Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 250, 251, 252 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 251 z 486
lignator je teď offline  lignator
PříspěvekZaslal: 17.3.2016 , 9:14   Citovat  

DworiBak napsal:
pokud menis pravidelne paliv.filtr nemel by se obavat.Muzes si je nechta zkontrolovat na diagnstice kolik dorovnavaji nafty.2008 a mel jsi praskle svody? Rizeni lze zrepasova,sam jsem to delal.Vetsinou zato muze netesnost na prachovkach,nebo stra servo kapalina ktera obsahuje uz moc vody,pistnice zacne reznout vydre gufero a hned je problem.

Taky jsem tomu nerozumněl, ale měl jsem plechové svody. V autorizovaném servise mi slibili výměnu a druhý den volali že sorry, že na tohle auto už se výměna nevztahuje Smutný Teď jsem se ptal v jiném service na svolavačku kvuli Airbagu, kde mi potvrdili, že svody mi loni měli vyměnit zadarmo. Smutný

K tomu řízení, existuje na to přimo nějaká repas sada? Řikal jsem si, že se na to zatím vykašlu a občas doleju tekutinu, pak, až to začne zlobit, tak vyměním celé, ale s repas sadou to je teda jiná. Přiznám se ale, že do autorizovaného servisu, kde mi udělaj repas uřčo tak za 25 tis. se mi moc nechce. Máte nějaké kontakty, kde by mi pomohli za lidskou cenu? ( okolí Praha, Ostrava, Znojmo )
Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.3.2016 , 10:57   Citovat  

Sirka disku ma to tiez vplyv, lebo o kolko je povodny disk sirsi oproti povodnemu v Tp. Uvediem priklad. Povodny disk 6,5J ET55. Teraz 7J E40. Vypocet : rozdiel 0,5J x 2,54 / 2 = 0,635 mm. Rozdiel ET 15 mm, cize suma sumarum 21 mm, cize pojde von oproti originalu 2,1 cm. 8J ET 45 vychadza 2,9 cm.

kandik napsal:
chjo, se snizenim to nesouvisi. Draha kola je stejna, u snizenych pruzin ji akorat seberes vyssi cast zdvnihu. Tedy dokud si nezacnes hrat s odklonama.

kola jak pise Bully, na my bejvalce treba takhle
tudy odkaz
jsou mimochodem na prodej....

EDIT: a jasne, Marian ma pravdu. Kdyz tam mas uz ted ET40, ET45 se urcite musi vejit, pokud na soucasnym 7J bylo taky 225 guma. Sirka rafku na to vicemene nema vliv....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ted1717 je teď offline  ted1717
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2016 , 13:11  Naposledy upravil ted1717 dne 17.3.2016 , 16:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj Úsměv máte někdo zkušenosti se značkou Blueprint? Úsměv Dočetl jsem se, že převzali Febi/Billstein a že by snad měli vyrábět díly v oem kvalitě...jde mi o to zda-li koupit poloosy originál se 100 000km najeto nebo nové právě od Blueprintu Úsměv a nebo mate ještě nějaký nápad proč by mohl klepat volant kromě poloos? Mohly by to být ložiska například? Volant mi klepe od 100 do 140, někdy klepe, někdy neklepe vůbec a nad 140 je to v pohodě, nezáleží jestli zrychluju, dám neutrál, prostě je to nevyzpytatelný...kola už mám 3. sadu, teď jsem koupil přímo origo na Acco a furt stejné, dále jsem odstranil tu vůli mezi vnitřním kloubem a unašečem na pravé straně a dneska jsem byl na geometrii a nic... díky moc za rady Úsměv
   Návrat  
luikas je teď offline  luikas
PříspěvekZaslal: 17.3.2016 , 15:40   Citovat  

Ahoj,

tak uz vim, co bylo pricinou nize popsanych problemu Mrk Odporoucela se spojka kompresoru a velmi pravdepodobne i cely kompresor. Podle vseho se jedna o tento typ - tudy odkaz

Otazka zni - ma smysl investovat do noveho, nebo bude lepsi sehnat pouzity z bouraneho auta? Jaka je cca adekvatni cena takoveho pouziteho kompresoru? Pokud nekdo takovy navic mate, klidne poslete SZ. Stary muzu dat protihodnotou, mozna pujde zrepasovat (spojka je v haji urcite, kompresor nevim...)

Ted tam mam kratsi remen a klimatizaci vyndanou. Ma to takto nejaka rizika? Jak zareaguje jednotka motoru, kdyz zapnu klimu, nebo ofuk celniho skla?

luikas napsal:
Ahoj,

vcera jsem si vsimnul, ze motor na volnoboh zni trochu jinak nez ovykle. Pokusil jsem se udelat nahravku, ale neni to na ni moc slyset. Drive zahraty motor zvuk spise jen tak sevelil. Ted je o poznani hlucnejsi a zni kdyz to trochu prezenu spise jak neco mezi pumpou a sicim strojem... Ma smysl se tim zabyvat? Oleje je dost.

tudy odkaz

Opticky jsem nikde nic nenasel, akorat u hadicky oznacene na obrazku malinko unika nejaka tekutina. Co je to za hadicku?

Jinak krome tohohle me trapi vyrazne vibrace pri zapnuti klimy/topeni. Pri jizde si jich nevsimnu, ale pokud stojim, doprovazi je pokles volnobeznych otacek nekam k 600. Jakmile topeni/klimu vypnu, je klid. Co by to mohlo byt?

Diky Mrk
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.3.2016 , 19:55   Citovat  

Hondak napsal:
Sirka disku ma to tiez vplyv, lebo o kolko je povodny disk sirsi oproti povodnemu v Tp. Uvediem priklad. Povodny disk 6,5J ET55. Teraz 7J E40. Vypocet : rozdiel 0,5J x 2,54 / 2 = 0,635 mm. Rozdiel ET 15 mm, cize suma sumarum 21 mm, cize pojde von oproti originalu 2,1 cm. 8J ET 45 vychadza 2,9 cm.

pokud srovnavas stejnou sirku gumy, tak sirka rafku vliv nema.
A to byl ten pripad. Samozrejme za predpokladu, ze guma je realne sirsi nez rafek, coz u " klasickyho" kola ( ne tuzingovyho acka) je vzdycky.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2016 , 20:34   Citovat  

lignator napsal:
Taky jsem tomu nerozumněl, ale měl jsem plechové svody. V autorizovaném servise mi slibili výměnu a druhý den volali že sorry, že na tohle auto už se výměna nevztahuje Smutný Teď jsem se ptal v jiném service na svolavačku kvuli Airbagu, kde mi potvrdili, že svody mi loni měli vyměnit zadarmo. Smutný

K tomu řízení, existuje na to přimo nějaká repas sada? Řikal jsem si, že se na to zatím vykašlu a občas doleju tekutinu, pak, až to začne zlobit, tak vyměním celé, ale s repas sadou to je teda jiná. Přiznám se ale, že do autorizovaného servisu, kde mi udělaj repas uřčo tak za 25 tis. se mi moc nechce. Máte nějaké kontakty, kde by mi pomohli za lidskou cenu? ( okolí Praha, Ostrava, Znojmo )
Díky
Co mas za modelovy rok?bude spis jedna z prvnich 2007,dluho asi lezelo na sklade. Cim dele rizeni budes odkladat hrozi vyreznuti pistnice,repas pak uz nemusi jit.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.3.2016 , 20:52   Citovat  

lignator napsal:
Taky jsem tomu nerozumněl, ale měl jsem plechové svody. V autorizovaném servise mi slibili výměnu a druhý den volali že sorry, že na tohle auto už se výměna nevztahuje Smutný Teď jsem se ptal v jiném service na svolavačku kvuli Airbagu, kde mi potvrdili, že svody mi loni měli vyměnit zadarmo. Smutný ...

To je s prominutim nejaka vymluva. Na svody se vztahovala sedmileta prodlouzena zaruka, pak bys musel mit auto uvedene do provozu v r. 2008, coz ma asi malokdo (nemusite psat nikdo z nezucastnenych, kdo nahodou ano). Hlavni je ale jina zalezitost- na A7G ze zaveru vyroby, tusim ze minimalne cely posledni rocnik (2007) se tahle prodlouzena zaruka uz nevztahuje. Zjistili by ti to stejne podle VIN-kodu. Potkalo me to same, v prubehu 7 let, mam auto ze zaveru 2007 a musel jsem to zaplatit. Kazdopadne to byla jedina zavada na aute, krome rele klimy (1000? Kc komplet) a loziska alternatoru (300? Kc). Nejakym hlodavcem prekousana tlakova hadicka za par stovek i s diagnostikou a praci se jako zavada asi nepocita.
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2016 , 21:41   Citovat  

První dojem po namontování Osram NB je teda celkem všelijaký. Výbojky zasvítí krásně bíle ale pak postupně lehce zežloutnou. Možná se časem vysvítí a bude to ok, ale stejně asi přejdu na Philips whitevision, který se nedaly s osram vůbec srovnávat. Osram NB jsem měl i v H7 na acco 6g a rozdíl oproti Philips WhiteVision byl obrovský. Dámá tomu ještě nějaký ten týden. Doufám, že se rozsvítí. Světla bych neobviňoval, ty budou podle mě ok. To spíše NB nejsou žádná sláva.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 3:11   Citovat  

Kynio napsal:
První dojem po namontování Osram NB je teda celkem všelijaký. Výbojky zasvítí krásně bíle ale pak postupně lehce zežloutnou. Možná se časem vysvítí a bude to ok, ale stejně asi přejdu na Philips whitevision, který se nedaly s osram vůbec srovnávat. Osram NB jsem měl i v H7 na acco 6g a rozdíl oproti Philips WhiteVision byl obrovský. Dámá tomu ještě nějaký ten týden. Doufám, že se rozsvítí. Světla bych neobviňoval, ty budou podle mě ok. To spíše NB nejsou žádná sláva.

Troška ťa poopravím, asi píšeš o žiarovkách, že? Úsměv Lebo výbojky sú troška niečo iné. Výhoda toho nažltlého svetla je jednoznačne že je príjemné pre oko, a hlavne, v daždivom počasí to svetlo stále "drží" na ceste a nestráca sa, ako to je u bieleho svetla (bavíme sa teraz o žiarovkách).
Len pre info, xenónové výbojky až na zopár výnimiek vydávajú nažltlé svetlo, a je to opätovne z jednoduchého dôvodu, je to najuniverzálnejšie svetlo, ktoré neunavuje zrak, a hlavne, funguje dobre za každého počasia.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 3:15   Citovat  

Dnes prebehla svadba. Oba projektory sa moc milujú a tešia na svoj budúci nočný život Je to tam.

WP_20160319_001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20160319_001.jpg, 819.61 kB

WP_20160319_004.jpg

WP_20160319_004.jpg, 876.64 kB

WP_20160319_007.jpg

WP_20160319_007.jpg, 1.09 MB
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 8:34   Citovat  

Já si na žárovky NB H4 nemůžu stěžovat, měl jsem na civicu čirou optiku a v noci svítily ze všech nejlíp. Teď mám na acco xenony 8000K od předchozího majitele a hrůza. V noci skoro není vidět a když prší, to je tak když jedu bez světel. Teď se je konečně chystám vyměnit, ale musím to vzít s jedný vody na čisto, protože když se zahřejí tak pak nechtěj naskočit, tak vyměním vše (Ballasty, startéry, výbojky a musím dát i nový nivelační čidla). Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 10:36   Citovat  

Alias napsal:
Já si na žárovky NB H4 nemůžu stěžovat, měl jsem na civicu čirou optiku a v noci svítily ze všech nejlíp. Teď mám na acco xenony 8000K od předchozího majitele a hrůza. V noci skoro není vidět a když prší, to je tak když jedu bez světel. Teď se je konečně chystám vyměnit, ale musím to vzít s jedný vody na čisto, protože když se zahřejí tak pak nechtěj naskočit, tak vyměním vše (Ballasty, startéry, výbojky a musím dát i nový nivelační čidla). Úsměv

2X OSRAM D2S 66240XNB NIGHT BREAKER UNLIMITED
tudy odkaz ... za 2500 kč duo pack, priamo z Nemecka, žiadne fejky, žiadne odrby Úsměv

Hyluxtek fast bright
tudy odkaz
Najlepšie čo na trhu aftermarket z balastov existuje. Za 1870 kč 2 kusy...plus ešte D2S redukcia, to kúpiš aj tu v CZ v kdejakom shope asi za 100 kč/kus

Čidlá žial už také jednoduché nie sú...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 10:43   Citovat  

Píšu hlavně o nových NB d2s z německého shopu. Nejsem z nich nadšený, mám radši bělejší světlo. Dejme tomu kolem 5000k které se ještě tolik neztrácí. No uvidíme, zatím nechám NB. Pak je kdyžtak pošlu dal a zainvestuju do Philips.

markos napsal:
Troška ťa poopravím, asi píšeš o žiarovkách, že? Úsměv Lebo výbojky sú troška niečo iné. Výhoda toho nažltlého svetla je jednoznačne že je príjemné pre oko, a hlavne, v daždivom počasí to svetlo stále "drží" na ceste a nestráca sa, ako to je u bieleho svetla (bavíme sa teraz o žiarovkách).
Len pre info, xenónové výbojky až na zopár výnimiek vydávajú nažltlé svetlo, a je to opätovne z jednoduchého dôvodu, je to najuniverzálnejšie svetlo, ktoré neunavuje zrak, a hlavne, funguje dobre za každého počasia.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 11:10   Citovat  

Hmm to ma teraz docela prekvapuje. Žiaľ, potom už sú tam len osram cool blue D2S ktoré majú 5500K. Philips blue vision D2S majú 6000K, a to už je docela znateľný modrý nádych.

Od osram xenarc night breaker sa nedá čakať čisto biele svetlo, je to 4350K, a to je nažltlé svetlo. TO, že po pár rokoch to začne svietiť do biela, je síce pekné, ničmenej to už výbojka má už najlepšie časy za sebou.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 19:55   Citovat  

Ne philips BlueVision ale WhiteVision Úsměv ale mají 6000k což už je asi víc, než je žádaný.
Asi lepší budou Philips X-tremeVision protože mají 5000k tudy odkaz To je správný kompromis mezi nesmyslem 6000 a výše a 4350, který je prostě žlutý.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 20:15   Citovat  

6000K je nezmysel. Tieto philips-ky som nejako prehliadol - 5000K by som videl ako zaujímavú voľbu. Tak skús, a daj echo Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 21:53   Citovat  

Výbojka 4300K je oproti klasické halogenové žárovce prostě bílá Velmi šťastný
Jinak nechápu lidi co upřednostní design,tedy světlo s nádechem do modra před dobrou viditelností...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 22:18   Citovat  

Neupřednostňuji design...pro mé oko je bílé světlo lepší. Osvětlení ve svém kanclu i doma mám většinou bílé LED. Ano oproti halogenkám je to v porovnání o dost bělejší, ale i tak stále žluté. 5000k bude asi ideál.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 22:18   Citovat  

Toto je troška diskutabilné. Nie je to prvý krát, ked niekto uprednostňuje skôr biele svetlo, ako to so žltkastým nádychom (4300K). By the way, Osram Xenarc Cool blue (5500K) sa montujú sériovo do áut, a keby to svietilo zle, tak by to tam podla mňa nemontovali sériovo. Isté však je, že keď je mokrá cesta, tak 4300K budú mať proste výhodu.

Dokonca, pre fajnšmekrov sa vyrábajú i 3000K výbojky H1 - používa sa to do hmloviek s projektorom.

Xenon Osram Xenarc Nightbreaker unlimited vs Cool Blue Intense CBI Comparison Vergleich

Odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 10:58   Citovat  

pěkný srovnání. CoolBlue jsou celkem OK. Stejně si ale budu stát za Philips. Jelikož jsem na 6g vyzkoušel celou řadu osram žárovek H7 a nakonec stejně přešel na Philips whitvision, který svítily o dost lépe, než jakékoliv Osram NB. Nemluvím jen o odstínu bílé, ale i o dosvitu a hlavně nasvícení silnice. Byly prostě bezkonkurenční.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 11:45   Citovat  

Teraz ma napadol jeden zrovnávací test. A žiaľ, Philips v ňom prehral

tudy odkaz

Konkrétne porovnanie

Základné výbojky

Osram 66240 Standard - 785 lux
Philips 85122 Standard - 698 lux

Vysokosvietivé výbojky

Osram 66240XNB (Nightbreaker) - 863 lux
Philips 85122XV (Xtreme Vision) - 763 lux

Iné:

Osram 66240 Cool blue Intense (CBI) - 805 lux
Philips 85122WX - 586 lux

Test konrétne tvojich Philips tu nie je. Tento test je cca 2 roky starý, či sa odvtedy niečo zmenilo, neviem. Iba jednu poznámku, že to, že v žiarovkách vyhrával Philips, neznamená pre bojové pole v oblasti výbojok.
Nie som oddaný Osramu, to absolútne, ale na HIDplanet čo tak zbežne pozerám, zvyčajne idú do Osramu. A tam sú naozajstný HID fanatici Velmi šťastný

Čo ma však dostalo, je že Morimoto (50 dolárov/pár výbojok) má svietivosť ako Osram xenarc nightbreaker! Žiaľ, clo a poštovné tieto výhody značne znevýhodňujú. Ale čo sa týka kvality, tak Osram/Philips je proste ďalej, podľa toho čo som vyčítal z hidplanet.

Ako som však napísal, kúp Philips a daj review. Ja som za každú praktickú skúsenosť veľmi vďačný
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 13:34   Citovat  

Kynio napsal:
pěkný srovnání. CoolBlue jsou celkem OK. Stejně si ale budu stát za Philips. Jelikož jsem na 6g vyzkoušel celou řadu osram žárovek H7 a nakonec stejně přešel na Philips whitvision, který svítily o dost lépe, než jakékoliv Osram NB. Nemluvím jen o odstínu bílé, ale i o dosvitu a hlavně nasvícení silnice. Byly prostě bezkonkurenční.

Čus, taky přijdou ty výbojky cool blue o maličko "svítivější" a to i v tom videu bylo vidět kapky na okně a puštěné stěrače. No na Civicu 5g mi nejvíc svítili H4 Nightbreaker, oproti ostatním obyčeným neporovnatelný, zkušel jsem i H4 Philips a to mi tak dobrý nepřišlo, ale to byli ty Blue vision. ALe nejsem si jistej, jestli už to neovlivnilo postupný odchazení parabol. Chystám koupit ty DEPO světlomety s normální parabolou a sklem (nic tuningové, čiré)Myslíš že může být rozdíl v H7 a H4 u těch Whitevision??
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 14:51   Citovat  

já když dával nové lampy šahl jsem po Osram CBI,světlo je spíše čistě bílé.Za deště si nemohu stěžovat.

pixlr_20160320080721490.jpg

pixlr_20160320080721490.jpg, 1.72 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 15:01   Citovat  

Nechcete někdo nové Osram NB? Úsměv

Edit... Půjdu do těch Osram cool blue. Zkusím to.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 18:49   Citovat  

Daj cenu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 18:50   Citovat  

Marián napsal:
Čus, taky přijdou ty výbojky cool blue o maličko "svítivější" a to i v tom videu bylo vidět kapky na okně a puštěné stěrače. No na Civicu 5g mi nejvíc svítili H4 Nightbreaker, oproti ostatním obyčeným neporovnatelný, zkušel jsem i H4 Philips a to mi tak dobrý nepřišlo, ale to byli ty Blue vision. ALe nejsem si jistej, jestli už to neovlivnilo postupný odchazení parabol. Chystám koupit ty DEPO světlomety s normální parabolou a sklem (nic tuningové, čiré)Myslíš že může být rozdíl v H7 a H4 u těch Whitevision??

Sám to típek písal vo videu, je mi to samému divné, pretože Osram Xenarc NBU sú proste silnejšie čo sa týka lumenov.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 19:05   Citovat  

98.40 eur byla cena i s dopravou. Co takhle 88 eur včetně pošty.

markos napsal:
Daj cenu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 19:41   Citovat  

Rozmyslím si to, okej? I keď, po skúšobnej právdzke quadxenónu, neviem či tam bude rozdiel (do D2S FX-R projektora mám umiestnenú "bežnú" osram 66240.

Vľavo Mini H1, vpravo FX-R

WP_20160319_035.jpg

WP_20160319_035.jpg, 637.51 kB

WP_20160319_034.jpg

WP_20160319_034.jpg, 441.43 kB

WP_20160319_016.jpg

WP_20160319_016.jpg, 1.2 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 20:21   Citovat  

Nezdají se ti rozladěný? Asi je nechám pořádně seřídit.

IMG_20160318_171340.jpg

IMG_20160318_171340.jpg, 3.31 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 21:15   Citovat  

Nie, toto nenastavíš v servise, toto je choroba projektorov stanley. Jedná sa o výrobnú vadu.

Celé video ako to nastaviť je tu (pozor, v druhej polovici videa sa venuje moddingu - to ako tam dáva skrutky- to už nie je pre úpravu toho ohniska ale pre zmenu farby cut off - to neodporúčam robiť) tudy odkaz - jedná sa o to že sa málinko zmení pozícia ohniska vo výbojke pomocou zmeny pozície výbojky, detaily ako na to sú v tom videu. Neviem či sa to dá urobiť bez demontáže svetlometu, na druhú stranu demontáž svetiel na A7G je pomerne jednoduchá.

V skratke, prvý obrázok je pred a druhý po úprave.

Pred upravou.jpg

Pred upravou.jpg, 44.9 kB

Po uprave.jpg

Po uprave.jpg, 28.61 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: