Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 16 z 23
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 13:53   Citovat  

marek.82 napsal:

mozna by chtelo u nekterych uprav na aute premyslet hlavou a ne kiss me

ty cece, popravde tyhle silacky kecy typu "volove tuningari" me dost wc.
1) ktery upravy konkretne mas na mysli, o kterych by se dalo rict ze jsou vysledkem premejsleni kiss me a ktery mozkem? Totiz podle toho jak SKOKOVE se situace kolem stk zmenila, je problem proste uplne vsechno. Z toho mi vychazi, ze podle tebe je ted kazdej tuner razem vemeno premejslejici kiss me a inteligentni tuning jsou mozna tak "woe sedumnacky od Allesia radne zapsany s typovym listem"????
2) stoji se vratit ke slovu SKOKOVE - leta se tady na to sjalo, resp. bylo tu rekneme sedivy prostredi, a tomu se vsichni prizpuosbili. Pokud to chteli zmenit, tak a) postupne b) meli nastavit podminky k tomu aby se daly upravy dolegalizovat, jako je tomu treba v DE.

EDIT: osobne doufam, ze se situace jaksi obrousi, a treba s vyssim chlebickovnym, ale pojede se dal. Vzhledem k tomu, jak zakerne a chaoticky tu zmenu pripravili, nemam nejmensi moralni vycitky. Samozrejme je tu moznost druha, ze za dva roky stahnem pulky, auta se prodaj za pulku do nemecka po dilech a budu jezdit seriovkou na plechacich a celou svoji autickarskou kapitolu uzavru.....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 14:07   Citovat  

Byl by zájem se účastnit právně-soudního odporu vůči této hovadině? Kdyžtak mi pište předběžně nezávazný zájem do SZ, očekávaný progress únor-březen podle toho jak budu v Praze..
(právních znalostí netřeba)
   Návrat  
9turion je teď offline  9turion
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 14:24   Citovat  

dj-bobr napsal:
Byl by zájem se účastnit právně-soudního odporu vůči této hovadině? Kdyžtak mi pište předběžně nezávazný zájem do SZ, očekávaný progress únor-březen podle toho jak budu v Praze..
Dobry napad,ale zbytecna energie.... Pokud nesezenes pul republiky nebo nevyjedou vsichni ridici a nezablokuji celou Prahu,tak je to zbytecne....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
9turion je teď offline  9turion
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 14:36   Citovat  

9turion napsal:
Dobry napad,ale zbytecna energie.... Pokud nesezenes pul republiky nebo nevyjedou vsichni ridici a nezablokuji na nekolik dni celou Prahu,tak je to zbytecne....
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 14:43   Citovat  

kandik napsal:
ty cece, popravde tyhle silacky kecy typu "volove tuningari" me dost wc.
1) ktery upravy konkretne mas na mysli, o kterych by se dalo rict ze jsou vysledkem premejsleni kiss me a ktery mozkem? Totiz podle toho jak SKOKOVE se situace kolem stk zmenila, je problem proste uplne vsechno. Z toho mi vychazi, ze podle tebe je ted kazdej tuner razem vemeno premejslejici kiss me a inteligentni tuning jsou mozna tak "woe sedumnacky od Allesia radne zapsany s typovym listem"????
2) stoji se vratit ke slovu SKOKOVE - leta se tady na to sjalo, resp. bylo tu rekneme sedivy prostredi, a tomu se vsichni prizpuosbili. Pokud to chteli zmenit, tak a) postupne b) meli nastavit podminky k tomu aby se daly upravy dolegalizovat, jako je tomu treba v DE.

EDIT: osobne doufam, ze se situace jaksi obrousi, a treba s vyssim chlebickovnym, ale pojede se dal. Vzhledem k tomu, jak zakerne a chaoticky tu zmenu pripravili, nemam nejmensi moralni vycitky. Samozrejme je tu moznost druha, ze za dva roky stahnem pulky, auta se prodaj za pulku do nemecka po dilech a budu jezdit seriovkou na plechacich a celou svoji autickarskou kapitolu uzavru.....

jsou upravy a upravy , pokud tu ted nekdo breci ze nema na aute x let kat, protoze se mu tam tak nejak nehodil, a ted chudak nemuze projit emisema tak mi rekni jak prosel pred dvema lety ? JEDINE PODVODEM , i kdyz se zadna diagnostika nedelala tak oficialne projit nemohl

ted nikdo z nich nerekne ze je to jeho chyba, ale hned umi nadavat na druhe jak za to mohou
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 14:51   Citovat  

Vorel napsal:
Dnes navštíveno měření emisí v Chrudimi. Pán oznámil že kontrolní měření udělá cena 380,- koukl na moje auto a řekl u vás chyby načítat nebudeme vy to máte starý Velmi šťastný , podle jeho slov se emisní limity nezměnily resp. nezpřísnily. Takže mám v plánu do měsíce se tam stavit a zjistit zdali esmise udělám.

presne tak na limitech emisi se nic nezmenilo , jen se u "novejsich" aut cte chyby + readiness

benziny od 2001 , diesly od 2004

takze kdyz nekdo prijede merit treba benzin rok 99 tak by napichovat nemeli , jen zmerit klasicky emise, a to ze si nekdo vytrha kat protoze to ma vykon a pri te kazdodenni jizde do prace ma ten vykonny vuz problem udrzet na ceste je jeho problem
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 15:05   Citovat  

jsem zvedav jak pres celej rok vsichni projdete hlavne ti co maj od 2001 a odepsanej kat ,kdyz se tolik nezmenilo ..
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 15:10   Citovat  

dj-bobr napsal:

Myslím, že skoro obecně by stálo za to začít odporovat. Stát přitahuje šrouby "malejm rybám", aby jako teda prej něco dělal, ale hnusy typu Kapsche, Eurovie či "mozkového myšlení" jdou do ztracena.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 15:27   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jsem zvedav jak pres celej rok vsichni projdete hlavne ti co maj od 2001 a odepsanej kat ,kdyz se tolik nezmenilo ..

jak prosli s odepsanym katem pred zmenou ? krome podvodu a uplaceni
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 15:34  Naposledy upravil DanTe dne 29.1.2016 , 15:38, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Já třeba na obou autech mám kat, ale bohužel uplacený STK se nikdy vyhnout nešlo, protože mám životu nebezpečené o 1" větší kola a životunebezpečný sportovní podvozek, díky kterýmu by mě nepustili přes TK, jsem strašný vrah a nebezpečný všemu okolí Tak to valím bulvy

Já chápu že jdou po čipovaných dieselech co hulí víc jak spalovna v Malešicích a herkách co se na první pohled rozpadají a tu budovu STK v životě neviděli, ale tahle buzerace za funkční úpravy co ničemu nevadí, ba naopak mi lezou krkem. Takže se holt zase bude uplácet no a stále jsou tací co fungují jako dřív, jen to stojí o něco málo víc.
Kdyby ty úpravy šli dopsat bez problému do VTP, tak si to klidně nechám zapsat, ale nedám za zapsání podvozku který má TÜV který tu nic bohužel neznamená dvoj až trojnásobek ceny za zapsání po absolvování státní technický zkušebny a to bůhví jestli by to vůbec šlo to snad ne
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 15:35  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
AccoJDM je teď offline  AccoJDM
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 15:38   Citovat  

marek.82 napsal:
Ty jsi zas chytry!!!.....my mame auta jako konicek,takze je ruzne upravujem a vylepsujem....takze se snazime sdelit si informace jak to probiha na STK na co se kouka naco ne atd,....nepotrebujeme tady cist takove veci,ze auta bez katu tam nemaji co delat
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 15:40   Citovat  

marek.82 napsal:

Já nechápu o co ti jde. Ty bys asi měl přestat používat kiss me ke čtení, raději otevřít Tak to koukám! a pořádně si přečíst jak se jmenuje toto téma. Pak by ti (možná) došlo že my o svých "závadach" víme a tady si jen předáváme informace o tom co dát do pořádku a co může zůstat tak jak je...
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 15:57   Citovat  

Bráno z druhého hlediska.
Když už nám házejí klacky pod nohy a nemůžem mít na autě žádné úpravy,proč se teda nedořešily zápisy takových úprav do TP?Kdo by to chtěl mít legálně tak by si to zapsal a stejně by za to i zaplatil tak jak tomu bylo doposud při podmáznutých stk.Byl by klid od silničních kontrol alias "bléblé to a hen to" a stíhat ty co nemají úpravy zapsané a nebo za nimi nejde vidět.Vymyslet jednu stranu mince to jde ale dořešit druhou to né.To by zase samozřejmě stálo daňové poplatníky peníze,že jo. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 16:16   Citovat  

marek.82 napsal:

no nejspis neprosli ,ja byl se seriovym VTI kdyz melo 11 let a 100tkm najeto a akorat koncovka byla sportovni ,ale radne zapsana a mela radny TUV a stejne jsem byl pres limit a musel priplatit ,proto pisu ,ze jsme nato zvedavej jestli vubec nekdo projde na EM... nemluve o STK... proto jsem premyslel ,ze ikdyz das auto do puvodniho stavu tak to neni zaruka ze projdes EM ..a kupovat novej KAT to se muzu nato vydelat vis ,nemluve o stovkach eur za OEM dily ..

Nic proti klukum co to maj radne pekne po "vojensku" zapsany do posledni listicky v TP a zaplatily zato majland ,
ne kazdej ma jen nakej OEM decent na par let starym aute ,tady ma 90% clenu upravy na autech ktery nejdou zlegalizovat a nebudou ted kupovat novy auto a to svoje nedaj do srotu jen kvuli tomuhle monopolu ... ani ne ztoho duvodu ,ze ty auta maj minimalni hodnotu ,ale maj velkou hodnotu pro toho cloveka a nebavime se tady otom jestli projdou se zchnilou strechou ,ale o dilech co jsou technicky Ok jen neodpovidaj zdejsi legislative proto nemohly pres STK a EM nikdy projit ... a byly nuceni si to zaplatit.. ja chci videt jak to bude stema vsema naftama co maj vyndanej filtr ,to bude jeste sranda a kdo natom videla ,obchodnici a taky stat pac ten zivy i obchodnici skrz dane a oto jde ,nahrnout jim dalsi miliony do kapsy na jejich vily a zivotni styl.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 17:25   Citovat  

Prelude napsal:
Bráno z druhého hlediska.
Když už nám házejí klacky pod nohy a nemůžem mít na autě žádné úpravy,proč se teda nedořešily zápisy takových úprav do TP?Kdo by to chtěl mít legálně tak by si to zapsal a stejně by za to i zaplatil tak jak tomu bylo doposud při podmáznutých stk.Byl by klid od silničních kontrol alias "bléblé to a hen to" a stíhat ty co nemají úpravy zapsané a nebo za nimi nejde vidět.Vymyslet jednu stranu mince to jde ale dořešit druhou to né.To by zase samozřejmě stálo daňové poplatníky peníze,že jo. Velmi šťastný

to je PRESNE o cem mluvim. Uz jsem to tu jednou psal - uz BEHEM toho co jsem zacinal resit svoje auto a jeho upravy, jsem paralelne zjistoval moznosti legalizace. Samozrejme to melo nejakou setrvacnost az k prelomu roku 2014/2015, kdy vysla nejaka podelana vyhlaska stanovujici, ze muzes na aute zmenit jen jednu podstatnou konstrukcni cast ( ano - muzes si dat silnejsi motor, ale uz nesmis upravit brzdy - no cicovina) a pres to ( aspon dle tvrzeni Dekry) nejede vlak. Tecka. Jedine to auto individualne prezkouset ( jako prototypy z fabriky) coz jsou statisice. Do konce roku 2014 by to zrejme jeste slo klasickym postupem, nicmene pravdepodobne bys musel mit dily s TUVem - pak by to znamenalo v pripade komplexnich uprav ( swap/brzdy/podvozek/kola atd) radove desitky tisic coz bych vzhledem k cene projektu zcela bez problemu akceptoval.
- takze jsem se zacal pidit v nemecku, nasel firmu ktera se specializuje na prihlasovani JDM a tuning aut. Bylo mi receno zadny problem, 2400EUR za auto uskrceny na 240ps. Pripominam, ze auto je komplexne upraveny a nema ani jednu polozku s TUVem.
- takze jsem zjistoval, jestli kdyz auto zpapiruju v nemecku, prihlasej mi ho v cechach. A samozrejme jsem dostal bud odpoved " no to by se videlo" nebo " nemci nepisou emisni tridu, takze na emise a tam s custom jednotkou a sportovnim katem neprojdete" atd.atd.
Opravdu, kálet na to. Rozprodat vsechny ty veci, zatlacit slzu za tema par stovkama ( tisic) koupit ochcavku RS a resit akorat kolik rychlejch pruhu a v jaky barve si nalepim na kapotu. Jen proboha aby ta izolepa byla s TUVem. Jak s oblibou rikal muj sef kdysi ve Stuttgartu " Das is ja wohl zum Kotzen....."

EDIT: pokud co do postupu DEKRY mystifikuju, resp. znate nekdo postup kterym to muze fungovat, sem s tim, rad se priucim. Uvadim jen informace, ktery byly poskytnuty me, jako normalnimu opičanovi, ktery ma dobrou vuli to u svyho jednoho auta resit. Za to jsem byl mimochodem clovekem na DEKRE pri prvnim telefonu i pochvalen Úsměv)))
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 17:41   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no nejspis neprosli ,ja byl se seriovym VTI kdyz melo 11 let a 100tkm najeto a akorat koncovka byla sportovni ,ale radne zapsana a mela radny TUV a stejne jsem byl pres limit a musel priplatit ,proto pisu ,ze jsme nato zvedavej jestli vubec nekdo projde na EM... nemluve o STK... proto jsem premyslel ,ze ikdyz das auto do puvodniho stavu tak to neni zaruka ze projdes EM ..a kupovat novej KAT to se muzu nato vydelat vis ,nemluve o stovkach eur za OEM dily ..

Nic proti klukum co to maj radne pekne po "vojensku" zapsany do posledni listicky v TP a zaplatily zato majland ,
ne kazdej ma jen nakej OEM decent na par let starym aute ,tady ma 90% clenu upravy na autech ktery nejdou zlegalizovat a nebudou ted kupovat novy auto a to svoje nedaj do srotu jen kvuli tomuhle monopolu ... ani ne ztoho duvodu ,ze ty auta maj minimalni hodnotu ,ale maj velkou hodnotu pro toho cloveka a nebavime se tady otom jestli projdou se zchnilou strechou ,ale o dilech co jsou technicky Ok jen neodpovidaj zdejsi legislative proto nemohly pres STK a EM nikdy projit ... a byly nuceni si to zaplatit.. ja chci videt jak to bude stema vsema naftama co maj vyndanej filtr ,to bude jeste sranda a kdo natom videla ,obchodnici a taky stat pac ten zivy i obchodnici skrz dane a oto jde ,nahrnout jim dalsi miliony do kapsy na jejich vily a zivotni styl.

tak o penize jde asi v prvni rade, protoze hodne lidi kteri vyleti uz na emisich bude premyslet jestli cpat penize do auta v cene napr.50tkc a to jeste nevi co ho pripadne vyhodi na tk , tak bude premyslet jestli koupit neco novejsiho ( bude platit prepis, pripadne ekologicky poplatek ) anebo si rovnou koupit nove auto, idealne levnou dacii Velmi šťastný s kterou pujde na ek+tk az po ctyrech letech

s filtrama u dieslu to je jen dobre, kazdy mamlas ktery najezdi 10tkm rocne si koupi diesla protoze chce setrit, pri kupovani nepremysli o nejakem filtru a o tom ze to je jenom zbytecny problem, pak ho kuchne a mysli si ze ma vyhrano, po tom co se ted deje na emisich bude dieslu ubyvat
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 18:08   Citovat  

marek.82 napsal:
tak o penize jde asi v prvni rade, protoze hodne lidi kteri vyleti uz na emisich bude premyslet jestli cpat penize do auta v cene napr.50tkc a to jeste nevi co ho pripadne vyhodi na tk , tak bude premyslet jestli koupit neco novejsiho ( bude platit prepis, pripadne ekologicky poplatek ) anebo si rovnou koupit nove auto, idealne levnou dacii Velmi šťastný s kterou pujde na ek+tk az po ctyrech letech

s filtrama u dieslu to je jen dobre, kazdy mamlas ktery najezdi 10tkm rocne si koupi diesla protoze chce setrit, pri kupovani nepremysli o nejakem filtru a o tom ze to je jenom zbytecny problem, pak ho kuchne a mysli si ze ma vyhrano, po tom co se ted deje na emisich bude dieslu ubyvat

Naopak se sem natahá spousta starých dieselů , protože ty mají teď velkou výhodu .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 19:07   Citovat  

hopit napsal:
Naopak se sem natahá spousta starých dieselů , protože ty mají teď velkou výhodu .

jakou ? ze neprojde emisema kvuli jedne spatne zhavicce ? Velmi šťastný mozna ze uz lidi zacnou premyslet u nakupu auta kdyz budou mit kazde dva roky problemy
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 19:18   Citovat  

marek.82 napsal:
jakou ? ze neprojde emisema kvuli jedne spatne zhavicce ? Velmi šťastný mozna ze uz lidi zacnou premyslet u nakupu auta kdyz budou mit kazde dva roky problemy

On někdo neprojde emisema kvuli žhavící svíčce? Velmi šťastný Problémy budou mít právě novější auta ,starý diesel bez filtru kde se nedají ani vyčíst chyby, bude dělat emise bez problému.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 19:22   Citovat  

vsak to dopadne tak jak dneska vsichni prece chcou, budou tady jezdit oturbene prekonovane devitistovkove benzinove tříválce, s zivotnosti 4roky a pak stejne na TK nepojedes,, protoze ti praskne pist, radeji ten kram prodas a koupis si zas novy
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 19:35   Citovat  

To abych si postavil asi tři metry vysokou, prosklenou a osvícenou garáž, kde budu to svoje 4g vystavovat, když už nic Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 19:43   Citovat  

zend3r napsal:
To abych si postavil asi tři metry vysokou, prosklenou a osvícenou garáž, kde budu to svoje 4g vystavovat, když už nic Smutný

ty tam das akorat kat a airbox. Ty se jinak nemusis vubec niceho bat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 19:45   Citovat  

Hondik napsal:
zkusim pohledat papír od měření emisí ještě před swapem a můžem porovnat hodnoty možná nám to něco řekne

edit: nevím jestli to nějak pomůže ale našel jsem hodnoty na mojí D13B2 a poté se swapem

dival jsem se na to a verim ze se emise tocily na tvem aute kdyz to byl jeste karburator. To by ty hodnoty odpovidaly. Ale jak uz to bylo prestavene na 4bod, tak tohle nejsou hodnoty tocene na aute, na to jsou az moc perfektni. Asi jsi u toho nebyl ze? Kdyz se to merilo
   Návrat  
Zbysek09 je teď offline  Zbysek09
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 19:52   Citovat  

Ja mel taky Accorda 4g karburator a predelaval jsem na strikacku a emise potom byly naprosto vporadku,takze toho bych se nebal! Ted to budu mit horsi Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 19:53   Citovat  

FastCivic napsal:
ty tam das akorat kat a airbox. Ty se jinak nemusis vubec niceho bat.

to je jen pořádnej výtlem ,to mu ten 20 let stary kat pomuze ... pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 19:54   Citovat  

koupi novy univerzáááál
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 19:57   Citovat  

FastCivic napsal:
koupi novy univerzáááál

uz tady bylo receno ,ze to taky nebude zadna 100% jistota ,ze projde kdyz je to UNI pac kazdej motor potrebuje jinej Úsměv
   Návrat  
bik3r je teď offline  bik3r
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 20:06   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
uz tady bylo receno ,ze to taky nebude zadna 100% jistota ,ze projde kdyz je to UNI pac kazdej motor potrebuje jinej Úsměv

C4g ivt , univerzalni kat euro 2 za 800kc + novy obycejny vyfuk, Motor najeto 140tis( celkem slusny). Pri volnobehu : Co - 0,032 , HC -281 zvysene : CO - 0,018 HC - 28 Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 20:10   Citovat  

hopit napsal:
On někdo neprojde emisema kvuli žhavící svíčce? Velmi šťastný Problémy budou mít právě novější auta ,starý diesel bez filtru kde se nedají ani vyčíst chyby, bude dělat emise bez problému.

no treba takova dvojkova ochcavka, mas spatnou zhavicku = mas spatny readiness = mas smulu na emisich Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina