Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CR-V 1g jako rodinné auto?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.4.2015 , 13:27   Citovat  

Tak tady je můj nový povoz, už s ním tedy nějakou dobu jezdím a co mě překvapilo, je tady zmíněné skřípání zadního diferáku při plném rejdu, v první chvíli jsem nevěděl, co to je Tak to koukám! Proběhlo pár menší oprav, výměny všech olejů atd. Na fotkách nejsou nášlapy, které jsem musel sundat odřezáním zarezlých šroubů Tak to valím bulvy Motor jde krásně hladce, na předku vyměněny všechny čepy a hlavní silentbloky, jediné dvě vady na kráse jsou koroze prahů u zvedacích bodů a po kroupách se na kapotě a střeše loupe lak. Jinak auto je po pánovi, který měl ve Vestci Honda prodejnu motorek a zahradní techniky. První majitel, TP dokonce vypsaný rukou, to jsem nikdy neviděl Velmi šťastný Povožení je příjemné, sedačky by mohly tedy být krapet pohodlnější, ale z Preludy jsem asi moc zhejčkanej Velmi šťastný
Mám na vás ale dotaz. Dnes ráno jsem se na mokru rozjížděl do kopce v křižovatce a prohrábli všechny 4 kola, v tu chvíli se ale ze zadu z diferáku ozval dost ostrý skřípavý zvuk. Nepřišlo mi to úplně normální, jak to máte se zvuky z diferáku vy? Ještě doplním, že při rozjezdu, kdy přední prohrábnou a připojí se zadek, se nic z diferáku neozývá, stalo se mi to jen, když prohrábli i zadní kola.

20150422_060022.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20150422_060022.jpg, 914.22 kB

20150422_060051.jpg

20150422_060051.jpg, 815.1 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2015 , 14:51   Citovat  

dělá mi to to samé i po 4 výplachách diferáku
   Návrat  
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2015 , 15:11   Citovat  

mirage21 napsal:
Tak tady je můj nový povoz....

Vypadá parádně, zachovale!

U mě si diferák daky zahučí. Nevím jestli je to při prohrábnutí zadních kol, nebo jen při připojení, ale jsou to zvuki spíš takový hučení-hvízdání. Vrzání ne. Ale zvuky taky vydává...ozvou se ale opravdu jen při plnym rejdu a plynu a nebo při záběru zadních kol někde na trávě, nebo bahně... V normálním provozu se mi to ještě nestalo.
   Návrat  
Marek BB je teď offline  Marek BB
Partner H-C
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 28.4.2015 , 21:54   Citovat  

Tak sem prihodim aj ja.
Nakolko sa nam narodil syncek povedal som si ze je uz cas zaobstarat nieco aj pre manzelku. Samozrejme vedel som ze to bude Honda a najprv som sa pozeral po Jazz.
Nahodou som tu vsak objavil tuto temu a to mi vnuklo myslienku CRV. Myslim ze som tu prvy krat pisal este dakedy v januari tohoto roku. Po vymene par sukromnych sprav s "Rotker" kde sme diskutovali o vhoadnosti CRV 1.gen pre manzelku s babatkom a o jej vyuzitelnosti bolo rozhodnute. Tymto mu chcem aj podakovat za niekolko rad a odporucani.
Nakoniec som nasiel dovolim si povedat top kusok. Je to 2000 rocnik, nema aboslutne ziadnu hrdzu a ziadne vady. Kedze s Hondami co to robim tak som ju do podrobna preskumal a podla vsetkych znamok sa javi ze to co tvrdil predchadzajuci majitel a to je na tachometri a teda 144tis km je naozaj realnych.
Takze po kupe som vymenil ako klasicky oleje, filtre, sviecky a uz len jazdime. Auto sa vyuziva velmi malo, nakolko ja na nom nejazdim, len sa on staram :D
jedine sa s nim planuje spolocne vylety kedze je praktickejsie ako accord co sa tyka kocika atd :)
Akurat co bude treba vymenit su hlavne silenty v zadnych ramenach. Na to sa chystam uz onedlho.

Podla mna je to typicky priklad stareho znameho: vela muziky za malo penazi.
Tu je foto ked som manzelku obdaroval k jej narodeninam :)

CRV !!!.jpg

CRV !!!.jpg, 79.43 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2015 , 7:05   Citovat  

Z venku opravdu vypadá moc pěkně, pár vad to má, ale nic, co by se nedalo vyřešit kouř Co se týká zvuků z diferáku, budu to sledovat. Doufám, že není v háji a že bývalý majitel se o něj staral líp, než o spodek a dutiny Tak to valím bulvy
To Marek BB: Parádní dárek, tak ať manželce dobře slouží je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2015 , 8:57   Citovat  

Marek BB napsal:
Tak sem prihodim aj ja.
Nakolko sa nam narodil syncek povedal som si ze je uz cas zaobstarat nieco aj pre manzelku. Samozrejme vedel som ze to bude Honda a najprv som sa pozeral po Jazz.
Nahodou som tu vsak objavil tuto temu a to mi vnuklo myslienku CRV. Myslim ze som tu prvy krat pisal este dakedy v januari tohoto roku. Po vymene par sukromnych sprav s "Rotker" kde sme diskutovali o vhoadnosti CRV 1.gen pre manzelku s babatkom a o jej vyuzitelnosti bolo rozhodnute. Tymto mu chcem aj podakovat za niekolko rad a odporucani.
Nakoniec som nasiel dovolim si povedat top kusok. Je to 2000 rocnik, nema aboslutne ziadnu hrdzu a ziadne vady. Kedze s Hondami co to robim tak som ju do podrobna preskumal a podla vsetkych znamok sa javi ze to co tvrdil predchadzajuci majitel a to je na tachometri a teda 144tis km je naozaj realnych.
Takze po kupe som vymenil ako klasicky oleje, filtre, sviecky a uz len jazdime. Auto sa vyuziva velmi malo, nakolko ja na nom nejazdim, len sa on staram Velmi šťastný
jedine sa s nim planuje spolocne vylety kedze je praktickejsie ako accord co sa tyka kocika atd Úsměv
Akurat co bude treba vymenit su hlavne silenty v zadnych ramenach. Na to sa chystam uz onedlho.

Podla mna je to typicky priklad stareho znameho: vela muziky za malo penazi.
Tu je foto ked som manzelku obdaroval k jej narodeninam Úsměv

Vypadá fakt dobře, u nás to byl taky dárek k narozkám Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.4.2015 , 18:31   Citovat  

diky :)
Inak ak by ste nahodou vedeli o niekom co ma na predaj vodicove spatne zrkadlo(len samotne zrkadielko) tak dajte vediet. Nejaky dobrak mi ho na parkovisku rozbil :(
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 20:42   Citovat  

chalani prosim o pomoc co ste majitelia CRV 1.gen.
Nezhanali ste nejake nahradne diely, cize neviete o niekom kto rozpredava toto auto?
To co som pisal vyssie - ten vodicov spatak som uz poriesil.
Tentokrat mojou chybou som prisiel o vnutornu klucku vodicovych dveri. Potrebujem ju surne kupit.
Ak by ste mali na niekoho kontakt, budem vdacny ak mi posuniete. U nas na SK som obvolaal asi vsetkych co toto auto rozpredavali.
Dakujem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 20:44   Citovat  

Marek BB napsal:
chalani prosim o pomoc co ste majitelia CRV 1.gen.
Nezhanali ste nejake nahradne diely, cize neviete o niekom kto rozpredava toto auto?
To co som pisal vyssie - ten vodicov spatak som uz poriesil.
Tentokrat mojou chybou som prisiel o vnutornu klucku vodicovych dveri. Potrebujem ju surne kupit.
Ak by ste mali na niekoho kontakt, budem vdacny ak mi posuniete. U nas na SK som obvolaal asi vsetkych co toto auto rozpredavali.
Dakujem

Myslíš kličku na otvírání řidičových dveří? Tu mám, ale je to Exe verze, tzn. chromová
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 20:45   Citovat  

posli mi foto do SZ prosim.
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 18:07   Citovat  

Ahoj,mel bych dotaz ohledne spotreby oleje,jestli s tim ma cr-v nejaky velky problem?
Dale by me zajimalo co cr-v a lpg? Neni nachylnejsi na zaklepavani ventilu?
A mate nekdo zkusenosti s automatem? Hlavne s jeho spolehlivosti?
Dekuji Úsměv
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2016 , 23:23   Citovat  

Měl bych dotaz ohledně prostornosti do šířky u CR-V 1G. Kolega by rád koupil manželce s čerstvým řidičákem něco na rozježdění a zároveň převážení 3 ratolestí (cca 6let, 3roky a 1měsíc).
Vejdou se dozadu 3 dětské sedačky resp. vajíčko + 2 sedačky?
Má vypínatelný spolujezdcův airbag?
Resp. Je možné vzadu mezi sedačku a vajíčko usadit další dítě třeba jen na podsedák?

Bohužel má trochu komplikované požadavky. Chtěl by něco menšího, ale zároveň uvnitř prostorného (2 dospělí + 3 děti), na kufru moc nezáleží. Ideálně benzín v manuálu a 4x4. S cenovokou do 80-10.000,-

Předem díky Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 10:44   Citovat  

2bep napsal:
Měl bych dotaz ohledně prostornosti do šířky u CR-V 1G. Kolega by rád koupil manželce s čerstvým řidičákem něco na rozježdění a zároveň převážení 3 ratolestí (cca 6let, 3roky a 1měsíc).
Vejdou se dozadu 3 dětské sedačky resp. vajíčko + 2 sedačky?
Má vypínatelný spolujezdcův airbag?
Resp. Je možné vzadu mezi sedačku a vajíčko usadit další dítě třeba jen na podsedák?

Bohužel má trochu komplikované požadavky. Chtěl by něco menšího, ale zároveň uvnitř prostorného (2 dospělí + 3 děti), na kufru moc nezáleží. Ideálně benzín v manuálu a 4x4. S cenovokou do 80-10.000,-

Předem díky Úsměv

Airbag bohužel vypínatelný není. Naštěstí mám jen jedno dítě, takže ti přesně odpovědět nemůžu, ale vedle autosedačky se 2 dospělí vejdou, takže 2 sedačky + vajíčko by se dozadu vejít mohly, auto je poměrně dost široký.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2016 , 15:57   Citovat  

Asi se mi podařilo vyřešit vibrování auta na 2 a 3 rychlostní stupeň do 40 km/h. Pomohla výměna spojky, která už byla stejně KO...resp. byla trochu oskákaná a evidentě to způsobovala, protože te´d je auto krásně klidný sopťa sopťa
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2017 , 9:39   Citovat  

tudy odkaz

neznate nekdo?ustecka spz
   Návrat  
ma®vays je teď offline  ma®vays
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2019 , 12:06   Citovat  

Zajímavé a levné: tudy odkaz
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2019 , 13:03   Citovat  

ma®vays napsal:
Zajímavé a levné: tudy odkaz

Prorezlé Cr-v s nefunkčním pohonem 4x4 moc zajímavé není .
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2019 , 13:07   Citovat  

hopit napsal:
Prorezlé Cr-v s nefunkčním pohonem 4x4 moc zajímavé není .

No, na tom se neshodneme Úsměv
Mi se na tom kusu líbí ten zachovalý interier, protože ten se těžce renovuje. Zbytek je vždy opravitelný.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2019 , 13:22   Citovat  

ma®vays napsal:
No, na tom se neshodneme Úsměv
Mi se na tom kusu líbí ten zachovalý interier, protože ten se těžce renovuje. Zbytek je vždy opravitelný.

Kolik zrezlých cr-v jsi opravoval ? Až uděláš lemy , prahy , brzdové a palivové trubky , nádrž , poloosy atd. tak potom zjistíš ,co se těžce renovuje Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2019 , 13:32   Citovat  

hopit napsal:
Kolik zrezlých cr-v jsi opravoval ? Až uděláš lemy , prahy , brzdové a palivové trubky , nádrž , poloosy atd. tak potom zjistíš ,co se těžce renovuje Velmi šťastný

nepochopil . . . vše to co píšeš opravit lze. stojí to nějaký čas a peníze. nevím jak často narazíš na cr-v se všemi těmi problémy co píšeš. Ale já mluvím o tom, že v interieru máš prostě smůlu. Nevím, jak bych u tak starého auta interier renovoval. Nové díly neseženeš. A co bude na vrakáči bude taky zničené.

Jelikož se v inzerátu nepíše přesně, co je prorezlé, tak vycházím z toho co vidím. Z mého pohledu je tedy rez na fotce prkotina, kterou mi všude opraví. Ale když do toho auta sednu, tak budu mít dobrý pocit, že sedím v zachovalé káře. Někdy se prodávají tak zničené, že bych tam měl problém sednout v čistých montérkách. Toť můj názor.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2019 , 15:03   Citovat  

ma®vays napsal:
nepochopil . . . vše to co píšeš opravit lze. stojí to nějaký čas a peníze. nevím jak často narazíš na cr-v se všemi těmi problémy co píšeš. Ale já mluvím o tom, že v interieru máš prostě smůlu. Nevím, jak bych u tak starého auta interier renovoval. Nové díly neseženeš. A co bude na vrakáči bude taky zničené.

Jelikož se v inzerátu nepíše přesně, co je prorezlé, tak vycházím z toho co vidím. Z mého pohledu je tedy rez na fotce prkotina, kterou mi všude opraví. Ale když do toho auta sednu, tak budu mít dobrý pocit, že sedím v zachovalé káře. Někdy se prodávají tak zničené, že bych tam měl problém sednout v čistých montérkách. Toť můj názor.

Pokud má Cr-v 1 prorezlé lemy , je koroze už všude . Klidně si to auto kup, aspoň brzy zjistíš o čem tady píšu Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
CR-V 1g jako rodinné auto?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina