Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 245 z 486
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.2.2016 , 19:42   Citovat  

no právě. Taky nechci žádnou čínu. Proto jdu hned do Osram nebo Philips. U 6g jsem vyzkoušel všechny edice Osram a nakonec jsem zůstal na Philips WhiteVision. Ty svítily prostě nejlépe. Proto jsem zvažoval i xenony v této edici. Ale vezmu asi Osram tentokrát, navíc jsou v akci.. tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2016 , 19:43   Citovat  

Kmoda:Jeste shanis ty cocky?Dneska jsem 2 objevil.Vedel jsem,ze je mam,jen jsem je do dneska nepotkal Velmi šťastný
Btw,Matrix ledky u Audi maj 5500K,to vyvinuli neco s horsima vlastnostma za deste nez 4300K xenon?Vzdyt ledky se taky delaj ruzne "teply",nebo to treba nejde pri urcitejch parametrech jinak?
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2016 , 21:18   Citovat  

No hoši, opatrne...

OEM xenóny (od výroby)sa do donedávna dodávali len s 4300K. AKo však prišiel nástup LED denného svietenia a štýlu "modrý odtieň je IN", tak sa začali (hlavne do koncernov) montovaťo OSRAM cool blue intense, výbojky s rovnakým svetelným výkonom ako 4300K, ak sa bavíme o lumenoch. Majú teplotu 5000K (alebo 5500) a svietia čisto bielo s uplne jemnučkým modrunkým nádychom.

Ak však naprší, tak je vnámanie bielej VŽDY horšie ako žltkastej. To, že väčšine ľudí svietia xenóny bielo, je len pre to že sa po pár rokoch výbojka "vysvieti", a nielenže sa znižujú lumeny, ale i sa zvyšuje teplota, takže to spôsobí že svetlá horšie svietia, a to môže byť i parabola nová. Z neovereného zdroja mám, že OEM výbojky Osram 66240 stratí po 300 hod cca 18 % svietovisti. Docela dosť!

Ja uprednostňujem výbojky 4300K, ale je možné že pre quadxenón projekt to zmením na niečo okolo 5000K.

Čo sa týka LED, tak okolo toho až tak veĺa neviem, je možné že proste majú v oblasti 5000-6000 lepší výkon ako keď by to chceli dostať z 4500K. Je síce pravda, že ked naprší, lepšie sa vníma žltkasté svetlo, ale zas LED majú taký výkon, že to až tak necítiť. Ja som s LED ešte nešoféroval, tak uvidím ako mi to bude vyhohovať.

Ale nie je LED ako LED. Napr. LEd na staršej generácie AUdi A5, A6 je veľmi biedne, samotní ľudia na to nadávajú, predvčerom som jednu takúto LEDkovú audinku videl a bola bida, veľká bieda.
Nové generácie sú už uplne nie iné, takisto i Ford Mondeo má riadnu LED paľbu, takisto som v Liberci stretol Hondu HRV s LED a tiež to bolo veľmi dobré. To už som ale trošku Off topic

A že čínske výbojky svietia zle? Ano, väčšina svieti ZLE. Ale musíte vedieť kde nakupovať. Len pre info, toto je je čínska HID/4300K (H1) v projektore MiniH1. Cenu nebudem uvádzať, ale je pomerne nízka.

Len pre info, mojej Accorde s repasovanými parabolami, a ročnými výbojkam som nameral 1000 lm. je pravda, že accord mal nevýhodu že to prechádzalo cez krycie plexi ale i tak... to určite nestiahne toľko.

Osram Xenarc NBU sú fajnové výbojky ale tá cena je...
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 7:27   Citovat  

Říkáš, že si naměřil jen 1000lm. Jak je to možný? Po roce šla výbojka tolik do kopru? Já mám plexi momentálně nově vylestene od profika a musím říct, že to teď svítí tak o 40% víc. Byly fest zašlý. Teď jsem celkem spokojený až na pravou nažloutlou výbojku. Proto výměna za nové.
NB jsou drahé a proto váhám jestli má cenu je kupovat. Hlavní světla mám jako denní svícení takže mi ani tak dlouho asi nevydrží.
Už jsem objednal denní led, tak uvidíme.
Zatím furt váhám jaké výbojky vzít...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 15:07   Citovat  

Nehovorím že je krycie sklo ako nové, ale zašlé teda nie je. Predtým ako dáš nové výbojky, určite porieš denné svietenie, to je zabijak výbojok číslo jedna. Mimo iného, paraboly vydržia tak 150-200 tisíc km, potom už to nie je ono a je to len horšie a horšie...
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 17:32   Citovat  

Ked sme opat raz pri parabolach...nedaju sa niekde kupit uz repasovane/nove za normalnu cenu?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 22:51   Citovat  

Uplne nové takmer nezohnateľné a repasované budem mať o mesiac až dva k dispozícii na výmenný spôsob "staré za nové". Viac SS
   Návrat  
MyGrain je teď offline  MyGrain
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 7:28   Citovat  

Zdarec lidi,
Momentálně řeším první problém s mojim Accordem(ročník 2004). Začalo mi zatekat do auta... na zadní sedačce za spolujezdcem mám na zemi jezirko. Zkontroloval sem těsnění kolem dveří atd, vše vypadá v pohodě.. Zajímavé je, že nic okolo není mokre(tapety, sedacka) prostě to vypadá jak kdybych vzal dvojlitrovku a vylil ji na zem... Nesetkali stě se stín někdo? Popřípadě nápad na co bych měl ještě mrknout. Díky
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 7:32   Citovat  

MyGrain napsal:
Zdarec lidi,
Momentálně řeším první problém s mojim Accordem(ročník 2004). Začalo mi zatekat do auta... na zadní sedačce za spolujezdcem mám na zemi jezirko. Zkontroloval sem těsnění kolem dveří atd, vše vypadá v pohodě.. Zajímavé je, že nic okolo není mokre(tapety, sedacka) prostě to vypadá jak kdybych vzal dvojlitrovku a vylil ji na zem... Nesetkali stě se stín někdo? Popřípadě nápad na co bych měl ještě mrknout. Díky

Jezírko znamená co? Jako opravdu kaluž, nebo vlhký koberec?
těsnění: Střešní okno cajk? zadní kufr (dveře?) cajk?
Zjistil jsi to za deště, za prudkého deště, nebo po projetí myčkou? Nebo když ti tál na autě sníh?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 7:43   Citovat  

Dneska přes večer pršelo a za noc je tam kaluž vody. Střešní okno nemám.Kufr vypadá taky dobře.(jinak mám sedan)..
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 8:02   Citovat  

MyGrain napsal:
Dneska přes večer pršelo a za noc je tam kaluž vody. Střešní okno nemám.Kufr vypadá taky dobře.(jinak mám sedan)..

Těsnění dvěří,,,teče to oknem dovnitřku dvěři a tam budou uspaný odtokový kanálky a poteče to dovnitř...vsadím na to tvou pravou ruku.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 9:13   Citovat  

crxmann napsal:
Těsnění dvěří,,,teče to oknem dovnitřku dvěři a tam budou uspaný odtokový kanálky a poteče to dovnitř...vsadím na to tvou pravou ruku.

No koukal jsem na ne a že by byly ucpané se říci nedá.. Nopročistil jsem je a uvidím zda to pomůže...
   Návrat  
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 11:50   Citovat  

caute, v technicaku mam zapisane len 16'' disky s ET 55. Planujem si na letnu sezonu zadovazit dalsie, avsak nedari sa mu najst ALU disky s danou ET, len s ET v rozmedzi 35 az 50.

Plechace s ET55 som nasiel bez problemov.
Nahodene mam momentalne original ALU Honda disky, ich ET vsak netusim.

Je chyba niekde medzi klavesnicou a stolickou? Velmi šťastný
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 12:19   Citovat  

piranha napsal:

Asi v hlavě...podívej se do prvního příspěvku to mi hlava nebere
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 12:31   Citovat  

piranha napsal:
caute, v technicaku mam zapisane len 16'' disky s ET 55. Planujem si na letnu sezonu zadovazit dalsie, avsak nedari sa mu najst ALU disky s danou ET, len s ET v rozmedzi 35 az 50.

Praktick 98% Honda kol ma ET 55 a jestli chces tohle ET proc nehledas jen OEM kola MAZDA,KIA,HONDA,TOYOTA,NISSAN a mnoho dalsich ,tech je ve 16" rozmeru jak nadelano ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 14:31   Citovat  

piranha napsal:

Neboj sa ísť do nižšieho ET, ale závisí aj od šírky disku. Ja idem skúsiť ET40 pri šírke disku 7J a to mám ešte znížené auto + gumy 225
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 21:06   Citovat  

Ide mi v principe o to, aby tam bol presne ten rozmer ktory je zapisany v technicaku a neboli s tym pripadne opletacky v pripade nehody, stk a pod...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 22:32   Citovat  

Zápis kolies do techničáku je hračka - stačí ak kúpiš normálnu značku a nie nejaký čínsky šmejd a pred kúpou si hociktorého predajcu preveríš či tie kolesá pasujú na tvoje vozidlo. Napr. ja idem teraz zapisovať tiež kolesá do techničáku, ale nerobí sa to už u policajtov ale na obvodnom úrade. Na obvodný úrad predložíš typové schválenie, ktoré ti vystavia u predajcu - napr. mne to vystaví za 15 euro predajňa v Trnave (značka Enzo), pre PRESNÝ typ kolies ktoré som však od nich nekúpil, kúpil som ich staršie v BA. Dôležité im je povedať presné označenie disku a oni to povedia či na tvoje auto to môže byť alebo nie. Ale v skratke, bežné 16,17" palcové kolesá so správnou roztečou dier tam pravdepodobne bezproblémovo zapíšeš.

No a s tým typovým schválením pôjdeš na obvodný úrad, kde im to predložíš no a oni ti to tam pekne zapíšu. Uvádzajú sa tam aj gumy. V skratke, pred kúpou kolies ktoré chceš si vyžiadaj presné označenie od predajcu (či nové alebo staršie) a nájdi si gumy aké tam chceš. To si dáš overiť (tie kolesá či môžu ísť na tvoej auto a či tam môžu ísť tie gumy, prípadne ti oni poradia) no a vieš na čom si.

Ja som napr. kúpil ENZO R17 7J, ET40, no a idem si pre typový list do Trnavy. No a potom už len kúpim gumy, a s tým pôjdem peklne na obvodný úrad kde mi to za 20 euro celé zapíšu a je to krásne rýchle a hlavne LEGÁLNE Úsměv

Dúfam že som to napísal pochopiteľne Úsměv

P.S. Pod ET40 nechoď, ideálne by som videl ET47. Čo je ET si prosím naštuduj, je toho plný internet. Príliš nízke ET (pod 40) už môže mať vplyv na životnosť komponentov, už sa to tu X krát riešilo kde je hranica. Rozhodne však ET47 a 40 vyzerá oveľa krajšie, ako tie kolesá schované pod blatníkmy. V žiadnom prípade však nesmú kolesá trčať mimo blatníka, to auto neprejde technickou.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.3.2016 , 11:10   Citovat  

dik za info marcos, zvazujem ET 50 resp ET47.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2016 , 18:55   Citovat  

Hlavně pozor at koupite originál výbojky Philips, OSRAM i CBI se hodně padělají,at si za ušetřené peníze neuděláte více škody
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2016 , 21:15   Citovat  

Ahoj,

rád bych pořídil do Acca XCarLink s USB a popř. bluetooth.. nemáte někdo konkrétní obchod s nízkou cenou? Ideálně Praha, ale klidně si to nechám poslat. Jde mi hlavně o USB, ale jestli máte vyzkoušenýho i něco s BT, tak sem s tím Úsměv

Díky přátele
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2016 , 13:05   Citovat  

Nazdar, už někdo řešil jak nacpat 3 autosedačky do Acco Tourrer? Mám vzadu 2 autosedačky ale nejsem si jist, zda tam dám i třetí, resp. zprvu 2 autosedačky a jedno vajíčko.
Pokud s tím někdo má zkušenosti, budu velice vděčný za rady, typy a postřehy. Nějak se nechci smířit s prodejem a koupí něčeho jiného, byť třeba Alhambra je pěkná, furt to není H+ a už vůbec ne 2.4VTEC VTEC
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2016 , 13:14   Citovat  

[quote="von-pivoj"]Nazdar, už někdo řešil jak nacpat 3 autosedačky do Acco Tourrer? Mám vzadu 2 autosedačky ale nejsem si jist, zda tam dám i třetí, resp. zprvu 2 autosedačky a jedno vajíčko.
Pokud s tím někdo má zkušenosti, budu velice vděčný za rady, typy a postřehy. Nějak se nechci smířit s prodejem a koupí něčeho jiného, byť třeba Alhambra je pěkná, furt to není H+ a už vůbec ne 2.4VTEC VTEC[/quote
Ja som vo verzii Acc7g sedan vozíl vzadu 2 plnohodnotné sedačky a jeden úzký podsedak...3 plnohodnotné sedačky do zadu tzv.na fest som dostal tiež.
   Návrat  
Datel je teď offline  Datel
PříspěvekZaslal: 3.3.2016 , 13:30   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nazdar, už někdo řešil jak nacpat 3 autosedačky do Acco Tourrer? Mám vzadu 2 autosedačky ale nejsem si jist, zda tam dám i třetí, resp. zprvu 2 autosedačky a jedno vajíčko.
Pokud s tím někdo má zkušenosti, budu velice vděčný za rady, typy a postřehy. Nějak se nechci smířit s prodejem a koupí něčeho jiného, byť třeba Alhambra je pěkná, furt to není H+ a už vůbec ne 2.4VTEC VTEC

Já mám v A7g sedan vzadu 3 sedačky, jedna, ta největší je s ISOfixem - tu mám uprostřed nasazenou na ISOfixu. Pak mám další dvě - CYBEX Pallas a CYBEX Isis a ty už zapínám jenom na pás. Je to vždy trochu porod tam děti nasoukat, je to dost natěsno. Ale jde to. Všechny sedačky jsou plnohodnotný s dobrejma výsledkama v testech.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.3.2016 , 14:17   Citovat  

Vaciii napsal:
Ahoj,

rád bych pořídil do Acca XCarLink s USB a popř. bluetooth.. nemáte někdo konkrétní obchod s nízkou cenou? Ideálně Praha, ale klidně si to nechám poslat. Jde mi hlavně o USB, ale jestli máte vyzkoušenýho i něco s BT, tak sem s tím Úsměv

Díky přátele

Ahoj, ja som kupil toto a som celkom spokojny. Relativne lacne a funguje Úsměv Muslim ze tu uz niekto na to daval odkaz ...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2016 , 14:18   Citovat  

Datel napsal:
Já mám v A7g sedan vzadu 3 sedačky, jedna, ta největší je s ISOfixem - tu mám uprostřed nasazenou na ISOfixu. Pak mám další dvě - CYBEX Pallas a CYBEX Isis a ty už zapínám jenom na pás. Je to vždy trochu porod tam děti nasoukat, je to dost natěsno. Ale jde to. Všechny sedačky jsou plnohodnotný s dobrejma výsledkama v testech.

Ty máš u 7g uprostřed Isofix? Jsem ho tam nenašel, jen 2 na krajích.

Koupil jsem Cybex Junofix. Je skvělá, ale je evidentní, že nikdo v Hondě nepočítal s tím, že bude potřeba použít obojí - jak isofix, tak zároveň pás, kterým se poutá dítě přes bezpečnostní pultík. Ukotvení pásu je totiž pod isofixem, takže dá víc práce ten pás zapnout. Musím ten úchyt co nejvíc natáhnout a pak do něj zapnout pás, je tam jen pár cm prostor. Je to o šikovných prstech.

hondaiso.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
hondaiso.jpg, 3.45 MB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.3.2016 , 14:34   Citovat  

Střelec napsal:
Ty máš u 7g uprostřed Isofix? Jsem ho tam nenašel, jen 2 na krajích.

Koupil jsem Cybex Junofix. Je skvělá, ale je evidentní, že nikdo v Hondě nepočítal s tím, že bude potřeba použít obojí - jak isofix, tak zároveň pás, kterým se poutá dítě přes bezpečnostní pultík. Ukotvení pásu je totiž pod isofixem, takže dá víc práce ten pás zapnout. Musím ten úchyt co nejvíc natáhnout a pak do něj zapnout pás, je tam jen pár cm prostor. Je to o šikovných prstech.

Spíš má sedačku na vnitřních úchytech.

Uchycení pásu mám nacpané pod držákem sedačky - drží pevně a líp se se do toho člověk dostane.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2016 , 14:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Spíš má sedačku na vnitřních úchytech.

Uchycení pásu mám nacpané pod držákem sedačky - drží pevně a líp se se do toho člověk dostane.

A to pasuje? Mě přijde, že mezera mezi vnitřními úchyty je o dost větší, než klasický rozteč isofixu.

Tím držákem myslíš isofix držák? Tak jsem to zkoušel na začátku, ale přišlo mi to ještě kostrbatější, než to mám teď.

Už takhle malej beká, když se mi nepodaří to tam připoutat rychle - když mám zimní bundu, tak ho totiž musím na chvilku pomalu zalehnout, abych se k tomu dostal a to se mu nelíbí Velmi šťastný
   Návrat  
Datel je teď offline  Datel
PříspěvekZaslal: 3.3.2016 , 15:24   Citovat  

Střelec napsal:
A to pasuje? Mě přijde, že mezera mezi vnitřními úchyty je o dost větší, než klasický rozteč isofixu.

Tím držákem myslíš isofix držák? Tak jsem to zkoušel na začátku, ale přišlo mi to ještě kostrbatější, než to mám teď.

Už takhle malej beká, když se mi nepodaří to tam připoutat rychle - když mám zimní bundu, tak ho totiž musím na chvilku pomalu zalehnout, abych se k tomu dostal a to se mu nelíbí Velmi šťastný

Pasuje to, minimálně to tam zacvakne a drží. Je mi jasný, že 3x isofix bych tam nedal. Ale zrovna tu jednu sedačku, co je uprostřed mám s isofixem a nějak to tam zapadlo. Ty dvě na boku jsou bez a možná kdyby tam isofix byl, tak už se tam ani nevejdou. Se zapínáním pásu problém není, jen je tam málo místa, takže vždy tu sedačku musím trochu odsunout, zapnout, přitáhnout pás. Tohle by fakt asi nešlo kdyby na boku byl taky isofix. Měl jsem to předtím takhle v Nissanu Primeře a tam to bylo to samý, akorát tam nebyl vůbec isofix.
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 3.3.2016 , 17:00   Citovat  

von-pivoj napsal:

Mame dve krajni Romer, to jsou sedacky pro vetsi deti, takove ty usaky Úsměv a prostredni je vajicko, uz nevim co je to za typ. Nacpat se to tam da a jak to clovek furt opakuje, tak se to stava jednodussi. Vsechno poutame pasy.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina