Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 23
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 14:25  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 21:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 14:48   Citovat  

DanTe napsal:
No tak to asi neprojdu ani s daily civicem, když tam mám sportovní podvozek to snad ne a Chtěl jsem si tam dát origo KYB a Eibachy, tak to taky neprojde, paráda to snad ne Fakt dementní stát tohleto, kdyby alespoň umožnili normální možnost si nechat tyhle věci zapsat do VTP jako to mají v Německu naštvanej Vždycky převezmou jen něco a udělají z toho totální exkrement to snad ne

Eibachy by se měly dát nechat zapsat...

Jdu zjišťovat to HKS na Swiftu. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 15:04   Citovat  

třeba si to sedne a bude to jako dřív... že ten strach techniků co je teď opadne a zas s nima bude řeč.. horší ale je, že mě STK čeká zítra Velmi šťastný
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 15:05   Citovat  

jakubM napsal:
třeba si to sedne a bude to jako dřív... že ten strach techniků co je teď opadne a zas s nima bude řeč.. horší ale je, že mě STK čeká zítra Velmi šťastný

Mně končí 26.2. , takže to mám taky za pár Tak to valím bulvy
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 15:05   Citovat  

ja to mam jednoduchy, stock auta mam letos leden, unor, listopad a RXku az dalsi duben, do ty doby se to snad trochu umoudri Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 15:06   Citovat  

Já už jsem asi smířený s tím, že si koupím auto s tažným, plaťák a Preludu od příštího roku budu vozit jen na plaťáku Velmi šťastný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 17:23   Citovat  

tak fotky se mají dělat jen zepředu a zezadu, takže podvozek, kola, brzdy nebudou vidět
každopádně mě CTR čeká v dubnu, snad už si ta psychárna trochu sedne to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 17:31   Citovat  

Já hlavně nechápu jednu věc, co je za problém, nebo čím jsem nebezpečný na silnici, když si místo 14" dám 15" a zachovám poloměr kola, nebo když si dám o cm širší pneumatiky, nebo větší brzdy?! Dyť naopak je to auto bezpečnější, líp to brzdí, na širších gumách líp sedí a líp se ovládá, jasně zvedne se ti spotřeba, ale to je snad můj problém, do toho je ostatním prd. A normální způsob jak bych si to nechal zapsat neexistuje, maximálně technická zkušebna za x desítek tisíc a na to se každý vykašle, aby dával víc za schválení než je cena dílů.
   Návrat  
Brian je teď offline  Brian
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 17:37   Citovat  

začíná přituhovat kamoš byl letos už s 8 autama a naporvé prosli jen 3.. SUV to ted budou mít hodně těžký, fotí se prý úplně vše i spodek auta což sem se divil a taky čísla motoru kontrolují i když to nemají nikde napsaný.. Jsem zvedavý jak to dopadne a autama co jestě nemají OBD2 konektor, pry jak to nenapojí tak tě taky vyhodí je to slušnej blázinec KO
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 17:49   Citovat  

Brian napsal:
začíná přituhovat kamoš byl letos už s 8 autama a naporvé prosli jen 3.. SUV to ted budou mít hodně těžký, fotí se prý úplně vše i spodek auta což sem se divil a taky čísla motoru kontrolují i když to nemají nikde napsaný.. Jsem zvedavý jak to dopadne a autama co jestě nemají OBD2 konektor, pry jak to nenapojí tak tě taky vyhodí je to slušnej blázinec KO

nefotili nahodou i ridice ? Velmi šťastný

foti se pohled na auto zepredu - zezadu- tachometr - VIN - vyrobni stitek - pomocny VIN za sklem pokud tam je

cislo motoru asi tezko, vetsina aut ma uz v tp vymazane cislo motoru, kontroluje se akorat kod motoru

emise u aut ktere nemaji konektor se meri klasicky po staru
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 19:15   Citovat  

No tak s tím sportovním podvozkem jsem zvědavý Smutný měl bych jít na Stk příští týden. Jak to tak čtu tak mi asi vezmou i rodný list Bueee
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 19:18   Citovat  

DanTe napsal:
Já hlavně nechápu jednu věc, co je za problém, nebo čím jsem nebezpečný na silnici, když si místo 14" dám 15" a zachovám poloměr kola, nebo když si dám o cm širší pneumatiky, nebo větší brzdy?! Dyť naopak je to auto bezpečnější, líp to brzdí, na širších gumách líp sedí a líp se ovládá, jasně zvedne se ti spotřeba, ale to je snad můj problém, do toho je ostatním prd. A normální způsob jak bych si to nechal zapsat neexistuje, maximálně technická zkušebna za x desítek tisíc a na to se každý vykašle, aby dával víc za schválení než je cena dílů.

Pretože nie každý zmýšla ako ty. Obúvajú disky/gumy ktoré tam nemajú čo robiť a sú riziko pre ostatnýh na ceste. Prečo nevieš zapísať normálne disky? U vás to nie je tak že keĎ máš TUV alebo aký certifikát, a potom to už je vcelku v poho?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 19:19   Citovat  

FastCivic napsal:
No tak s tím sportovním podvozkem jsem zvědavý Smutný měl bych jít na Stk příští týden. Jak to tak čtu tak mi asi vezmou i rodný list Bueee

Neviem aký máš, ale napr. ja som na Eibach pružiny dostal TUV certifikát na moje vozidlo, takže na STK nemám problém...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 19:34   Citovat  

markos napsal:
Neviem aký máš, ale napr. ja som na Eibach pružiny dostal TUV certifikát na moje vozidlo, takže na STK nemám problém...

na SK to zatim problem neni tam za 20e projde i trabant Velmi šťastný vyzkouseno Velmi šťastný otazka je kdy to dorazi tam Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 19:45   Citovat  

markos napsal:
Pretože nie každý zmýšla ako ty. Obúvajú disky/gumy ktoré tam nemajú čo robiť a sú riziko pre ostatnýh na ceste. Prečo nevieš zapísať normálne disky? U vás to nie je tak že keĎ máš TUV alebo aký certifikát, a potom to už je vcelku v poho?

Jo, zápis kol není problém - teda pokud máš kola s typovým listem nebo TÜV... Já už si je zapisoval na Swita i Accorda.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 20:27   Citovat  

markos napsal:

Jo. A zahrnujes do tech zle zmyslajucich taky vsektych tych s kolama co maj ET a rozmer kol sice o dost jinej, ale technicky furt korektni, jezdej na velmi kvalitnim materialu, ale holt bez TUV, napr. s normalnim JWLkem, (protoze je evropsky vyrobci nepustej ke zlabu atd). Pro ne nepripravili zadnou moznost legalizace, zadnou.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 20:28   Citovat  

takze predpokladam ze letos jeste asi nebyl nikdo s typickou hondou na stk, aby poreferoval jak se veci maji?
tzn.
kdyz to nebudu prehanet a vyjmenuju fakt to co vetsinou tady maji vsichni
sportovni volant, řadička, sání, svody, decat, nerez vyfuk, snizene pruziny, popr. sport. tlumice, oranzove pozicky, nalepky na oknech
to zas mam byt ja prukopnik?
Zaplatte mi opakovačku a ja pujdu na stk ze srandy i ted se vsema temahle vecmi Velmi šťastný A pak budu stejne prehazovat sani, volant, pozicky, ledky, xenony, budu montovat kat, mozna kola na plechace

co urcite nebudu davat seriove tak jsou brzdy mensi, vyfuk, pruziny a 13ky kola
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 21:28   Citovat  

beztak mě zítra vyhodí za chybějící snímače na naklápění xenonů.. Velmi šťastný
   Návrat  
mart-in je teď offline  mart-in
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 2:02   Citovat  

i já se musím přidat Velmi šťastný mě taky zajímají hlavně ty snížené pružiny jak moc se to bude hrotit (snížení o 3,5 cm) popřípadě jestli je nějaký způsob jak to zlegalizovat, když k těm pružinám nemám žádný doklad, protože jsem už tak auto koupil... kola jsou jasné na STK půjdou plecháče Velmi šťastný
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 2:09   Citovat  

mě čeká do konce února STK. coilovery mam s TÜV homologací (H&R cup kit) takže toho bych se nebál. kola na zimu jsou taky v pohodě. Takže v zásadě jidiný, čeho se mohu obávat je to, aby auto prošlo emisema (v zásadě by neměl být problém, leda by byl současnej kat po smrti) a je otázka, zda si někdo všimne swapu hlavy a jakej k tomu bude mít postoj.
   Návrat  
kidd.hombre je teď offline  kidd.hombre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 10:24   Citovat  

834287 tak to bych se bal spis tech coiloveru, protoze 1) to asi neprehlednou, preci jen je to nestandardni dil a 2) TÜV neni ceska norma a pokud nemas zapsano v TP (ja mam treba sp. pruziny zapsany v TP: snizeni auta, vyrobce, kody pro predni a zadni a i barvu), tak si myslim, ze to jen tak neprojde.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 10:33   Citovat  

83427 napsal:
mě čeká do konce února STK. coilovery mam s TÜV homologací (H&R cup kit) takže toho bych se nebál. kola na zimu jsou taky v pohodě. Takže v zásadě jidiný, čeho se mohu obávat je to, aby auto prošlo emisema (v zásadě by neměl být problém, leda by byl současnej kat po smrti) a je otázka, zda si někdo všimne swapu hlavy a jakej k tomu bude mít postoj.

nevim ,tam bylo ,ale jasne napsany ,ze vse musi byt zapsany v TP a certifikaty ti uz budou k nicemu Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 10:33   Citovat  

Sorry za offtopic
Ja sa nechcem znova do toho obúvať, ale STK je ten najmenší problém - viditeľne upravené auto je okamžitá istotka na poisťovákov v prípade akejkoľvek nehody ste pre nich otvorená peňaženka ktorá to bude všetko platiť.
A keď sledujem autopark v CZ/SK, tak šanca trafiť nejaké auto na milión je naozaj ľahké.

Ano, je to pokrytecké, sám mám nejaké veci na aute kt. by som mal zapísať do TP (Eibach pro kit), ale keď sa začne auto ospoilerovávať, lepiť nálepky, tak je to okamžite jasné že tam toho bude viacej, a poisťovák ide na istotku.

Peace
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 19:19   Citovat  

markos napsal:
Sorry za offtopic
Ja sa nechcem znova do toho obúvať, ale STK je ten najmenší problém - viditeľne upravené auto je okamžitá istotka na poisťovákov v prípade akejkoľvek nehody ste pre nich otvorená peňaženka ktorá to bude všetko platiť.
A keď sledujem autopark v CZ/SK, tak šanca trafiť nejaké auto na milión je naozaj ľahké.

Ano, je to pokrytecké, sám mám nejaké veci na aute kt. by som mal zapísať do TP (Eibach pro kit), ale keď sa začne auto ospoilerovávať, lepiť nálepky, tak je to okamžite jasné že tam toho bude viacej, a poisťovák ide na istotku.

Peace

ale pokud ta "závada" nebude příčinou nehody, tak by to nemuselo tolik vadit ne? Nevím, nikdy jsem se s tím nesetkal..

BTW: z dnešní STK jsem měl úplně zbytečný strach.. vše při starém, krom nafocení auta... s technikem se v pohodě kecalo, nic moc neřešil a jelo se dál.. je to dobrý
   Návrat  
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 19:29   Citovat  

jakubM napsal:
ale pokud ta "závada" nebude příčinou nehody, tak by to nemuselo tolik vadit ne? Nevím, nikdy jsem se s tím nesetkal..

BTW: z dnešní STK jsem měl úplně zbytečný strach.. vše při starém, krom nafocení auta... s technikem se v pohodě kecalo, nic moc neřešil a jelo se dál.. je to dobrý
to je presne to co jsem uz psal pokud někdo nemá vylozene vrak tak se vesmes vůbec nic nezmeni.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 19:39  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 21:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 20:06   Citovat  

a proto doufam, že když jsem nasypal přes sto tisíc do auta co má hodnotu dvacet, tak že to ten technik ocení
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 20:11   Citovat  

Rozprával som sa rodinným známym (poistovák) a povedal mi že on nie je ten čo by extrémne štúral ale štúra. Je to na každom z nás ,ako ďaleko necháme úpravy zájsť, ale čo mi už povedalo viacero ľudí a po čom najčastejšie idú, sú rozmery pneu a diskov.
Vieme predsa aká je doba, poisťovne ako každý iný biznis majú rozpočet, a kontrolóri poist. udalostí sú od to aby niečo našli.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 20:16   Citovat  

markos napsal:
Rozprával som sa rodinným známym (poistovák) a povedal mi že on nie je ten čo by extrémne štúral ale štúra. Je to na každom z nás ,ako ďaleko necháme úpravy zájsť, ale čo mi už povedalo viacero ľudí a po čom najčastejšie idú, sú rozmery pneu a diskov.
Vieme predsa aká je doba, poisťovne ako každý iný biznis majú rozpočet, a kontrolóri poist. udalostí sú od to aby niečo našli.

Potvrzuji. Na sportovní volant nebo podvozek se nedivaji, ale rozměr kol ano
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 20:35  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 21:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina