Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 252, 253, 254 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 253 z 486
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 22:01   Citovat  

nicecontrast napsal:
To urcite ne, jedna se pouze o dalkovy, normalne za jizdy rozsvitim dalkovy a uz je nevypnu, dioda na palubce normalne reaguje na polohu packy ale svetla zustanou (mozna me nekdo s nima uz potkal tak sorry!)

Packu sem jeste nezkousel odpojit, ale myslel jsem si ze kdyz reaguje konťrolka tak tam problem byt nemuze.
Dneska rano jsem vratil pojistky a svetla jsou zhasly ale jeste jsem nikam nejel tak uvidim.

Zkousel jsem hledat vsude mozne a jakoby to nikdo jeste neresil Tak to koukám!

mrkni na rele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
nicecontrast je teď offline  nicecontrast
PříspěvekZaslal: 26.3.2016 , 9:05   Citovat  

[quote="nicecontrast"]To urcite ne, jedna se pouze o dalkovy, normalne za jizdy rozsvitim dalkovy a uz je nevypnu, dioda na palubce normalne reaguje na polohu packy ale svetla zustanou (mozna me nekdo s nima uz potkal tak sorry!)

Packu sem jeste nezkousel odpojit, ale myslel jsem si ze kdyz reaguje konťrolka tak tam problem byt nemuze.
Dneska rano jsem vratil pojistky a svetla jsou zhasly ale jeste jsem nikam nejel tak uvidim.

Zkousel jsem hledat vsude mozne a jakoby to nikdo jeste neresil :shock:[/quote]

Tak je to páčkou, zůstává viset kontakt na probliknutí :D poradte mi nekdo prosim co to stoji a kde to sezenu, jsem z Jablonce n. N.
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.3.2016 , 16:26   Citovat  

Tak můžeš zkusit toto:
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
Nebo Honda autorizák ??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 22:04   Citovat  

Inspirace

Screenshot_2016-03-28-21-51-47-1.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screenshot_2016-03-28-21-51-47-1.png, 924.63 kB

Screenshot_2016-03-28-21-51-47-1.png

Screenshot_2016-03-28-21-51-47-1.png, 924.63 kB
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 23:45   Citovat  

Pred časom sa na theretrofitsource "povaľovali" použité tieto LED projektory. Po drastickej úprave ich bolo možné dať i do Honda svetiel. Rád by som ich však videl ako to svieti v reálne. Inak svetlo vyzerá krásne biele, cca 5000K.
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 9:40   Citovat  

Tady

Screenshot_2016-03-28-21-51-57-1.png

Screenshot_2016-03-28-21-51-57-1.png, 1.69 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 9:44   Citovat  

Ehm, a kde to má ozaj smerovku Velmi šťastný
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 17:36   Citovat  

Má někdo zkušenost s aftermarket lany na ruční brzdu na Acco 7g tourer? Orig H+ za 1900,- bez dph za ks je ranec. Bueee
Dík za info
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 19:15   Citovat  

Neví někdo, která značka dělá prvovýrobu brzd (kotouče/desky)pro Honda ?

Kolik "masa" má nová pakna ruční brzdy?
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 23:31   Citovat  

Tak mi opět zlobí páte dveře. Z ničeho nic nejdou zavřít/otevřít dálkáčem a rozsvítí se tail gate. Pak nejdou otevřít ani ručně. Vždy pomůže odpojit na chvíli baterku a vyresetovat ECU, jenže intervaly se neustále zkracují a teď už se pohybuji v řádech dnů Smutný Manuální zásah do zámku jako předtím však není třeba. Na co se mám připravit?

Baterku odpojuji odpojením +, snad to dělám dobře?

Taky mi nějak často praskají žárovky, do měsíce měním obě. Že by nějaké přepětí v síti? Nebo dostávají čoud tím častým resetováním ECU?
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 9:17   Citovat  

Dopis napsal:

Ahoj, na ty pakny doma kouknu a dám vědět, zrovna se je chystám vyměnit, tak je mám doma. Úsměv

A ještě mám dotaz. Vyměnil jsem vzduchový filtr. Dal jsem HERTH+BUSS JAKOPARTS a saní teď nepříjemně rezonuje (nepříjemný dunivý zvuk v kabině po přidání plynu). Je to vlastnost všech neorigo filtrů? Nebo máte nějaký vyzkoušený? Motor K20A6. Díky.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 12:43   Citovat  

Střelec napsal:
Tak mi opět zlobí páte dveře. Z ničeho nic nejdou zavřít/otevřít dálkáčem a rozsvítí se tail gate. Pak nejdou otevřít ani ručně. Vždy pomůže odpojit na chvíli baterku a vyresetovat ECU, jenže intervaly se neustále zkracují a teď už se pohybuji v řádech dnů Smutný Manuální zásah do zámku jako předtím však není třeba. Na co se mám připravit?

Baterku odpojuji odpojením +, snad to dělám dobře?

Taky mi nějak často praskají žárovky, do měsíce měním obě. Že by nějaké přepětí v síti? Nebo dostávají čoud tím častým resetováním ECU?

Skoro jsi si odpověděl sám.....
Pokud ti praskají žárovky, znamená to, že máš v elektrické soustavě přepětí, a to může způsobovat chybný chod jednotky ovládání pátých dveří. Žárovky, pokud to není xenon Nápad je tu! , vem čert ale shánět pak novou jednotku a pak ještě ECU bych rozhodně nechtěl. Chyba bude v alternátoru nebo v usměrňovači alternátoru. Dochází patrně k jiskření na komutátoru alternátoru nebo jsou švihlé některé diody na můstku. Každopádně s tím mazej co nejdřív do opravny, nebo si nech altík zrepasovat. Taktéž je vhodné mět na baterii připojený vyhlazovací kondík, který odfiltruje případné napěťové špičky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 12:50   Citovat  

Zdravím otce velkých rodin, již jednoiu jsem se tu na to ptal ale přesto se zeptám ještě jednou, jelikož jsem to doma zkoušel ale ke kýženému výsledku jsem nepřišel.
Nuže tedy: jak dostat do Acco Tourer 3 autosedačky? Doma jsem se tam pokoušel mezi 2 autosedačky napasovat ještě vejce ale shořel jsem papír v jaderným reaktoru. Nulový výsledek. Problém spatřuji v tom, že vzadu jsou pouze 2 plnohodnotná místa k sezení a když vezmu v potaz, že autosedačka má cca 45cm tak mi z naměřené hodnoty šířky vozu (mezi madly dveří 120cm) zbývá nějakých 30cm a tam dám leda tak kabelku s pitím.
Díky všem za rady a případné foto.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 12:52   Citovat  

Dopis napsal:

Pakny ruční brzdy jsem měnil před rokem, síla obložení je cca 4-5mm
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2016 , 7:09   Citovat  

von-pivoj napsal:
Pakny ruční brzdy jsem měnil před rokem, síla obložení je cca 4-5mm

JJ, včera večer přeměřeno a je to okolo 5mm.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2016 , 8:52   Citovat  

MAREKB napsal:
Tady

Inšpirácia Mrk

WP_20160331_008.jpg

WP_20160331_008.jpg, 796.88 kB
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 1.4.2016 , 14:14   Citovat  

von-pivoj napsal:
Zdravím otce velkých rodin, již jednoiu jsem se tu na to ptal ale přesto se zeptám ještě jednou, jelikož jsem to doma zkoušel ale ke kýženému výsledku jsem nepřišel.
Nuže tedy: jak dostat do Acco Tourer 3 autosedačky? Doma jsem se tam pokoušel mezi 2 autosedačky napasovat ještě vejce ale shořel jsem papír v jaderným reaktoru. Nulový výsledek. Problém spatřuji v tom, že vzadu jsou pouze 2 plnohodnotná místa k sezení a když vezmu v potaz, že autosedačka má cca 45cm tak mi z naměřené hodnoty šířky vozu (mezi madly dveří 120cm) zbývá nějakých 30cm a tam dám leda tak kabelku s pitím.
Díky všem za rady a případné foto.

Me se to tam vleze. Jedine co me napada, tak ja pod ty krajni sedacky davam slozeny papirovy karton, protoze jak jsou ty sedaky tvarovane, tak to melo tendenci se vzdycky nejak sesunout a nevyuzit prostor na plno Úsměv. Ten karton je tam proto, aby vznikla rovna "lavice". Zkusim poridit foto az je tam vsechny naskladam. Kdybych zapomel, tak nevahej se SZ.
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2016 , 20:01   Citovat  

zdravim partaky
chtel bych v nejblizsi dobe vymenit silenty na prednich ramenou a tak bych chtel potreboval nejaky tip co by mi mohl pomoct co koupit,mam na mysli ty spodni velke ale i ty ostatni mensi .... tak jestli mate nekdo dobrou ale i spatnou zkusenost tak sem s ni
Dikes H+
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2016 , 20:12   Citovat  

Dandie33 napsal:
zdravim partaky
chtel bych v nejblizsi dobe vymenit silenty na prednich ramenou a tak bych chtel potreboval nejaky tip co by mi mohl pomoct co koupit,mam na mysli ty spodni velke ale i ty ostatni mensi .... tak jestli mate nekdo dobrou ale i spatnou zkusenost tak sem s ni
Dikes H+

Kup originální v hondě, všech 6 vychází na cca 3000,-. Myslím že se na tom nevyplatí nějak experimentovat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2016 , 20:17   Citovat  

Dandie33 napsal:
zdravim partaky
Dikes H+

hlavně nezapomen na šrouby nové Honda pokud ještě to nikdo před tebou nedělal a nenamazal je tak bývají přirezlé k silentbloku a je potřeba nahřát autogenem popřípadě řezat je to dobrý
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2016 , 21:05   Citovat  

Acxe napsal:
Kup originální v hondě, všech 6 vychází na cca 3000,-. Myslím že se na tom nevyplatí nějak experimentovat.

mne nabizel svara cely OEM rameno ted nevim presne za kolik ,ale moc to nebylo ,ja ale potreboval menit jen jeden silent ..
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2016 , 22:26   Citovat  

jj dik za odpoved,taky jsem mel za to ze mam koupit original,jen jsem se chtel ujistit
cele rameno nepotrebuji staci mi jen ty samostatne silenty - pocitall jsem tak s tema 4 tisici a pri mejch 320 tisici najetejch km mam jeste v planu udelat řetez i kdyz se nijak neoziva ani nedrnci pri studenem startu tak si myslim ze by bylo na case Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2016 , 9:57   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
mne nabizel svara cely OEM rameno ted nevim presne za kolik ,ale moc to nebylo ,ja ale potreboval menit jen jeden silent ..

Celé rameno má význam podľa mňa ak je čap + silenty K.O.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2016 , 13:38   Citovat  

markos napsal:
Celé rameno má význam podľa mňa ak je čap + silenty K.O.

tak to je jasny ,proto jsem ho nemenil cely ikdyz jsem ho mel v ruce .. ,ja jen ze cenove to nebyla zadna palka oproti tomu kdybych koupil vse zvlast bez ramene ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2016 , 15:15   Citovat  

jemozny ,ze se mi temer vyprazdnila klima za jeden rok ? fouka chladnej ,ale slabe ,zeby neco odeslo ,nebo jen netesni ,aneb jak zjistim ,vcem je problem ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2016 , 20:55   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jemozny ,ze se mi temer vyprazdnila klima za jeden rok ? fouka chladnej ,ale slabe ,zeby neco odeslo ,nebo jen netesni ,aneb jak zjistim ,vcem je problem ?

Ano, je to možné, pokud ti to někde netěsní, ale normální to není. Zjistit se to dá speciálním sprejem, ale netuším, jak se k němu dostat pokud nemáš kontakt u nějakého chlaďaře.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2016 , 20:56   Citovat  

Ty čo vieš všetko nevieš ako zistíš toto? Velmi šťastný úplne jednoducho pôjdeš do servisu kde robia klímy tam ti vytiahnu to čo tam ešte máš napustia to farbivom a odtlakujú , a skontrolujú úniky a či všetko na okruhu funguje ako má , ak hej tak ti tam zase napustia tolko gramov chaldiva koľko tam má ísť. Doma nezistíš nič.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2016 , 20:59   Citovat  

von-pivoj napsal:
Ano, je to možné, pokud ti to někde netěsní, ale normální to není. Zjistit se to dá speciálním sprejem, ale netuším, jak se k němu dostat pokud nemáš kontakt u nějakého chlaďaře.

väčšina chladiarov používa obyčajnú jarovú vodu pri úniku ale to musí byť väčší únik a prístroje čo na to sú su celkom nepresné a musia byť kompatibilné na plyn ako je v náplni nejlepšie a najpresnejšie je odsať a napustiť farbivom .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2016 , 21:45   Citovat  

rudy5 napsal:
väčšina chladiarov používa obyčajnú jarovú vodu pri úniku ale to musí byť väčší únik a prístroje čo na to sú su celkom nepresné a musia byť kompatibilné na plyn ako je v náplni nejlepšie a najpresnejšie je odsať a napustiť farbivom .
Nic se nenapousti barvivem barvivo se pridava do noveho oleje klima musi nejakou dobu bezet aby se zjistil unik.
pokud ale klimatizace nebehala tak ani olej ze systemu neodsajes a pridanim dalsiho oleje do systemu nebude delat dobre kompresoru.Tato metoda je tak 70% na zjisteni uniku,u noveho chldiva R1234yf nelze pouzit barvivo.100% zjsteni netesnosti metodou vodik/dusik Úsměv
Ale u takto stareho auta je to vetsinou chladic,ventilky,tesnici gumicky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2016 , 22:21   Citovat  

rudy5 napsal:
Ty čo vieš všetko nevieš ako zistíš toto? Velmi šťastný úplne jednoducho pôjdeš do servisu kde robia klímy tam ti vytiahnu to čo tam ešte máš napustia to farbivom a odtlakujú , a skontrolujú úniky a či všetko na okruhu funguje ako má , ak hej tak ti tam zase napustia tolko gramov chaldiva koľko tam má ísť. Doma nezistíš nič.

do servisu umi zajet kazdej polobld Velmi šťastný ja se ptal jak bych nato prisel sam pred tim nez nekam zajedu aby me neosidil nakej sikula co rad meni pulku motoru jen pro jednu trubku jen aby na mne vydelal Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 252, 253, 254 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina