Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 247 z 486
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 5.3.2016 , 22:42   Citovat  

Nemelo,az v 8g.Treba Australani uz u sedmicky a oktavka pred dvaceti lety Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
Nový příspěvekZaslal: 5.3.2016 , 22:45   Citovat  

Poface to měl....

Ale není nad to udělat si dojezdy sám...

received_10205587428909097.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
received_10205587428909097.jpeg, 157.58 kB
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.3.2016 , 23:18   Citovat  

Kynio napsal:
Poface to měl....

Ale není nad to udělat si dojezdy sám...

nechapu smysl tehle funkce ,audi to melo uz snad od 1995 a kamosovi diky tomu vykradli A4,fakt parada Velmi šťastný
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 5.3.2016 , 23:57   Citovat  

Tak nějakej hlubší smysl to nemá, spíš je to taková machrovinka, ovládat to klíčem sám. Praktičtější je tadle funkce spojená s centrálním zamykáním, po uzamčení se sami zavřou okna a i šíbr.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 8:46   Citovat  

Borisek napsal:
Taky mam Full exe, ale ptal jsem se na straně 243, ale bylo mi odpovězeno. od člena bully, že to evropské Acco nemělo ale nějak se mi to taky nezdá nesouhlas

A7G určene pro náš trh to neměli,lze to jednoduše zjisti podle klíče jetli to podporuje nebo ne, už jsem to zde popisoval.
Třeba CRV3g a C8g to už pro náš trh má
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 8:55   Citovat  

DworiBak napsal:
A7G určene pro náš trh to neměli,lze to jednoduše zjisti podle klíče jetli to podporuje nebo ne, už jsem to zde popisoval.

Předface poface? Výbava? přátele
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 9:26   Citovat  

Jednoduše stačí jednou zmáčknout tlačítko na ovládání v autě a okno jede samo. Tak jako to má jej řidič, tady ale všechna okna. Plus samo zavře okna po zamknnuti auta, popřípadě pokud je jiný dálkový ovladač, da se na dálku i okna otevřít... Je to jeden z komfortních prvků.

DOHCVTEC napsal:
nechapu smysl tehle funkce ,audi to melo uz snad od 1995 a kamosovi diky tomu vykradli A4,fakt parada Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 11:35   Citovat  

DworiBak napsal:

Podle me to nemel A7G min. pro celou Evropu, i kdyz se zase muze najit nejaka vyjimka. Stejne tak to nemel nikde ani C8G, krome nejake serie ze zacatku vyroby, probirali jsme to kdysi na C8G foru. Jak je to u CR-V nevim, tu jsem nikdy nemel.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 11:43   Citovat  

Kynio napsal:
Jednoduše stačí jednou zmáčknout tlačítko na ovládání v autě a okno jede samo. Tak jako to má jej řidič, tady ale všechna okna. Plus samo zavře okna po zamknnuti auta, popřípadě pokud je jiný dálkový ovladač, da se na dálku i okna otevřít... Je to jeden z komfortních prvků.

jo ja vim pro zlodeje idealni vec Velmi šťastný ja nevim kcemu by mi to bylo ,ja mam klimu neotviram okna Velmi šťastný
ale,hracickove si nato najdou vzdy nakej duvod Velmi šťastný jako spousta jinych funkci ktere vyuzijes tak jednou za rok jestli vubec..
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 12:03   Citovat  

No tebe bych chtěl mít doma Úsměv to je něco

Pro zloděje? Očividně vůbec nevíš o jaké funkce jde a jak přesně fungují. Vysvětlovat to nebudu, ostatní vědí. Mě vždy je klimatizace ideální. Automatické dovirani oken využívám denně... Tajze nevím o jaké funkci jednou za rok mluvíš. Ale to už nebudeme řešit.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 12:21   Citovat  

Kynio napsal:
No tebe bych chtěl mít doma Úsměv to je něco

Pro zloděje? Očividně vůbec nevíš o jaké funkce jde a jak přesně fungují. Vysvětlovat to nebudu, ostatní vědí. Mě vždy je klimatizace ideální. Automatické dovirani oken využívám denně... Tajze nevím o jaké funkci jednou za rok mluvíš. Ale to už nebudeme řešit.

bohuzel vim oc jde ,kamos to mel na A4 rok 2002 a hral se stim dokola ja malej ,jedine ,ze mam auto na dvore a ne v chladne garazi co nevim proc bych delal a otevru okna na dalku aby se vyvetralo z toho hicu pred zapnutim klimy a opravdovym vychlazenim auta ,ale kdo si hrat chce tak si bude hrat kdyz vi ,ze to ma ,akorat jsi takovou vec dodelavat dodatecne ..to uz se asi fakt nudis Velmi šťastný ,co se tyce zlodeju ,cim vice takovych srandicek kolem zamku v aute mas tym vetsi sanci jim davas jak se dostat do auta ,to je proste fakt, kamosovi pres tu funci vykradli auto primo pred policajtama takze asi zadne problem to nebyl Velmi šťastný prisel k autu a mel vsechna okna otevrena a auto zamceny Velmi šťastný papa
   Návrat  
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 12:40   Citovat  

U OI stacilo do zamku vrazit sroubovak,otocit a okna sjela dolu.Nevim jak to ma poreseny honda,snad lip Velmi šťastný
Moc to nepouzivam,fakt jen na vyvetrani,kdyz prichazim k autu.
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 12:42   Citovat  

To je furt kámošovi kámošovi Úsměv hloupému těžko radit. Mohli si za to určitě sami. Automaticky dotah rozhodně zlodějům ničemu nepomáhá. O tom vím zase své já. Když člověk ví jak zapojit a jak to udělat.
Neni to z nudy ale z důvodu využití určitého komfortu. Jako živnostník se opravdu nenudim. Ba naopak hledám volný den kdy to konečně udělám.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 15:32   Citovat  

Nevíte prosím někdo,jestli se dají v druhovýrobě koupit přední světlomety? Mám na mysli xenonové. Případně jaké jsou rozdíly mezi xenonovými a halogenovými. Díky
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 15:51   Citovat  

Kynio napsal:
To je furt kámošovi kámošovi Úsměv hloupému těžko radit. Mohli si za to určitě sami. Automaticky dotah rozhodně zlodějům ničemu nepomáhá. O tom vím zase své já. Když člověk ví jak zapojit a jak to udělat.
Neni to z nudy ale z důvodu využití určitého komfortu. Jako živnostník se opravdu nenudim. Ba naopak hledám volný den kdy to konečně udělám.

tak samy asi ne kdyz je to origo funce auta Velmi šťastný ale pravda je ze zalezi na jakem aute a jak je to zabespeceny ,pac on to mel hned na prvni polohu klicem jen do opacne strany jak se odemyka auto ,je fakt otazka jak je tohle osetreny .. jestli je to dodelavany osetreny nakou fintou to opravdu nevim .. ale kdyz to ty vyuzijes ..
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 17:09   Citovat  

Kmóďa napsal:
Nevíte prosím někdo,jestli se dají v druhovýrobě koupit přední světlomety? Mám na mysli xenonové. Případně jaké jsou rozdíly mezi xenonovými a halogenovými. Díky

Druhovýrobu xenónov s EU homologáciou nevieš či zoženieš. Ak si zoženieš halogénové v dobrom stave, tak stačí iba od spodnej strany vyvrtať dieru - halogény majú totižto prívod napätia z bočnej strany, takže preto to majú uzavreté. Úchyty na balast tam ale sú.

v podstate, pre Accord 7G sú rozdiely medzi xenónovými a halogénovými svetlami iba 3:

- Rozdielen paraboly
- Diera od spodu je "voľná" pre xenónovú verziu, zaslepená pre halogénovú verziu
- Diera pre prívod napätia veďľa parkovačky je voľná pre halogénovú verziu, zaslepená pre xenóniovú verziu
- a taký detail, pri halogénoch je ešte nad parabolou vsadený taký plech, kvôli vyššiemu teplu, žiarovka hreje viacej ako výbojka.

Homologácia na prednom krycom skle obsahuje rovnaké značky pre oba typy svetiel! Docela divné, ale iba to prináša výhody, ľahká prestavba na xenón iba zmenou parabol a pridaním elektroniky Úsměv
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 19:26   Citovat  

Proč někdo chce místo xenonu obyčejné žárovky s čočkou? Obráceně to chápu, ale toto mi moc nedává smysl...
   Návrat  
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 19:30   Citovat  

A z ceho tak soudis? kouř
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 19:46   Citovat  

No jak tu někdo psal, tak při použití xenonu jako denní svícení, tak je do prej docela zabiják xenonu, přeci jen to má omezenou dobu použetelnosti ta výbojka, aby poskytovala stejnou svítivost jako nová. Takže asi ekonomickou výhodu halogen má. Ale asi bych šel cestou dodatečné montáže deního svícení. Jinak jsem někde viděl DEPO lampy na A7G, ale teď nevím jestli to mělo čočku na xenon.
   Návrat  
Pirunkieli je teď offline  Pirunkieli
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 21:08   Citovat  

Zdravím, měl bych dotaz ohledně podsvícení budíků. Lze nějak nastavit, aby se mi po rozsvícení světel nesnížila intenzita podsvícení budíků? Za slunečních dní jsou budíky téměř nečitelné... Díky.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 21:09   Citovat  

Kynio napsal:
Proč někdo chce místo xenonu obyčejné žárovky s čočkou? Obráceně to chápu, ale toto mi moc nedává smysl...

ja mam treba xenony dodelany a az odejdou vybojky dam tam zarovky ,pro mne logicky krok .. a kdybych mel origo xenony a odesli by ,udelal bych to asi stejne tak ,nezli kupovat prodrazeny xenony ,ja se zarovkama nikdy nemel problem vzdy mi vydrzely pekne dlouho.. a svitili taky slusne xenon byl pro mne dobrej jen do chvile nez jsem jezdil na silnicich bez jakychkoliv car v noci .. pravda je ,ze zalezi i natom jeslti to ma 10000k nebo 4000k Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 22:04   Citovat  

Pirunkieli napsal:
Zdravím, měl bych dotaz ohledně podsvícení budíků. Lze nějak nastavit, aby se mi po rozsvícení světel nesnížila intenzita podsvícení budíků? Za slunečních dní jsou budíky téměř nečitelné... Díky.

Ahoj, mam Acco 2003. Je tam na palubce takovej "ťuplík", nuluje se sním ta dvě denní počídla km (A + B) a přepína se na teplotu, nachází se vpravo u měřáku paliva a teploty. Ten čudl je navíc otočnej, doprava se snižuje intenzita osvětlení palubky, když se otočí uplně doprava, tak po cvaknutí je intezita furt naplno.
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 22:07   Citovat  

Sorry, doleva se otačí a snižuje se intenzita..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 22:11   Citovat  

Marián napsal:
Ahoj, mam Acco 2003. Je tam na palubce takovej "ťuplík", nuluje se sním ta dvě denní počídla km (A + B) a přepína se na teplotu, nachází se vpravo u měřáku paliva a teploty. Ten čudl je navíc otočnej, doprava se snižuje intenzita osvětlení palubky, když se otočí uplně doprava, tak po cvaknutí je intezita furt naplno.

To bych nechtěl řídit v noci... Se stydím

Tenhle problém naštěstí vyřešilo denní svícení...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 22:39   Citovat  

Hellborn napsal:
To bych nechtěl řídit v noci... Se stydím

Tenhle problém naštěstí vyřešilo denní svícení...

Teď nechápu. Co máš za denní svícení a co vyřešilo?
   Návrat  
Pirunkieli je teď offline  Pirunkieli
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 22:41   Citovat  

Marián napsal:

Díky moc, vyzkouším Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 22:47   Citovat  

Kmóďa napsal:
Teď nechápu. Co máš za denní svícení a co vyřešilo?

Že se neztmavuje podsvícení palubky ve dne a po rozsvícení potkávaček to v noci nepálí do očí. Já mám modul od cybertronic-labs - dálky ztlumený na cca 20%.

odkaz
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 22:56   Citovat  

Kmóďa napsal:
Druhovýroba xenonových lamp se nedělá snad jen u koncernu ale kvalita nic moc.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 23:05   Citovat  

máte někdo nějaký trik/postup na výměnu zadních pružin u Tourera? to se musí komplet rozebrat?
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2016 , 23:50   Citovat  

HID do H1kovej paraboly určenej pre žiarovku je slabý odvar toho, čo je naozajstný HID systém. Tento obrázok to krásne vystihuje. Uplne zcestný hotspot, ktorý ešte zakrýva "tieň" tvaru výbojky, pretože výbojka má uplne inú konštrukciu ako žiarovka.JE to v anglickej verzii, preto je to zrkadlovo otočené, inak je to v EU verzii rovnaké.

To, čo je v tom červenom štvorci, žial perete priamo šoférovi oproti do ksichtu äa v nemalej intenzite) PRoste nie je parabola ako parabola...

Druhý obrázok je správna parabola (Mini H1) s tou istou výbojkou

Len ma*or si kúpi 10000 K, 8000K je takisto nepoužiteľných, najvyššia použiteľná teplota je okolo 6000 K, potom to je už je tuningová blbovina, stretávam dosť HniDárov s 8000K a podobne, a keĎ vidím ako im to svieti 4 m pred auto, že moje LED parkovačky sú lepšie, tak sa vždy len smejem, čo za blázna si toto namontuje do auta. 4300K je proste topka, možno nevyzerá najlepšie, ale to svetlo je pre oko najlepšie (aspon pre mna teda...)

H1HID.jpg

H1HID.jpg, 35.29 kB

H1-4300K.jpg

H1-4300K.jpg, 19.28 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: