Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
83427: Honda Accord 5G CE8 1998 - H2O
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 9
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 10:58   Citovat  

Lupání by mohli být kuláky, nebo vymačkaný silenty... hučení skoro vše Úsměv Zkus nadzvednout kolo a točit sním, zda něco neuslyšiš
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 19:44   Citovat  

Bubaak napsal:
Lupání by mohli být kuláky, nebo vymačkaný silenty... hučení skoro vše Úsměv Zkus nadzvednout kolo a točit sním, zda něco neuslyšiš

jo, to bych rád. ale chtělo by to dva hevery a nebo ideálně na zvedák s tim. přijde mi, že to hučení jde spíš z pravý strany. nakonec převodovka je vpravo. takže buďto je to ten diferák nebo ložisko pravýho předního kola. ale ložisko vůli nemá, kolo se točí v pohodě. obávam se tedy nejhoršího...

sakra, ještě pořád dlužim silponixu, nevim kam dřív strkat prachy. tohle auto mě snad sežere
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 13:42   Citovat  

dva hevery mám, kozy (podpěry HaHaaa ) mám, půjčím kouř ložisko nemusí mít vůli, aby dělalo ohavné zvuky.. klidně bych si dovedl představit zvednout předek s kolama do vzduchu a podepřít, zatáhnout ručku, "rozjet se" na jednotlivý kvalty (klidně na volnoběh) a poslouchad
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 14:22   Citovat  

jo, přesně takovej test by se mi taky líbil. jinak to lupání jde snad od zadní nápravy a tudíž by to byly ty zkrácený >>> pružiny <<< a ne nějakej čep.

jinak mam už STK. dnes v STKKunratice jsem byl se svým vozem nafocen a uschopněn
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 14:25   Citovat  

83427 napsal:
jo, přesně takovej test by se mi taky líbil. jinak to lupání jde snad od zadní nápravy a tudíž by to byly ty zkrácený >>> pružiny <<< a ne nějakej čep.

jinak mam už STK. dnes v STKKunratice jsem byl se svým vozem nafocen a uschopněn

Tak šup nahodit letňáky, ty orezlý zimní plechy jsou k zblití Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 14:36   Citovat  

Můžem udělat dneska, chceš-li a bude-li hezky.. odpadla mi nejspíš zkouška s kapelou, kdyžtak se mi ozvi. Určitě to bude tvou zkrácenou pružinou Hihi ne, dělám si srandu. Zvednout a rotačně otestovat kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 14:42   Citovat  

Jinak mně taky furt něco lupe odzadu a už mě to souloží jako bsrnt. Ale když jsem měnil horní uložení za nový od silponixu, tak jsem koukal, že ty spodní gumy v klobouku jsou úplně hladký a takový ten výlisek ve kterým by měla být uložená pružina je fuč, jestli to nedělá třeba to, že tam může docházet k pohybu tý pružiny do stran to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 14:50   Citovat  

bobr: dneska má večer pršet. nechal bych to asi na výkenD

dante: jo ty pružiny se tam vzadu melou jak vo živoD takže nějakej takovej problém tam bude.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 14:57   Citovat  

Výkend budu nejspíč fčudu, takže .. by to chtělo prostě nějak domluvid třeba na páteque. Hele a nemáš náhodou fřiťi ten zadní horní čípek?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 15:16   Citovat  

podvozek stejně hodlam v brzký době prohodit za fungl nový H&R takže to mě moc netrápí. chtělo by to pořešit to hučení. je to už dost intenzivní. pokud bude v páteque hezky tak by to asi šlo.
   Návrat  
Zbysek09 je teď offline  Zbysek09
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2016 , 9:47   Citovat  

Ahoj,tak co uz jezdis VTEC Spokojeny? Co nejake video jak to pelasi? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2016 , 11:34   Citovat  

jezdim Úsměv právě jsem přehodil kola takže už se nemusim bát zařadit 4ku muhehe
   Návrat  
Zbysek09 je teď offline  Zbysek09
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2016 , 12:27   Citovat  

To musi byt ale trhac Úsměv .....to aby jsem trosku prifouknul,at mi neujedes Úsměv Jak probiha(probehlo)zajizdenei?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2016 , 8:17   Citovat  

no, snažim se ten motor šetřit. nechat ho lehce zajet. celej tejden jsem s nim jezdil do práce. je na čase zase občas využít socku.

mimochodem včera jsem vypucoval interiér (schází jen vyluxovat podlahu) a přehodil kola na letní 17". je to sakra velkej rozdíl. zatáčení jde ztuha, v zatáčkách se auto už nenahejbá jak pajdající geront a to hučení se dost zlepšilo. tak to možná dělaly fakt jen kola... až příště auto umeju, tak udělam nějakou tu fotku. minulý úterý a středu bylo hnusně a auto je od tý doby nehezky znečištěný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2016 , 22:40   Citovat  

tak podvozek je po víc jak půl roce konečně na autě Je to tam.

byl ponechán ve výchozím nastavení. jak výškově, tak tuhostně. předek je lehce vyšší než ten dosavadní, tuhle sezónu takhle odjezdim a příští rok možná auto pošlu zemi ještě víc Se stydím
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 11:45   Citovat  

jaký tam máš na tech 17" rozměr pneu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 11:47   Citovat  

205/45
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 11:54   Citovat  

kdyby to někoho zajmalo, tak tady je rozpočet co si silponix naúčtoval
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 12:19   Citovat  

Ahoj,
pěkná kalkulace.

A motor vydržel cca 4.000km???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 12:24   Citovat  

správně
   Návrat  
BB1 je teď offline  BB1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 13:44   Citovat  

Opravdu jsi najel pouze cca 4000km za 129tis???

To snad neni ani mozne Smutný a velice, velice, velice me mrzi ze vse takhle dopadlo Smutný

Vzpominam jak jsi byl nadseny kdyz jsme o tom pokecali u pivka v Atmo v centru Prahy, v unoru 2014 Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 13:48   Citovat  

Cože? Tak to koukám! Mně stálo všechno u Lejčiho 56 tisíc a to se dělalo X dalších věcí na autě navíc, který ani s motorem jako takovým nesouviselo. No kamaráde přeji ti úspěšný boj s nima a fakt ti to nezávidím Ble Ještě teda jsem musel dokoupit P28 ECU za 3 tisíce a čeká mě naladění u Wheela, takže tak cca ještě 5 tisíc, takže když to shrnu, tak je to za 65 tisíc, abych nežral, ale furt je to půlka toho co to stálo tebe a to auto jede jak z praku a funguje.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 14:20   Citovat  

Hmmm,
stále se táži, co se stalo,že se takto věci vyvinuly a že se uznaná a domluvená reklamace změnila v placenou opravu.
to mi hlava nebere

Neříkejte mi, že si 10 lidí nechá postavit motor a pak si jej všichni do jednoho zničíme přetočením otáček, fake svíčkami apod., předčasnému vypnutí motoru po jízdě na okruhu ...
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 15:00   Citovat  

Já bych se do takových to individualních přestaveb motorů pro masy lidí nikdy nepouštěl a když už bych to chtěl dělat, tak bych konkretní skládačku odzkoušel sám ve svém autě, najel na ní xx tisíc km, vychytal mouchy a až potom bych to pustil do světa jako nějaké Know-Hou firmy (jako to dělá třeba Dany s K-series) Ale takhle naslepo poskládat motory různých řad s různými komponenty (nechci se nikoho dotknout, nevím jakým stylem to dělají - nevidím do toho, ale pochybují že je odzkoušena každá varianta a setup na každé serii motoru, přeci jenom D-series, B-series, F-series, H-series jsou rozdílné motory). Z mého pohledu člověka v autech dělající, je to "profesní hrob", je to sice pěkná zajímavá a řekněme "lukrativní" práce, ale je v tom hromadu věcí který nemusí klapnout a který se neprojeví během pár KM, který s tím mechanik ujede ...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 15:24   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Já bych se do takových to individualních přestaveb motorů pro masy lidí nikdy nepouštěl a když už bych to chtěl dělat, tak bych konkretní skládačku odzkoušel sám ve svém autě, najel na ní xx tisíc km, vychytal mouchy a až potom bych to pustil do světa jako nějaké Know-Hou firmy (jako to dělá třeba Dany s K-series) Ale takhle naslepo poskládat motory různých řad s různými komponenty (nechci se nikoho dotknout, nevím jakým stylem to dělají - nevidím do toho, ale pochybují že je odzkoušena každá varianta a setup na každé serii motoru, přeci jenom D-series, B-series, F-series, H-series jsou rozdílné motory). Z mého pohledu člověka v autech dělající, je to "profesní hrob", je to sice pěkná zajímavá a řekněme "lukrativní" práce, ale je v tom hromadu věcí který nemusí klapnout a který se neprojeví během pár KM, který s tím mechanik ujede ...

Ano,
souhlasím, ale o tom není vůbec řeč. Tohle je každému jasné.

Nejde a nikdy nešlo o to, jestli se stroj pokazil, to se může stát kdykoliv a komukoliv, jde o přístup. Na ten si lidé, jako Radek, stěžovali.

Nemohu říkat, ano uděláme, umíme, postavíme, naladíme. A při vzniklém problému tvrdit, že si to majitel udělal pouze sám, koupil vadné komponenty či určitě se choval špatně k motoru a ze strany jejich je vše ok. Nevím. VŠE je minimálně zvláštní, slušně řečeno.

Hawk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 15:37   Citovat  

M@jk napsal:
Ano,
souhlasím, ale o tom není vůbec řeč. Tohle je každému jasné.

Nejde a nikdy nešlo o to, jestli se stroj pokazil, to se může stát kdykoliv a komukoliv, jde o přístup. Na ten si lidé, jako Radek, stěžovali.

Nemohu říkat, ano uděláme, umíme, postavíme, naladíme. A při vzniklém problému tvrdit, že si to majitel udělal pouze sám, koupil vadné komponenty či určitě se choval špatně k motoru a ze strany jejich je vše ok. Nevím. VŠE je minimálně zvláštní, slušně řečeno.

Hawk

Jojo jasně, zapomněl jsem dodat, že ten přístup a řešení pruseru je právě důsledek toho všeho, postavili hafo motorů, který jim klekly a oni zvolili tuto taktiku přístupu, aby to nebylo na ně, neprodělali kalhoty a neztratili vizitku profesionálů přes přestavby.

A A5g teď už jezdí?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 16:00   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Jojo jasně, zapomněl jsem dodat, že ten přístup a řešení pruseru je právě důsledek toho všeho, postavili hafo motorů, který jim klekly a oni zvolili tuto taktiku přístupu, aby to nebylo na ně, neprodělali kalhoty a neztratili vizitku profesionálů přes přestavby.

A A5g teď už jezdí?

Edit: Ještě dodávám, že je neomlouvám nebo neschvaluji jejich přístup, pouze jsem se snažil napsat určitý uhel pohledu Úsměv
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 21:21   Citovat  

No to je teda mazec. Přeju kladný vyřízení. Za mě můžu doporučit Lejčiho - stavba od něj naprosto bez problémů (i když říkal, že to nikdy nedělal a neví jak to přesně dopadne), cenově super a přístup bezkonkurenční.

Když to vidím, jsem rád že jsem nepodlehl tlaku okolí a nedal auto do Silponixu. Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2017 , 15:47   Citovat  

proto jsem sem dal ten rozpočet přestavby. aby bylo vidět co a za kolik se dělalo. i když jsem slíbil, že to zveřejňovat nebudu a necham si to pro sebe. Ale když nedržej slovo oni tak pak ho nehodlam držet ani já.

no, situace je taková, že už třičtvrtě roku nemam ani auto, ani peníze. takže super.

tady je poslední komunikace s firmou. od tý doby už se neozvali a právník mi poradil, abych se jim už taky neozýval a komunikoval pouze přes něj...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.5.2017 , 15:58   Citovat  

Tak konečně zveřejněno. Proč jsi byl požádán o utajení???
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
83427: Honda Accord 5G CE8 1998 - H2O
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina