Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 250 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 14:09   Citovat  

Ono takisto zabudnite na to že dynamické riadenie sklonu to robí uplne presne, proste prechoď jamami nemá šancu korigovať, dynamické riadenie sklonu sa najviacu uplatňuje pri brzdení a akcelerácii.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 18:55   Citovat  

Dobrá tedy, objednávám tudy odkaz

cena na naše včetně dopravy je 2600 Kč, což je super cena. Některé shopy u nás mají za tuto cenu pouze jednu výbojku.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 20:52   Citovat  

Objednal som to, za pár dní to bolo doma - len si daj pozor na dodanie, objednal som to cez DHL a doručovalo to PPL -a nikto ma telefonicky nekontaktoval, takže mi zásielku poslali naspäť, naštastie som ju stihol otočiť ešte kým bola v CZ. Takže treba si to strážiť Úsměv
Tá cena je super, ked vidím za čo tu niektorý predávajú výbojky, chce sa mi zvracať

Mimo iného - koľko máš najazdené na Accorde? Je možné že i paraboly už nie sú v super stave, nové výbojky samozrejme pomôžu, ale je to priamo úmerné kvalite odrazových parabol vo svetle.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 20:56   Citovat  

Naštěstí se osobně znám s doručovateli DHL, PPL, InTime, Geis, DPD, GLS a česká pošta. Myslím, že ničím jiným to nepřijde Je to tam.

Najeto je kolem 280k a netuším, zda je někdo renovoval. S tebou jsem mluvil a víš, že čekám, jak budeš mít zrepasovaný originály paraboly, hned je beru a posílám moje na opravu Úsměv

EDIT: nepřijde mi, že by nějak špatně svítily. Jen tam jsou obyčejné osram 85122 a jedna už lehce slábne a má odstín do červena.
   Návrat  
lukadu je teď offline  lukadu
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 21:59   Citovat  

Zdravím.Odešlo mi vyhřívaní lambdy.Nevím zda mám koupit origo lambdu nebo něco takového odkaz
Má s tým někdo zkušenost?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 22:03   Citovat  

Už si to začínam písať kto všetko čaká na paraboly, lebo toho začína byť dosť Velmi šťastný. 280 000 km je dosť. Výbojky určite vymeň, a tak isto si nejak decentne dorob denné svietenie, aby si si ich šetril. Oni počas životnosti tie výbojky nesvietia rovnako, tak ich šetri ako sa dá Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 22:08   Citovat  

jak máš pořešené denní svícení ty? Já furt hledám inspiraci, ale dodělávané led, to je hnus. Kazí to krásný čumák accorda
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 22:12   Citovat  

Kynio napsal:
jak máš pořešené denní svícení ty? Já furt hledám inspiraci, ale dodělávané led, to je hnus. Kazí to krásný čumák accorda

odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 22:16   Citovat  

jono taky možnost. Jen škoda té nepěkné nažloutlé barvy Úsměv ale asi do toho taky půjdu. Modul je celkem fajn...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 22:19   Citovat  

Kynio napsal:
jono taky možnost. Jen škoda té nepěkné nažloutlé barvy Úsměv ale asi do toho taky půjdu. Modul je celkem fajn...

Zkoušeno s M@jkem a jeho nízkým C5g - když to bylo víc, tak to oslňovalo, tak jsem to musel ztlumit. Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 22:28   Citovat  

o které přesně jde? tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 22:31   Citovat  

Kúp si tam osram cool blue žiarovky, majú biely nádych, a ako diaľkové sú tiež v pohode. Ja by som do toho išiel, ale ja pracujem na takomto projekte, takže už nebude žiarovky kam pchať Velmi šťastný

Asi to dám zo spodnej strany ako sú tie čierne plasty na spodnej strany krytu nárazníku. Plánujem ešte HID hmlové žlté svetlá, ale to až keď dokončím tento projekt Mrk

WP_20160221_001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20160221_001.jpg, 421.34 kB

WP_20160221_003.jpg

WP_20160221_003.jpg, 407.45 kB
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 22:44   Citovat  

markos napsal:
Už si to začínam písať kto všetko čaká na paraboly, lebo toho začína byť dosť Velmi šťastný

Takže nejsem sám Velmi šťastný
Snad jsem pořád první v pořadí Úsměv
Na ty tvoje světla jsem zvědav...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 22:47   Citovat  

Kynio napsal:
o které přesně jde? tudy odkaz

Tenhle (snad si pamatuju dobře). Prostě jen obyčejný bez zbytečných opičáren... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 22:55   Citovat  

Čo sa týka toho modulu pre denné svietenie diaľkovými - na hondacc.eu to je stále otvorené, tma to chalanisko tvorí priamo pre hondu accord tzv. plug and play modul, žial sa to nejak pretiahlo.

Jasné, nebojte chalani, hneď ako zhodím origo xenóny, paraboly sú pre Vás Úsměv - ano kmóda, si prvý Úsměv
A ako to bude asi svietiť? Malá premiéra u nás v sklade - oba projektory v plnej paráde. Osadené 4300K, kŕmené Hyluxtkekmi.

Cez víkend idem osadzovať už druhý projektor do svetla, už som konečne našiel tz.v know how (epoxidivé lepidlo a polykarbonát), čo sa ukázalo ako najlepší konštrukčný materiál. Je tam hodne rezania a nových úchytov atď...).

No a potom ma všetko čaká znova na druhom svetle, ale to už verím že zvládnem za polovicu času, lebo s tým prvým som sa hodne babral lebo som to nechcel pokaziť.

Ak sa vy tešíte, tak potom nechcite vedieť čo zažívam ja. Tá prvá jazda bude premňa extáza, proste to určite každý poznáme, že keď si niečo na aute robíte už dlhodobo a čakáte trpezlivo na ten výsledok a viete že to nebude sklamanie. Verím že dakedy v apríli už budú svetlá na mieste, a na nejakom zrazíku to odprezentujem. Honda si ich proste zaslúži Úsměv.

Odkaz
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 10:44   Citovat  

Chcem sa spytat, nebudu mi disky 8J ET 45 uz moc trcat von na prednej naprave ? Mate nieco podobne niekto obute ? Mne to vychadza podla prepoctou ze to uz bude trcat von cca 8 mm. Teraz mam 7J ET40 je tak viac menej zarovno blatnikov. Gumy tam budu 225/45/17.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 11:27   Citovat  

Hondak napsal:
Chcem sa spytat, nebudu mi disky 8J ET 45 uz moc trcat von na prednej naprave ? Mate nieco podobne niekto obute ? Mne to vychadza podla prepoctou ze to uz bude trcat von cca 8 mm. Teraz mam 7J ET40 je tak viac menej zarovno blatnikov. Gumy tam budu 225/45/17.

kdyz nemas snizeno ,mozna budou cumet Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 14:17   Citovat  

se snizenim to nijak nesouvisi
mel jsem 8J ET40 225 gumy a bylo to ok, pri propruzeni gumy brousily velmi zlehka plastovej podbeh ( je tam ve vrcholu podbehu takovej oblej vystupek s upevnenim, jestli si dobre pamatuju

pripojuju fotku - ta ale moc dukazem neni , zrovna na ni to vypada ze lezou ven, ale nelezou. Úsměv ...

pripadne jeste tady fotka: tudy odkaz

ETcko1.jpg

ETcko1.jpg, 134.32 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 16:20   Citovat  

se snížením to souvisí, ale jen vzadu, tam budou kola do A, takže nahoře nebudou tolik vylejzat, jako vepředu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 19:07  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 16.3.2016 , 19:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kynio napsal:
se snížením to souvisí, ale jen vzadu, tam budou kola do A, takže nahoře nebudou tolik vylejzat, jako vepředu.

ale souvisi ,je logicky ,ze kola zalejzaj na obou napravach idyz na zadni mnohem vyrazneji nez na predni ,tady mam napriklad stejny kola ET40 akorat na serii jsou nizsi gumy jinak by to bylo jeste znatelnejsi ,kdyz to chces videt na acordu staci si najit TSX forum a najdes to tam taky..
serie vs snizeni a je krasne videt jak kolo pekne zalezlo do blatniku oproti serii kde viditelne cumelo pres kouř

P7170951.JPG

P7170951.JPG, 1.44 MB

DSC00188.JPG

DSC00188.JPG, 1.57 MB

DSC00180.JPG

DSC00180.JPG, 1.85 MB

P7170953.JPG

P7170953.JPG, 1.44 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 19:12   Citovat  

kandik napsal:
se snizenim to nijak nesouvisi
mel jsem 8J ET40 225 gumy a bylo to ok, pri propruzeni gumy brousily velmi zlehka plastovej podbeh ( je tam ve vrcholu podbehu takovej oblej vystupek s upevnenim, jestli si dobre pamatuju

pripojuju fotku - ta ale moc dukazem neni , zrovna na ni to vypada ze lezou ven, ale nelezou. Úsměv ...
pripadne jeste tady fotka: tudy odkaz

Co je to za kola? nějak se mi líbí ale chci je vidět zboku Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 20:30   Citovat  

Kynio:
Team Dynamics Pro Race 1.2 tudy odkaz
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 20:34   Citovat  

Hondak napsal:

Ahoj, Hlavně máš ET 40, takže když tam dáš ET 45, tak Ti budou kola víc zalézat do blatníku. V tomto připadě o 5 mm zalezou dovnitř. Je to divný, ale čim menší ET, tím více kole lezou ven, je to dáno konctrukcí litého kola, nazývá se zális. Original honda kola na Acco mají myslím ET 55, to je dost utopený dovnitř blatníka. Někde se tu probíralo, myslím že někdo psal že minimum je ET 38, aby nebyla nutná uprava podběhů a blatníku. A tak mi to ukazoval i nějaký konfigurátor litých kol na shopu s liťákama.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 20:38   Citovat  

chjo, se snizenim to nesouvisi. Draha kola je stejna, u snizenych pruzin ji akorat seberes vyssi cast zdvnihu. Tedy dokud si nezacnes hrat s odklonama.

kola jak pise Bully, na my bejvalce treba takhle
tudy odkaz
jsou mimochodem na prodej....

EDIT: a jasne, Marian ma pravdu. Kdyz tam mas uz ted ET40, ET45 se urcite musi vejit, pokud na soucasnym 7J bylo taky 225 guma. Sirka rafku na to vicemene nema vliv....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 20:50   Citovat  

kandik napsal:
chjo, se snizenim to nesouvisi. Draha kola je stejna, u snizenych pruzin ji akorat seberes vyssi cast zdvnihu. Tedy dokud si nezacnes hrat s odklonama.

tudy odkaz

EDIT: a jasne, Marian ma pravdu. Kdyz tam mas uz ted ET40, ET45 se urcite musi vejit, pokud na soucasnym 7J bylo taky 225 guma. Sirka rafku na to vicemene nema vliv....

otom nemluvim, ano draha je stejna ,ale je do Acka jako zadni naprava jen ne tak vyrazne a tim padem se horni cast kola vic schova do blatniku .. takze pri vetsim snizeni necumi pres okraj blatniku ikdyby pri seriovem podvozku cumela ,takhle sem to myslel Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 20:51   Citovat  

Díky chlapci (markos, DworiBak a von-pivoj)
Dneska jsem nechal seřídit v STK-áčku světla, byla trochu níž, tak mi je můj známej, technik z Roudnice, zvedl trochu výš. Doma jsem naskočil do kufru, asi lehce přes 100 kg, a jak si autu sedlo níž, světla to posunulo nahoru. O sekundu později zasáhla jednotka, a posunula světla níž na původní hodnotu. Když jsem vyskočil z kufru, průběh byl opačný, světla klesla a elektronika posunula zpět nahoru na původní hodnotu. Kontroloval jsem obě světla, tak se zdá že to funguje bezvadně. Takže ještě jednou dík. Jinak v Hondě Roudnice mi dneska vyhodily cenu spínače spojkového pedálu 700 bez daně. to snad ne No ale to se dalo čekat Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 20:58   Citovat  

kandik napsal:

tudy odkaz

Ty kola jsou super, prodáj se tu na klubu v sekci "prodám díly" ?? offtopic
   Návrat  
lignator je teď offline  lignator
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 23:46   Citovat  

Ahoj, chtěl jsem se zeptat na životnost vstřiků. Mam na svem Accordu 2,2 ctdi 2008 čerstvě najeto něco přes 200tis. Loni v zimě měněné svody, teď mi teče řízení.... přidaj se co nevidet vstřiky? jaké máte zkušenosti?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2016 , 1:37   Citovat  

lignator napsal:
Ahoj, chtěl jsem se zeptat na životnost vstřiků. Mam na svem Accordu 2,2 ctdi 2008 čerstvě najeto něco přes 200tis. Loni v zimě měněné svody, teď mi teče řízení.... přidaj se co nevidet vstřiky? jaké máte zkušenosti?

nemusíš sa báť, ak sa o auto príkladne staráš. Tým myslím kvalitná nafta, aditíva a rozumné využitie diesla (rozumej dlhé trasy, zohriatie motora na správnu teplotu a následne využívanie výkonu a podobne).
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2016 , 7:41   Citovat  

lignator napsal:
pokud menis pravidelne paliv.filtr nemel by se obavat.Muzes si je nechta zkontrolovat na diagnstice kolik dorovnavaji nafty.2008 a mel jsi praskle svody? Rizeni lze zrepasova,sam jsem to delal.Vetsinou zato muze netesnost na prachovkach,nebo stra servo kapalina ktera obsahuje uz moc vody,pistnice zacne reznout vydre gufero a hned je problem.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina