Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 390, 391, 392 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 391 z 464
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 13:02  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 21:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 13:08   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
White pryč, jak jsem čekal, 5 dní tam byl?

tak za ty penize .. jeste rok a A8G budou na cene A7G Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 13:54  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 21:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 14:31   Citovat  

áááá to není možný Smutný

zrovna ted když jsem koupil Acco Velmi šťastný asi si pujdu rozbít halvu o zeď Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 14:54   Citovat  

pro zasmati Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 18:01   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
mne je jasny ze dle tebe musi mit rodinny auto 2 tuny pořádnej výtlem jako nechapu co placas zase kdyz spousta lidi ma fabii nebo jinej srot jako jedno auto v rodine ,ale ja vim ty zijes v jinem matrixu kde maj lidi 3 auta bezne a zenska potrebuje na nakupy i kufr ikdyz by mohla dat tasky na zadni sedadla kdyz jezdi stejne sama ,ale to je pakovina prvniho stupne ,ale budiz i takovy jsou lidi kdyz nato maj tak at jsi kupujou autobusy, jinak jazz mel nejvetsi kufr ve tride nemluve o variabilite interieru ,spousta rodin ma jen jedno dite nebo dve malinky prozatim a jazz nato bohate staci a kufr ma 380l co je asi dle tebe na dve tesco tasky ,ale dobra zasmal jsem se kdyz jsi vzpomenu na litraz vs velkost tech vasich suprovych aut pořádnej výtlem

Ty si srandista Velmi šťastný je to proste auto pre jedneho a dieta do sedačky nic ine fakt na rozvoz pizze, u mna je rodinné auta také kde sa v pohodě odvezu 4 ludia a hodia batozina do kufru ,popřípadě kocik ,kde to chceš do tej krabice dat?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 18:30   Citovat  

rudy5 napsal:
Ty si srandista Velmi šťastný je to proste auto pre jedneho a dieta do sedačky nic ine fakt na rozvoz pizze, u mna je rodinné auta také kde sa v pohodě odvezu 4 ludia a hodia batozina do kufru ,popřípadě kocik ,kde to chceš do tej krabice dat?

jsi vtom vubec nekdy sedel, ty pohodlne Tak to valím bulvy jazz byl autem roku, nejmensi nejvetsi auto v segmentu Hihi

mas recht MLko nebo CX7 je mnohem lepsi a prostornejsi rodinny auto hlavne s tema kratkyma sedakama pro zensky a cca 70l vetsim kufrem a +500kg navic HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 19:07   Citovat  

rudy5 napsal:

Evidentně jsi to videl jen na obrázku. Mel jsem Jazzem půl roku a kočárek fakt nebyl problém. A případně další věci šly dat v nejhorším pod zadní sedačky.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 19:27   Citovat  

....muj kamarad leta soulozil s partnerkou (dnes zenou) v minim prvni generace a ma pres 2m vysky.... ja jen kdyz jsme u toho prostoru a debatuji tu dva zmateny tabory (kazdy at si jezdi v tom co mu vyhovuje)
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 19:27   Citovat  

rudy5 napsal:

Pro jednoho je moped to si pleteš. V Jazzu v pohodě může cestovat rodina,teda dva dospělí a dvě děti. A kufr má tak o 100 litrů víc jak Fabia kterou spousta lidí jezdí...
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 21:32   Citovat  

gizmi napsal:
....muj kamarad leta soulozil s partnerkou (dnes zenou) v minim prvni generace a ma pres 2m vysky.... ja jen kdyz jsme u toho prostoru a debatuji tu dva zmateny tabory (kazdy at si jezdi v tom co mu vyhovuje)

jses si jistej ze to bylo "v"? nebylo to "na" nebo "pres"?

p.s. +1 za " zmatene tabory"
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 22:11  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 21:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 23:51   Citovat  

Hellborn napsal:
Evidentně jsi to videl jen na obrázku. Mel jsem Jazzem půl roku a kočárek fakt nebyl problém. A případně další věci šly dat v nejhorším pod zadní sedačky.

Susedova žena to má asi 5 rokov dobře viem ako to vyzera je to dobře auto ale len pre tu ženu ,vzadu si dospělý za SEBA ani nesnadné pre ženu super tak do práce behanie okolo města a po meste ale ako rodina v tom ist niekam na dofcu to ozaj nie.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.1.2016 , 23:54   Citovat  

rudy5 rád bych tě poznal osobně ...
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 0:24   Citovat  

rudy5 napsal:
Susedova žena to má asi 5 rokov dobře viem ako to vyzera je to dobře auto ale len pre tu ženu ,vzadu si dospělý za SEBA ani nesnadné pre ženu super tak do práce behanie okolo města a po meste ale ako rodina v tom ist niekam na dofcu to ozaj nie.

Kdyz si uvedomim ze jsme s nasima jezdili roky na dovcu Felicii Combi ve ctyrech a to i do vzdaleneho Chorvatska... Jak jsme jen mohli? Ble
   Návrat  
Elgorn je teď offline  Elgorn
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 0:26   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
nevím jak mini, ale trabant "limuzína" a mých 203 cm nebyl problém, když venku pršelo Velmi šťastný

jasný, když se vhodně využily madla pro vystupování... pořádnej výtlem
to mi připomnělo jeden vtip, ale končím s OT Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 0:43   Citovat  

tomyks napsal:
Kdyz si uvedomim ze jsme s nasima jezdili roky na dovcu Felicii Combi ve ctyrech a to i do vzdaleneho Chorvatska... Jak jsme jen mohli? Ble

raci se ho neptej pac se zase dovime neco prevratnyho pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 0:54   Citovat  

rudy5 napsal:

Když kouknu na vnitřní rozměry v testech na auto.cz tak je vzadu před kolenama místo jak v Accordu 7g,což docela čumím,nad hlavou víc jak v Accordu,šířka interiéru je samozřejmě menší o 10 cm... Ale 4 dospělí si tam musí v klidu sednout i na delší cestování...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 1:17  Naposledy upravil rudy5 dne 22.1.2016 , 1:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

[quote="Rom."]rudy5 rád bych tě poznal osobně ...[/q

Cooo???
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 1:18   Citovat  

tomyks napsal:

Hej bolo to kombi možno asi ina doba ale věd v pohodě niekomu to moze vyhovovat
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 1:23   Citovat  

Kmóďa napsal:
Když kouknu na vnitřní rozměry v testech na auto.cz tak je vzadu před kolenama místo jak v Accordu 7g,což docela čumím,nad hlavou víc jak v Accordu,šířka interiéru je samozřejmě menší o 10 cm... Ale 4 dospělí si tam musí v klidu sednout i na delší cestování...

Já sa nebudem s tebou hádat sadni a uvidis například Toyota auris je oproti tomu fakt priestranne auto AK to niekomu výhovuje nech si ho kupi já osobně keby kupujem jedo auto do rodiny k dvom detom hladam nieco ine.a po druhé 4 ludia v aute a 61kw? Je to proste auto pre ženu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 1:28   Citovat  

Kmóďa napsal:

prosimte ,ze to resis, nevidis ,ze to videl tak letadla ,ja to auto prolezl dukladne kdyz jsem ho chtel koupit kdyz vyslo jako novinka,ale zvolil jsem yaris pac byla tehdy levnejsi z lepsi vybavou a prostornjsi jako colt ,to auto je interierem prosotrove a variabilitou jako o tridu vyssi auto z te doby ..

no nic narazil jsem na peknou zlutou daily Velmi šťastný tudy odkaz

a pekny enkei 14" kdyby nekdo chtel kvuli STK znizovat prumer a aby to i vypadalo Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 1:46   Citovat  

rudy5 napsal:
Já sa nebudem s tebou hádat sadni a uvidis například Toyota auris je oproti tomu fakt priestranne auto AK to niekomu výhovuje nech si ho kupi já osobně keby kupujem jedo auto do rodiny k dvom detom hladam nieco ine.a po druhé 4 ludia v aute a 61kw? Je to proste auto pre ženu

Před rokem 89 když všichni jezdili Škodou 120,tak to auto mělo asi 38kw. Čtyři lidi v autě a 38kw? Jinak rád bych si do toho sednul,většinou ty rozměry co naměří sedí...
Jinak konkurent Jazzu je Yaris a toho strčí s místem do kapsy. V Jazzu je vzadu tak o 10 cm víc místa na kolena než v Yarisu nebo Fabii,myslím že ten Auris není o moc větší. Ale s tebou se už nebudu dohadovat pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Pincek je teď offline  Pincek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 9:01   Citovat  

Jak to tady čtu, nedá mě nepřispět Úsměv máme v rodině Jazz 1.4 2010 od nova nějakých 6 let. Sakra to to letí. Nejen že s autem za celou dobu nebyly absolutně žádné problémy až na vadnou baterku ( a dvakrát nás nabouraly - ano ženy Úsměv)ale má najeto přes 160 000 km z toho nějakých 90 000 na LPG. Kilometr vychází pod 1 Kč. Vnitřní prostor je větší, než nový Civic v každé řadě o 3 až 9 cm! Já myslím, že to o něčem vypovídá. Civica ( výborný auto) jsme měli měsíc půjčenej když nás nabourali, po zkušenostech s ostatníma ( fabia, corsa, ale i colt a další...) můžu s klidem říci, že větší malé rodiné auto není. Jazz s náma byl v třetině Evropy ( 2x Francie Nice, 3x Italie Sicilie, několikrát německo, rakousko, chorvatsko,Polsko....) ani se mě to nechce psát, není to důležitý. To důležitý je, že ve 4 lidech naprosto perfektní cestování a když to člověk na dálnice valí do 130, tak i tiché, výš už je slyšet motor a i ostatní zvuk. Kufr je na normální cestování dostatečnej i při LPG nádrži, když bylo potřeba, rakev na střeše a nebyl problém. Nevím Kde Rudy vzal ten dojem, že je to pro ženu a dítě. Já jsem nikdy nelitoval koupě a vím, že to auto se rozpadne s náma jak na něho nedám dopustit Úsměv Všestraný a hlavně do města a okolí nepřekonatelný. Jistě že jsem zaujatej Úsměv kdyby to auto nebylo tak dobrý,asi bych ty ody nepsal ... Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 9:49  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 21:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 14:09   Citovat  

Kmóďa napsal:
Před rokem 89 když všichni jezdili Škodou 120,tak to auto mělo asi 38kw. Čtyři lidi v autě a 38kw? Jinak rád bych si do toho sednul,většinou ty rozměry co naměří sedí...
Jinak konkurent Jazzu je Yaris a toho strčí s místem do kapsy. V Jazzu je vzadu tak o 10 cm víc místa na kolena než v Yarisu nebo Fabii,myslím že ten Auris není o moc větší. Ale s tebou se už nebudu dohadovat pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Jedna otázka ja mám 189cm sedel som v každom aute čo si spomenul otázka na teba kolko meriaš a sedel si v tých autách v zadu ? AURIS má v zadu viacej miesta ako A7G za to dám ruku do ohňa v jeden deň som skúšal auris , A8G tourer a po ceste domov mi to nedalo a skúsili sme aj A7G sedan. Píšem iba svoju skúsenosť že pre mňa by to bolo malé pre ženu GUT a komu vyhovuje jeho názor mu nevyvraciam .
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 15:20   Citovat  

Rom. napsal:
rudy5 rád bych tě poznal osobně ...

To by tady možná chtělo víc lidí... Je to tam. Já si kladu otázku - co toho člověka vede k tomu, že skončí tady u Hond, když - žádnou neměl, nemá a ani nechce sopťa sopťa Na netu je přece plno jiných stránek kde se múže realizovat.Viz Auto.cz - tam by mohl nahradit proslulého GTI pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 15:29   Citovat  

jenda200 napsal:
To by tady možná chtělo víc lidí... Je to tam. Já si kladu otázku - co toho člověka vede k tomu, že skončí tady u Hond, když - žádnou neměl, nemá a ani nechce sopťa sopťa Na netu je přece plno jiných stránek kde se múže realizovat.Viz Auto.cz - tam by mohl nahradit proslulého GTI pořádnej výtlem

sa
Ako si prišiel na to že som žiadnu nemal a žiadnu nechcel? keby HONDA vyzerala ako napríklad škoda tak by sa niektorí išli s nej pototo je tu dosť ludí poriadne zakomplexovaných každá značka má dobre aj zlé autá ale niektorí to tu už pekne preháňajú doslova fanatizmus , ja nevyhľadávam konkrétnu značku auta ja si kupujem auto ktoré mi vyhovuje .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 16:31   Citovat  

rudy5 napsal:
Jedna otázka ja mám 189cm sedel som v každom aute čo si spomenul otázka na teba kolko meriaš a sedel si v tých autách v zadu ? AURIS má v zadu viacej miesta ako A7G za to dám ruku do ohňa v jeden deň som skúšal auris , A8G tourer a po ceste domov mi to nedalo a skúsili sme aj A7G sedan. Píšem iba svoju skúsenosť že pre mňa by to bolo malé pre ženu GUT a komu vyhovuje jeho názor mu nevyvraciam .

Podélný prostor na zadních sedadlech podle auto.cz,minimální/maximalni,Accord 7g sedan 610-850mm,Auris 620-850mm,Jazz 660-910mm,sám mám 182cm,v testu řidič 185cm si v pohodě sednul za sebe...
Jinak ono záleží za kým sedíš,jestli to má řidič v hlavě v pořádku,znám lidi co mají sedadlo nepochopitelně vzadu že nedosáhnou skoro na pedály a opěradlo obklopené,že nesedí ale leží...Jinak je to tu slušně mimo téma.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 16:43   Citovat  

rudy5 napsal:
...keby HONDA vyzerala ako napríklad škoda tak by sa niektorí išli s nej pototo je tu dosť ludí poriadne zakomplexovaných každá značka má dobre aj zlé autá ale niektorí to tu už pekne preháňajú doslova fanatismus...

Kdyby Honda byla jako Škoda tak s tím nejezdím. Ty jsi opravdu blázen. Nám Hondy vyhovují,co máš v hlavě že to nedokážeš pochopit? Když ti vyhovuje Škoda,tak nečekej až tak bude vypadat Honda a běž si koupit Škodu a opruzovat na Škoda forum...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 390, 391, 392 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina