Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo je největší srdcař "H"?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Potvůrka je teď offline  Potvůrka
1 háčko
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.11.2007 , 20:15   Citovat  

No tak kdybychom u nás v rodině spočítali všechny Hondy, které stále vlastníme a nikdy neprodáme!!! Tak už máme slušné muzeum viz 1xcivic 1g, 2xcivic 2g, 3x civic 4g. 1x accord 1g, 1x shuttle 1g, 2x shuttle 2g a 1x CRX 2g a pak pár vraků a závoďák pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.11.2007 , 20:26   Citovat  

infinity napsal:
pred 10ti lety jsem mel 9 roku Velmi šťastný

nápodobně
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2007 , 21:52   Citovat  

muhehe No,Robo,tak se ti tu hezky rozpovídali,ale v tomto směru budeš opravdu asi jedinej Honda srdcař přátele OK
   Návrat  
Robo je teď offline  Robo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2007 , 18:03   Citovat  

spoon napsal:
muhehe No,Robo,tak se ti tu hezky rozpovídali,ale v tomto směru budeš opravdu asi jedinej Honda srdcař přátele OK

njn,alespoň tu padlo pár zajímavých příspěvků Velmi šťastný OK
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 11:36   Citovat  

Mne uz je vicemene jedno,jestli me nekdo ma za srdcare nebo ne,s Hondou jsem zacal planovite a to pred 5 lety.Nemuzu za to,ze si reknu "tohle auto u me zustane aspon 5 let" a pak ho stejne po 2 letech prodam.C5G byl ne uplne dobre opraveny,na P4G pak nezbyvaly prostredky a V@P z ni byl nadseny,tak ma,co chtel.C3G nesplnil svuj ucel a ac nanho obzvlast rad vzpominam (muj prvni Hondi karbec s neskutecnou vydrzi HaHaaa ),byl rezaty jak liska a oprava pro me nerentabilni.C4G ted pujde bud pristi rok k prodeji anebo ho na par let ulozim ke spanku.V soucasne dobe mne 4 Honda + od vcerejska jedna na dily bohate staci...
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 13:00   Citovat  

Myslím, že titul "srdcař" náleží každému, kdo chová náklonost a cit i bez nějakého časového omezení.
   Návrat  
Desperado je teď offline  Desperado
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 15:01   Citovat  

ReNo napsal:
p3g nekdy v 1998 ... jojo, to jsem byl s takovou karou za mafiana naštvanej

10/1996 - Prelude 3G, taky jsem s ní byl a s ní stále jsem mafián Úsměv. Společných 11 let !
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 16:57   Citovat  

Desperado napsal:
10/1996 - Prelude 3G, taky jsem s ní byl a s ní stále jsem mafián Úsměv. Společných 11 let !

Hezkyyyyy,tak to už jste dva.. OK Si tu Robo už nebude připadat jako kůl v plotě Lucy
   Návrat  
Robo je teď offline  Robo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 20:29   Citovat  

spoon napsal:
Hezkyyyyy,tak to už jste dva.. OK Si tu Robo už nebude připadat jako kůl v plotě Lucy

je to dobrý kouř
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 22:46   Citovat  

SpideX napsal:
No to jsi na tom ještě dobře Se stydím Já 8 let kouř

Klucííí já 7 Velmi šťastný Mr. Green
   Návrat  

Filda je teď offline  Filda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 0:37   Citovat  

Pred 7-8 lety jsem zacal jezdit s Hondou ale ne svoji kamaraduv otec mel v Pv prodejnu Honda a on tam delal. Nebot jsem byl na civilce u technickejch tak jsem tam imrvere u neho sedel tak jsem mu obcas vypomahal ze jsem ruzne vozil auta zakaznikum z oprav ci nove. Asi nejveci zazitek tenkrat byl kdyz jsme vezli do Olomouce 3litrovyho Legenda ja v te dobe lital zigulikem od rodicu muhehe muhehe
   Návrat  
Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 4:01   Citovat  

No jak se to veme..10let bych sice věkově taky nezkousl(v té době jsem holdoval fichtlu), ale musím podotknout, že mám jiné zásluhy..rodina vždy prosazovala českou a německou produkci automobilů takže jsem svym způsobem zradil..těch keců okolo co jsem si vyslechl..no co jsem měl dělat když jsem zamilovanej!! Tak to valím bulvy :muck: Jinak 4roky zpět P3G..
   Návrat  
Loky666 je teď offline  Loky666
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 4:13   Citovat  

1997..prelud 3g v 99.jsem ho rostrelil v nemecku a nasledoval acord 2l.94r.toho jsem vlastnil 2roky. V roce 2001jsem si konecne mohl splnit svuj sen a poridil si prelude4g Hihi koupeny v nemecku po prvnim m.v seriov.stavu. Honda Honda
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 23:15   Citovat  

UP Velmi šťastný
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 23:41   Citovat  

Dva roky zpet jsem chtel jako prvni auto Opel Calibra...pak jsem spatril Preludku ctvrte generace a doslo mi, ze Calibra fakt neni nejkrasnejsi coupe Velmi šťastný Sel jsem sem na stranky, procital clanky, prohlizel auta a po case bylo rozhodnuto a nejoblibenejsi znacce snad na celej zivot Úsměv
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 0:02   Citovat  

otec si koupil v roce 96 novou c6g coupe 1.6i LS-tehdy jich bylo v cr asi 7,deda o rok pozdejc c6g 1.4 sedan (tatik jej prodal a deda ma ted ufouna),otcim dostal jako sluzebku a5g ce8 2.0i ls...ja se k honde dostal nahodou...prvni auto bylo Fiat Uno 1.1 a dalsi mela byt brava 1.4 12V do te doby,nez mi bratranek zavolal,ze objevil a5g 2.0 96kw cc7 za 20k se 428tkm...od te doby mam za dva roky 3tiho accouse (jmenuje se tak i muj i krecek) a nevim,za co bych menil...nasledovalo cd7-a5g coupe 2.2 110kw a ted cb8-a4G aerodeck 110kw lpg... Úsměv
   Návrat  
smekami je teď offline  smekami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 0:12   Citovat  

Tak já si myslím že srdcař sem a mám to v genech. Koncem roku 91, kdy se začala prodávat Honda Civic 5g ji můj otec uviděl v nějakém časáku a byla to laska na první pohled. v té době sme měli Fávo jako 95% obyvatelstva HaHaaa Mno ale netrvalo to dlouho a někdy v 92 roku už byla C5G 1,5LSi v modré metalízce, v manuálu a v základní výbavě dovezená z Rakouska z prodejny Honda k nám domů Úsměv . To byla taky nádhera když se za náma cca do 97 roku lidi otáčeli bo všude kolem jezdily jen škodárny a fáva, nebo nanejvíš jiný koncernový nevzhledný pixle... Někdy v desíti mi ju tata slíbil že ju zdědím jak udělám řidičák, mno a pak, když mi bylo sedmnáct, tak sme pořídili CR-V a Civoušek putoval do garážky, kde si počkal až dostanu papíry a od té doby sme spolu až do mých dvacíti jezdily. Pak mi v noci při cestě z Olomouce na Přerov vlezl do cesty ožralej chodec a já abych ho nesestřelil, tak sem udělal myšku a dvakrát se otočil a s Hondíkem zacouval ve stokilometrové rychlosti do příkopu a opřel střechu do stromu Smutný . Dva měsíce na to už sem měl doma Svýho současnýho C5G (r.v.1995) v šedé metle, v plný palbě a se servisní knížkou a najetýma 50.000Km z německa od nějakýho skoro 90letýho pána.
Honda to je prostě srdeční záležitost v naší rodině a nikdy se v našich garážích asi na kapotě jiný znak než Honda pyšnit nebude. I LOVE MY Honda
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 7:16   Citovat  

uz nevim jak je to dlouho,to mi bylo asi cersve 18 (mozna sem jeste nemel ani papiry).. ted 25 .. s kamosem jsme jezdili prelude 3g 2litr asi 130koni, placka, sibr,mrkacka, a jeste k tomu honda, ... uchvatil me posez skoro na zemi .. a kdyz jsem pred 4 rokama uvazoval co prijde po me 105te skode tak sem premyslel fabia, golf,audi ... chtel sem neco co neni tak obvykly, a civic 6g byl pro me ten pravej, tenkrat jich jeste nebylo tolik co ted
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 8:14  Naposledy upravil M@jk dne 23.12.2015 , 18:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

A panečku,

někdo vytáhl a oprášil dobré téma, to by bylo zapotřebí jich vytáhnout víc ... HaHaaa (témat samozřejmě)

No tak, C5G EG5tku máme od roku 07/2006, mezi jsem přišel na to, v jak zuboženém stavu jsme ji pořídili, a několikrát jsme ji prodávali, ale v 04/2008 mi jsme ji začli dávat dohromady a dnes v 06/2010 máme téměř autí hotové a funkční už bych mohl říci, že je to též srdeční záležitost. Najela s námi plno km, poznali jsme plno přátel a to jen tak v životě se nepodaří.

Takže kdybych osobně volil, tak další auto HONDu, jenže asi též starší byť bezpečnější, nové mi moc neříkají - kromě Civic 8G Type R FD2 - sedan JDM. Se stydím
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 18:11   Citovat  

Robo napsal:
Ahoj srdcaři Honda , chtěl jsem se zeptat,(když už se nám tu rozjíždí ty diskuze Velmi šťastný ) , kolik z nás má svojí Honda 10 a více let? Hihi

Tak a je to tu! Uteklo to rychle - za půl roku budu slavit s mým červeným Civicem kulatiny 10 let! Moje první auto! A mám ho dodnes. Po 8 letech od mého posledního příspěvku mohu říct - jsem srdcař! Úsměv

(Byl jsem vždy věrným Hondařem a i když jsem teď pupkatým vousatým okroužkovaným fotříkem a jezdím kombíkem, tak je to ale Honda Accord Tourer Type S a neumím si představit, že tomu bude jinak.) Velmi šťastný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 18:36  Naposledy upravil M@jk dne 23.12.2015 , 19:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mireczek napsal:
Tak a je to tu! Uteklo to rychle - za půl roku budu slavit s mým červeným Civicem kulatiny 10 let! Moje první auto! A mám ho dodnes. Po 8 letech od mého posledního příspěvku mohu říct - jsem srdcař! Úsměv

(Byl jsem vždy věrným Hondařem a i když jsem teď pupkatým vousatým okroužkovaným fotříkem a jezdím kombíkem, tak je to ale Honda Accord Tourer Type S a neumím si představit, že tomu bude jinak.) Velmi šťastný

Ahoj,
no nekecej. Fakt?

My za 8 měsíců si připomeneme tu "chybu", že jsme to auto koupili se údajnými 117.000km. Holt chybama se člověk učí. Auto je hotové. Více méně, čeká se už jen na pár drobností, jako je lak, nějaké polyuretany a hotovo. Naladěno na HONDATA ECU je také, takže myslíme, že super 10 let. Sjezdili jsme půlku střední Evropy: A, CH, D, snad celou ČR a SK a stále toho není dost. Příští rok se podíváme do Lucemburska ... takže pohodička.

Natočených 340.000km. Kmóďa určitě více.

přátele
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 18:44   Citovat  

Zhruba za dva tejdny oslavím sedm let vlastnictví C5g.. předlouho trvalo, než se ze strastí staly převážně slasti, auto jezdí, brzdí, drží, zatáhne, poslouží jako racingkára, stěhovák, hotel i šmajchlkabinet, ale narozdíl od M@jka to moje auto ještě zdaleka hotové není..
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 18:51   Citovat  

Prvni Honda jsem mel v roce 2001 a od Te doby je pro me H+ srdcovka Úsměv

Proste prirostla. VTEC

Acco u nas bydli 7 let
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 18:57   Citovat  

C5g jsem koupil 6/2003 tedy ho mám už 12,5 roku a 4/2014 jsem k němu přikoupil A7g aby mu nebylo smutno Velmi šťastný
Ozvu se zase zhruba na jaře roku 2025 s dalším Honda přírustkem pořádnej výtlem
   Návrat  
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 19:18   Citovat  

tak ja si svoji první hondu koupil před 18lety CRX1g ale bohužel ac jsem mel hodne hond kolem 25 az CRX 4x4 mam delší dobu ted to budou 3 roky. Nejdyl vlastním Capriho 10let ale ten uz nejaky rok jen stoji ve stodole pojizdne auto mam 6let a to RRC
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 19:44   Citovat  

První hondu - accorda 1G - jsem koupil asi před dvaceti lety a tím to všechno začalo Úsměv
   Návrat  
Walterrr je teď offline  Walterrr
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 21:01   Citovat  

Rok 1996 Prelude 3G přes druhou P3G,Accord 2,2coupe,Integra Type-R,Civic6G VTI s nim 6 skvělých let.Pote koupe me první NAFTY Civic 8G,mam ho uz 6let a jsem spokojeny. Ted jsem mu sehnal kamarádku babku P3G a jsme Happy. Tak nam to vychazi 19let rizeni a jen SAME HONDICKY!!!!!!! Je to tam. Honda
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 21:22   Citovat  

já to mam jednoduchý.na jaře to bude 17 let s ATR Velmi šťastný sice jsem k němu ze začátku neměl moc přístup ale v rodině bylo Velmi šťastný
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 21:50   Citovat  

čas tak rychle plyne ... je nádherné léto 1990, mě je 22 let, a po Asconě a Fuegu (klukovském snu, který šel po 14 dnech z baráku) kupuju v Německu něco japonského ... ono se v tom fakt dobře sedí, má to úžasný interiér a hodiny jak na nádraží, 5ti q Tak to koukám! ten volant a jak to jede Tak to koukám!
jo ACCORD 1.6 EX 1980 a je to ... Honda

a byl jsem ztracenej
   Návrat  
Acco-88 je teď offline  Acco-88
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 22:15   Citovat  

Tak já se také přidám se svým Accordem 2,0 EXI 3 generace, no a letos to je již 20 let co jsme spolu Velmi šťastný , holt čas plyne rychle. Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo je největší srdcař "H"?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina