Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 239, 240, 241 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 240 z 486
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 20:28   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Mě je to jasné, origo EOM, o to mi zas tak moc nejde, spíše, auto se sníží o něco, i když jen decentně, myslím, že by jako problém neměl být a nebude, ale člověk nikdy neví, proto se jen ptám, zda by to třeba šlo i zapsat do TP, na základě dodaných papírů k podvozku a nebo případně dodaných potom, ale bez nějakého dalšího placení u Hondy, Dekry apod. Mrk

resite tady nesmysli HaHaaa ,jednou kdyz je tam napsano Honda a ikdyz neni tak je to OEM dil a nikdo nemuze rict ze neni a nenecha te projit kvuli 1cm , nemuze ani pipnout pokud to je funcny a splnuje podminky. Co kdyz nemam na tlumici nic napsano tak mne nencha projit ? ....prosim te .. Jako kdybys koupil megan RS a po roce jsi dokuopil podvozek CUP ,je to origo a hotovo. Mit vase problemy a prezidentskej plat Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 21:11   Citovat  

DworiBak napsal:
Však SHOWA je výrobce tlumičů. Třeba CR-V3g má SHOWA standartňe tlumiče (můžu upnout foto). Jelikož je to originál doplněk má na sobě i OEM kod je možné že u manuálu je i TUV pokud by měl někdo problém na STK měla by to Honda dodat.Všechny originál doplňky od Hondy přece musí splňovat homologaci pro EU trh.

Pokud nemel uz z vyroby A7G nikdy originalni podvozek SHOWA, oficialne ho tam proste mit bez nejake ev. dodatecne individualni homologace mit nemuzes a bude zalezet jenom na tvem stesti, jestli STK projdes nebo ne. Co vim, tak se na TUV nikdy v CR oficialne nehraje a i kdyby ano (a to i v zemich, kde je TUV oficialne uznavane), pak musi jit o konkretni TUV homologaci presne urceneho dilu pro vuz konkretni znacky, typu, roku vyroby, motorizace, specialni edice, vybavy), ne o nejake obecne TUV, jako ze "Showa ma vydane TUV pro svoje dily pro pouzivani v Evrope".

Jestli melo treba konkretne nejake to CR-V tlumice SHOWA z vyroby, analogicky pak muze samozrejme mit shodne tlumice SHOWA na aute se shodnym cislem i jako nahradni dil. Ale uz ne treba nejake pruziny SHOWA jenom proto, ze jsou taky SHOWA. Pokud ovsem nejde o dil s E-homologaci pro tohle konkretni CR-V, takze OEM replacement dil. Tj. o dil se stejnymi vlastnostmi, zamenitelny s OEM dilem, ne zadne sportovni pruziny, zkracene, urcene pro jiny vuz, typ, motorizaci apod., proste s odlisnou charakteristikou.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 21:20   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
resite tady nesmysli HaHaaa ,jednou kdyz je tam napsano Honda a ikdyz neni tak je to OEM dil a nikdo nemuze rict ze neni a nenecha te projit kvuli 1cm , nemuze ani pipnout pokud to je funcny a splnuje podminky. Co kdyz nemam na tlumici nic napsano tak mne nencha projit ? ....prosim te .. Jako kdybys koupil megan RS a po roce jsi dokuopil podvozek CUP ,je to origo a hotovo. Mit vase problemy a prezidentskej plat Velmi šťastný

Samozrejme ze se mylis. Podle tve logiky by lidi davali treba K20 do auta s R18 a nikdo by jim nemohl nic rict. Jedna vec je co oficialne jde nebo nejde, druha je ta, co ti se stestim projde na STK, do jake miry bude konkretni technik co resit.
Bez nejake individualni homologace (= dodatecny zapis do TP) nesmis dat oficialne na auto nic, cim se lisi od stavu, jak vyslo presne to tvoje konkretni auto z vyroby. Takze ani zadny poface spoiler na dvere kufru u tveho Tourera predface, kdyz jsme u toho.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 21:34   Citovat  

Bully napsal:
Samozrejme ze se mylis. Podle tve logiky by lidi davali treba K20 do auta s R18 a nikdo by jim nemohl nic rict. Jedna vec je co oficialne jde nebo nejde, druha je ta, co ti se stestim projde na STK, do jake miry bude konkretni technik co resit.
Bez nejake individualni homologace (= dodatecny zapis do TP) nesmis dat oficialne na auto nic, cim se lisi od stavu, jak vyslo presne to tvoje konkretni auto z vyroby. Takze ani zadny poface spoiler na dvere kufru u tveho Tourera predface, kdyz jsme u toho.

O tom motoru pises nesmysl ,pac tohle si nemyslim ,jedna vec je jinej typ motoru a druha ,spotrebni dil to si pletes hrusky z jabkama a ja taky nepisu jak to je nebo ma byt oficialne dle neceho , ja bych chtel videt toho technika co by tohle u nas resil Velmi šťastný to by u nej neporslo skoro nic a dela by jedno auto celej den ,... to znamena ze kdyz tam nemam origo OEM tlumic, ale kayabu tak bych nemel projit.. nench se vysmat pořádnej výtlem uz to fakt prehanite ,nepovim ,ze tam mam viditelne sportovni podvozek ,nebo neco co fakt narusuje bezpsecnost nebo to nema za autem nebo originalitou nic spolecneho ,ale ne tohle pořádnej výtlem taky bych chtel videt technika co by tohle resil ,ze mam poface naraznik nebo spoiler nebo prahy kdyz je to origo dil ,si fakt myslis ze ten technik bude mit v ruce katalog kazdyho auta jen aby bylo vse presne Velmi šťastný
uz prestante tady strasit z ptakovinama paneboze HaHaaa tohle u nas nikdo resit nebude ,tohle urcite ne sopťa sopťa
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 22:16   Citovat  

Bully napsal:
Pokud nemel uz z vyroby A7G nikdy originalni podvozek SHOWA, oficialne ho tam proste mit bez nejake ev. dodatecne individualni homologace mit nemuzes a bude zalezet jenom na tvem stesti, jestli STK projdes nebo ne. Co vim, tak se na TUV nikdy v CR oficialne nehraje a i kdyby ano (a to i v zemich, kde je TUV oficialne uznavane), pak musi jit o konkretni TUV homologaci presne urceneho dilu pro vuz konkretni znacky, typu, roku vyroby, motorizace, specialni edice, vybavy), ne o nejake obecne TUV, jako ze "Showa ma vydane TUV pro svoje dily pro pouzivani v Evrope".

Jestli melo treba konkretne nejake to CR-V tlumice SHOWA z vyroby,.

Myslím že Showa pružiny nejsou, ale jen tlumiče,logo showa se dolepovalo na pružiny, až při montáži. Však je to jen sportovní podvozek kde jsou použity tlumiče showa osazené kratšíma pružinama. Měl jsem namysli že musí být TUV pro daný auto motorizaci atd a né pro celou Evropu.Jen aby si někdo nestahl TUV ktré je třeba pro japan či UK trh i když UK patří do EU. Doplnková sada sportovního podvozku dle OEM kodu je jak pro motorizaci jiná tak pro sedan či tourer jiná. Plno věcí na autě není z výroby a dodávají se až na salone. Z výroby to tak sjet nemohlo ale při prodeji jako nové ano. Tlumiče showa mají sand všechny CRV3g tak jako C7g atd. ale pružiny mají použity standartní. Pokud by nastal problém na STK popřípadě by chtěl někdo homologaci měla by jí Honda dodatečně dodat.

HIGHTOWER napsal:
Mě je to jasné, origo EOM, o to mi zas tak moc nejde, spíše, auto se sníží o něco, i když jen decentně, myslím, že by jako problém neměl být a nebude, ale člověk nikdy neví, proto se jen ptám, zda by to třeba šlo i zapsat do TP, na základě dodaných papírů k podvozku a nebo případně dodaných potom, ale bez nějakého dalšího placení u Hondy, Dekry apod. Mrk
Pokud by to bylo montované v Hondě měly by ti to dodat bez nějakého dalšího placení. Jen pak snad odpadá použití sněhových řetezů na 16" pokud to tak už není na standartním podvozku.
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 23:15  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 19:33   Citovat  

Zeptam se jen z nudy,kluci co jezdite na 16" a mely jste i 17" hlavne novej vzorek aby slo srovnat i plavani auta ...jestli to je velkej rozdil co se tyce trakce kdyz 16" je 205 a 17 ma 225 sirku ,kdyz oboji je urceno jak na leto tak na zimu .. narazil jsem na pekny 16" ale trochu se bojim ze 205 nebudou tak dobre drzet na hrane pri ostrejsi jizde jako 225 Velmi šťastný
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 20:40   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Zeptam se jen z nudy,kluci co jezdite na 16" a mely jste i 17" hlavne novej vzorek aby slo srovnat i plavani auta ...jestli to je velkej rozdil co se tyce trakce kdyz 16" je 205 a 17 ma 225 sirku ,kdyz oboji je urceno jak na leto tak na zimu .. narazil jsem na pekny 16" ale trochu se bojim ze 205 nebudou tak dobre drzet na hrane pri ostrejsi jizde jako 225 Velmi šťastný

7g mam na 16" 205/55,8g na 18" 235/45 (pirelli p7/hankook kentus evo cosi) a na ceskejch silnicich mi neprijde,ze by 16" ztracely.Je fakt,ze s 8g jsem zadek jeste neutrh,na 16" me aspon tolik nerozcilujou vsudypritomne vyjete koleje.Na okruhu by to bylo treba jinak,ale v provozu se mi stane malokdy,ze bych pred sebou zacal hrnout predek.Mozna jezdim pomalu Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 21:00   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Jezdím zimu na 16" a žádnej zázrak to teda proti 17" není. Nemám nové pneu, ale zase ani moc staré (3r) a vzorek mají velmi slušný. Stačí trochu mokro a v zatáčkách ti do toho pod plným plynem začne kecat VSA. Jsou moc úzký a nezvládají ten výkon přenášet. Občas jsem při plným cítil, jak jsem na hraně prokluzu, kterej už nastával, ale ještě ne tak, aby do toho zasáhlo VSA, takže to pořád ještě zrychlovalo, i když se ztrátama... Divnej pocit po letech se čtyřkolkou, ne teda zrovna moc příjemnej Ble No uzpůsobil jsem tomu jízdni styl za zhoršených podmínek Úsměv

Příští zimu - jestli se vůbec tomu, co se děje poslední roky, dá ještě tak říkat - jdu určitě do 17". A na léto prubnu 18".
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 21:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Měl jsem kdysi na naftě 16" zimáky a teď jsem odjel dvě zimy na 17", jen to bylo s 2.4 benzin. Rozdíl je fakt velkej. Profil 45 je v zimě docela na hraně, auto fakt tvrdý a cítíš každou vymetenou díru, kanál. Na druhou stranu to parádně sedí, ale sedmnáctky opravdu obtěžují ve vyjetých kolejích. Pokud jsi průměrný řidič, 205/55 je ideál. Do extrémních výkonů se v zimě nepouštím, jezdím však celkem svižně. Kdybych teď volil znova, šel bych do komfortnějších 16".
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 22:18   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Děkuji za užitečný informace k tématu Mrk Uvidím, ale asi do toho půjdu, je akorát to snížení, cena vyjde skoro lépe jak nějaké jiné komplet podvozky Mrk

A proc si neporidis kvalitni kratsi, "sportovni" pruziny jako Eibach nebo H&R rovnou na origo tlumice? Vyjde te to jeste levneji, nebudes mit zvednuty predek proti zadni naprave (popisovana zkusenost s pruzinami SHOWA) a hlavne k nim dostanes homologaci presne pro svuj vuz a motorizaci. Pokud teda koupis ty spravne Úsměv
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 22:48  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 23:01   Citovat  

Střelec napsal:
Jezdím zimu na 16" a žádnej zázrak to teda proti 17" není. Nemám nové pneu, ale zase ani moc staré (3r) a vzorek mají velmi slušný. Stačí trochu mokro a v zatáčkách ti do toho pod plným plynem začne kecat VSA. Jsou moc úzký a nezvládají ten výkon přenášet. Občas jsem při plným cítil, jak jsem na hraně prokluzu, kterej už nastával, ale ještě ne tak, aby do toho zasáhlo VSA, takže to pořád ještě zrychlovalo, i když se ztrátama... Divnej pocit po letech se čtyřkolkou, ne teda zrovna moc příjemnej Ble No uzpůsobil jsem tomu jízdni styl za zhoršených podmínek Úsměv

Příští zimu - jestli se vůbec tomu, co se děje poslední roky, dá ještě tak říkat - jdu určitě do 17". A na léto prubnu 18".

to jsem chtel puvodne taky...leto 18 a zima 17 ,ted mam novy zimni 17" a parada jen uz jsem zapomel jak to jezdilo na 16" mel jsem je jen mesic a pak sli dos sveta a na 18" jsem se aspon toho roku vykaslal ,na nase silnice to by bylo uz nepohodlny a toho roku jsem si rekl ze dam spis penize do jinych veci a treba by ty 16 stacily ,ale jak koukam ,asi nestacily ,pac rad si obcas zajezdim na hrane a ty 205 mi prisli uzky uz treba na EP3 a kde jeste na accordu... ty posledni letni RE050 17" byly fakrt paradni a trochu lituji ,ze jsem je pustil do obehu ,ale co uz ,uz jsem i premyslel ,ze bych dal na ty 16" 225 gumy ale cenove jsem zase tam kde na 17" a to mi zato nestoji .. je to skoda jedna se o kola z S2000 a dost se mi libi ,ale kaslu asi nato a klidne hodim conti 5 na ty kola co mam a tenhle rok neresim ,tesim se vice na reflesh a na vyfuk snad to dam do tydne dokupy a bude se VTEC
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 23:47   Citovat  

Punisher napsal:
Měl jsem kdysi na naftě 16" zimáky a teď jsem odjel dvě zimy na 17", jen to bylo s 2.4 benzin. Rozdíl je fakt velkej. Profil 45 je v zimě docela na hraně, auto fakt tvrdý a cítíš každou vymetenou díru, kanál. Na druhou stranu to parádně sedí, ale sedmnáctky opravdu obtěžují ve vyjetých kolejích. Pokud jsi průměrný řidič, 205/55 je ideál. Do extrémních výkonů se v zimě nepouštím, jezdím však celkem svižně. Kdybych teď volil znova, šel bych do komfortnějších 16".

JE to presne o jazdnom štýle. Vzhľadom na situácie, ktoré som zažil za posledné roky, tak v zime jazdím defenzívne. Hlavne posledný prejazd bratislavou mi ukázal, čo dokáže zima (z metra na meter ČISTÉ zrkadlo), autá predomnou boli zrazu v hodinách, boh stál pri mne a pri Honda - zázrak, že som z 80 km/h spomalil na 30, bez hodíny, šmyku ,bez VSA...fakt zázrak...od vtedy som si povedal, že menej je viacej,...

Tie kolaje potvrdzujú tak isto známi ako aj ja...proste to v nich háďže...
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 1:13   Citovat  

Ahoj, umřelo mi na Toureru zamykání 5. dveří (nedotáhnou se, nejde to nijak zamknout - ani ručně "zabouchnutím", nereaguje to nijak na dálkové ovládání, nereaguje tlačítko ve dveřích pro zavření), jako kdyby do toho nešel proud.. Pokoušel jsem se najít v manuálu pojistku, ale na 5. dveře jsem jí nenašel. Přečetl jsem to tady, že to mám rozebrat a pročistit, ale vůbec nevím jak. Kde je ta jednotka? Píšete v kufru pod tapecírungem, to jako ve střeše? Zkoušel jsem to oddělávat, ale vůbec mi to nešlo, už jsem se bál, že něco ulámu Smutný Nebyla by nějaká kresbička nebo video jak na to? Pak se tu psalo o vypípávání závady, jak? díky.
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 9:40   Citovat  

Ahoj, kdyz uz jsme tady byli u te koroze, tak u me je novinka prorezla nadrz. Stalo se to tady uz nekomu? Mam naftaka tourer, uveden do provozu 11/2005 a prijde mi to docela brzy. Ale co se da delat. Nevedel by nekdo o nadrzi navic v okoli Prahy Úsměv?
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 9:43   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Rozdiel oproti 17" citit vyrazny uz mestskych 90 stupnovych zatackach, o dialnici a prejazdoch tiahlych rychlych zatacok ani nehovorim. Znizenie komfortu je umerne, ziadna tragedia. Co je ale citelne su spominane kolaje, treba drzat volant pevnejsie sopťa sopťa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 10:45   Citovat  

Pablo napsal:
Ahoj, umřelo mi na Toureru zamykání 5. dveří (nedotáhnou se, nejde to nijak zamknout - ani ručně "zabouchnutím", nereaguje to nijak na dálkové ovládání, nereaguje tlačítko ve dveřích pro zavření), jako kdyby do toho nešel proud.. Pokoušel jsem se najít v manuálu pojistku, ale na 5. dveře jsem jí nenašel. Přečetl jsem to tady, že to mám rozebrat a pročistit, ale vůbec nevím jak. Kde je ta jednotka? Píšete v kufru pod tapecírungem, to jako ve střeše? Zkoušel jsem to oddělávat, ale vůbec mi to nešlo, už jsem se bál, že něco ulámu Smutný Nebyla by nějaká kresbička nebo video jak na to? Pak se tu psalo o vypípávání závady, jak? díky.

mne prozatim pomohlo odpojeni baterky na 5min.. uvidime jesteli se to vrati Velmi šťastný mam pocit ,ze to je tim mrazem..tady taky neco otom pisou a o otevirani dveri v mrazecha pod .. tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 12:47   Citovat  

Pablo napsal:

Řešil jsem v létě. Určitě se ti k tomu na palubce rozsvítila kontrolka pro tažné, že? Zámek se zasekl v poloze zavřeno, proto ti to nejde ani zabouchnout, narážíš na jeho odpor. Stačí vlézt přes sedačky dozadu, u pátých dveří dole je víko od zámku. TO nějakým šroubovákem otevřeš-vypáčíš a ručně potom dáš zámek do takové polohy, aby dveře šly zavřít. Zabouchneš dveře. Poté odpojíš na chvíli baterku, čímž vyresetuješ ECU. Až jí znova zapojíš, tak si ECU zkontroluje polohu motorku pátých dveří, nastaví se a mělo by to zase makat. Držím palce OK

kufr.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
kufr.jpg, 3.54 MB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 12:51   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
takze novinky Velmi šťastný mam zasekly brzdy ,sice mi vymenily pistky,ale brzdy jsou zasekly a auto brzdi porad ikdyz se to prej ovzdusnilo ,padla takova vec ,ze je to treba napichnou a ovzdusnit pres RJ pres nadobku ... to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere
pak zamceny zadni vrata ktery se ani nehnou od jednoho veceru kdy mrzlo,mozna poistka nebo naky zablokovani motorku to mi hlava nebere

Tak už mám po kontrole brzd. Nic seklého nemám, repas od té doby funguje slušně, nic nepřibržduje. Problém byl ve štítu, který je z půlky urezlý a byl opřený o kotouč. Proto ty zvuky. Vyřešeno.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 13:30   Citovat  

Střelec napsal:
Tak už mám po kontrole brzd. Nic seklého nemám, repas od té doby funguje slušně, nic nepřibržduje. Problém byl ve štítu, který je z půlky urezlý a byl opřený o kotouč. Proto ty zvuky. Vyřešeno.

k tem dverim ,asi tak nejak je to dobrý

k tem brzdam ,u mne byl problem nejspis v tech deskach urcenych na sedan co maj jinou plochu pro pistek ,pozor nato no Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 15:27   Citovat  

Díky za zprávy, prostuduji.

Střelec: ono to spíš vypadá, že se to zaseklo v poloze otevřeno. Tj. když 5. dveře přimáčknu (rukou to jde) a zamknu auto dálkou (bez přimáčknutí se nezamkne), zamknou se všechny 4 dveře, ale 5. zůstanou odemčené, žádný zvuk ze dveří nevyjde. Prostě se to chová tak, jako by tam žádný zámek nebyl. Když jsou dveře plně otevřené, nereaguje ani tlačítko na dveřích pro jejich zavření, takže to není jen zámek, dveře jsou tak nějak mrtvé celkově, proto jsem se snažil najít pojistku nebo tak něco.
Teď jsem to šel zkusit a novinka, auto stálo 3 dny (ležel jsem s chřipkou) a mezitím se vyflákala baterka tak, že už nezkusím nic, tj. ani nevím, jestli svítí kontrolka na tažné (asi jak jsem to odstavil s nezamknutými 5. dveřmi zůstalo svítit světlo v kufru a já to neviděl přes dekl kufru Tak to valím bulvy). Oddělal jsem deklík k zámku, hnul s páčkou a teď když dveře domáčknu, zůstaly zamčené. Mechanika zámku atd jak nová, lesklá, namazaná. Teď jsem baterku odpojil, dal to na nabíječku a čekám, snad se to rozběhne.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 18:00   Citovat  

Kuci, nechci tady slovíčkařit, ale jestli říkáte kontrolce "Tailgate" - "kontrolka tažného", tak nemáte pravdu... "Tailgate" je proste kontrolka zadních dveří (v našem případě elektricky ovládaných)...
Já jenom aby to někoho nemátlo a nehledal tam něco co tam není...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 18:11   Citovat  

Tak jestli je to takhle tak ano, Tailgate svítilo - psal jsem, že dveře nešlo zamknout, tj. byly i fyzicky pootevřený - zřejmě tím se to taky vybilo, okem to není patrné a v tu chvíli mi to nedošlo.. Už jsem chtěl hledat další kontrolku, takže díky za upřesnění.
Jinak po 2h nabíjení ani ťuk, takže jsem zjistil, že mám asi rozbitou nabíječku KO Naštěstí měl soused, nechtělo se ale spustit dobíjení, jak byla baterka vymlácená, tak jsem jí tím snad ještě nenačal, je relativně nová Tak to valím bulvy Teď už se to nabíjí dobře a už dokonce zavrčel motorek v 5. dveřích, takže to je asi na dobré cestě.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 18:16   Citovat  

Nechci Ti kazit radost, ale jestli si ji vytřískal do němoty, tak ji rovnou dej do šrotu...při prvních mrazech Tě někde nechá.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 19:14   Citovat  

Toho se trošku bojím, ale budu s tím počítat a startovací kabely stejně furt vozím, aspoň bych je konečně využil (teda pro sebe) Velmi šťastný Třeba to nebude tak žhavé. Není na to nějaký tester?
   Návrat  
mackomliec je teď offline  mackomliec
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 20:21   Citovat  

Ahojte mám Accorda 2,4 2005 a pri menších otáčkach ked prídam ozývajú sa take divné zvuky ako keby rezonancia plechu alebo neviem co. motor by to nemal byť teda si myslim uz neviem kde čo hľadať teda

Ďakujem za každú info
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 21:16   Citovat  

mackomliec napsal:
Ahojte mám Accorda 2,4 2005 a pri menších otáčkach ked prídam ozývajú sa take divné zvuky ako keby rezonancia plechu alebo neviem co. motor by to nemal byť teda si myslim uz neviem kde čo hľadať teda

Ďakujem za každú info

a vyfuk je origo ? muze byt zrezlej nebo jen ohlej kryci plech nad vyfukem .. rezonance je vyfuk.. uvolnenej ,zrezlej ,spatne zvarenej a pod..
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 23:34   Citovat  

mackomliec napsal:

Ďakujem za každú info

Zkotroluj výfukové potrubí, nejspíš to bude propálený plechový kryt katalyzátoru nebo vlnovce. Já ho tak po jednom kopcové sprintu propálil až mu upad Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 12:20   Citovat  

SaKaL napsal:
Kuci, nechci tady slovíčkařit, ale jestli říkáte kontrolce "Tailgate" - "kontrolka tažného", tak nemáte pravdu... "Tailgate" je proste kontrolka zadních dveří (v našem případě elektricky ovládaných)...
Já jenom aby to někoho nemátlo a nehledal tam něco co tam není...

Je to tak, jak píšeš. Sorry za zmatek.

To, že nefunguje tlačíko el. ovládání dveří je v tomto případě normální, měl jsem to samé.

Pablo napsal:

Jinak po 2h nabíjení ani ťuk, takže jsem zjistil, že mám asi rozbitou nabíječku KO Naštěstí měl soused, nechtělo se ale spustit dobíjení, jak byla baterka vymlácená, tak jsem jí tím snad ještě nenačal, je relativně nová Tak to valím bulvy Teď už se to nabíjí dobře a už dokonce zavrčel motorek v 5. dveřích, takže to je asi na dobré cestě.

Já s těma nabíječkama moc dobrý zkušneosti nemám. Ty levné do 1000,- Kč moc nefungují. Jednu dobu jsem si s tím hodně užil, než jsem to pochopil. Baterka byla v nabíječce třeba 2 dny a stejně po pár dnech byla zase na dně, přitom altík OK. Jelikož nová baterie stojí kolem 1400,- a pár let zase vydrží, tak není co řešit. Kup novou a máš klid.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 239, 240, 241 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina