Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pocity z jiných sportovních aut
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 15:57   Citovat  

to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 16:10   Citovat  

eric napsal:
nejprv sem to videl z boku a cumel sem jak vyorana mys, dojel sem to na semaforech,koukam,ctu ISF...pak zelena a ... vubec nic,motor sem neslysel,jel jak lemra,pan si asi jeste nezvyk ze svy stary oct tdi Velmi šťastný ani nevim,jestli mel zelenou rz nebo normalni, koukal sem po tech divnejch koncovkach vyfuku Smutný

Tak to bych ti přál slyšet, aby to pán odpálil, protože to má naprosto úchvatnej zvuk, kort ve vysokejch otáčkách, to změní zvuk stejně magicky jak VTEC OK
A to zrychlení... 0-100 za 4,9 je fakt super Velmi šťastný
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 16:18   Citovat  

Bitkar napsal:
ja bych klidne pri odmitnuti pujcit testovaci auto napsal o tom clanek Úsměv Neco na zpusob ze se bojej objektivni kritiky Úsměv uz by priste neodmitli, si myslim. Mrk ale je to jen teorie.

Joo kdyby to bylo tak jednoduchý... Je takhle hrubě pokáráš a vykašlou se na tebe úplně, není problém to půjčovat jen imagovejm časopisům a neobjektivním Světu motorů a Auto Tipu, který vyloženě koncernu lezou víš kam... KO
   Návrat  
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 12:12   Citovat  

Honda nsx OK jen by to chtělo na můj vkus přidat pár koní Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
meerecheck je teď offline  meerecheck
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 12:30   Citovat  

Sakra ... ja prd. Hondy jen CBR 954, 600 a 5G VTi s SRS a KN.
A ot : gsxr 600 az 1000, Kawy nejake, zavodni bmw 1 na okruhu jako spolujezdec, nekdy si neco snad i zaridim.
Vyborne pocity jsem mel z 330 konoveho Fiatka a tot vse ... nuda, sed ...
Samozrejme nejrychlejsi a nejlepsi je moje auto Velmi šťastný
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 22:34   Citovat  

kurec pan preturbickovany crxkovy 4kolkovy:-))))
jake jsou novinky na ceru MarAte??
mas nejaky web? ja tedka vubec nestiham, ale rad bych byl v obraze....
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 22:56   Citovat  

O víkendu jsem si připsal další zářez.Letošní carrera,bez Ska,bez GT,prostě klasika.Velkej drsňák už to není,ale pro mě,obyčejnýho smrtelníka to byl stejně zážitek.Pak jsem byl ještě svezen v gallardu superleggera,ale to jsem si řídit nedovolil,bylo mokro a měsíc starejch 230tis euro se mi házet do škarpy nechtělo.Třeba v srpnu bude počasí a dostanu předčasnej dárek od ježíška a svezu se s tím :hehe:
   Návrat  
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 23:31   Citovat  

U mě bude nová převodovka,kterou teďka dokončuje PreludeZ se svým týmem, moc se na ni těším Hihi
stránky jsou ve výstavbě (marat.cz, maratmotorsport.com, maratmotorsport.cz),aktuality jen na mogulracingteam.cz
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2008 , 21:52   Citovat  

kurna to jsem nevedel ze delas neurochirurga... tezce smekam klobouk dolu.... Tak to koukám!
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2008 , 22:16   Citovat  

sopta napsal:
Joo kdyby to bylo tak jednoduchý... Je takhle hrubě pokáráš a vykašlou se na tebe úplně, není problém to půjčovat jen imagovejm časopisům a neobjektivním Světu motorů a Auto Tipu, který vyloženě koncernu lezou víš kam... KO

Mám kámoše novináře a těm už vůbec nepujčujou škodovky protože jednou napsali úplnou pravdu o asi Fabii. A od tý doby útrum, jen občas dostanou nějakej článek od jednoho externáka, kterýmu to za zásluhy pujčujou! Ale u jinejch značek kritiku píšou a v pohodě. Jakou máte vy zkušenosti se škodovkama? Nebo je to jako koncern? Já si vlastně ani nepamatuji kdy ten kámoš testoval naposled nějaký koncernový auto. Ale úplně super práce to zase není, jelikož u nich v práci někdo rozhoduje, kdo co bude testovat a samozřejmě ty nejlepší sportáky nechá pro sebe. Ale na jednom se shodnem - SM absolutně neobjektivní nadržujou škodovkám až běda. Vcelku objektivní je dle mě Automobil.
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2008 , 23:01   Citovat  

Jel jsem v kdecem, ale co me vazne dostalo bylo novy RS4 vcetne keramickych brzd. To je vazne neskutecna zalezitost. Clovek ani nechape, jakejch jizdnich vlastnosti je mozny v aute dosahnout. Bohuzel jsem jezdil jenom Praha a okoli (nejdal kolin) - na okruhu to musi byt teprv zazitek.. A nemit to antiradar a rusicku, tak by si clovek ani nevsimnul a byl by bez papiru.

Co se tyce predokolek, tak co me nejvic dostalo byl Megan Sport (ta nejostrejsi verze), kterej ma na predokolku uplne vyborny jizdni vlastnosti a bohuzel musim rict, ze TypeR je proti nemu o tridu niz... Ale zas megan ma tak strasne hnusnej interier ze se v nem bohuzel neda jezdit...

Co jsem neridil, ale byl jsem vezeny, je S65 AMG (cerne s bilou strechou - pan je fajnsmekr) a takovy nekonecny zatah jsem dlouho nezazil.

Jinak muj sen, je vyzkouset jaguar XF (kvuli tomu interieru), novy C63 AMG (protoze je to pry neskutecna bestie - v porovnani s uhlazenym RS4), Maserati Granturismo (protoze je nadherny), Ford GT (jeste me nikdo nesvezl) a Lexus IS-F. Ale nejak neznam nikoho kdo by neco z nich mel. Ale snad aspon ten jaguar vyjde Úsměv
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 8:09   Citovat  

sopta napsal:
Já to ani snad nedokážu všechno vypsat... Stačí v posledním cca roce:
Honda -ALL, Impreza WRX STI 2006, 2008, Focus ST, Fiesta ST, Golf GTI/GT, Polo GT, Octávka II RS, Fábie RS, Leon FR, Leon Cupra, Ibiza Cupra, Astra OPC, Corsa OPC, Zafira OPC, Zafira GTI, Clio RS, Megane RS, BMW 135i, Z4, Z4M, 645i, Mini Cooper S, Carrera S, Boxster S, Audi RS4, Lexus ISF...
Uff a to jsou jen sportovně zaměřený auta...
A to jsem si ani nevzpoměl na x dalších Se stydím

Jéé zajímal by mě ten Lexus IS-F - detaily tvojí jízdy, zážitky, klady, zápory, případně odkaz na nějakej kvalitní článeček... jinak teda mazec.. motoristickej novinář, to je jedno ze zaměstnání, který bych chtěl dělat, ale nějak na to nemám no předpoklady.. to bych se musel zajímat o auta víc, než teď.. a hlavně daleko dýl... jo jako malej kluk jsem si hrál s autíčky, stavěl si je ze stavebnic, sbíral třeba veterány a tak, ale nikdy jsem to nedotáhl do takovýho stadia, že bych se s tím mohl živit.. jsou větší "fanatici" než já.. asi lidi, co dělaj v motorsportu nějak, tak k tomu mají o dost blíž.. ale tak pořád je to o tom "jaký si to uděláš, takový to máš... "..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pocity z jiných sportovních aut
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina