Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyber Letnich pneu
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
5
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 55, 56, 57  Další 
Zaslat odpověď

Strana 39 z 57
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 0:56  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 19.3.2016 , 1:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

83427 napsal:
tak to jsem rád, že se ti osvědčily. taky budu muset koupit dvě a tady je maj i za pěknou cenu tudy odkaz

ty mas na accordu 205/45 ? jinak to trochu nechapu ,kupovat gumy z koncernu Continental ,ktery nejsou tak dobry jako continentaly samotny ,ale cena je podobna .. proc bych je mel kupovat kdyz jsou vseobecne horsi a levnejsi o par stovek to mi hlava nebere

seriozne ,vysvetlete mi to nekdo Úsměv

jinak se taky prej sjizdej nerovnomerne diky te asymetrii ...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 1:00   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ty mas na accordu 205/45 ? jinak to trochu nechapu ,kupovat gumy z koncernu Continental ,ktery nejsou tak dobry jako continentaly samotny ,ale cena je podobna .. proc bych je mel kupovat kdyz jsou vseobecne horsi a levnejsi o par stovek to mi hlava nebere

seriozne ,vysvetlete mi to nekdo Úsměv

nedává ti to smysl, protože vycházíš z toho, že jsou continentaly lepší než uniroyal. jinak ano, mam na accordu 205/45 r17

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 1:28   Citovat  

83427 napsal:
nedává ti to smysl, protože vycházíš z toho, že jsou continentaly lepší než uniroyal. jinak ano, mam na accordu 205/45 r17

nevim v jakychkolich testech adac nebo jinych je nevidim na prvnich mistech ,zeby byly lepsi ,to ze vyrobce udava ,ze jsou konkurence schopne neznamena ,ze jsou stejne dobre nebo lepsi , nebo mas konkretni testy kde tomu tak je ?

jinak pri tak nestandartnim rozmeru se nemuzes divit vetsi spotrebe materialu .. nemluve o sportovnejsi jizde a trakci ..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 1:32   Citovat  

řídim se názory lidí, co maj s těma gumama zkušenost. to je pro mě směrodatnější než nějakej zaplacenej test. a zrovna na tuhle pryž je právě pozitivních názorů dost. nebo máš s nima špatnou zkušenost?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 2:01   Citovat  

83427 napsal:
řídim se názory lidí, co maj s těma gumama zkušenost. to je pro mě směrodatnější než nějakej zaplacenej test. a zrovna na tuhle pryž je právě pozitivních názorů dost. nebo máš s nima špatnou zkušenost?

praveze nemam ,ale kdyz mas konkretni subjektivni testovani obou modelu na stejnem aute sem stim ,
pac znam spousty lidi co ti reknou ,ze ta sama pneu je nejhorsi co mel a druhej rekne ,ze nejlpsi co mel.. proto spis sazim na subjektivni testy .. tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 2:13   Citovat  

jasný, nicméně v tom testu si i tak vedou v chování na mokru dobře a připočítáš-li další aspekty, jako chování na suchu, rychlost sjíždění pneu, cenu a já nevim co dalšího, můžeš dojít k jiným závěrům, než tyrepress.com

dokonalá pryž neexistuje, je to vždy o kompromisech. a z tohohle hlediska právě na ty uniroyaly každej pěje chválu. a už to mi stačí, abych věděl, že s jejich koupí chybu neudělam. navíc abych byl upřímnej, původně se mi zalíbily kvůli designu Se stydím

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 10:01   Citovat  

83427 napsal:
jasný, nicméně v tom testu si i tak vedou v chování na mokru dobře a připočítáš-li další aspekty, jako chování na suchu, rychlost sjíždění pneu, cenu a já nevim co dalšího, můžeš dojít k jiným závěrům, než tyrepress.com

dokonalá pryž neexistuje, je to vždy o kompromisech. a z tohohle hlediska právě na ty uniroyaly každej pěje chválu. a už to mi stačí, abych věděl, že s jejich koupí chybu neudělam. navíc abych byl upřímnej, původně se mi zalíbily kvůli designu Se stydím

jasne ,ale dan za lepsi vlastnosti pri aquaplaningu je horsi vlastnost na suchu a nepravidelne sjizdeni gumy a to je pro mne minus no ,ja chci mit nejvyssi kompromis vseho a prave v tomhle jsem lepsi nenasel a kvuli par stovkam kupovat vseobecne horsi gumy nebudu ,co se tyce najezdu tak za spravnych podminek lidi na nech najezdi 35-40tkm co je dost na tu prilnavost ...jesli bych chtel najezdit vic koupim si naky eko plasty ...

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 10:44   Citovat  

Jen tak mimochodem, Rainsporty se nerovnoměrně nesjíždějí...

Je potřeba si uvědomit, že hodně závisí na rozměru a autu samotném. Proto testy na jednom autě moc vypovídající nejsou a zvlášť od rádoby nezávislých organizací.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 11:12   Citovat  

Dopis napsal:
Jen tak mimochodem, Rainsporty se nerovnoměrně nesjíždějí...

Je potřeba si uvědomit, že hodně závisí na rozměru a autu samotném. Proto testy na jednom autě moc vypovídající nejsou a zvlášť od rádoby nezávislých organizací.

otom sjizdeni se schodlo vice lidi v recenzich jednotlivcu ,proto jesem to napsal,ale fakt je ,ze to plati o vsech gumach ,to , ze nekdo napise ,ze je sjel za sezonu neznamena ze jinemu nevydrzi 4 sezony a proto nedam na ruzne nazory lidi pac se kolikkrat lisi o 100%

shaka je teď offline  shaka
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2016 , 10:37   Citovat  

tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2016 , 11:27   Citovat  

pekny ,jinak porad mi vrtaj hlavou potenza RE070 ktery se daj jeste objednat a pamatuji ze je tady nekdo mel na prelude ,vim ,ze je to starej model ,ale spatny zas tolik nebudou ,kdyz je mel LFA a GTR pri delani rekordu na nurburgringu a maj je od serie to mi hlava nebere

2bep je teď offline  2bep
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2016 , 11:44   Citovat  

RE070 jezdil Majlou na P5G než jí prodal, teď je má na naftovém Supovi II. Dost si je chválí Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 17:10   Citovat  

trochu jsem se informoval o conti 5 a oznaceni MO a bez, je to typ urcenej pro mercedes a tudis je guma tissi,ale zase horsi na mokru ..predpokladam ,ze tim padem i dil vydrzi , pritom mi hned na zacatku tvrdil ,ze gumy jsou stejny Tak to valím bulvy ,ale pak se opravil .. otazka je jestli to tak opravdu je ...?

ale objednavam Continental FR ContiSportContact 5 MO V91 ktere jsou hlavne skladem a nemusim na ne cekat mesic ,
ikdyz mam v TP nepochopitelne 94W ,ktere v nabidce ani nejsou a jsou zbytecne predimenzovane ...

Snímka.PNG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Snímka.PNG, 128.21 kB

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 21:10   Citovat  

Který Continental je přímo srovnatelný s Goodyear efficientgrip performance?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 11:06   Citovat  

takze jsem nakonec nasel conti 5 z idexem 94W a diky tomu nesmyslnymu indexu jsou ve vlastnostech jeste horsi a maj oznaceni J ..to je homologovane pro Jaguar a nemaj ochranu rafku pac nemaj oznaceni FR ,uz mam toho plny zuby tak jsem je objednal ..

Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 11:49   Citovat  

Tenkrát jsem také kupoval COntinental s označením pro Mercedes..guma je to uplně stejná..a jak jsem psal, po 20tis jsem byl na mustkach.
Tak snad tobe to vydrzi dyl!

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 12:00   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
takze jsem nakonec nasel conti 5 z idexem 94W a diky tomu nesmyslnymu indexu jsou ve vlastnostech jeste horsi a maj oznaceni J ..to je homologovane pro Jaguar a nemaj ochranu rafku pac nemaj oznaceni FR ,uz mam toho plny zuby tak jsem je objednal ..

Taky mám 94W (on se Acco na těch 250 dle tacha skoro dohrabe...). A pneu jsem koupil Dunlop SP Sport Bluresponse 225/45 R17 94 W (co jsem koukal tak jen o 700,- dráž než je ten Tvůj obrázek).

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 12:21   Citovat  

Hellborn napsal:
Taky mám 94W (on se Acco na těch 250 dle tacha skoro dohrabe...). A pneu jsem koupil Dunlop SP Sport Bluresponse 225/45 R17 94 W (co jsem koukal tak jen o 700,- dráž než je ten Tvůj obrázek).

koukal jsem nane ,ale nevim no .. pak poreferuj ,ikdyz myslim ,ze ja jezdim vice na hrane jako ty nebo bully apod. ..
tak budu za ne rad Velmi šťastný
..ale stve me par veci a to proc se nedela conti 6 v mensim ,za ne bych jsi fakt priplatil a za druhy jak muze v dnesni dobe nekdo delat 100+e pneu bez ochrany kol hlavne pro znacky jako je jaguar a podobne Tak to valím bulvy pak jsem je nasel v tomhle idexu i zo ochranou a stali o 50e vic Tak to valím bulvy zase jen vec biznisu..

jinak mne vydrzi dele pac rocni najezd na accordu mam minimalni ,takze i ostrou jizdou mi vydrzi 4 sezony Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2016 , 23:35   Citovat  

Chlapi já už si fakt připadám jak totální pako. pořádnej výtlem
Poraďte mi UHP pneu 195/50 R15 která bude fungovat na lehkém Civicu i na vodě. Ja už fakt nevím. Na netu se dočtete všechno a přitom nic. Protože málokdo tyhle pneu jezdí na lehkém autě a ještě v desti.
Nevím jestli Falken, Goodyear, semperit, Bridgestone.... Rád bych za ně dal max 1300,-
nějaké nápady ?

Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2016 , 23:55   Citovat  

FastCivic napsal:
Chlapi já už si fakt připadám jak totální pako. pořádnej výtlem
Poraďte mi UHP pneu 195/50 R15 která bude fungovat na lehkém Civicu i na vodě. Ja už fakt nevím. Na netu se dočtete všechno a přitom nic. Protože málokdo tyhle pneu jezdí na lehkém autě a ještě v desti.
Nevím jestli Falken, Goodyear, semperit, Bridgestone.... Rád bych za ně dal max 1300,-
nějaké nápady ?
/ Maximalne sem byl spokojjen i na vode co dokazily s Bridgestone potenza Adrenalin . Muzu jjen doporucit

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2016 , 0:10   Citovat  

Tomas Civic napsal:
/ Maximalne sem byl spokojjen i na vode co dokazily s Bridgestone potenza Adrenalin . Muzu jjen doporucit
a ja zas četl že na vodě je to s nimi právě adrenalin. Ze s nimi jen do sucha. Na čem jsi je měl?

Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2016 , 0:12   Citovat  

FastCivic napsal:
a ja zas četl že na vodě je to s nimi právě adrenalin. Ze s nimi jen do sucha. Na čem jsi je měl?
/ Mel jsem je na Civic 6G 1.6VTI , A jezdil sem s nema na okruhu v moste zajel sem na nich stejnej cas jako kluci na AD08R.. A na vode zas tak spatny nejsou dovolil sem si na nich docela dost na mokru a nejaka nedotacivost prijde az hodne pozde.. To samy hrnuti

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2016 , 11:15   Citovat  

Tomas Civic napsal:
/ Mel jsem je na Civic 6G 1.6VTI , A jezdil sem s nema na okruhu v moste zajel sem na nich stejnej cas jako kluci na AD08R.. A na vode zas tak spatny nejsou dovolil sem si na nich docela dost na mokru a nejaka nedotacivost prijde az hodne pozde.. To samy hrnuti

Jo pro představu, já teď jezdil Goodyear efficientgrip, gumy které mají Áčko pro jízdu na vodě a když jsem s nimi ve stovce vjel do louže tak jsem byl ve vedlejším pruhu...
Říkám to pořád dokola, skoda ze uz se nevyrábí eagle F1. Měl jsem je na tom stejném autě a jízda v desti byla úplně o něčem jiném. Proto se teď děsím toho co koupím ať se zase 4 roky nemusím trápit.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2016 , 11:33   Citovat  

Nedal by prosím někdo dokupy seznam všech nejčastěji používaných dnes dostupných UHP pneu?
Na netu je to strašně rozházené a nikde nejsou všechny pohromadě. Stačilo by je jen vypsat. Info o nich už si pak dohledám. je to dobrý

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2016 , 17:53   Citovat  

P5g je asi tezsi,ale s ni jsem jezdil po D dalnicich stabilne 160 i kdyz na nich stala voda a za mnou byl vodni vir.Mel jsem pirelli p7.
S ats si uz tak jistej nejsem,na 7g je mam taky..
E:ani nevim,jestli je jeste nedaj,naposled jsem videl nejakou jejich eko verzi.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 14:47   Citovat  

Zkuste mrknout, co říkáte, které? tudy odkaz

markos je teď offline  markos
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 13:36   Citovat  

Táák objednané Hankook ventus prime 3 225/45 .Som zvedavý Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 18:19   Citovat  

už to kašlu, objednam G/Y efficientgrip performance a hotovo. Nemam uz na to nervy, kazdy den čumim po gumach a ta nabidka stoji za wc Zadna guma neumi vsechno tak jak ten goodyear.
A kvuli tomu ze mi to plavalo na vode se radeji zamerim na geometrii a vule ve sloupku.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 18:51   Citovat  

no ja uz mam nazuto continental sportcontact 5 94W z ochranou rafku a homologovano pro Jaguar a dneska jsem je zkousel a nemam slov VTEC nelituji ani centu co jsem za ne dal a nebudu ani pozdeji ,auto drzelo jak pribity Úsměv

IMG_0349.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0349.JPG, 1.63 MB

zyx je teď offline  zyx
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 19:10   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no ja uz mam nazuto continental sportcontact 5 94W z ochranou rafku a homologovano pro Jaguar a dneska jsem je zkousel a nemam slov VTEC nelituji ani centu co jsem za ne dal a nebudu ani pozdeji ,auto drzelo jak pribity Úsměv

bych chtel videt ten VTEC .
Každé nové pneumatiky je potřeba zajet. Po procesu výroby se na nich nachází určité substance, které mohou ovlivňovat snížení přilnavosti během prvních pár set kilometrů jízdy. Proto je nutné jezdit zpočátku opatrněji.

Tyto substance působí při výrobě jak prevence přilepení se gumy do vulkanizační formy. Musí být použity, aby pomohly předcházet mechanickým poškozením vyráběných pneumatik, stejně tak jako mehcanickým poškozením výrobních strojů.
O více detailech je možné se dočíst dále...

Vystupování takového jevu je pravidlem. Nové pneumatiky mohou vykazovat naplno své schopnosti teprve po najetí určité vzdálenosti a po opotřebení vrchní vrstvy gumy běhounu. Děje se tak proto, že se na nových pneumatikách nachází zbytkové množství prostředků usnadňujících jejich vyjmutí z forem.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyber Letnich pneu
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
5
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 55, 56, 57  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina