Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 13 z 109
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 12:03   Citovat  

nechci vypadat, jako vševěd, ale tvé příspěvky jsem četl, a byl zvědavý, jak se tvůj příběh bude vyvíjet, a v momentu, kdy jsi napsal, že auto bylo čipované, jsem si říkal, že to by mohl být ten kámen úrazu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 12:15   Citovat  

To vieš, že aj to ma napadlo...Teorii veľa, nepomohlo ani origoš software od Hondy a nimi z viac ako 90% vycistenie( po úplnom rozobrani filtru vrátane obalu) filtru.. Posledne ucpanie v riadiacej jednotke ukázalo, že ani po 1700km neprebehla regenerácia a to by nevydržal asi žiaden filter...možno senzory pred aj za, aj keď ich nejako testovali, ale nechcel som už do toho sypať peniaze a tak je už preč
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 21:13  Naposledy upravil Střelec dne 19.2.2016 , 21:19, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

turkpet napsal:
Moja H Acc8g bola načipováná na 180 koní, šla parádně, ale spojka vydržala 80 tis.km..neviem koľko má životnosť obvykle. Inak v pružnosti novinári píšu, že i-dtec je pocitovo o chlp lepšia ako 2.4

normálně by spojka měla vydržet cca 180-280. Úsměv takový rozptyl jsem dostal radou ke svému předchozímu autu, které značnou část najezdilo v pražských kolonách a kde mi klekla spojka i s dvouhmotou ve 238.000 km. Úsměv denní trasa Strašnice-Holešovice, 18 semaforu jedna cesta, většinou všude červená Velmi šťastný 8 km, 20-30 minut jízdy. celkem sranda, 25.000 jenom materiál bez práce. taky jsem to radši poslal do světa a další auto už dvouhmotu nemá Cool
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 21:16   Citovat  

Střelec napsal:
normálně by spojka měla vydržet cca 180-280. Velmi šťastný

Na načipovanej H jazdil pôvodný majiteľ a ten ju menil po 80 tis...možno zle jazdil, možno nie je dimenzovaná na vyšší kruťák.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 21:22   Citovat  

turkpet napsal:
Na načipovanej H jazdil pôvodný majiteľ a ten ju menil po 80 tis...možno zle jazdil, možno nie je dimenzovaná na vyšší kruťák.

80 je fakt slabá výdrž. To najezdí spousta služebáků do roka, max do dvou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 21:31   Citovat  

Střelec napsal:
80 je fakt slabá výdrž. To najezdí spousta služebáků do roka, max do dvou.

Aspoň som dostal H s novou soojkou( brali sme ju s cca 85 tis.km)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 21:36   Citovat  

turkpet napsal:
Aspoň som dostal H s novou soojkou( brali sme ju s cca 85 tis.km)

OK tak určitě při rozumném zacházení vydrží více.
   Návrat  
chovi81 je teď offline  chovi81
PříspěvekZaslal: 20.2.2016 , 22:07   Citovat  

Zdravím pánové neprodává někdo 8g v manuálu 2.4i mám c8g 1.8 jaký bude rozdíl proti automatu pojede to hůř
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2016 , 10:30   Citovat  

Manuál je u A8G rychlejší než automat..... a řekl bych že o dost. Taky mám 2.4i manuál....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2016 , 10:52   Citovat  

nevíte někdo kolik stojí přidělat další klíč na A8G ? dostal jsem jenom jeden
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2016 , 11:33   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
nevíte někdo kolik stojí přidělat další klíč na A8G ? dostal jsem jenom jeden

Nevyskakovaci klon s nakódováním 1500kč(bez diaľkového ovládania odomykania) u vybavenej kľúčiarni v Ostravě...nie som si istý kde som to zisťoval(je možné, že to bolo v kľučiarni v Hornbachu v OV u Rudnej ulici)..Originálu Hondy myslím 9000kč
na tudy odkaz (maju pobočky na severnej Morave)
nevyskakovací a myslím že aj s DO za 3500kč
   Návrat  
Rastiq je teď offline  Rastiq
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 19:52   Citovat  

tak sa tu vitam aj ked nieosm majitelom hondy,no zvazujem kupu tohto accorda o ktorom sa tuto pise, tak zhruba som to prebehol, a rad by som sa dozvedel ktory je spolahlivejsi ci benzin alebo diesel, automat alebo manual. Preco nikde na nete nevidam type S 132kw sedan ale iba kombajny.

Cital som tu o problémoch so stresnymi oknami,s airbagmi a neviem co vsetko ,ci to bolo vsetko???

Tak ak by ste mi vedeli poradit co si vybrat a ako si vybrat. Zatial ma najviac laka benzin, a tam sa neviem rozhodnut ci automat alebo manual,teda obavam sa automatu ci nieus problemi s prevodovkou. A kebyze sa rozhodnem pre diesel tak by som siel do tej 132kw verzie kombika, no obavam sa toh turbodiesla.

Tak pomoze mi kazdy vas postrech a RADA.

Dakujem
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 21:18   Citovat  

a ročný nájazd a kade plánuješ jazdiť?
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 21:39   Citovat  

typeS se tady(ani u vas) oficialne neprodaval a vetsina naftovy produkce sla do Ruska.S benzinem je to jednodussi,k mani byl i na zapad od nas.
Chtel jsem zkusit AT,tak jsem se svez a po par kilometrech s diky vratil.Mam obcasnou zkusenost jen s 6ti a vice valci a dsg v naftovym superbu..Navic jen 5q, nezachranily to ani padla pod volantem.Funkcni to je,v clancich vychvalovany-co se spolehlivosti tyce,ale radsi dal kvrdlam klackem,i kdyz o poznani min nez v predchozi generaci..
   Návrat  
nekmar je teď offline  nekmar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 22:05  Naposledy upravil nekmar dne 29.2.2016 , 22:16, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

spoon napsal:
typeS se tady(ani u vas) oficialne neprodaval a vetsina naftovy produkce sla do Ruska.S benzinem je to jednodussi,k mani byl i na zapad od nas.
Chtel jsem zkusit AT,tak jsem se svez a po par kilometrech s diky vratil.Mam obcasnou zkusenost jen s 6ti a vice valci a dsg v naftovym superbu..Navic jen 5q, nezachranily to ani padla pod volantem.Funkcni to je,v clancich vychvalovany-co se spolehlivosti tyce,ale radsi dal kvrdlam klackem,i kdyz o poznani min nez v predchozi generaci..

Asi se neprodával od začátku, ale kolega v srpnu 2013 koupil skladovku 2.2 180 k Type S v kombíku. Kupoval od stejného dealera jako já v červenci stejného roku Type S 2.4 v sedanu. V té době jsem se tomu docela věnoval a na stránkách české Hondy byly toho času uvedeny výbavy včetně Type S.

tourer.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
tourer.jpg, 309.8 kB

sedan.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
sedan.jpg, 322.44 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 22:09   Citovat  

Jazdim vadsinou po holandsku, ak idem na svk tak minam nemecku a cesku ludovov demokraticku republiku a cele slovensko. za rok urobim tak okolo 20t km. Tak polozim otazku na rovinu: 12hodinova cesta a 1500km vkuse moze vadit 2,4 v-TECu??? A este som sa tu docital o xenónoch ,ak ich vypali tak je vraj v cudu cela sosovka. je tam nejaky interval menenia alebo da sa to nejako odpozorovat?

pani take skore reakcie som necakal je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 22:19   Citovat  

nekmar napsal:
Asi se neprodával od začátku, ale kolega v srpnu 2013 koupil skladovku 2.2 180 k Type S v kombíku. Kupoval od stejného dealera jako já v červenci stejného roku Type S 2.4 v sedanu. V té době jsem se tomu docela věnoval a na stránkách české Hondy byly toho času uvedeny výbavy včetně Type S.

Je to mozny,ja mel zachvat nekdy 2009,to mi ho byli schopni dotahnout z D,ale pak me to nastesti pustilo..
Je tedy mozny,ze poface uz se tu normalne prodaval.Vlastne jo,vzdyt jsem ho i nedavno videl na strankach nejakyho dealera v popisu,to me nakrk ten cernej strop a cervena nit Velmi šťastný Takze se omlouvam za mystifikaci..
   Návrat  
nekmar je teď offline  nekmar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 22:28   Citovat  

spoon napsal:
Je to mozny,ja mel zachvat nekdy 2009,to mi ho byli schopni dotahnout z D,ale pak me to nastesti pustilo..
Je tedy mozny,ze poface uz se tu normalne prodaval.Vlastne jo,vzdyt jsem ho i nedavno videl na strankach nejakyho dealera v popisu,to me nakrk ten cernej strop a cervena nit Velmi šťastný Takze se omlouvam za mystifikaci..

Jasný, v prodeji byl až poface. Vím, že hodně lidí tehdy tipovalo můj nákup v D. Tak ať žije černý strop a červená niť ! je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 22:33   Citovat  

Srabe Hihi
Aspon uz vim,ze v Hdnes neni ten,na kteryho jsem mel policeno Velmi šťastný 7g mi taky vyfouk jeden z fora asi o tri dny Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 23:00   Citovat  

Rastiq:cemu by to melo vadit?Mozna jen tobe,vyssi spotreba u benzinu proti nafte Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 6:10   Citovat  

Rastiq napsal:
Jazdim vadsinou po holandsku, ak idem na svk tak minam nemecku a cesku ludovov demokraticku republiku a cele slovensko. za rok urobim tak okolo 20t km. Tak polozim otazku na rovinu: 12hodinova cesta a 1500km vkuse moze vadit 2,4 v-TECu??? A este som sa tu docital o xenónoch ,ak ich vypali tak je vraj v cudu cela sosovka. je tam nejaky interval menenia alebo da sa to nejako odpozorovat?

pani take skore reakcie som necakal je to dobrý

Pri tom častom jazdení dialnice a nájazde by som išiel do nafty na dialnici netočíš v takých otáčkach a je pružnejší menej hlučnejší ked zoženieš ten 132KW budeš spokojný prevez sa na oboch a uvidíš
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 6:14   Citovat  

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 12:04   Citovat  

poraďte prosím kde seženu plechařinu na A8G sedan ?

konkrétně mi jde o zadní pravý roh ..... hlavně né MAJOR HONDA prosím Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 12:45   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
poraďte prosím kde seženu plechařinu na A8G sedan ?

konkrétně mi jde o zadní pravý roh ..... hlavně né MAJOR HONDA prosím Smutný

Allegro.pl
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 12:45   Citovat  

dost accordov som nasiel aj na allegro.pl pořádnej výtlem ale pozname vsetci polsky narod, no tuto mi jeden poliak rozpraval ze oni ked v zahranici kupia auto tak ho tam rozoberu interier dovezu ho do polska a tam za prihlásenie platia minimum kvôli tomu ze auto nema vysoku cenu, no a intros sa dovezie druhym autom a v polsku sa po prihlaseni posklada Úsměv ale nemusi to byt u vsetkych takto že

No co ma este zajima vsimol som si ze poniektore acc maju alektricke a pamotove nastavenie sedadla a ine nemaju, niektore maju predny znak Honda v dvoch pasikoch uchiteny ine v troch. Viete mi niekto o tom nieco napisat ci je to nejaka vypaba alebo faceliftovky alebo co vlastne
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 13:22   Citovat  

turkpet napsal:
Allegro.pl

tak,tak, vtom nemaj konkurenci ,takove sklady nahradnich dilu na japonce jsem jeste nevidel Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2016 , 13:15   Citovat  

Kolegové, potreboval bych cislo cidla xenonu na zadni napravu ci primo odkaz na ebay na acco 8g? H+ díky
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2016 , 7:46   Citovat  

Tak si to najdi, ne?
tudy odkaz
   Návrat  
Rowen je teď offline  Rowen
PříspěvekZaslal: 7.3.2016 , 21:07   Citovat  

[quote]tak sa tu vitam aj ked nieosm majitelom hondy,no zvazujem kupu tohto accorda o ktorom sa tuto pise, tak zhruba som to prebehol, a rad by som sa dozvedel ktory je spolahlivejsi ci benzin alebo diesel, automat alebo manual. Preco nikde na nete nevidam type S 132kw sedan ale iba kombajny.

Cital som tu o problémoch so stresnymi oknami,s airbagmi a neviem co vsetko ,ci to bolo vsetko???

Tak ak by ste mi vedeli poradit co si vybrat a ako si vybrat. Zatial ma najviac laka benzin, a tam sa neviem rozhodnut ci automat alebo manual,teda obavam sa automatu ci nieus problemi s prevodovkou. A kebyze sa rozhodnem pre diesel tak by som siel do tej 132kw verzie kombika, no obavam sa toh turbodiesla.

Tak pomoze mi kazdy vas postrech a RADA.

Dakujem[/quote]

Pokud budeš jezdit tak dlouhe cesty, tak nafta bude vycházet levněji, ale píšeš sca 25t km ročně, což zas tak moc není, abych se rozhodoval mezi naftou a benzínem. Benzín je ve 2,4 a v automatu daleko bezpečnější cesta při výběru ojetiny. I servisní náklady budou menší. A ještě jedna poznámka: U benzínu rozhodně budeš mít na dálnici menší spotřebu s AT než manuálem. Koukni na zpřevodování. Měl jsem A7G 2,4 6MT 2003 pak do loňska TSX 2006 AT a s automatem naprostá spokojenost (pokud si dobře pamatuji - tacho: 140km/h :3000rpm). Teď sedan 2,4 6MT 2015 a při stejné dálniční rychlosti sca o litr více. Je ale pravda, že K24A2 motor u Acury je trochu jiná káva než K24Z3 je to dobrý A mimochodem AT u Hondy je spolehlivá převodovka a pokud se v ní měnil olej každých 60t tak bych se vůbec nebál.
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2016 , 22:11   Citovat  

Jaké jsou předepsané kompresní tlaky na K24? Měří se zatepla nebo studena?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina