejakym autorizovanym servisem a ten si uz data uchovava, davame mu je dobrovolne sami.

No nevím... Otci (je na něj psaný Accord) chodily pozvánky na kampaně na starou adresu, i když už byl přestěhovaný i papírově, ale výzva na airbag přišla na správnou adresu...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 12:30   Citovat  

Bully napsal:

Nejspíš získají přístup,proto to píšu. Vlastní zkušenost. Taky jsem si myslel že mě nenajdou,když jsem Accorda koupil nedávno a nebyl v servisu. Proto jsem se tam byl ptát sám a nechat to vyměnit. A oni si mě našli,přišel mi asi za dva dny po výměně dopis z Centra služeb pro silniční dopravu,kde byl přiložený i dopis z Honda Motor Europe Limited ať se dostavím do servisu...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 14:27   Citovat  

alvi napsal:
dotazuji se erudovanych na nasledujici :

ve svolavaci akci me byl vymene airbag spolujezdce .
Je tento airbag od stejneho vyrobce (Takama) nebo
od koho ?
Kdo ma vice serioznich informaci o tomto problemu ?

Tykalo se pochopitelne asi jen meho 2.2-i-CTDI ,

(moderator "Bully" snad promine posledni vetu , ze tento dotaz by snad
mohl mit nejakou formou spolecnost s jinym , a jim uzamcenym "topikem" )

Mě bylo sděleno, že se ve svolávačce nemění celý airbag, ale pouze pyropatrona - vyvíječ. Což mám i na faktuře. Ta byla vadná a při vystřelení praskla a dělala škody...

Našel jsem fakturu a mám tam:

Číslo dílu / název dílu: 04785SEA308 / KIT, AS INFLATOR C v ceně 1190,- Kč bez DPH

Práce:
Diagnostika airbagu - výměna vyvíječe u spoluj., 286,- Kč be DPH.

Nic z toho jsem samo neplatil.

Jinak já jsem na stejné adrese už 3 roky, auto jsem koupil před půl rokem (čerstvý dovoz) a žádný dopis jsem nedostal. Kdybych si sám nezadal VIN do té jejich web. aplikace, tak ani nevím, že se mě to týká... Kontrolovali jsme to s prodejcem před předáním a ještě to tam zařazené nebylo.
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 15:31   Citovat  

Bully napsal:

Na základě informací a žádosti výrobce vozidla svolává provozovatele dotčených vozidel MD ČR a to prostřednictvím své organizace Centrum služeb pro silniční dopravu. V dopise od zmíněné instituce je pak uvedeno kde a kdy je možné si nechat vůz zkontrolovat.

Já dopis neobdržel, ale to nejspíš proto, že jsem tam zajel dřív, než mě stihli obeslat Velmi šťastný
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 17:16   Citovat  

Moc to řešíte, já napsal do autorizáku a hotovo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 18:55   Citovat  

MAREKB napsal:
Moc to řešíte, já napsal do autorizáku a hotovo.

asi tak,cely stranky klaboseni o jedne jasne veci Tak to valím bulvy jsi pripadam jak ve skolce ,pak kdyz nekdo potrebuje opravdu pomoci tak se nedohleda Tak to valím bulvy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina