Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 252 z 486
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 20:22   Citovat  

Aha super Úsměv tak nic nechám to být...

koukám, že tam dává drátky jako podložky...bužírka se rozteče za pár minut svícení. To chce něco jinýho. Ale možná to zkusím, uvidíme podle času.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 20:49   Citovat  

Správna poznámka s tým drôtom Velmi šťastný. Treba použiť určite niečo iné, čo sa teplom nepoškodí. Žiaľ, inak to upraviť nejde. Osobne by som sa toho nebál.Je pravda že sa obrusuje ten kúštik plastu na výbojke, ale nič hroznééé
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 21:30   Citovat  

Kynio napsal:
Nezdají se ti rozladěný? Asi je nechám pořádně seřídit.

Toto je špatně? Jak má správně vypadat ta kresba xenonů?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2016 , 21:34   Citovat  

Síce iné projektory, ale príkladne to vyzerá takto

Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2016 , 21:49   Citovat  

No tak Osram cool blue objednané. Vypadá to, že v D2S Osram asi vítězí. Snad budu spokojený.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2016 , 22:24   Citovat  

ty jo ,dve stranky o zarovkach pořádnej výtlem

pak neco tady hledat Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 6:40   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ty jo ,dve stranky o zarovkach pořádnej výtlem

pak neco tady hledat Tak to valím bulvy

"žiarovečky" za 2500 kč si myslím že si zaslúžia diskusiu. Táto téma už dávno stratila možnosť nejakého systému, čo ma mrzí. BUdem rýpať, ale tudy odkaz funguje tak ako by som to uvítal tu
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 9:03   Citovat  

Je fakt, ze bohužel něco tady hledat je už nad zdravý rozum, chtělo by to radeji zakladat nove temata s konkrétním zaměřením.take jsem tady xenony řešil ale uvital bych samostatné téma. Xenony ma nejen acco 7G. Je to jen na nás, jestli se toho chytneme, protoze takhle se kazdou chvili nekdo pta na to same, pac to tu proste nejde najit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 10:01   Citovat  

Žiaľ, toto ale musí chcieť "honda-club.cz" ! Musí ísť o koncepčné riešenie systému, pretože inak to je k ničomu! Stačí si prelúskať stránky ako acurzine, driveaccord, alebo i hondacc.eu a tam už nejaký systém je a funguje nám to.

Ja už som na toto apeloval dávnejšie, ale ozval sa mi iba jeden človek, a žiaĺ, dokiaľ sa k tomu nerozhýbe aktivita všetkých hore, tak to nikdy nebude fungovať.

Možno si teraz zlíznem ban alebo čo, ale za svoj názor sa nehanbím - som vďačný za toto fórum, umožnilo mi spoznať veľa ľudí, a pomáha nám všetkých, ale doba ide dopredu a tento server vývojovo stojí a o pár rokov to bude kopa informácii bez akejkoľvek šance na nájdenie takže je jasné, že ľudia pojdu inam.

Je čas, s tým ešte niečo urobiť - stačí iba zmeniť systém rozdelenia tém a zbytok najprv hodiť do archívu, vybrať následne zopár moderátorov čo by staré témy triedy podľa vhodnosti a pridávali k nim univerzálne "tagy" pre jednoduché vyhľadávanie - taktiež systém vyhladávania by potreboval optimalizovať, pretože najlepšie tému nájdem ak ju dám do google.cz a pripíšem tam honda-club.cz ,takže je tam asi niekde chyba.

Ja som za to aby sa témy rozdelily podľa modelov auta, a nech ich je koľko chce, pretože iba tak dokážeme ustrážiť množstvo tém v sekcii a potom to rozdeliť ako to je na spomínaných serveroch, do 3-5 podkategórií - a tým sa raz a navždy vyrieši množstvo problémov. Každá téma by pri vytvorení dostala "tag" ktorý by sa vyberal z rozbaľovacieho zoznamu - napr. HID, podvozok, .... a pri vyhľadávaní by sa systém umožnil hladať i podľa tohto tagu takže by ste si v podstate vyfiltrovali čo chceli pre všetky modeli napr. dám do vyhľadávania tag HID a nájde mi A7G,A8G, CR-V a proste všetky oblasti pre HID.

Ak má niekto lepšéí nápad, tak sem s ním, ale tu je doležité, ako som povedal, aby to prišlo od majiteľov serveru ako koncepčné riešenie problému. Presne toto riešim v momentálnej práci a presne kvoli tomu aj odtial chcem odísť, pretože tí hore nevedia čo je to koncepčné riešenie problému a stále majú pocit že to tak može ist ďalej - "veď to nejak polepme a to stačí.

PEACE
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 10:12   Citovat  

markos napsal:
Žiaľ, toto ale musí chcieť "honda-club.cz" ! Musí ísť o koncepčné riešenie systému, pretože inak to je k ničomu! Stačí si prelúskať stránky ako acurzine, driveaccord, alebo i hondacc.eu a tam už nejaký systém je a funguje nám to.

Ja už som na toto apeloval dávnejšie, ale ozval sa mi iba jeden človek, a žiaĺ, dokiaľ sa k tomu nerozhýbe aktivita všetkých hore, tak to nikdy nebude fungovať.

Možno si teraz zlíznem ban alebo čo, ale za svoj názor sa nehanbím - som vďačný za toto fórum, umožnilo mi spoznať veľa ľudí, a pomáha nám všetkých, ale doba ide dopredu a tento server vývojovo stojí a o pár rokov to bude kopa informácii bez akejkoľvek šance na nájdenie takže je jasné, že ľudia pojdu inam.

Je čas, s tým ešte niečo urobiť - stačí iba zmeniť systém rozdelenia tém a zbytok najprv hodiť do archívu, vybrať následne zopár moderátorov čo by staré témy triedy podľa vhodnosti a pridávali k nim univerzálne "tagy" pre jednoduché vyhľadávanie - taktiež systém vyhladávania by potreboval optimalizovať, pretože najlepšie tému nájdem ak ju dám do google.cz a pripíšem tam honda-club.cz ,takže je tam asi niekde chyba.

Ja som za to aby sa témy rozdelily podľa modelov auta, a nech ich je koľko chce, pretože iba tak dokážeme ustrážiť množstvo tém v sekcii a potom to rozdeliť ako to je na spomínaných serveroch, do 3-5 podkategórií - a tým sa raz a navždy vyrieši množstvo problémov. Každá téma by pri vytvorení dostala "tag" ktorý by sa vyberal z rozbaľovacieho zoznamu - napr. HID, podvozok, .... a pri vyhľadávaní by sa systém umožnil hladať i podľa tohto tagu takže by ste si v podstate vyfiltrovali čo chceli pre všetky modeli napr. dám do vyhľadávania tag HID a nájde mi A7G,A8G, CR-V a proste všetky oblasti pre HID.

Ak má niekto lepšéí nápad, tak sem s ním, ale tu je doležité, ako som povedal, aby to prišlo od majiteľov serveru ako koncepčné riešenie problému. Presne toto riešim v momentálnej práci a presne kvoli tomu aj odtial chcem odísť, pretože tí hore nevedia čo je to koncepčné riešenie problému a stále majú pocit že to tak može ist ďalej - "veď to nejak polepme a to stačí.

PEACE

Nezbývá mi než víceméně souhlasit. Chápu, ze nikomu do toho nechce sle pokud to tady ma byt v nejake udržitelné forme je treba zmen
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 10:24   Citovat  

markos napsal:

PEACE

vis rekne tito kazdy ,ze se menou musis zacit sam ,dat sem odkaz a napsat tady je tema nato a tamhle to ,jak uz to par lidi davno dela a nevymlouvat se na forum. Hlavne kdyz uz podobny oddeleny tema mas vytvoreny na jinem foru a co vim tady uz je taky neco podobneho .. nemluve otom ,ze ty zarovky a xenony se tady resili snad uz na desitce strankach Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 10:41   Citovat  

Nebudem sa o tom vadiť, ale viem jedno - takto to skúšajú ludia v našej spoločnosti a výsledok? Nefunguje to správne. AKo som napísal, od toho existujú koncepčné riešenia. Ano, ja to možem začať, ale ide o to aby to tak robil každý a na to už ja nemám dosah, pretože nie som moderátor/admin.

Dokiaľ to nie je riadené z vrchu, nikdy, nikdy to nebude fungovať správne. Keď nastupuješ do práce, keď funguješ doma v súkromí, všade sa stnaovujú určité pravidlá, a toto isté platí aj pre Honda fórun. Žiadne pravidlá, žiadny poriadok.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 11:15   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
vis rekne tito kazdy ,ze se menou musis zacit sam ,dat sem odkaz a napsat tady je tema nato a tamhle to ,jak uz to par lidi davno dela a nevymlouvat se na forum. Hlavne kdyz uz podobny oddeleny tema mas vytvoreny na jinem foru a co vim tady uz je taky neco podobneho .. nemluve otom ,ze ty zarovky a xenony se tady resili snad uz na desitce strankach Tak to valím bulvy

Nechci podnecovat hadky ale popravde OK už me taky zacina sr*t, jak pokazde otevru tema a vsude furt dookola záběr na zeď, jak nam to krasne sviti. Opakuje se to neustále.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 11:35   Citovat  

OK, urobíme kompromis, ja založím na to tému a nebudem Vám to tu spamovať. Can be? Tým však nezamedzím tomu, aby sa to znova otvárala téma: zvody, zadné brzdiče a to, čo sa tu rieši snáĎ každý mesiac...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 22:03   Citovat  

Stejně to ještě napíšu sem. U těch NB mě mrzí, že po prvním rozsvícení nahodi krásný bílý odstín, kdyby zato zůstaly tak je to ideál, ale po dvou vteřinách začíná žloutnutí. A pak je z toho zase žloutenka Smutný škoda za pár dní nahodim coolblue
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 23:02   Citovat  

Velmi šťastný začalo mi na volnoběh hvízdat spojkové ložisko u mé 2.4 jak hodně mám spěchat na výměnu? Spojkový pedál jde docela ztuha, spojka zabírá ,,dle mě'' v poho (nemám možnost porovnat s jiným a7g jak by měl jít pedál a záběr spojky) Velmi šťastný
Na konci dubna mě čeká cesta do Slovinska a popojíždění po něm mám připravený převodový olej na výměnu a odvzdušnění a teď ještě tohle Se stydím

Řešil tu někdo ložiska do serva a do klima kompresoru? Případně i olej v klima kompresoru?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 8:27   Citovat  

Mám to na ictdi už rok a pol a stále je to OK, spojka zaberá, DMF OK. Snažím sa menej chodiť mesto a viac dlhé trasy. AKo to je na 2.4i neviem, ale volal som si asi pred pol rokom s ALdom a povedal mi že to može aj nemusí byť ložisko. Vraj to jednému chlapíkovi nejaký čas pred tým ako som si s ním volal menil (spojkové ložisko) a zvuk neprestal - takže celá robota k ničomu.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 9:04   Citovat  

markos napsal:

PEACE

Ahoj,
máš pravdu, toto se řešilo na ADMIN úrovni několikrát. Vzhledem k tomu, že by to znamenalo velký zásah na vše úrovních fóra, tak to nikdo zatím neudělá, ale kluci (ADMINi) se nikdy nebránili, pokud by se někdo nabídl to doprogramovat, což by určitě mnoho platících (jako třeba já, který posílá i více než jen tu "pětistovku", právě za práci pro Občanské sdružení), tak i běžných uživatelů fóra ocenilo, a to velice!!!

Já osobně používám tento tudy odkaz na hledání: kde jde více specifikovat, co hledáte a funguje.

BAN si určitě neslízneš, komunikuješ velmi citlivě, fakticky a pragmaticky.

Napiš: Daver - předseda, admin, 665+1 - admin a uvidíš.

Odkaz na všechny je zde: tudy odkaz

přátele

P.S.: a upřímně, chtěl a udělal jsem asi před 3-4 lety pořádek v sekci Sraz (je to moje oblíbené téma), nedělalo mi to problém, ale když pak vidíš, jak se lidi nepářou s tím, že sami nehledají a nemají vůbec nějakou touhu pro pořádek a systém a je jim to - dle jejich přístupu jedno, tak se pak není čemu divit, že v tom je "what a mess". Velmi šťastný

No nic, témata jsem promazal, sloučil a to byla ta pravá onanie. Tak to valím bulvy
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 13:44   Citovat  

Pánové měnil už někdo na 2.4 katalyzator? to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 15:58   Citovat  

Robbie napsal:
Pánové měnil už někdo na 2.4 katalyzator? to mi hlava nebere

taky se nato chystam cca za tyden a budu objednavat tohle, na pozadani ho upravi pro lambdu Úsměv tudy odkaz

maji dokonce hotovej tudy odkaz a premejslim taky nad nim ,jedine ,zeby nekdo mel nakej duvod ho nebrat Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 16:02   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
taky se nato chystam cca za tyden a budu objednavat tohle, na pozadani ho upravi pro lambdu Úsměv tudy odkaz

nevím jestli je keramický vhodný pro LPG,někde jsem četl že díky vyšší teplotě hoření se může roztavit. Nevím jestli to není blbost...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 16:46   Citovat  

Kmóďa napsal:
nevím jestli je keramický vhodný pro LPG,někde jsem četl že díky vyšší teplotě hoření se může roztavit. Nevím jestli to není blbost...

mas pravdu ,ale mne to je vicemene fuk mne jde hlavne oto abych to nemusel bastlit doma ,pokud nekdo takovej najde koupim ho , jinak tenhle KAT budu davat jen v dobe STK jinak mam na aute vykuchanej Velmi šťastný

kazdopadne ten kompletni z prirubama je kovovej Úsměv
   Návrat  
nicecontrast je teď offline  nicecontrast
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 17:07   Citovat  

Zdravím, mám Tourera 2.2 i-CTDI ve Sportu 2007 a dalkove mi sviti porad, njdou vypnout i kdyz vyndam klic ze zapalovani, kontrolka reaguje normalne na packu ale svetla ne, uz jednou se mi to stalo ale po nastartovani se vyply, ted nic atak mam vyndane pojistky :(

Diky za kazdou radu :gut:
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 17:18   Citovat  

[quote="nicecontrast"]Zdravím, mám Tourera 2.2 i-CTDI ve Sportu 2007 a dalkove mi sviti porad, njdou vypnout i kdyz vyndam klic ze zapalovani, kontrolka reaguje normalne na packu ale svetla ne, uz jednou se mi to stalo ale po nastartovani se vyply, ted nic atak mam vyndane pojistky Smutný

Diky za kazdou radu je to dobrý[/quote]

nemuzes z nich mit udelane denni sviceni? to mi hlava nebere
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 17:46   Citovat  

Ahoj, porad resim problem se svitici kontrolkou VSA. Dnes jsem se stavil na diagnostice (ne honda) a tam ne vycetli:
Snimac brzdoveho tlaku. Vi nekdo kde by to mohlo byt? Zkusil bych se podivat, mozna je tam jen kontakt spatny.
Nebo da se to vubec objednat, tak aby se nemusela menit cela ta VSA kravina? Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 0:57   Citovat  

Nabirak napsal:
Ahoj, porad resim problem se svitici kontrolkou VSA. Dnes jsem se stavil na diagnostice (ne honda) a tam ne vycetli:
Snimac brzdoveho tlaku. Vi nekdo kde by to mohlo byt? Zkusil bych se podivat, mozna je tam jen kontakt spatny.
Nebo da se to vubec objednat, tak aby se nemusela menit cela ta VSA kravina? Tak to valím bulvy

tudy odkaz

na hlavnej stranke je navod ako vykonat diagnostiu na VSA priamo aj s kodom chyby. to presne urci pricinu
   Návrat  
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 9:04   Citovat  

Čuste....neposkytne někdo navigační DVD do ACCO 7G TOURER R.V. 2003?Cenu respektuji....Vyměnil jsem celý systém včetně dotyk.rádia dvd mechaniky a řídící jednotky a bez DVD se nemůžu ani dostat na verzi navi která v rádiu je nahrána abych se někam posunul....díky za každou radu.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 10:06   Citovat  

Cinan napsal:
Čuste....neposkytne někdo navigační DVD do ACCO 7G TOURER R.V. 2003?Cenu respektuji....Vyměnil jsem celý systém včetně dotyk.rádia dvd mechaniky a řídící jednotky a bez DVD se nemůžu ani dostat na verzi navi která v rádiu je nahrána abych se někam posunul....díky za každou radu.

tudy odkaz
   Návrat  
nicecontrast je teď offline  nicecontrast
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 10:48   Citovat  

[quote="Robbie"]nemuzes z nich mit udelane denni sviceni? :ehh:[/quote]

To urcite ne, jedna se pouze o dalkovy, normalne za jizdy rozsvitim dalkovy a uz je nevypnu, dioda na palubce normalne reaguje na polohu packy ale svetla zustanou (mozna me nekdo s nima uz potkal tak sorry!)

Packu sem jeste nezkousel odpojit, ale myslel jsem si ze kdyz reaguje konťrolka tak tam problem byt nemuze.
Dneska rano jsem vratil pojistky a svetla jsou zhasly ale jeste jsem nikam nejel tak uvidim.

Zkousel jsem hledat vsude mozne a jakoby to nikdo jeste neresil :shock:
   Návrat  
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 11:19   Citovat  

SaKaL napsal:
tudy odkaz
Dikec za odkaz ale vyzkoušeno tak 10X ale nejde mi to Bueee proto bych jej s radostí od někoho koupil který ví že když jej první do mechaniky tak že DVD pojede.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina