Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 30 z 137
JurajP je teď offline  JurajP
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 23:06   Citovat  

Tak prve kilometre za sebou. Povozil som celu rodinu,dal som posoferovat aj inym. Mne sa paci to auto a aj druhy povedali ze je pekne, dokonca uz aj priatelka si ho oblubila Velmi šťastný chcem sa inac spytat, ci tankujete aj nieco ine ako 95, napr. 98/100 benzin? A neviete kde by som zohnal gumovu rohoz do kufra? Napr. ebay?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 23:39   Citovat  

JurajP napsal:
Tak prve kilometre za sebou. Povozil som celu rodinu,dal som posoferovat aj inym. Mne sa paci to auto a aj druhy povedali ze je pekne, dokonca uz aj priatelka si ho oblubila Velmi šťastný chcem sa inac spytat, ci tankujete aj nieco ine ako 95, napr. 98/100 benzin? A neviete kde by som zohnal gumovu rohoz do kufra? Napr. ebay?

Tuším, že výhoda N98 či N100 pro honďácké benzíny je snad jen v tom, že N98 neobsahuje biosra.čky. Najdeš spoustu dojmů, jak je při použití těchto N95< benzínů motor živější, tišší a kdoví co ještě, ale reálný přínos je fakt asi jen v té absenci bio-...
Nějak mi to uniklo, která barva nakonec zvítězila? Bílá? A co fotky, kdy budou?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 9:37   Citovat  

JurajP napsal:
A neviete kde by som zohnal gumovu rohoz do kufra? Napr. ebay?

pokud nechceš tu drahou originál, tak namátkou tady mají dva druhy tudy odkaz a tudy odkaz
nebo u nás aukro tudy odkaz ale vypadá úplně stejně, jako ta od az-europe.eu
jen bych řekl, že bude složitější přístup do schránky pod podlahou Ble

a jak píše piskot, fotkyyyy Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 10:06   Citovat  

xenon04 napsal:

a jak píše piskot, fotkyyyy Velmi šťastný

V Civicu nevím,ale v Accordu mám a kromě nadzvednutí vany (tedy jeden pohyb navíc) není v přístupu rozdíl..

Jo, Fotkyyy! Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 10:39   Citovat  

xenon04 napsal:
pokud nechceš tu drahou originál, tak namátkou tady mají dva druhy tudy odkaz a tudy odkaz
nebo u nás aukro tudy odkaz ale vypadá úplně stejně, jako ta od az-europe.eu

No právě, přístup do schránky... Jak napovídají fotky z odkazů, ta "vanička" je jeden kus. Takže manipulace zvednout vaničku, zvednou víko schránky, dát tam co chci, zaklapnout a položit zpátky vaničku.
Děkuju, nechci.
Ideální by bylo, kdyby ta vanička byla "dělená", aby víko schránky zvedalo jen kus na něm položený.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 10:40   Citovat  

Myšleno kvůli tomu háčku, co to drží, preci jenom ta lochna je veliká, ja tam mám přepravku a než bych jí vyndal nebo plnou naložil...
Neříkám, ze by to nešlo, ale někde u supermarketu by to asi zdržovalo Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 10:42   Citovat  

Než jsem nadatloval v mobilu, piskot byl rychlejší Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 10:50   Citovat  

xenon04 napsal:
Myšleno kvůli tomu háčku, co to drží, preci jenom ta lochna je veliká, ja tam mám přepravku a než bych jí vyndal nebo plnou naložil...
Neříkám, ze by to nešlo, ale někde u supermarketu by to asi zdržovalo Mrk

Háček odešel do věčných lovišť pár dní po koupi, dostal se mezi víko a dosedací plochu...
Ideální je zaklapnout víko o rukojeť roletky, nevím, zda je to kouzlo nechtěného a nebo to tak zamýšleli.
My se naučili schránku využívat jako "bezpečnostní", dost se do ní vejde a není to pak na očích.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 12:58   Citovat  

JurajP napsal:

Ak mozem poradit, chod do tej gumovej. Na nej vsetky predmety dobre drzia (aj lepsie vyzera), kym naopak na plastovej s vsetko smyka. A ze nie je pristup do spodnej schranky pod podlahou? Ziadny problem, dviham gumovu rohoz spolu s podlahou.. Úsměv je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 13:04   Citovat  

na to zajištění roletkou jsem přišel hned, jak jsem tam poprvé lezl Úsměv
před chvílí na nákupu Velmi šťastný (asi by to s tou vanou nebyla taková sranda)

u originál cargo sady asi taky někdo nepřemejšlel, jak s ní využívat schránku pod podlahou....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 13:12   Citovat  

Vybral som si bielu. Tu mali vystavenu v showroome. Aj sa mi viac zacala pacit, ako ta twilight blue a takisto mi k tejto bielej dali kompletnu sadu zimnych pneumatik, cize usetril som na tom mozno 500-600eur. Fotky nahodim, ak sa mi podari ho v najblizsej dobe nafotit Úsměv. Inac co sa tyka prezuvania zimnych na letne. Davate si to robit do servisu, alebo si to robite sami? Ked som vcera preberal auto, tak som sa nato spytal a povedali mi, ze mozem si to aj sam, ale ze to treba nieco nastavit v pocitaci, resp. nieco nakalibrovat, a ze bude lepsie, keby som to dosiel vymenit ku nim.

Btw. oplati sa teda raz za cas tankovat aj 98,100 oktanovy benzin?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 13:50   Citovat  

JurajP napsal:
Vybral som si bielu. Tu mali vystavenu v showroome. Aj sa mi viac zacala pacit, ako ta twilight blue a takisto mi k tejto bielej dali kompletnu sadu zimnych pneumatik, cize usetril som na tom mozno 500-600eur. Fotky nahodim, ak sa mi podari ho v najblizsej dobe nafotit Úsměv. Inac co sa tyka prezuvania zimnych na letne. Davate si to robit do servisu, alebo si to robite sami? Ked som vcera preberal auto, tak som sa nato spytal a povedali mi, ze mozem si to aj sam, ale ze to treba nieco nastavit v pocitaci, resp. nieco nakalibrovat, a ze bude lepsie, keby som to dosiel vymenit ku nim.

Btw. oplati sa teda raz za cas tankovat aj 98,100 oktanovy benzin?

Pokud máš zapnutý varování na "píchlou" gumu, tak se může to varování po přezutí ozvat, přeci jen je obvod kola na 16" nebo 17" trochu jiný. To je to "nastavení". Spočívá to jen v potvrzení nové inicializace toho hlídacího systému. Jo, s autem se nedodává hever, kdyby jsi ho náhodou vzadu hledal...Úsměv
Co se týče benzínu, netuším, jak tam u vás na Slovensku je benzín kvalitní, aby mělo smysl utrácet za N98/N100, to si zjisti.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 14:10   Citovat  

Cize mozem si to spravit aj sam alebo radsej ten servis? Netreba potom riesit geometriu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 14:17   Citovat  

JurajP napsal:
Cize mozem si to spravit aj sam alebo radsej ten servis? Netreba potom riesit geometriu?

Geometrie je záležitostí nápravy...Úsměv
Ano, nastavení si můžeš udělat sám. Stačí se ponořit do hlubin i-Midu za pomoci manuálu...Úsměv
   Návrat  
Tomtyr je teď offline  Tomtyr
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 19:08   Citovat  

To JurajP, pokud to není tajné, dali ti k těm gumám i nějakou slevu?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 19:13   Citovat  

Jinak k tomu benzínu, pokud natankuješ vervou 100, tak dosáhneš lepší výkon a menší spotřebu... To je moje zkušenost u CTR-WCH
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 19:25   Citovat  

stanokra napsal:
Ale iná, máte niekto skúsenosť ? nejaký blbý zimný lietajuci kamen, mi rozbil sklíčko na hmlovke/ mlhovke..
V servise vraj výmena celej hmlovky.. cca. skoro 8.000.. asi mi v najhoršom nič nezostane, ale nejak sa stále nemožem zrovnať s tou cenou. Neriešil to už niekto z Vás ? je tá cena OK.. 50% asi by som skusnul..
Nie je to inak len problém HOndy, tie sklá na hmlovkach su často terčom i u iných aut, a vždy je výmena celého svetla.
Čital som ešte o nalepení bezpečnostnej fólie, reálne o tom uvažujem, hneď ako to dám zas dokopy..

Mlhovky mám když tak SZ

JurajP napsal:

Geometrie netřeba pokud přehazuješ kola za jinou velikost v " je potřeba to přepsat v jednotce ABS v Honda servisu
na i-Midu si můžeš max vyresetovat uloženou hodnotu nahuštění
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 20:03   Citovat  

DworiBak napsal:
Geometrie netřeba pokud přehazuješ kola za jinou velikost v " je potřeba to přepsat v jednotce ABS v Honda servisu
na i-Midu si můžeš max vyresetovat uloženou hodnotu nahuštění

Ano, v podstatě se jedná o "zresetování" nahuštění kol.
Ale že by se jednotka ABS měla "zbláznit" z toho, že dám na auto jiný rozměr kol? Co třeba u Accordů, starších Civiců, ať zůstaneme u Hondy? Věčně se u nich diskutuje, 15", 16", 17", 18", a nikde ani zmínka o nutnosti nastavení ABS.
Z principu funkce ABS je naprosto jedno, jaký rozměr kolo má, hlavně, že funguje snímání otáček kol. Na náboji je přeci drážkování, které jediné je vstupem do jednotky ABS.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2016 , 15:09   Citovat  

Tomtyr napsal:
To JurajP, pokud to není tajné, dali ti k těm gumám i nějakou slevu?

no ja som dostal komplet zimnu sadu zadarmo. ziadnu zlavu. za auto som zaplatil 18409e a zadarmo som dostal: zimne sada, povinna vybava a gumove rohoze
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2016 , 15:29   Citovat  

JurajP: tak preji spoustu km bez nehody a poruchy Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2016 , 16:05   Citovat  

VTEC vzteklej kufr

Honda-formed British racing team Synchro Motorsport has built an estate-bodied version of the latest Civic Type R

Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.3.2016 , 18:17   Citovat  

JurajP: vím, že Slováci nechtějí dávat extra slevy... Jsou to nenažraní chamtivci. Můj tchán si původně chtěl koupit auto na Slovensku, nakonec ho koupil v Čechách a ještě ušetřil 50 litrů...

Každopádně přeji šťastné kilometry Úsměv

Postni nějaké fotky please...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2016 , 23:50   Citovat  

musim najst vhodne miesto na fotenie Velmi šťastný. inac dnes som absolvoval cestu po dialnici, tempomat konstantne 132km/h a spotreba na dialnici 8 lit. Dufam, ze to casom klesne, nakolko sa zabehava este motor, alebo mozno nie je az tak dobre jazdit na tempomate Úsměv. Inac jak som vyparkovaval, tak som zabudol stiahnut rucnu brzdu a ked som sa pohol dopredu, tak ma upozornil. Asi som bol nejak zamysleny, dufam, ze sa nemohlo nieco pokazit Cooo???
   Návrat  
Rowen je teď offline  Rowen
PříspěvekZaslal: 7.3.2016 , 2:43   Citovat  

Předně gratuluji ke koupi. 8 litrů spotřeba při nějakých reálných 126-128km/hod se asi ještě může časem trošku hejbnout, ale nepočítej, že to budeš jezdit, v téhle rychlosti, za sedm Velmi šťastný . Jo a s tou parkovací brzdou, není důvod se plašit - nic se nemohlo stát. Apropo -Tankuj kvalitní RON95, na to je motor pro Evropu kalibrovaný - RON98 nebo v dokonce RON100 bude jen pro tvůj dobrý pocit... Tak hodně šťatných kilometrů.
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2016 , 13:14   Citovat  

JurajP: no a dalnici muzes jezdit na spotrebu jedine mensi rychlosti Úsměv Tady by pomohlo jine zprevodovani ...

Jake mate zkusenosti se systemem hlidani tlaku? Ja jeste defekt nemel, ale obcas dofouknu a i kdyz provedu inicializaci, tak mam nejprve tak 100km klid a po 100km se mi ten system klidne 2-3 behem 30km ozve a hlasi defekt. Samozrejme zadny defekt nemam, ale zastavim, zkontroluju kola, provedu zase inicializaci a pak je klid. Mate to taky tak?

Podle me by tu zmenu mel hlasit driv ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2016 , 13:17   Citovat  

v prirucke som cital nieco take, co sa tyka toho tlaku v pneumatikach, ze sa to nejak nakalibruje po 30min stalej jazdy okolo 80-100km/h. Neviem ci to suvisi priamo s tym
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2016 , 13:34   Citovat  

Hlídání tlaku...
Tak ono je to přesněji řečeno hlídání otáček kol. Vychází se z toho, že podhuštěná guma se točí rychleji.
To, co popisuje cport, je divné. Po přezutí počkám, až se "systém" ozve. pak zresetuji, a mám klid až do další výměny. Pokud tedy nazuji nesprávně nahuštěná kola. A rozhodně neděláme výlety po okolí, aby si to "sedlo"...Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2016 , 13:39   Citovat  

JurajP napsal:
musim najst vhodne miesto na fotenie Velmi šťastný. inac dnes som absolvoval cestu po dialnici, tempomat konstantne 132km/h a spotreba na dialnici 8 lit. Dufam, ze to casom klesne, nakolko sa zabehava este motor, alebo mozno nie je az tak dobre jazdit na tempomate Úsměv. Inac jak som vyparkovaval, tak som zabudol stiahnut rucnu brzdu a ked som sa pohol dopredu, tak ma upozornil. Asi som bol nejak zamysleny, dufam, ze sa nemohlo nieco pokazit Cooo???

Ty brďo, takhle rozchlastaný motor...?Úsměv
My vzali Tourera tři dni po koupi na dovču na Slovensko, týdenní result s pojížďkami v okolí Liptovského Mikuláše byl 6,6 l.
Dálniční tempomat 130 km/h.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2016 , 13:42   Citovat  

Když už jsme u té spotřeby, dnešní milník...Úsměv

sp.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
sp.jpg, 75.36 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2016 , 13:52   Citovat  

cport napsal:
system klidne 2-3 behem 30km ozve a hlasi defekt. Samozrejme zadny defekt nemam, ale zastavim, zkontroluju kola, provedu zase inicializaci a pak je klid. Mate to taky tak?

měl jsem to úplně stejně, jen s tím rozdílem, že jsem měl nakonec opravdu píchnuto Smutný
v pneu jsem měl vrut, ucházelo to pomalu, od oka vůbec...
po zahlášení (mimochodem, nechápu, proč to neukazuje, který kolo uchází Tak to valím bulvy ) jsem to inicializoval znovu a byl na pár desítek km klid, pak znovu a znovu do doby, než jsem ráno přišel do garáže a auto stálo na vypuštěný gumě... dofouknul jsem jí pumpou a jel do pneuservisu, tam našli ten vrut

v hondě mi říkali, že pokud přezouvám ze 17 na 16 mám si to nechat přes počítač přepsat jak psal DworiBak
nic jsem přepsat nenechal a po opravě pneu už mi auto nic nezahlásilo
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina