Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 385, 386, 387 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 386 z 464
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 12:42   Citovat  

Napísal som pánovi len tak čo napíše jeho odpoved je tu:

Dobry den, pisu z tabletu, omluvte diakritiku. Honda je jeste volna, inzerat je prvni den Úsměv
Mam ji 2 a pul roku, kupoval jsem ji ve 180tkm. Kazdych 30tkm jsem menil olej v automatu a vsech trech diferenciálech. Kazdych 10tkm olej v motoru, Mobil 1. Vse, co nebylo v top stavu jsem menil a vzdy pouze original. Brzdy loni v kvetnu, staly 29.000,-. Rozvody pred rokem, kladky a pumpa necelych 30t. Je tam rok stara baterie, v rijnu davane svicky NGK a pred mesicem plynove vstriky, stare mely najeto 100tkm. Motor bezi perfektne, automat radi jako nový a interiér je extremne zachovaly, jsem nekurak a jezdil jsem sam. Vsechny dalnice a rychle trasy jsem jezdil na benzin, kazdy mesic jsem projel tri plne nadrze benzínu. Plyn ma primazavani a vlastni ridici jednotku OBD. Kilometr vychazi okolo 1,50 Kc pokud se nepouziva benzin. Pravidelne jsem kontroloval ventilove vule a komprese motoru. Vsechno v Honde, na vse faktura. Samozrejmosti byla pravidelna vymena vsech kapalin- chladic, brzdovka, kazde leto revize klimatizace...Auto funguje a jezdi perfektne, jedine co zlobi je dalkove centralni zamykani, nezamkne dvere ridice-kontrola v Honde odhalila nefunkcni ridici jednotku centralniho zamykani, stoji kolem 4t, neresim, zamykam klicem. Obcas blika AFS, nefunkcni naklapeni svetlometu. Protoze je to sporadicke a na funkci svetel to nema vliv, také neresim. Nemam misto v garazi na tri auta, a Honda je nevyuzita, mam nove auto. Jinak celou dobu s autem absolutní spokojenost. Auto jezdilo pouze dlouhe trasy, mesto skoro vubec a dalnice sporadicky, vetsinou Vary -Teplice a Vary -Plzen, takze automat jenom odpocival. A neni na leasing nebo neco, jsem pravy majitel Úsměv S pozdravem Janík

Kto má o auto záujem nech sa ide pozrieť akurát nechápem načo mu tam je plyn ked všetky dialnice a rýchlostné cesty jazdil na benzín a ako píše jazdil dlhé trasy mesto skoro vôbec tak načo mu ten plyn tam je , no nech si urobí obraz každý ako chce.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 13:06   Citovat  

Střelec napsal:
300.000 km bude první problém, to se v Česku na tachu moc nenosí Úsměv Co mě zaráží je ten provoz na dálnicích pouze na LPG. Proč by někdo dělal, pokud je LPG plně funkční? Spíše mu to ve vyšších rychlostech nestíhalo a padalo to do benzínu - nutnost investice.

A kdo ví, co na tom bude ještě, na co se přijde při prohlídce.

/edit/ tak ty dálnice na benzín asi vyřešil, když dole píše nové vstřiky Úsměv

Systém na LPG je prý nadimenzovany, údajně na dalnici na LPG nejezdil z důvodu vyšší teploty hoření. Auto pry přestavoval někdo kdo s tím má hodně zkušeností.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 13:23  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 13:28   Citovat  

reznicek9 napsal:
Systém na LPG je prý nadimenzovany, údajně na dalnici na LPG nejezdil z důvodu vyšší teploty hoření. Auto pry přestavoval někdo kdo s tím má hodně zkušeností.

za tu cenu auta bude kupec rad ,ze tam naky LPG je kdyz jeho samotny porizeni stoji cca 30-40tis .. Velmi šťastný

jinak bych osobne radsi volil tohle tudy odkaz
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 16:02   Citovat  

reznicek9 napsal:

HaHaaa HaHaaa

jistě, dám tam LPG za 30k+, abych potom polovinu km jezdil pouze na benzín z důvodu vyšší teploty hoření... Velmi šťastný a pokud na okrskách jezdím rychleji, tak musím taky jet na benzín, aby to celé neshořelo? To mu jistě poradil ten, co té montáži hrozně rozuměl.

Už jsem proti LPG slyšel hodně, ale tohle ještě ne... OK

a pravidelné výměny oleje v automatu (30tis km), to koukám. Na náplň se buď nešahá, pokud není problém se řazením, nebo se mění tak po 200-300 tis km (až začne zlobit), jakožto poslední šance před repasem převodovky. ale pravidelně?
   Návrat  
kidd.hombre je teď offline  kidd.hombre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 16:53   Citovat  

no co asi technik pravidelne pri kazde 3. vymene motoroveho oleje vypustil omylem ten z prevodovky Velmi šťastný
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 18:21   Citovat  

Střelec napsal:

a pravidelné výměny oleje v automatu (30tis km), to koukám. Na náplň se buď nešahá, pokud není problém se řazením, nebo se mění tak po 200-300 tis km (až začne zlobit), jakožto poslední šance před repasem převodovky. ale pravidelně?

Jo,protoze napln prevodovky je dozivotni Velmi šťastný Si spousta lidi mysli.
Ja mam v manualu napsano tusim 60tis.km
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 18:35   Citovat  

Střelec napsal:
HaHaaa HaHaaa
jistě, dám tam LPG za 30k+, abych potom polovinu km jezdil pouze na benzín z důvodu vyšší teploty hoření... Velmi šťastný a pokud na okrskách jezdím rychleji, tak musím taky jet na benzín, aby to celé neshořelo? To mu jistě poradil ten, co té montáži hrozně rozuměl.

Tak ono na té teplotě trocha pravdy je, (co si pamatuju tak v dřívějších dobách kvuli tomu předčasně odcházely katalyzátory) ale pokud je system správně seřízen - bohatost atd, zvolený správný komponenty, pravidelně seřízeny ventily a u většiny japonských aut použito přimazávání, tak problém není.

Já teda taky olej v převodovce měním pravidelně at už Aut či Man Se stydím Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 20:05   Citovat  

Střelec napsal:
HaHaaa HaHaaa

Neviem ako v Honde ale v inych automatech sa rozhodne nemění olej po 200-300tis km olej sa mění omnoho castejsie spolu s filtrom ked ho budeš měnit po 300tis tak sa ich ani nedožije preto su niektore převodovky Ko lebo neměnila olej ked už začne být problém s řáděním už ti výměna oleja nepomoze. Možno Honda je v tom vinimka ale pochybujem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 20:10   Citovat  

rudy5 napsal:
Neviem ako v Honde ale v inych automatech sa rozhodne nemění olej po 200-300tis km olej sa mění omnoho castejsie spolu s filtrom ked ho budeš měnit po 300tis tak sa ich ani nedožije preto su niektore převodovky Ko lebo neměnila olej ked už začne být problém s řáděním už ti výměna oleja nepomoze. Možno Honda je v tom vinimka ale pochybujem.

jasne ,ze se taky meni pravidelne a jeste v tak namahanem mechanizmu jako je prevodovka ,
mas ruzny intervaly dle motoru staci se podivat do servisky..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 21:10   Citovat  

Tak jsem se poučil OK

Já jí u posledních 2 aut měnil preventivně hned po koupi. Není to zase tak nákladná věc a většinou je cítit mírně zlepšení. Později už jsem jí neměnil, ale je fakt, že málokteré auto mi vydrželo přes 100.000 km...
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 21:56   Citovat  

v Ridgelíně a Pilotu měním olej v automatu každých 20t km
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 11:54   Citovat  

Nevim proc ale pro tohle auto mam slabost ikdyz nemce nemusim Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 13:23   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Nevim proc ale pro tohle auto mam slabost ikdyz nemce nemusim Velmi šťastný tudy odkaz

To máš stejný choutky jako já. U mě je to ještě umocněné tím, že jsem měl seriovou A4 4 roky a ten V8 místo V6 bych si v tom dokázal představit... Úsměv Nejvíc mi chybí to quattro, kord teď v tom, co se děje venku trochu polechtám plyn na sněhu a už do toho hrabe VSA... s Q se to pod plným plynem rozjelo na čemkoliv a beze ztrát... Četl jsem ale pár recenzí a ta nedotáčivost díky těžkýmu V8 už je tam prý značná... rozložení hmotnosti - 75% na přední nápravě Smutný pak si ještě vzpomenu - spojka s dvouhmotou 25k+, ramena 15k, rozvody 15k, atd. a jsem rád za Accorda Velmi šťastný Tyhle ceny platí navíc jen pro neautorizák. V autorizáku to natvrdo vynásob třema (aspoň na Jarově to tak bylo). A pro S4 to bude vše ještě dražší...

Já měl štěstí, že jsem koupil kousek z dobrejch rukou, s nízkýma km a po velkým servisu, takže jsem do toho zase tolik nedal a až se to všechno takhle sešlo (po ujetí 120.000 km), tak šla z domu... A accord do domu Úsměv Za celou dobu jsem mimo běžný servis dělal jen paliv. čerpadlo - 8k a alternátor - 8k. Jinak běžný spotřebák. Takže spokojenost OK Předpokládám, že S4 B6 v TOP stavu nebude za 200, ale min. za 300.
   Návrat  
danno je teď offline  danno
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 14:28   Citovat  

legend
tento legend je na inzerate vyse roka a klesol s cenou z 15000 na 114500. Nechapem majtela preco inzeruje na Sk bazare..ked prihlasenie takeho auta stoji cca 2500€
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 16:00   Citovat  

Střelec napsal:
To máš stejný choutky jako já. U mě je to ještě umocněné tím, že jsem měl seriovou A4 4 roky a ten V8 místo V6 bych si v tom dokázal představit... Úsměv Nejvíc mi chybí to quattro, kord teď v tom, co se děje venku trochu polechtám plyn na sněhu a už do toho hrabe VSA... s Q se to pod plným plynem rozjelo na čemkoliv a beze ztrát... Četl jsem ale pár recenzí a ta nedotáčivost díky těžkýmu V8 už je tam prý značná... rozložení hmotnosti - 75% na přední nápravě Smutný pak si ještě vzpomenu - spojka s dvouhmotou 25k+, ramena 15k, rozvody 15k, atd. a jsem rád za Accorda Velmi šťastný Tyhle ceny platí navíc jen pro neautorizák. V autorizáku to natvrdo vynásob třema (aspoň na Jarově to tak bylo). A pro S4 to bude vše ještě dražší...

Já měl štěstí, že jsem koupil kousek z dobrejch rukou, s nízkýma km a po velkým servisu, takže jsem do toho zase tolik nedal a až se to všechno takhle sešlo (po ujetí 120.000 km), tak šla z domu... A accord do domu Úsměv Za celou dobu jsem mimo běžný servis dělal jen paliv. čerpadlo - 8k a alternátor - 8k. Jinak běžný spotřebák. Takže spokojenost OK Předpokládám, že S4 B6 v TOP stavu nebude za 200, ale min. za 300.

no jo je to jina liga Velmi šťastný tak jako E55 AMG touring nebo V70 R Velmi šťastný jsou rakve nasich snu Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 16:18   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no jo je to jina liga Velmi šťastný tak jako E55 AMG touring nebo V70 R Velmi šťastný jsou rakve nasich snu Velmi šťastný

Je to tak no. A to jí tam ještě v recenzích hanili, že na M3 to nemá... boďejt by jo, když M3 je taky pomalu 2x tak dražší Úsměv Ta pod 400 nejde a za ty prachy to bude ještě nějaká vylítaná mrcha...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 17:09   Citovat  

Střelec napsal:
Je to tak no. A to jí tam ještě v recenzích hanili, že na M3 to nemá... boďejt by jo, když M3 je taky pomalu 2x tak dražší Úsměv Ta pod 400 nejde a za ty prachy to bude ještě nějaká vylítaná mrcha...

ja verim Jeremymu.. je to lepsi auto Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný tudy odkaz

tak ten drazsi servis k tomu patri toho bych se tak nebal ,dit jsou natom cca stejne jako naftove verze pořádnej výtlem
za luxus se plati no,ale radsi bych poslouchal V8 ve 8000ot jako neco jinyho co do te kastle davaj Velmi šťastný
mam takovej dojem ,ze ten motor byl oznacen jako jediny co v audi vubec stoji za neco Velmi šťastný
M3 se stim neda srovnavat,ta je sprtovni nacinni a RS4 je spis daily Sleeper Velmi šťastný kladivo na eva,imprezy a podobna kladivka Velmi šťastný
az vyrostu tak svou pilku vymenim za takovy kladivo kouř snad jeste budou takovy kladiva ,
pac accord nevypada ,ze by doslouzil za par let Velmi šťastný nebo bude muset postacit neco takoveho tudy odkaz
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 18:11  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 6:34   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Konecne si tu dal nieco normálně ale ty by si to aj tak do..... Polynom Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 10:15   Citovat  

rudy5 napsal:
Konecne si tu dal nieco normálně ale ty by si to aj tak do..... Polynom Je to tam.

Já bych ho tam hned dal taky meetallll Úsměv Ten motor si o to úplně říká Cool
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 10:58   Citovat  

rudy5 napsal:

prej do... , jsi to asi jeste pletes se skodovkama na lpg vid Velmi šťastný ,dneska auta na LPG udelaj prakticky stejny najezd jako na benzin , porad lepsi alternatvni palivo z vyssim oktanem a pekne si uzivat zvuk motoru, nez jezdit na uhly ve CDI pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 11:12   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
prej do... , jsi to asi jeste pletes se skodovkama na lpg vid Velmi šťastný ,dneska auta na LPG udelaj prakticky stejny najezd jako na benzin , porad lepsi alternatvni palivo z vyssim oktanem a pekne si uzivat zvuk motoru, nez jezdit na uhly ve CDI pořádnej výtlem

To víš LPG je v ČR braný jako palivo pro sociály (ikdyž nevím kde by člověk na podpoře vzal 40 tisíc na přestavbu), jezdit 5 metrovou limuzínou V6 3.5 v plný výbavě za v přepočtu 5 l/100km = pohoda, ale jsme v očích druhých největší sociálové na světě a máme v autě tu bombu pořádnej výtlem kouř ,
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 11:23   Citovat  

reznicek9 napsal:
To víš LPG je v ČR braný jako palivo pro sociály (ikdyž nevím kde by člověk na podpoře vzal 40 tisíc na přestavbu), jezdit 5 metrovou limuzínou V6 3.5 v plný výbavě za v přepočtu 5 l/100km = pohoda, ale jsme v očích druhých největší sociálové na světě a máme v autě tu bombu pořádnej výtlem kouř ,

A tohle všechno navíc říkají ti,co jezdí kvůli spotřebě naftou pořádnej výtlem
Jo jsem zapomněl ještě kvůli zátahu "vocpoda" pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 12:14   Citovat  

reznicek9 napsal:

to jazdíš až kým do toho nenarveš dalších 60tis
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 12:16   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
prej do... , jsi to asi jeste pletes se skodovkama na lpg vid Velmi šťastný , porad lepsi alternatvni palivo z vyssim oktanem a pekne si uzivat zvuk motoru, nez jezdit na uhly ve CDI pořádnej výtlem

to čo si napísal dúfam nmyslíš vážne? HaHaaa ,"dneska auta na LPG udelaj prakticky stejny najezd jako na benzin"
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 12:20   Citovat  

Střelec napsal:
Já bych ho tam hned dal taky meetallll Úsměv Ten motor si o to úplně říká Cool

To je ako do subaru WRX dať plyn ked na to nemáš tak si to nekupuj pretože ked sa ti to začne srať tak nebudeš vedieť či je to samotný motor alebo to je pynom . Neviem či ešte nájdem ten inzerát na SK bola taká S4 ale sedan v plyne ten chlapec dal do toho auta toľko že ju radšej mohol rozpredať na diely. plyn iba ZK..... auto nič iné. S4 ano ale určite nie LPG .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 12:26   Citovat  

Kmóďa napsal:
A tohle všechno navíc říkají ti,co jezdí kvůli spotřebě naftou pořádnej výtlem
Jo jsem zapomněl ještě kvůli zátahu "vocpoda" pořádnej výtlem

Jazdím naftou koli KM nájazdu a auto je na dialnici pružnejšie kultivovanejšie a úspornejšie to sú 3 podstatné výhody , druhé je benzín kôli malému nájazdu a behačiek pár KM. Keby si kupujem auto napr ako S4 určite si ho nechám ako víkendové teda ja by som už radšej RS4 a nek.... to plynom , pretože tých pár KM čo sa preveziem cez víkend si chcem užiť a nie sa drbať v aute a rozmýšľať či to je chyba LPG alebo iná chyba asi tak ti poviem. VY chcete mať auto ktoré má 300koní , je vozenie zadarmo , a ešte aj spoľahlivé a lacný servis - blahoželám také neni
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 12:27  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 7.1.2016 , 13:24, celkově upraveno 7 krát. Citovat  

rudy5 napsal:
to jazdíš až kým do toho nenarveš dalších 60tis

Proč 60? Jezdím na LPg několik aut, stovky tisíc najeto a porad žádná závada a ikdyz by byla a mel jsem dělat jednou za 100tisíc generálku, či vyměnit motor, tak pořád pohoda, spočítej si moji úsporu za rok při nájezdu cca 40t km ročně, a když byl dříve třeba benzin za 37 Kč litr a já tankoval za 14Kč plyn.

Pokud máš kvalitní systém, pravidelnou údržbu a nejses křupan, tak to jezdí v pohodě, pro auta na denní ježdění ideál do auta na víkend, bych si to ale nedal.

Edit: jsem ti to spočítal sám při spotřebě v
průměru 10 litrů na LPG

LPG: 400X10X14 = 56000,- + Flashlube, benzin na starty a revize atd = 75000,-

Benzín: 400x9x37 = 133200,-
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 12:33   Citovat  

rudy5 napsal:
Jazdím naftou koli KM nájazdu a auto je na dialnici pružnejšie kultivovanejšie a úspornejšie to sú 3 podstatné výhody , druhé je benzín kôli malému nájazdu a behačiek pár KM. Keby si kupujem auto napr ako S4 určite si ho nechám ako víkendové teda ja by som už radšej RS4 a nek.... to plynom , pretože tých pár KM čo sa preveziem cez víkend si chcem užiť a nie sa drbať v aute a rozmýšľať či to je chyba LPG alebo iná chyba asi tak ti poviem. VY chcete mať auto ktoré má 300koní , je vozenie zadarmo , a ešte aj spoľahlivé a lacný servis - blahoželám také neni

Třeba Legend, LPG levnější provoz, spolehlivý je nadprůměrně, laciný servis mám taky protože si to udělám sám.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 385, 386, 387 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina