Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 14 z 42
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 15:42   Citovat  

Hellborn napsal:
Ale některé Jazzy měly prý problém, když z důchodce ride přešly na dálniční... Mému se to taky moc nelíbilo,ale rozjezdil se...

Nejspíš se ECU přepla z "Klobouk-control" do "Race-control"...Úsměv
Ne, vážně, je jasný, když budu jezdit pomalu, tak v EGR okruhu bude víc jak málo svinstva, ventily budou zanešené, atp...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aviaczek je teď offline  Aviaczek
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 16:26   Citovat  

piskot napsal:
- chudák budoucí další majitel, který si koupí auto od závodníka...Úsměv BTW: Tomuhle nesmyslu snad nevěříš ani ty...
- nechtěli ti prodat nějakou příplatkovou výbavu, že ti mazali med kolem pusy...Úsměv BTW: prý se současná ECU dokáží naučit, jak se s autem jezdí

Když to tak čtu, tak jsme tím, že jsme auto vzali týden po koupi na dovču, kde maximem bylo dálničních cca. 3300 ot./min., udělali motoru "dobře"...Úsměv

- nevím kde jsi vyčetl, že s ním jezdím jako "závodník". To jako když auto nedržím pod 3 tis. otáček, tak jsem bezohledné prase? Tak to koukám! Prostě jsem si jen koupil auto od toho, aby sloužilo mě a né já autu, proto s ním od počátku jezdím stejně jako budu po x desítkách tisíc km. Nevidím důvod se obávat toho, že běžnou jízdou auto oddělám Mrk

- jasně máš pravdu, hned z první garančky jsem odjížděl s dvěmi sadami příplatkových kol.. HaHaaa

Jinak aby jsi měl představu o životě závodníka... 50% cest je dálnice předpisovou rychlostí většinou na tempomatu a jinak město, kdy se bohužel nedržím za každou cenu pod 3 tis. otáček... achjo já se stydím, jak to auto likviduju závodním tempem Smutný
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 16:35   Citovat  

Aviaczek napsal:
- nevím kde jsi vyčetl, že s ním jezdím jako "závodník". To jako když auto nedržím pod 3 tis. otáček, tak jsem bezohledné prase? Tak to koukám! Prostě jsem si jen koupil auto od toho, aby sloužilo mě a né já autu, proto s ním od počátku jezdím stejně jako budu po x desítkách tisíc km. Nevidím důvod se obávat toho, že běžnou jízdou auto oddělám Mrk

- jasně máš pravdu, hned z první garančky jsem odjížděl s dvěmi sadami příplatkových kol.. HaHaaa

Jinak aby jsi měl představu o životě závodníka... 50% cest je dálnice předpisovou rychlostí většinou na tempomatu a jinak město, kdy se bohužel nedržím za každou cenu pod 3 tis. otáček... achjo já se stydím, jak to auto likviduju závodním tempem Smutný

Hele, v pohodě, jo?
Tím "závodníkem" jsme naprosto tebe nemyslel, jen jako příměr, že si nějaký "klobouk" koupí auto od "závodníka" a dle tvého se bude pak divit, jak má auto živé.
Omlouvám se, pokud to vyznělo tak, že "závodník" jsi ty.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 17:34   Citovat  

piskot napsal:
Hele, v pohodě, jo?
Tím "závodníkem" jsme naprosto tebe nemyslel, jen jako příměr, že si nějaký "klobouk" koupí auto od "závodníka" a dle tvého se bude pak divit, jak má auto živé.
Omlouvám se, pokud to vyznělo tak, že "závodník" jsi ty.

V pohodě, stejně si vždy budeme každý hájit to svoje. je to dobrý Jen jsem tím chtěl říct, že v dnešní době už je kdovíjaké zajíždění pasé. Úsměv
   Návrat  
Redyx je teď offline  Redyx
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 17:52   Citovat  

Ahoj,
zdravim vsechny majitele tohoto Japonce.
Jsem jeho vlastnikem par tydnu a chtel bych se zeptat zda uz nekdo resil neprijemne akusticke projevy proudeni vzduchu na strane ridice. Okynko zavrene a presto pri rychlostech zhruba kolem 80ky slyset neprijemny hvizdot i kdyz to neni pravidlo.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 20:32   Citovat  

Redyx napsal:
Ahoj,
zdravim vsechny majitele tohoto Japonce.
Jsem jeho vlastnikem par tydnu a chtel bych se zeptat zda uz nekdo resil neprijemne akusticke projevy proudeni vzduchu na strane ridice. Okynko zavrene a presto pri rychlostech zhruba kolem 80ky slyset neprijemny hvizdot i kdyz to neni pravidlo.

Ano, mam to same a prej je vsechno v poradku, zkouseli vsechno mozny, ale prd, mozna to tak holt ma bejt...ale taky mi to vadi, ale je zvlastni, ze kdyz hejbas hlavou, tak na nekterych polohach to neslysim a s ni trochu pohnu a zase jo Úsměv zvlastni, dej vedet jak si dopad Ty Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 20:50   Citovat  

Mám to taky stejně a stejné to bylo i u předchozího 9g předface. Asi to nedomysleli už ve výrobě HaHaaa
   Návrat  
Pincek je teď offline  Pincek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 22:10   Citovat  

Tak proudění zvuku nějak akusticky nepozoruji. začal mě ale lupat ten plast ve kterém je microfon a světla u hlavy řidiče.tím že je to tak blízko je to nepříjemný. mám najeto tak 3500 km a do servisu se mě s tím zatím otravovat nechce. máte nějakej nápad co s tím? když na to přitlačím rukou, lupaní přestane. něco se tam asi tře a vydává to takový slyšitelný zvuk. napadlo mě to nějak rozdělat,ale drží to pevně a nechci to zlomit. Nějaký nápady? Cokoliv Úsměv docela mě to štve slušně řečeno,ani Cici už není co býval s kvalitou? :/
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 22:23   Citovat  

Pincek napsal:
Tak proudění zvuku nějak akusticky nepozoruji. začal mě ale lupat ten plast ve kterém je microfon a světla u hlavy řidiče.tím že je to tak blízko je to nepříjemný. mám najeto tak 3500 km a do servisu se mě s tím zatím otravovat nechce. máte nějakej nápad co s tím? když na to přitlačím rukou, lupaní přestane. něco se tam asi tře a vydává to takový slyšitelný zvuk. napadlo mě to nějak rozdělat,ale drží to pevně a nechci to zlomit. Nějaký nápady? Cokoliv Úsměv docela mě to štve slušně řečeno,ani Cici už není co býval s kvalitou? :/

S kvalitou v těhlech věcech je to bída už C7g je na hraně Velmi šťastný
   Návrat  
Redyx je teď offline  Redyx
PříspěvekZaslal: 8.5.2016 , 18:48   Citovat  

Doktor napsal:
Ano, mam to same a prej je vsechno v poradku, zkouseli vsechno mozny, ale prd, mozna to tak holt ma bejt...ale taky mi to vadi, ale je zvlastni, ze kdyz hejbas hlavou, tak na nekterych polohach to neslysim a s ni trochu pohnu a zase jo Úsměv zvlastni, dej vedet jak si dopad Ty Úsměv

Ok, diky za info...jsem rad , ze v tom nejedu sam Velmi šťastný, vcera jsem si vyjel a zase ta sama pisnicka- je fakt, ze foukal dost silny bocni vitr. Zrejme tam vibruje gumove tesneni versus ram karoserie, nevim.
Asi se s tim budeme muset naucit zit/jezdit. Jedinou radu bych snad mel: VOLUME doprava., ale to zase neprojde u manzelky. Hihi
Zajimave , ze na strane spolujezdce je klid.
Mam najeto zatim pres 1000km a spotrebu ukazuje nejakych 5 - 5.3 l, neni to nejak podezrele malo????, i kdyz technik v Honde rikal, na spotrebu se ted nekoukat... neee, ze bych to nejak setril, jizda ve dvojko, 40% okrsky, zbytek mesto, dalnice zatim zadna... Prekvapeni teda v pozitivnim slova smyslu. Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2016 , 19:48   Citovat  

nemohlo by to být tohle??
sice píšou předfacelift, ale člověk nikdy neví...

9G Wind Noise.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  9G Wind Noise.pdf
 Velikost:  267.81 kB
 Staženo:  540 krát

Návrat  
PatoM je teď offline  PatoM
PříspěvekZaslal: 30.5.2016 , 19:21   Citovat  

Ahojte. Zajtra si idem objednat svoju Civic 9G a chcel by som sa spytat ze v ktorej verzii bol v kufri subwoofer a ze ci sa oplati priplacat si za Honda 3D sound? Úsměv dakujem za odpovede
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2016 , 21:28   Citovat  

vítej Úsměv

subwoofer v kufru byl u vyšších výbav předfaceliftu
3D sound je vylepšení jen pro základní nedotykové rádio
lepší audio (8 reproduktorů - 320 W) je ve výbavě lifestyle a executive (tam je dotykový honda connect do kterého se 3D sound nedokupuje)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.5.2016 , 21:33   Citovat  

Takze objednal som si vybavu elegance s navi, 3Dsound a rallye red interier Úsměv motor 1,8 benzin s manualnou prevodovkou a farba Sporty blue. Uz aby bolo 22.7. Úsměv Úsměv
Predtym som mad dieslove BMW E46 a teraz sa uz neviem dockat novej Hondicky Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2016 , 22:33   Citovat  

xenon04 napsal:
vítej Úsměv

subwoofer v kufru byl u vyšších výbav předfaceliftu
3D sound je vylepšení jen pro základní nedotykové rádio
lepší audio (8 reproduktorů - 320 W) je ve výbavě lifestyle a executive (tam je dotykový honda connect do kterého se 3D sound nedokupuje)

nerekl bych, jde to spis fakt shory mezi dverma/strechou atd, pomuze stahnuti okna byt o milimetr Úsměv ale zrcatko taky zkusim dodělat az bude kapacita, schvalne co se stane Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2016 , 10:19   Citovat  

Doktor: já nic podobnýho nepozoruju, ale dovřením okna se vždycky tapec vyditelně hne, bůhví čím by to mohlo být to mi hlava nebere možná se pohne i ten domeček s repro a profukuje to tamtudy
každopádně dej vědět, jak si pokročil Úsměv

PatoM: modrá je dobrá Velmi šťastný , kolik chtěli za ten 3D sound? řekli ti k tomu něco víc?
já se jen dozvěděl, že do mýho to přiobjednat nejde, takže je to nejspíš pro těch 6 repro, když rádio to nevlivňuje
   Návrat  
hornet je teď offline  hornet
PříspěvekZaslal: 1.6.2016 , 17:29   Citovat  

Taky mě to hvízdá,ale v rychlosti nad 100km.Zkoušel jsem sklopit zrcátka za jízdy a hvízdání přestalo.Takže to bude od zrcátka.Koupil jsem tedy ofuky oken a je to o hodně lepší.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.6.2016 , 18:43   Citovat  

Za 3D sound som si priplacal 480€ a malo by to byt digitalne vylepsenie zvuku. Ze je to celkom rozdiel a kto ma rad hudbu tak oplati si priplatit. Takze som velmi zvedavy.
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2016 , 0:58   Citovat  

Používáte na 9g někdo střešní nosiče a jestli ano, jaké? Jakým způsobem jsou ke střeše ukotveny? Z fotek originálních nosičů v prospektu mi není moc jasné, jak se to připevňuje.
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2016 , 6:18   Citovat  

Tohle tema by me taky zajimalo. Vyhledove to budu resit i u Tourera. Mate uz nekdo tip?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 23:09   Citovat  

Jen tak pro info, kolik se nás 9géčkařů vč. tourerů sejde na Honday? Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2016 , 11:26   Citovat  

Ivoss napsal:
Používáte na 9g někdo střešní nosiče a jestli ano, jaké? Jakým způsobem jsou ke střeše ukotveny? Z fotek originálních nosičů v prospektu mi není moc jasné, jak se to připevňuje.

U Tourera to je jednodušší, tam stačej příčníky na ty lyžiny co tam jsou.
U 5D sem musel nechat uříznout lišty, aby se tam dal origoš nosič našroubovat, po sundání sou k tomu záslepky, nic moc

Ad zrcátka a hvízdání - to mě nenapadlo testnout, dneska chci konečně aspon jednu stranu sundat zrcatko a zadělat, protože o víkendu jednu daleko, tak abych to testnul
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 17:07   Citovat  

Dneska se ke mě někdo přivtěřil, aneb devítka k devítce sedá. Úsměv

devitky.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
devitky.jpg, 2.36 MB
   Návrat  
C9G je teď offline  C9G
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 12:08   Citovat  

Zdravím, nemá náhodou niekto z vás na civicu 9g vymenený podvozok za Bilstein B12 pro kit? Zaujímalo by ma ako to vyzerá a ako to jazdí...

Inak zaujímavou vecou u civica je, že verzia sport navzdory vyššej cene má nižšiu výbavu než lacnejší elegance. Skončil som teda u elegance s connectom a nástrekom krídla + lemov blatníkov.
   Návrat  
JARYN je teď offline  JARYN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 19:55   Citovat  

Kluci jestli to tu někde je tak se omlouvám Tak to valím bulvy ale prosím - kolik motorového oleje do devítkovýho Civica 1.8 ?? MOTOR R18Z4
Předem moc děkuji....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2016 , 17:24   Citovat  

Chtěl bych slyšet vaše názory na černou kapotu u mého Civica viz. foto. Zkoušel jsem to zatím ve photoshopu. Uvažuji nad tím, jelikož se mi nelíbí tečky od odlétajících kamínků. Něco takového bylo na jednom CTR9 na Honday, tak nějak jsem na vážkách jestli do toho jít nebo ne.

Rovnou jsem přidal žluté mlhovky a Rkové logo, které taky plánuji Úsměv

kapota.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
kapota.jpg, 869 kB
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 1.8.2016 , 18:21   Citovat  

Podle mě to je hrozný. Vidět to bude i na černé a světla ani nekomentuju (fakt nejsem příznivec téhle žluté...). Sorry, ale zase sto lidí, sto názorů.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2016 , 19:30   Citovat  

V pohodě, uvítám každý názor. Jde mi jen o to, že černou folii můžu měnit třeba co rok nebo dva. Kapota se mi nebude chtít pořád lakovat Úsměv
   Návrat  
keporkak_jedna je teď offline  keporkak_jedna
PříspěvekZaslal: 1.8.2016 , 21:40   Citovat  

Žlutý mlhovky OK. Ale ten černej pruh je hnusnej. Dej tam jen bezbarvou fólii.
   Návrat  
C9G je teď offline  C9G
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 18:05   Citovat  

Má niekto z vás na Civicu podložky pod kolesami? Ide mi o to, že si zatial chcem nechať na aute originály (klasické 17) len sa mi nepáči ako sú kola zarazené dovnútra. Zaujímalo by ma aké podložky by tam najlepšie zapasovali. Budem rád za každú odpoveď/foto.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina