Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 19 z 23
drahoskrivinka je teď offline  drahoskrivinka
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.3.2016 , 12:39   Citovat  

Stk sem si na ATR udělal pro jistotu ještě v prosinci,protože dávat všechny ty zbytečnosti do auta se mi nechtělo,když mám auto na okruh.No a včera sem jel trochu auto projet.
Jedu si vklidu přes vesnici 50kmh ani sem si nevšiml,že za mnou jede nějaká černá Audi,konec vesnice řadím za 2 plnej 3,4 na tacho 170kmh ,mrknu do zrcátek a někde vzadu audi s majákama. Tak sem radši zastavil a policie v civil audi za mnou.Silniční konrola doklady,foukačka,vše vpořádku Úsměv .
Pane co tam máte za motor,my sme vás nestíhali Velmi šťastný .
Tak sem snima pokecal o autě,řekli mi,že jen ten výfuk je už trochu moc a ty zadní sedačky bych tam měl mít taky.Jinak byli naprosto vpohodě a sami mi řekli ,že to mám moc pěkný,že berou hlavně upravený TDI dýmovnice.
Jinak když sem teda uviděl ty majáky tak sem si říkal ,tak a je to v wc .
S policií sem se rozloučil papa a ještě mi řekli at jezdím pomalu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2016 , 16:08   Citovat  

drahoskrivinka napsal:
Stk sem si na ATR udělal pro jistotu ještě v prosinci,protože dávat všechny ty zbytečnosti do auta se mi nechtělo,když mám auto na okruh.No a včera sem jel trochu auto projet.
Jedu si vklidu přes vesnici 50kmh ani sem si nevšiml,že za mnou jede nějaká černá Audi,konec vesnice řadím za 2 plnej 3,4 na tacho 170kmh ,mrknu do zrcátek a někde vzadu audi s majákama. Tak sem radši zastavil a policie v civil audi za mnou.Silniční konrola doklady,foukačka,vše vpořádku Úsměv .
Tak sem snima pokecal o autě,řekli mi,že jen ten výfuk je už trochu moc a ty zadní sedačky bych tam měl mít taky.Jinak byli naprosto vpohodě a sami mi řekli ,že to mám moc pěkný,že berou hlavně upravený TDI dýmovnice.

takov stesti Velmi šťastný mne takhle stavili na ocesane EK4 ktera nepusobila nijak tuningovo ,ani folie jsem nemel ,jenpredni angele eyes, 16"kola a koncovku jinak vhledove serie a to bylo jiny kafco ,videly hondu ,hnedka majaky a ..kde mate zadni sedacky ,co ty xenony, co ta mala baterka misto airbagu spolujezdce Velmi šťastný chtely mi sebrat technicak ,tak jsem je ukecal na 2000kc a ze si to hnedka opravim..a na druhej den me cekaly za rohem az vyjedu aby me mohly zkasnout znova ,tak jsem vyndal xenony , hodil zadni sedacky a origo baterku pod haupnu ,nastesti v te dobe uz bylo turbo venku jinak by me vzaly celyho Velmi šťastný

mel jsi fakt stesti no Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2016 , 17:19   Citovat  

drahoskrivinka napsal:

Nejezdis okoli palavy ? Me tady taky jednou zastavili v podobne situaci a misto pokuty mi koukali po aute a pod kapotu..Vse v poradku a odchazeli se slovy(ten motor si muzete nechat legalne zapsat) Tak to koukám! pořádnej výtlem
Myslim ze jsme se uz potkali ja bud acco4g combi nebo bile crx..... Velmi šťastný
Jinak pristi tyden delam stk na crx tak pak dam report Lucy
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 16:06   Citovat  

Dnes segra neprosla se seriovym C6g, rekl bych velmi zachovale auto, zadna koroze. Vadily original Honda poklice na 14" kolech ktere nesly na miste sundat, pac jsou pod soruby, praskly ramecek predni SPZ jako tezka zavada a ofuky na vsech oknech (domnivam se ze z originalniho prislusenstvi Honda) nemajo homologaci. Deravy vyfuk prej uz tolik nevadil, emise pohoda. Podle mne tezka buzerace to snad ne
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 16:08   Citovat  

Oni maji nakazano fotit auta bez poklic, tj. na aute jsou videt poklice, pak je to pro ne problem, stejen tak ofuky. Veco co jsou videt je problem, dira ve vyfuku na fotce videt neni. To je cele.
   Návrat  
drahoskrivinka je teď offline  drahoskrivinka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 16:17   Citovat  

Poklice když jsou pod šrouby,tak se sundávat nemusí, ten technik co to dělal byl asi pěkný kretén.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 16:49   Citovat  

zitnyp napsal:
Oni maji nakazano fotit auta bez poklic, tj. na aute jsou videt poklice, pak je to pro ne problem, stejen tak ofuky. Veco co jsou videt je problem, dira ve vyfuku na fotce videt neni. To je cele.

Ehm,
nakázáno? Od koho, prováděcí vyhláška či zákon? Pokud je to jen per orál, tak anál. Zavolat vedoucího - odpovědného pracovníka, nechť mi prosím vysvětlí (s úsměvem), jak to mám činit, když se jedná o originál díly HONDA Ltd., které se uchytí na plechový disk utažením matic s gumovými podložkami. A pokud to bude černé na bílém ve vyhlášce, tak pak tedy držím orál a zařídím se.

Díky za tip na ofuky, sundané jsou hned. Já to kevlar-karbonový křídlo asi fakt vyměním za OEM.

Je to tam.
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 16:56   Citovat  

Tak ovšem to s těma poklicema mi nedá.. tím se ještě budu zabývat. Pravdou jest, že úplně správně by se i ty matice měly dotahovat momenťákem, takže by sundání poklic a pak jejich nandání běžným smrtelníkem znamenalo dvě návštěvy servisu (to, že my hondaři máme doma momenťáky běžně - M@jku Lucy ještě neznamená, že standardní každodenní čech vůbec tuší, že něco takovýho existuje Tak to valím bulvy )
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 17:03   Citovat  

dj-bobr napsal:
Tak ovšem to s těma poklicema mi nedá.. tím se ještě budu zabývat. Pravdou jest, že úplně správně by se i ty matice měly dotahovat momenťákem, takže by sundání poklic a pak jejich nandání běžným smrtelníkem znamenalo dvě návštěvy servisu (to, že my hondaři máme doma momenťáky běžně - M@jku Lucy ještě neznamená, že standardní každodenní čech vůbec tuší, že něco takovýho existuje Tak to valím bulvy )

Ehm,
... jistě.

Zkrátím to: Jak jde o demenci, lidská vynalézavost nezná mezí. přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 17:09   Citovat  

dj-bobr napsal:

u nas na STK je minimalne papir o tom, ze mas prijet bez puklic Hihi
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 17:11   Citovat  

zitnyp napsal:
u nas na STK je minimalne papir o tom, ze mas prijet bez puklic Hihi

Okay,
tak alespoň tak, hlavičkový od kraje či úřadu, že na základě příslušné vyhlášky/zákona ... či jen nějaké oznámení, které vytiskne kdokoliv?

Neprudím, jen se informuji, abych se pak komplexně zařídil. Díky Peti
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 17:12   Citovat  

takovej canc papiru, odhadem 30ka pismo, normalka ve Wordu arijalem, vytlacej na tiskarne, zatavej do folie a sup tam s tim, nic extra se nekonalo Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 17:15   Citovat  

zitnyp napsal:
takovej canc papiru, odhadem 30ka pismo, normalka ve Wordu arijalem, vytlacej na tiskarne, zatavej do folie a sup tam s tim, nic extra se nekonalo Mrk

Takže, jako by to tam nebylo a jak přijede nějakej prudič, bude chtít vědět, na základě jaké vyhlášky/zákona či prováděcího předpisu, toto pracovníci STK vyžadují. Ach jo ... ale díky. Dobré vědět, nač se zaměřit.
přátele je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 17:16   Citovat  

jako ja tam ty puklice na rodinne fabii mel a nikdo me za tohle nevyhodil
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 17:17   Citovat  

zitnyp napsal:
jako ja tam ty puklice na rodinne fabii mel a nikdo me za tohle nevyhodil

Já je tam ani nemám, ale v létě mám termín STK, tudíž nebudu mít takový problém. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 17:48   Citovat  

Uz vidim lidi v servise: Prosim pripravit, pardon, ocesat auto na stk pořádnej výtlem
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 19:40   Citovat  

M@jk napsal:
Takže, jako by to tam nebylo a jak přijede nějakej prudič, bude chtít vědět, na základě jaké vyhlášky/zákona či prováděcího předpisu, toto pracovníci STK vyžadují. Ach jo ... ale díky. Dobré vědět, nač se zaměřit.
přátele je to dobrý

2) Žadatel přistaví vozidlo k provedení technické prohlídky čisté a ve stavu, který umožní bezpečné provedení technické prohlídky. Pokud je vozidlo vybaveno poklicemi kol, které zakrývají upevnění kol, žadatel přistaví vozidlo s demontovanými poklicemi na všech kolech. Jízdní soupravy musí splňovat podmínky spojitelnosti vozidel do jízdních souprav uvedené ve vyhlášce upravující schvalování technické způsobilosti vozidel 7) .

kdyz jsou srouby videt melo by to byt asi fuk ale na predku se meri geometrie kterou by mel merit na disku a ne na pneu
   Návrat  
Trunda je teď offline  Trunda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 20:21   Citovat  

Navíc třeba kolega na starším Hnůjdaji i30 má taky poklice pod šrouby a ty poklice má parádně zvlněné, tak na tom není vůbec žádná šance geometrii měřit Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 11:16   Citovat  

Volal jsem do Hondy, pani rikala ze je to jak u blbych, lidem ocesavaji auta aby prosli na stk. Takze ty ofuky asi budem muset sundat pokud nechci znova platit za stk jinde. Prej mely byt zapsane v TP.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 12:26   Citovat  

tomyks napsal:
Volal jsem do Hondy, pani rikala ze je to jak u blbych, lidem ocesavaji auta aby prosli na stk. Takze ty ofuky asi budem muset sundat pokud nechci znova platit za stk jinde. Prej mely byt zapsane v TP.

Jak je to s ofuky nevím,ani nevím čemu by to mělo vadit,ale ty poklice jsou jasné a měl by to pochopit snad každý: "2) Žadatel přistaví vozidlo k provedení technické prohlídky čisté a ve stavu, který umožní bezpečné provedení technické prohlídky. Pokud je vozidlo vybaveno poklicemi kol,které zakrývají upevnění kol, žadatel přistaví vozidlo s demontovanými poklicemi na všech kolech. Jízdní soupravy musí splňovat podmínky spojitelnosti vozidel do jízdních souprav uvedené ve vyhlášce upravující schvalování technické způsobilosti vozidel 7) .
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 12:38   Citovat  

marek.82 napsal:
2) Žadatel přistaví vozidlo k provedení technické prohlídky čisté a ve stavu, který umožní bezpečné provedení technické prohlídky. Pokud je vozidlo vybaveno poklicemi kol, které zakrývají upevnění kol, žadatel přistaví vozidlo s demontovanými poklicemi na všech kolech. Jízdní soupravy musí splňovat podmínky spojitelnosti vozidel do jízdních souprav uvedené ve vyhlášce upravující schvalování technické způsobilosti vozidel 7) .

kdyz jsou srouby videt melo by to byt asi fuk ale na predku se meri geometrie kterou by mel merit na disku a ne na pneu

Díky,
odstave č. 2) čeho???
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 12:51   Citovat  

M@jk napsal:
odstave č. 2) čeho???

§ 9 vyhlášky č. 302/2001 Sb. o technických prohlídkách a měření emisí vozidel
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 13:13   Citovat  

Ty bláho.. v životě mi neměřili na STK geometrii to mi hlava nebere nicméně.. co jsem se tím tak letmo zabýval (a ten octavec 2 potvrzuje), že pokud poklice nezakrývají šrouby/matice, tak je netřeba sundavat, nicméně to nic nemění na tom, že pokud se na konkrétní STK postaví na hlavu a vymyslej si, že poklice dolů vždycky, tak .. to chce jet jinam a neudělat jim kšeft Tak to valím bulvy
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 13:22   Citovat  

z jinyho soudku:
Mate nekdo zkusenosti co by na STK rekli na RAT kastli, tzn. auto obrouseny na plech?
- Predpokladam, ze v TP zapsano napr. "barva hneda - motiv patina" .
- ptam se jen na kastli, nepredpokladam dalsi rat style atributy jako couhajici slamu, diry sekerou v kapote, zahradku se sudama, sankama a pozicnima svetlama a ruzny jiny cicoviny Úsměv- ciste proste raw plech....

Nejak se mi nedari najit duvod, kvuli kterymu by mohli prudit.
   Návrat  
fero1021 je teď offline  fero1021
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 17:20   Citovat  

Kluci jak se budou divat STKáři na tohle rozšíření blatníku? to mi hlava nebere

2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2.jpg, 1.7 MB
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 18:10   Citovat  

kluci,si fakt delate srandu pořádnej výtlem tady se resi ,ze lidi vraci kvuli OEM doplnkum a vy tu resite tohle pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 20:20   Citovat  

fero1021 napsal:
Kluci jak se budou divat STKáři na tohle rozšíření blatníku? to mi hlava nebere

Kamo s tim bych se bal ze me rovnou zastreli za to ze si z nich delam srandu pořádnej výtlem
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 20:26   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
kluci,si fakt delate srandu pořádnej výtlem tady se resi ,ze lidi vraci kvuli OEM doplnkum a vy tu resite tohle pořádnej výtlem

jestli s tim mnoznym cislem myslel i me ( dotaz k rat kastli) tak věcně, jestli by to šlo, diky Úsměv tzn. nejaka zkusenost? nejakej paragraf, kde by se toto resilo?
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2016 , 21:54   Citovat  

Takze crx po stk,, Daly se seriove sedacky,zapojily lambdy,seriovy koncak a kat magnaflow za 1200kč a vse ok. Emise legalni Honda VTEC Hihi Hihi

20160302_122041.jpg

20160302_122041.jpg, 1.26 MB

20160303_175207.jpg

20160303_175207.jpg, 1.02 MB

FB_IMG_1457509354311.jpg

FB_IMG_1457509354311.jpg, 19.12 kB

20160315_205041.jpg

20160315_205041.jpg, 1.33 MB