Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 14 z 23
83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 20:21   Citovat  

správně bubu, nedej se. já ti fandim Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 20:36   Citovat  

Fandi Radku Velmi šťastný
Jen mě trošku nakrklo, už tři stranky tu lidi píšou jak neprošli ani emisema kvuli diagnostice a Marek řekne jak to všichni už ojebavaj a jak to není STK, ale emise a nic s tím emise nemaj společnýho... Kdyby alespoň napsal jak s tím zatočit... myslim že dost lidi, co nemaj OBD II by mu za to byla vděčna.. a ne jen hloupe slovíčkaření co je a co není Budvarský pivo, počkat auto, o čem se tu vlastně bavíme? pořádnej výtlem
   Návrat  
Dalude je teď offline  Dalude
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 20:44   Citovat  

Dobrý den,
prošel tu někdo STK s catbackem, co nemá zapsaný? Mám auto originál, kromě svodů a catbacku SRS, katalyzátor mám. Zapsané to nemám. Mám začít shánět originál? Pokud ano, stačí jen od katu dozadu, nebo i svody?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 20:51   Citovat  

bubaak tak jestli jsou pro tebe emise stk tak to fakt nema cenu Velmi šťastný a ted jdu hledat kde sem napsal ze to vsichni ojebavaj , protoze ty vidis zrejme neco vic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 21:19   Citovat  

marek.82 napsal:
mates: Dneska jsem byl na stk, ale ne z hondou a technik říkal že napichuje každé auto které má ridici jednotku.

je snad nekde psane o emisich ? na kazdych emisich to je stejne jine, protoze nikde asi nevi co maji presne delat, nekde napichujou vsechno co ma zasuvku u nas napichujou benzin od 2001 , diesel od 2004, ale zatim to je stejne fuk protoze ceska chytra hlavicka uz to umi obejit

Pro mě jsou emise součástí stk cože cože ? když neprojdu emisema, neudělám technickou cože cože ?

A když už chceš být za debila, kde řikám že emise jsou STK?
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 21:46   Citovat  

Zdravim ve spolek..Kdyz na b16a1,, srs vyfuk od svodu po konec navarim tohle tudy odkaz Bude to fungovat projdu emisema ? Budu muset zapojit lambdy?? nebo to dam i bez lambd???...motor ok. VTEC Poradi nekdo ?
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 22:09   Citovat  

KingsKiller napsal:
Zdravim ve spolek..Kdyz na b16a1,, srs vyfuk od svodu po konec navarim tohle tudy odkaz Bude to fungovat projdu emisema ? Budu muset zapojit lambdy?? nebo to dam i bez lambd???...motor ok. VTEC Poradi nekdo ?

Já si myslím, že bez lambd neprojdeš, přece jen ta ecu je pak stavěná na výkon, ne na emise.
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 22:10   Citovat  

podle mě to nedáš ani s tim katem když nemáš lambdy
   Návrat  
mates je teď offline  mates
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 22:13   Citovat  

Jasně že jsem myslel stk - emise +technická.
Některým to je třeba asi rozepsat Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 22:13   Citovat  

Minor má pravdu (jako vždy) a navíc kat je stavěn u origo aut na teplotu a množství splodin, jinak nefunguje jak má
Takže buď to vyjde nebo ne Ble zaleží na tobě jaký si klikař Mr. Green

Dalude: zaleží koho chytneš, někdo tě nechá, jinej tě sundá, ale pokud se ptáš, jestli tě za to sundat mohou, pak ano Tak to valím bulvy
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 22:44   Citovat  

mates napsal:
Jasně že jsem myslel stk - emise +technická.
Některým to je třeba asi rozepsat Tak to valím bulvy

Já měl na Accordu emise v září a zbytek v únoru (přestavoval jsem na osobní a musela se dělat technická).
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 23:26  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
grafv je teď offline  grafv
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 0:29   Citovat  

Zdar je tedy někdo se swapem hlavy na d16z6 hlavu (u d14, d15) kdo už prošel STK a emisema tento rok?
Chystám se swapovat vnitřnosti hlavy z d16z6 na d15z6 aby z toho byl vtec hlava ventily pružiny zůstanou jde hlavně o klaviaturu a váčku d16z6.
Projde to pak STK když mám obd2 samozřejmě si nechám původní jednotku na zapojení pro stk jinak chci obd1... je otázka jestli to nebude vypisovat chyby až se to přehodí?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 6:46   Citovat  

HIGHTOWER napsal:

A postup je - STK -> Emise -> TK Hihi

kiss me

Velmi šťastný ten postup nemusi byt vzdycky takhle , delam emise o 7 km vedle nez tk, takze mam emise- stk -tk Hihi
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 7:41   Citovat  

Taky mám dotaz.. Velmi šťastný mám v c4g vstřikování místo původního karburátoru, může s tím být problém? Velmi šťastný
   Návrat  
Vorel je teď offline  Vorel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 10:03   Citovat  

zend3r napsal:
Taky mám dotaz.. Velmi šťastný mám v c4g vstřikování místo původního karburátoru, může s tím být problém? Velmi šťastný

Taky by mě to zajímalo Velmi šťastný
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 13:41   Citovat  

To sou ty vaše tuningy pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 13:54   Citovat  

FastCivic napsal:
To sou ty vaše tuningy pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

tak to jsem zvědav jak pořídíš ty s jinou hlavu pořádnej výtlem
o mém autě radši ani nemluvím HaHaaa
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 14:26   Citovat  

chce to zalozit nove tema "Jak odtunit auto" pořádnej výtlem aneb jak se pripravit na STK pořádnej výtlem hnedka vtom bude i
"Bazarove nabidky seriovych dilu" pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 19:28   Citovat  

Sooouu, prave jsem se vratil z STK se svym civicem. Vyletel jsem od tama jak namydlenej blesk. Ale mezitim co jsem prolitaval zavrenymi vraty jsem se stihl, kvuli nam vsem, zeptat na par veci...
Takze poporade, hned co jsem prijel na mereni emisi, krčil frajer bradu, ze jsem odvazny prijet s takovym autem na stk v dnesni dobe. Rikam, poctive jsem se tentokrat pripravil, mam fungl novy kat. O tom ze je vetsi nez seriovy a stejne mi k lepsim emisim vubec nepomohl jsem mu samozrejme nerikal, abych si nepokazil reputaci.
Otevrel dvere spolujezdce a lehl si pod palubovku. Tam odpocival asi dve minuty a kdyz uz jsem to nevydrzel, zeptal jsem se co hleda, jestli zkratovaci konektor. On prej ze ne pořádnej výtlem Pritom ho hledal, sel mi ukazat obrazek co hleda. Klasicky dvoupin, ktery maji az c5g. Tak mu rikam, ze tenhle civic je na to moc starej, ze ten ten konektor nema. A on razne az nas*ane rika "MUSI HO MIT", tady to mam napsano. A v titulku nad obrazkem mel "civic EE, ED, EF, EG, atd. civic 88-95. Samozrejme jsem mu nemohl rict ze tam je uplne jina ridici jednotka a swap OBD0 -> OBD1, dvoubod predelany na 4bod + vtec a ze misto zkratovaciho konektoru mam udelany vypinac. A ze puvodne blikala kontrolka primo na ecu, ted by blikala kontrolka ecu mezi budikama. To by me nestacil ani namydlit a byl bych venku.
Pak mavl rukou a vylezl z pod palubky.
Napichl emise, start , tocil to az k nebesum v domneni ze kat ohreje a emise padnou, ale asi po deseti minutach to vzdal se slovy "to je uplne mrtve". Za to muzou tyhle pi*oviny a ukazal na otevreny filtr. Mezitim prisel nejaky chlapek, asi ho privolalo to nekonecne turovani, asi majitel tam toho vseho. Ten jednim pohledem sklouznul po aute a rika, to sani tam nesmi byt, vyfuk (catback) a tady ty matky taky nejsou original (volk racing)
Tak se ptam, cetl jsem ze na tak stare auto muze byt vyfuk jakykoliv. A on prej, kde jsem to slysel. Nedokazal jsem mu vysvetlit ze vychazim z tohodle:
Závada číslo 8023: "Na vozidle starším 10 let je namontován tlumič výfuku neodpovídající schválenému typu vozidla nebo schválenému provedení" - typ závady: lehká

Takze zase zmiznul nekam vedle a vratil se s technicakem a penezi, ktere mi vsechny vratil. A nez me stihl nakopat do zadku, tak jsem mel snahy na klasicke otazky, jestli by se neslo nejak domluvit. A rukou jsem v kapse zacal hledat zmuchlane bankovky. Neexistuje, nemame jak, to je o pruser, vsechno se foti. Rikam i vyfuk? Jo! Auto ze vsech stran, kola, VINka, stitky, budiky, jde tam videt uplne vsechno...
Já: A co mi doporucujete, jak snizit ty emise, rikam, za to fakt muze ten filtr? (a asi i zvetsene kanaly, vetsi ventily, skrtici klapka, svody, brousene nalitky) on prej "jo, jde tam moc vzduchu". Ja vim, mate to hezke, ale temhle autum uz je konec.
Tak jsem se sbalil a jel
Jsem zvedav, az jednou projdu emisemi a postoupim na level 2, co mi reknou na sportovni pruziny.
To americke sviceni, rozperu, sani a filtr asi do pristi prohlidky zrusim, ale podvozek a vyfuk urcite menit nebudu.
Ledky a xenony jsem demontovaval jeste vcera a dneska, na to jsem odvahu nemel tam jet i s tim.

Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee

Jo a pro machirky, ze z toho delame vedu. Nedelame z toho vedu my, ale technici! Ti jsou celi zes*ani, protoze jim hrozi sankce a pokuty, ne nam. O me za mne, ja bych tam prijel i s kolotocem, ale k cemu mi to je kdyz si to vsechno vyfoti, pak nejspis zaramuji a povesi v loznici nad postel a stejne mi tu stk nedaji?
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 19:41   Citovat  

Amen... H+
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 19:43   Citovat  

az postoupis na level 2 a nebude se jim libit vyfuk a podvozek ktery urcite menit nebudes to nejspis urcite nebudes jezdit Velmi šťastný tak mozna bez nalepky

ale pekne ze ti vratili penize kdyz si neprosel, to se jen tak nevidi
   Návrat  
9turion je teď offline  9turion
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 19:46   Citovat  

FastCivic napsal:
Sooouu, prave jsem se vratil z STK se svym civicem. Vyletel jsem od tama jak namydlenej blesk. Ale mezitim co jsem prolitaval zavrenymi vraty jsem se stihl, kvuli nam vsem, zeptat na par veci...
Takze poporade, hned co jsem prijel na mereni emisi, krčil frajer bradu, ze jsem odvazny prijet s takovym autem na stk v dnesni dobe. Rikam, poctive jsem se tentokrat pripravil, mam fungl novy kat. O tom ze je vetsi nez seriovy a stejne mi k lepsim emisim vubec nepomohl jsem mu samozrejme nerikal, abych si nepokazil reputaci.
Otevrel dvere spolujezdce a lehl si pod palubovku. Tam odpocival asi dve minuty a kdyz uz jsem to nevydrzel, zeptal jsem se co hleda, jestli zkratovaci konektor. On prej ze ne pořádnej výtlem Pritom ho hledal, sel mi ukazat obrazek co hleda. Klasicky dvoupin, ktery maji az c5g. Tak mu rikam, ze tenhle civic je na to moc starej, ze ten ten konektor nema. A on razne az nas*ane rika "MUSI HO MIT", tady to mam napsano. A v titulku nad obrazkem mel "civic EE, ED, EF, EG, atd. civic 88-95. Samozrejme jsem mu nemohl rict ze tam je uplne jina ridici jednotka a swap OBD0 -> OBD1, dvoubod predelany na 4bod + vtec a ze misto zkratovaciho konektoru mam udelany vypinac. A ze puvodne blikala kontrolka primo na ecu, ted by blikala kontrolka ecu mezi budikama. To by me nestacil ani namydlit a byl bych venku.
Pak mavl rukou a vylezl z pod palubky.
Napichl emise, start , tocil to az k nebesum v domneni ze kat ohreje a emise padnou, ale asi po deseti minutach to vzdal se slovy "to je uplne mrtve". Za to muzou tyhle pi*oviny a ukazal na otevreny filtr. Mezitim prisel nejaky chlapek, asi ho privolalo to nekonecne turovani, asi majitel tam toho vseho. Ten jednim pohledem sklouznul po aute a rika, to sani tam nesmi byt, vyfuk (catback) a tady ty matky taky nejsou original (volk racing)
Tak se ptam, cetl jsem ze na tak stare auto muze byt vyfuk jakykoliv. A on prej, kde jsem to slysel. Nedokazal jsem mu vysvetlit ze vychazim z tohodle:
Závada číslo 8023: "Na vozidle starším 10 let je namontován tlumič výfuku neodpovídající schválenému typu vozidla nebo schválenému provedení" - typ závady: lehká

Takze zase zmiznul nekam vedle a vratil se s technicakem a penezi, ktere mi vsechny vratil. A nez me stihl nakopat do zadku, tak jsem mel snahy na klasicke otazky, jestli by se neslo nejak domluvit. A rukou jsem v kapse zacal hledat zmuchlane bankovky. Neexistuje, nemame jak, to je o pruser, vsechno se foti. Rikam i vyfuk? Jo! Auto ze vsech stran, kola, VINka, stitky, budiky, jde tam videt uplne vsechno...
Já: A co mi doporucujete, jak snizit ty emise, rikam, za to fakt muze ten filtr? (a asi i zvetsene kanaly, vetsi ventily, skrtici klapka, svody, brousene nalitky) on prej "jo, jde tam moc vzduchu". Ja vim, mate to hezke, ale temhle autum uz je konec.
Tak jsem se sbalil a jel
Jsem zvedav, az jednou projdu emisemi a postoupim na level 2, co mi reknou na sportovni pruziny.
To americke sviceni, rozperu, sani a filtr asi do pristi prohlidky zrusim, ale podvozek a vyfuk urcite menit nebudu.
Ledky a xenony jsem demontovaval jeste vcera a dneska, na to jsem odvahu nemel tam jet i s tim.

Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee

Jo a pro machirky, ze z toho delame vedu. Nedelame z toho vedu my, ale technici! Ti jsou celi zes*ani, protoze jim hrozi sankce a pokuty, ne nam. O me za mne, ja bych tam prijel i s kolotocem, ale k cemu mi to je kdyz si to vsechno vyfoti, pak nejspis zaramuji a povesi v loznici nad postel a stejne mi tu stk nedaji?
A jak prijdou na sportovni pruziny? Jen kvůli toho,ze jsou barevne? To prece nemůžou poznat jestli ho mas snizene cca 4cm
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 19:55   Citovat  

jo kdyz sem mel vmaxx tak poznal sport. pruziny ze jsou cervene, ted mam APsport a poznal je proto ze jsou modre pořádnej výtlem normalne asshole Tak to valím bulvy
asi je fuknu sprejem cernym to snad ne
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:03  Naposledy upravil 94EJ★1 dne 28.1.2016 , 20:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

FastCivic napsal:
Sooouu,

cooo takže i u starýho auta chtěj vyblikat chyby? ale že mám swaplý auto s jinou ECU už nezjistěj ne? nebo můžu c5g obd1 se swaplym motorem rovnou hodit ze skály? nechápu, nerozumim doteď jsem se o to nezajimal protože jsem myslel že auta pod rokem 2000 se těmhle hovadinám vyhnou
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:03   Citovat  

To si clovek ani nemůže nakomaxitovat pruziny na modro,aniz by si hned někdo myslel ze to jsou sportovni? Velmi šťastný Pokud nemam kola zarazene do poloviny blatniku....to si myslim,ze resit nebudou...Co ted budes dela?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:04   Citovat  

9turion napsal:
Co ted budes delat?

nevim, asi rejži pořádnej výtlem
   Návrat  
mates je teď offline  mates
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:26   Citovat  

Tak to je zléé... Smutný
Jo a mi ten technik ještě říkal že emise se budou v květnu měnit... Este k horšímu
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:27   Citovat  

to mi reknete ,kdyz das do puvidniho stavu 12-15 let stary auto s puvodnim katem a vyfukem co je na hrane ,ale neni deravej nebo rezlej , jestli mas vubec sanci projit emisema naštvanej ? ja bych rekl ze ne ,tak k cemu to je ,to samy dily ,to ted budu strikat na cerno tlumice a pruziny nebo co aby to to pako nechalo projit pořádnej výtlem ...fakt si pockam do listopadu a kdyz ti šuk neprijdou nato jak to projit a nepo kiss me se z toho tak to odhlasuji mimo CR a vyjde me to levnejc nez predelavat cely auto na OEM dily..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:27   Citovat  

FastCivic napsal:
nevim, asi rejži pořádnej výtlem
Kup jeste jedno s tim budes jezdit na STK a pak jen prehodis znacky Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina