Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 239 z 486
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 21:55   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nebud blazen takovy prachy ,jsem sito vymenil doma sam ikdyz byla moznost celych ramen coz nestalo ani to co pises ,takjsem je jen vymenil pac jeden byl jeste uplne v pohode Úsměv

Se asi u tebe v garáži někdy stavím Úsměv Já bych na podvozku sám nic nevyměnil. Jednak na to nemám vybavení a druhak mám v tomhle směru ruce dozadu Velmi šťastný V pátek jedu taky znova na ty zadní brzdiče, tak ti dám vědět, jak jsem pochodil.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Roman Juřík je teď offline  Roman Juřík
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 22:14   Citovat  

spoon napsal:
A co tycky stabilizatoru?Pri prejezdu nerovnosti to vzdycky tuklo,na hladkem koberci jsem nepozoroval nic.Oprava asi za litr a je ticho..

Zdarec ohledně poloos tak jsem kupoval z tudy odkaz
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 22:20   Citovat  

Střelec napsal:
Se asi u tebe v garáži někdy stavím Úsměv Já bych na podvozku sám nic nevyměnil. Jednak na to nemám vybavení a druhak mám v tomhle směru ruce dozadu Velmi šťastný V pátek jedu taky znova na ty zadní brzdiče, tak ti dám vědět, jak jsem pochodil.

tak to si zajedes kousek Velmi šťastný cca 800km Velmi šťastný natom nic neni pro cloveka co dela auta ,nechapu proc se toho lidi boji je akorat dobry mit aspon jamu a pomocny ruce a neni problem .. no ja az se dostanu k autu taky poreferuji co stema brzdama vubec bylo jestli jenom blby desky pro sedana nebo neco jineho..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 22:30   Citovat  

Zdravím všechny
Už se to tu projednávalo, ale chci se zeptat zda někdo nemá nové zkušenosti. Mám accorda 2003 2.0 a tak nejvíce od 120 mi vibruje volant a třepe to i do podlahy. Mám vyměněno - komplet horní ramena,spodní čepy,kosti i gumy stabilizátoru,čepy řízení,axiální táhla řízení,koplet brzdy,velké siláče ve spodních ramenech,přední i zadní držák motoru,ložisko poloosy v domečku+pravou poloosu od domečku ke kolu,levý vnitřní kloub poloosy,v létě nové alu kola a nové pneu v zimě tak samo vše několikrát vyvažováno do nuly,geometrie taky dělaná několikrát,byl jsem i na stk si nechat protřepat auto a nezjistil nikde žádnou vůli. Jediné co mě ještě napadá co by to mohlo způsobovat, tak jsou přední ložiska. Hučí nejvíce, tak ve 130 a stylem, že začne hučet přestane a zase začne a tak samo mi to dělá teď i s třepáním že začne třepat přestane a zase začne a furt se to tak opakuje. Ložiska už mám a buď tento nebo příští týden budu měnit, ale pokud by někoho ještě něco napadlo nebo měl novou zkušenost tak ať napíše.Dík zatím zdarec Honda H+
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 22:31   Citovat  

Střelec napsal:
Mě to na nerovnostech klepe od kol taky. Vyměnil jsem podvozek, tzn. tlumiče, pružiny a uložení, dělal jsem i tyčky stabíků a jejich uložení. Poloosy budou OK, při plným rejdu a otáčení na místě nikde nic neskřípe, nevrže. Při akceleraci nic nevibruje. Vím 100%, že mám KO silentbloky ve spodních ramenou, tak snad to je tím a nebudu po jejich výměně řešit ještě něco jiného.

btw. kolik jste kdo dával za jejich výměnu? Jsou tam 3 na každé straně. Možná bude nějaký zdravý, ale preventivně chci udělat všechny. Honda v Plzni chce 3000,- za všechny silenty, 1400,- za spojovací materiál a 3900,- za práci, jejíž součástí už je i geometrie. Sakum prásk 8300,- Kč. Můj mechanik by to zvládnul jistě levněji, ale vůbec se mu do toho nechce Ble

Dokud to nevyměním, tak nebudu mít z jízdy radost. Musím volantem točit jako kormidlem - o dost víc, aby to vůbec zatočilo, je tam vůle. Na projíždění utáhlých zatáček pod plynem můžu zapomenout. Smutný

Ja mam silenty v poradku, chystam se k jinemu doporucenemu mechanikovi, tak uvidím a poreferuji jak jsem dopadnul.
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 22:37   Citovat  

Jinak neni tu v okoli Karvine nejaky sikovny panacek co by se mi na to podival? Bueee Se stydím Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 23:32   Citovat  

Roman Juřík napsal:
Zdravím všechny
Už se to tu projednávalo, ale chci se zeptat zda někdo nemá nové zkušenosti. Mám accorda 2003 2.0 a tak nejvíce od 120 mi vibruje volant a třepe to i do podlahy. Mám vyměněno - komplet horní ramena,spodní čepy,kosti i gumy stabilizátoru,čepy řízení,axiální táhla řízení,koplet brzdy,velké siláče ve spodních ramenech,přední i zadní držák motoru,ložisko poloosy v domečku+pravou poloosu od domečku ke kolu,levý vnitřní kloub poloosy,v létě nové alu kola a nové pneu v zimě tak samo vše několikrát vyvažováno do nuly,geometrie taky dělaná několikrát,byl jsem i na stk si nechat protřepat auto a nezjistil nikde žádnou vůli. Jediné co mě ještě napadá co by to mohlo způsobovat, tak jsou přední ložiska. Hučí nejvíce, tak ve 130 a stylem, že začne hučet přestane a zase začne a tak samo mi to dělá teď i s třepáním že začne třepat přestane a zase začne a furt se to tak opakuje. Ložiska už mám a buď tento nebo příští týden budu měnit, ale pokud by někoho ještě něco napadlo nebo měl novou zkušenost tak ať napíše.Dík zatím zdarec Honda H+

zrovna to tady resime HaHaaa

zeptej se az vymenis ..az opravdu vyresis vse mozny , nejspis to budou vymlety loziska a kdyz ne tak treba jsi mel auto po bouracce , treba je blbe zpasovany a ani geo to nespravi ,nebo mas treba ohlou polosu tak ,ze to neni videt ,ale to by delalo pri plnem zatizeni nebo akceleraci..bylo by dobre presneji lokalizovat a definovat pricem presne to dela ..
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 23:39  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 23:42   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak to si zajedes kousek Velmi šťastný cca 800km Velmi šťastný natom nic neni pro cloveka co dela auta ,nechapu proc se toho lidi boji je akorat dobry mit aspon jamu a pomocny ruce a neni problem .. no ja az se dostanu k autu taky poreferuji co stema brzdama vubec bylo jestli jenom blby desky pro sedana nebo neco jineho..

Jo, tak už sa na hondacc riešilo ako dakto menil tuším predné horné ramená a dotiahol potom prvky v nesprávnom poradí a mohol ich o pol roka meniť znova. Ak už meniť veci doma, tak so servisným manuálom. Oni ho nepíšu na srandu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 0:08   Citovat  

markos napsal:
Jo, tak už sa na hondacc riešilo ako dakto menil tuším predné horné ramená a dotiahol potom prvky v nesprávnom poradí a mohol ich o pol roka meniť znova. Ak už meniť veci doma, tak so servisným manuálom. Oni ho nepíšu na srandu Úsměv

proto pisu kdyz uz nekdo dela auta nebo se vyzna nebo ma aspon manula po ruce a nedela to od oka samozrejme Velmi šťastný tos mi pripomnel jak jem ted koukal na "how made a supercar" tam vidis mekleren nebo bugati jak dotahujou vsechny srouby momentakem a pak daj ameriku jak skladaj supercar a v ruce vydlicak a dotazeni podle sily mechanika pořádnej výtlem
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 0:53   Citovat  

DOHC je to dobrý
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 11:24   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak to si zajedes kousek Velmi šťastný cca 800km Velmi šťastný

Já myslel, že jseš odněkud z Plzeňska, stejně jako já - podle SPZ Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 13:32   Citovat  

Střelec napsal:
Já myslel, že jseš odněkud z Plzeňska, stejně jako já - podle SPZ Úsměv

diki bohu ne ,SPZ mi jen zustala a nejsis to prehlasim kdyz budou STK gradovat ke spatnemu Velmi šťastný a zrovna jsem v AT Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 17:56   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Nedával někdo podvozek Showa na auto a neřešil případný zápis tohoto podvozku do techničáku, prostě takto legální zápis, když je to EOM Honda podvozek? Díky

Ja som daval na svoje auto sportovy Showa podvozok...zapis do technicaku som zatial vobec neriesil, pretoze ako sam pises, je to OEM Honda podvozok Mrk Uz som absolvoval 2x STK a vsetko v pohode, technik ani naznakom nic neriesil, Acco vzdy len pochvali za vynikajuci stav Úsměv
Inak dostal som k tomu podvozku aj origo nalepky, ktore by som mal nalepit na pruziny - zatial ich mam "ulozene" v supliku Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 18:33  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 18:44   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Hoj, tak o tobě vím ty kluku ušatá, však díky tobě jsem začal o tom uvažovat Mrk Mě by se celkem líbilo to mít zapsané v TP, trochu možná kvůli TK, kdo ví zda by se líbilo, ale spíše jako "zajímavost" Mrk Tak uvidím, pokud k tomu dojdu a zda budu řešit nebo ne Mrk

To by som sa divil, keby si o mne nevedel... Hihi ved "ma mas dobre nastudovaneho" HaHaaa přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:21   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
zrovna to tady resime HaHaaa

zeptej se az vymenis ..az opravdu vyresis vse mozny , nejspis to budou vymlety loziska a kdyz ne tak treba jsi mel auto po bouracce , treba je blbe zpasovany a ani geo to nespravi ,nebo mas treba ohlou polosu tak ,ze to neni videt ,ale to by delalo pri plnem zatizeni nebo akceleraci..bylo by dobre presneji lokalizovat a definovat pricem presne to dela ..

jestli jsis nevšimnul tak jsem napsal, že už se to projednávalo HaHaaa za další nevím co chceš definovat, když jsem to tam napsal co to dělá... HaHaaa jinak teda k věci dnes jsem si vyměnil ložiska a vibrace už nemám jen opravdu malinké, ale to je tak malé, že to už řešit nebudu. A k tomu jestli bylo auto bourané, tak to bylo, ale jen lehce a vše bylo opravené v hondě, protože i z tama jsem auto kupoval a ty vibrace začaly až asi za rok...a kdyby bylo auto špatně spasované tím myslím podvozkové části, tak by to ukázala geometri jenomže tu mám v zeleném všechno, jak odklony, tak sbíhavost.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:38   Citovat  

Roman Juřík napsal:
jestli jsis nevšimnul tak jsem napsal, že už se to projednávalo HaHaaa za další nevím co chceš definovat, když jsem to tam napsal co to dělá... HaHaaa jinak teda k věci dnes jsem si vyměnil ložiska a vibrace už nemám jen opravdu malinké, ale to je tak malé, že to už řešit nebudu. A k tomu jestli bylo auto bourané, tak to bylo, ale jen lehce a vše bylo opravené v hondě, protože i z tama jsem auto kupoval a ty vibrace začaly až asi za rok...a kdyby bylo auto špatně spasované tím myslím podvozkové části, tak by to ukázala geometri jenomže tu mám v zeleném všechno, jak odklony, tak sbíhavost.

tak vidis vymeneno ...definovat jestli to dela pri akceleraci ,brzdeni nebo porad takhle jsem to myslel vis kvuli te polosi Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:49   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak vidis vymeneno ...definovat jestli to dela pri akceleraci ,brzdeni nebo porad takhle jsem to myslel vis kvuli te polosi Úsměv

právě, že ono to dělalo více když jsem pustil plyn a když jsem sešlápnul, tak se to více ustálilo, ale peněz to stálo dost, tak doufám, že teď bude na nějakou dobu klid... Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 12:05   Citovat  

Zdravím,už se někomu stalo ze vám odešla zapalovací cívka na K24A3? Nebo jak se jmenuje to co se nasadí na svíčku...

195394809_1_644x461_honda-30520rwca01-30520pnc004-katushka-zazhiganiya-accord-20-03-08-kiev.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
195394809_1_644x461_honda-30520rwca01-30520pnc004-katushka-zazhiganiya-accord-20-03-08-kiev.jpg, 11.71 kB
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 12:15   Citovat  

Na Hondě ne, na BMW ano..normální věc, vyměníš a jedeš dál..
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 20:11   Citovat  

Mám v tom docela zmatek,koukám i na nové neoriginální a dají se koupit od nějakých 800,- Kč. Použití v automobilech je psané i pro Accord 2.0 a 2.4,ale OEM kódy nesouhlasí. Zajímalo by mě jestli ty cívky jsou stejné i pro Stream a některé modely Civic...
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 22:54   Citovat  

Kmóďa napsal:
Zdravím,už se někomu stalo ze vám odešla zapalovací cívka na K24A3? Nebo jak se jmenuje to co se nasadí na svíčku...

Ano stalo se mi to na K20A6, zhruba ve 200 tis. km. Vyměněno a jede se dal.
   Návrat  
fredy8 je teď offline  fredy8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 11:39   Citovat  

jen dotaz na žárovky (2004 2.2 ictdi) ... dá se koupit někde sada nebo kupujete každou zvlášť?
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 11:47   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Nedával někdo podvozek Showa na auto a neřešil případný zápis tohoto podvozku do techničáku, prostě takto legální zápis, když je to EOM Honda podvozek? Díky

Nic nepotřebuješ je to originál paket,SHOWA je hlavně výrobce, který dodává, už od prvovýroby do některých modelů Honda

Roman Juřík napsal:
Zdravím všechny
Kolik máš nalítáno tolik věcí jsem nevyměnil na autě co mají pres 500tis. Asi dobrej opravář pokus omyl Velmi šťastný Jak jsou na tom drážky na pravé poloose,jen ta tyč co vede z převodovky bývají často vydřené a vzniká velká vůle.Popřípadě levá poloosa?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 12:12   Citovat  

DworiBak napsal:
Nic nepotřebuješ je to originál paket,SHOWA je hlavně výrobce, který dodává, už od prvovýroby do některých modelů Honda

Nevim, do kterych modelu to vyrobce dava, nikdy neslo o standardni nebo priplatkovou vybavu A7G. Na vuz to bohuzel bez pripadne individualni homologace oficialne nepatri a bude zalezet jenom na stesti na kazde STK.
   Návrat  
Willy Fog je teď offline  Willy Fog
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 13:33   Citovat  

fredy8 napsal:
jen dotaz na žárovky (2004 2.2 ictdi) ... dá se koupit někde sada nebo kupujete každou zvlášť?

Kupuju je jednotlivě,ale jestli chceš sadu,tak zkus třeba tudy odkaz
   Návrat  
fredy8 je teď offline  fredy8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 13:56   Citovat  

Willy Fog napsal:
Kupuju je jednotlivě,ale jestli chceš sadu,tak zkus třeba tudy odkaz

díky Mrk
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 19:10   Citovat  

Bully napsal:
Nevim, do kterych modelu to vyrobce dava, nikdy neslo o standardni nebo priplatkovou vybavu A7G. Na vuz to bohuzel bez pripadne individualni homologace oficialne nepatri a bude zalezet jenom na stesti na kazde STK.

Však SHOWA je výrobce tlumičů. Třeba CR-V3g má SHOWA standartňe tlumiče (můžu upnout foto). Jelikož je to originál doplněk má na sobě i OEM kod je možné že u manuálu je i TUV pokud by měl někdo problém na STK měla by to Honda dodat.Všechny originál doplňky od Hondy přece musí splňovat homologaci pro EU trh.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 20:02  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina