Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tomu se říká radost z nového auta
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 13
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 10:44   Citovat  

Viděli jste včera Novu? Policajti zastavili mladýho řidiče bez papírů a hned mu dali pouta a odvezli ho. Jednak je zajímavý, že u toho byla hned televize. Ale hlavně ten člověk říkal, že jel i když nemá řidičák protože jeho žena má astmatický záchvat a jede pro léky. Buď kecal nebo měl radši zavolat záchranku. Ale i já se bojím, že až budu někdy fakt spěchat a využiji § 14 trestního zákona o krajní nouzi, že poliši nebudou mít pochopení a někdo na to zařve.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 11:02   Citovat  

A co s ním,když se dopustil trestného činu? Hihi Btw,kdybych se dostal do takový situace,řvu to na ně už z okýnka,dřív než zastavim a ne až po X minutách,kdy na mě praskne,že nemám papíry Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 12:52   Citovat  

Robik napsal:
Už nezbyly peníze Velmi šťastný
to mi hlava nebere to už neměl 800kč na blikny?? teď sem musel obědnat další od wheelmena protože mám levou KO ale slepil jsem jí vteřiňákem HaHaaa OK
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 12:53   Citovat  

spoon napsal:
A co s ním,když se dopustil trestného činu? Hihi Btw,kdybych se dostal do takový situace,řvu to na ně už z okýnka,dřív než zastavim a ne až po X minutách,kdy na mě praskne,že nemám papíry Tak to valím bulvy

To je taky pravda. A znáš ty naše kokoty, ještě by začali střílet.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 15:34   Citovat  

Zombie napsal:
To je taky pravda. A znáš ty naše kokoty, ještě by začali střílet.

Jako ChuCkyho,Prcka,Dutche a tak? pořádnej výtlem pořádnej výtlem (sorry kluci,já musel HaHaaa )
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 16:16   Citovat  

zelda46 napsal:
Hloupemu neporadis.
Pises srance.

Uhnout rychlejsimu je slusnost a s kapotou ci penisem to nema nic spolecneho.
Nevis proc ten totycny specha.
Muze vest tehotnou zenu , muze se mu chtit :mravenec: ci cokoliv jineho.
Preju ti spechat a potkat sam sebe!!! :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

pořádnej výtlem kua to sou bomby pořádnej výtlem
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 16:18   Citovat  

Meda napsal:
to mi hlava nebere to už neměl 800kč na blikny?? teď sem musel obědnat další od wheelmena protože mám levou KO ale slepil jsem jí vteřiňákem HaHaaa OK

Cena byla jiná než 800,- , viz bazar Velmi šťastný A co si prováděl že jsou KO?? No mě zatím drží v poho bez problémů je to dobrý
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 18:33   Citovat  

Robik napsal:
Už nezbyly peníze Velmi šťastný
No o prachy ani tak nešlo jako o to že každýmu se líbí něco jiného, oranžové blinkry at to je co chce za styl tak v době kdy je čirá optika v modě tak oranžová zestaršuje, je ale pravda že naživo to vypadalo v celku pěkně Úsměv
   Návrat  
meerecheck je teď offline  meerecheck
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 20:21   Citovat  

To jsou bomby Velmi šťastný Neznate je, sebe navzajem, hlavne ze je na koho delat tyty. btw pri 250 radim 5 a kvalt mi zbyva. Vsimli jste si vubec, ze nejnebezpecnejsi situace vznikaji prave kvuli panum leveho pruhu a Dusinum, kteri se snazi vychovavat rychleji jedouci a dale za piloty, kteri nepresahnou 70 nikde, blinkry jsou pro ne zbytecnost a obcas se nestacim divit, jake to manevry vymysli ?? Ani jeden z techto problemu jsem s rychleji jedoucim ridicem nemel. Proste me minul a jelo se dal ... a nikde jsem ho vazne nepotkal omotaneho kolem stromu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 20:41   Citovat  

Henges napsal:
No o prachy ani tak nešlo jako o to že každýmu se líbí něco jiného, oranžové blinkry at to je co chce za styl tak v době kdy je čirá optika v modě tak oranžová zestaršuje, je ale pravda že naživo to vypadalo v celku pěkně Úsměv

Čirá optika je v modě? Že já jsem si toho nějak nevšiml HaHaaa
Už jsem viděl několik angel eyes na prodej v bazarech OK
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 7:58   Citovat  

Robik napsal:
Cena byla jiná než 800,- , viz bazar Velmi šťastný A co si prováděl že jsou KO?? No mě zatím drží v poho bez problémů je to dobrý

ale Méďa se rozhodl, že Fabiím nebude dávat přednost HaHaaa

Robik napsal:
Čirá optika je v modě? Že já jsem si toho nějak nevšiml HaHaaa
Už jsem viděl několik angel eyes na prodej v bazarech dobrý

no já moc nechápu co máte s oranžovýma bliknama. vypadá to jak stará šáde Úsměv

to že je maji Japka neznamená, že je tam musíme cpát taky ne?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 8:00   Citovat  

A to že je v modě u Golfů, Citroenů, BMW a já nevím u čeho ještě v modě angel exes, tak je nemusím mít taky ne? Velmi šťastný
Však já je nikomu nenutím, jen jsem reagoval na to že je údajně čirá optika v modě je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 8:07   Citovat  

Henges napsal:
Úsměv díky, mám z něj radost pomalu víc jak z targy když sem ji koupil HaHaaa

Gratulace, celebrito! Je pěknej!

Robik napsal:
No lépe už to nešlo...jsem si s tím hrál asi 5 minut...a tohle bylo nejbližší možné.....jinak jsem přišel na zajímavou věc...zadní okýnka jdou stáhnout jen do půlky...více ne...co ostatní..jak to je u vás??

Stejně!

P.S. Tak tady to odnesl happy, minule jsem byl špatnej a molarista já,když jsem Mikimu napsal, že lítat nějakých 100+ po městě je prasárna, ať je to tam přehledný jak chce...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 8:12   Citovat  

Velmi šťastný ani slovo nepadlo o angelách! Psal jsem čiré světla (vlastně ty co tam byla) akorát blinkr byl orandžáda, ale jak jsem psal naživo to vypadalo v celku pěkně. Jinak o angel jsem přemýšlel ale kvuli xenonum aby to neoslnovalo. Bez xenonu to jsou světla bludičky ale dávat je do origo parabol... to mi hlava nebere

PS: nenapsal jsem jasně že toho máte nechat??! Nebo se hodláte zase trapě hádat o ničem ? naštvanej
   Návrat  
blejzin je teď offline  blejzin
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 9:12   Citovat  

Z targy na 5D? Jinak moc pěkný. Gratulace
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 9:18   Citovat  

teď jsem teprv zkoukla to video... pořádnej výtlem pořádnej výtlem OK OK

Gratulace k novýmu autu! přátele hoď pak víc foteček Honda
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 9:19   Citovat  

blejzin napsal:
Z targy na 5D? Jinak moc pěkný. Gratulace
jj díky Úsměv Je to sice hned o dvě místa a o dvoje dveře víc Velmi šťastný ale jsem max spokojenej Mr. Green Ani jsem nečekal že z ní budu mít takovou radost VTEC

Verča napsal:
teď jsem teprv zkoukla to video... pořádnej výtlem pořádnej výtlem OK OK

Gratulace k novýmu autu! přátele hoď pak víc foteček Honda

HaHaaa nj tak jsem si zaradostněl po cestě Se stydím Fotečky budou, to víš že jo Mrk
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 9:57   Citovat  

Henges napsal:
jj díky Úsměv Je to sice hned o dvě místa a o dvoje dveře víc Velmi šťastný ale jsem max spokojenej Mr. Green Ani jsem nečekal že z ní budu mít takovou radost VTEC

věř, že až se ti bude do auta cpát pár kamarádů, že budeš rád, že nemusíš vylízat a sklápět sedačky.. je to prostě všechno takový přístupnější.. ale chápu, že když jsi měl vždy 3D (resp. chvíli 2D) tak je to nezvyk.. neříkaj ti, že asi čekáš rodinu nebo tak?? Mě to říkali kámoši, když jsem koupil Acco.. že to mám jak pantáta nějakej.. HaHaaa ale já sedany zbožňuju.. třeba takový EVO.. hmmmm...

Ale je to krasavec.. taky dodatečně gratuluju.. kdybych si nemyslel, že 5G cíva bude pro mě krok zpět, ačkoliv Vti je trochu jiná liga i tak, tak bych do takovýho auta taky šel.. už jsem o tom přemýšlel, ne že ne..

Tak snad už jsi spokojenej.. přeju hodně šťastných km..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 10:55   Citovat  

Jauda napsal:
věř, že až se ti bude do auta cpát pár kamarádů, že budeš rád, že nemusíš vylízat a sklápět sedačky.. je to prostě všechno takový přístupnější.. ale chápu, že když jsi měl vždy 3D (resp. chvíli 2D) tak je to nezvyk.. neříkaj ti, že asi čekáš rodinu nebo tak?? Mě to říkali kámoši, když jsem koupil Acco.. že to mám jak pantáta nějakej.. HaHaaa ale já sedany zbožňuju.. třeba takový EVO.. hmmmm...

Ale je to krasavec.. taky dodatečně gratuluju.. kdybych si nemyslel, že 5G cíva bude pro mě krok zpět, ačkoliv Vti je trochu jiná liga i tak, tak bych do takovýho auta taky šel.. už jsem o tom přemýšlel, ne že ne..

Díky, no v 3d jsem jezdil 2 roky a rok do práce 2x týdne s lidma vzadu takže vím co to je za otravovaní a hlavně jak vše okopávají atd zmatenej Jinak mi to nikdo neříkal, hlavně co jsem ho svezl Velmi šťastný Akorát moje říkala že to je dobrý, že místa je tam dost tak i pak s prckem nebude problém Tak to koukám! Velmi šťastný
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 10:59   Citovat  

Henges napsal:
Díky, no v 3d jsem jezdil 2 roky a rok do práce 2x týdne s lidma vzadu takže vím co to je za otravovaní a hlavně jak vše okopávají atd zmatenej Jinak mi to nikdo neříkal, hlavně co jsem ho svezl Velmi šťastný Akorát moje říkala že to je dobrý, že místa je tam dost tak i pak s prckem nebude problém Tak to koukám! Velmi šťastný

Hele tak na takovy reci pozor... To na me uz Monca taky zacala zkouset ze tam bude dost mista na prcka... To se musi vsac zatrhnout pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 11:07   Citovat  

CJMonty napsal:
Hele tak na takovy reci pozor... To na me uz Monca taky zacala zkouset ze tam bude dost mista na prcka... To se musi vsac zatrhnout pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Na tohle jsem reagoval tím, že jo, že Danny tam má opravdu hodně místa na pelíšek... HaHaaa Ale mně se už honí hlavou něco trošku jiného... Se stydím ale to se uvidí příští rok...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 11:07   Citovat  

CJMonty napsal:
pořádnej výtlem nj ale já mám aspon výhodu že mám min 3 roky ještě čas kdy bude Terča na škole a i sama dřív nechce Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 11:09   Citovat  

Hellborn napsal:
Na tohle jsem reagoval tím, že jo, že Danny tam má opravdu hodně místa na pelíšek... HaHaaa Ale mně se už honí hlavou něco trošku jiného... Se stydím ale to se uvidí příští rok...
No já ty naše dva hafany do auta teda nepustím Velmi šťastný To bych pak čistil tejden HaHaaa
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 11:10   Citovat  

Henges napsal:
pořádnej výtlem nj ale já mám aspon výhodu že mám min 3 roky ještě čas kdy bude Terča na škole a i sama dřív nechce Úsměv

Lucky boy Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 11:12   Citovat  

Henges napsal:

Tak to jsme na tom stejně.. Lucka má rok do konce na bakalářku a pak 2 na ing.. takže stejně to dřív nepůjde.. ale já sedany prostě můžu.. takže mi ty řeči vůbec nevadí.. s mladou jsme se včera například i bavili, že už bychom chtěli svůj domeček.. říkam, ale to bychom se museli vzít, aby nám dali hypotéku.. tak jsme se jen usmáli.. proč ne, že?? ale zatím do toho teda neprásknem.. je brzo.. a zadlužovat se na 25 let.. to fakt ne.. radši nejdřív zkusím štěstí jinde..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 11:13   Citovat  

Henges napsal:
No já ty naše dva hafany do auta teda nepustím Velmi šťastný To bych pak čistil tejden HaHaaa

My máme celkem nelínacího a mrňavýho.takže pohoda...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 11:15   Citovat  

Jauda napsal:
Tak to jsme na tom stejně.. Lucka má rok do konce na bakalářku a pak 2 na ing.. takže stejně to dřív nepůjde.. ale já sedany prostě můžu.. takže mi ty řeči vůbec nevadí.. s mladou jsme se včera například i bavili, že už bychom chtěli svůj domeček.. říkam, ale to bychom se museli vzít, aby nám dali hypotéku.. tak jsme se jen usmáli.. proč ne, že?? ale zatím do toho teda neprásknem.. je brzo.. a zadlužovat se na 25 let.. to fakt ne.. radši nejdřív zkusím štěstí jinde..
Vidím že to máme hodně podobné Velmi šťastný Kde že je tvoje na škole?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 11:16   Citovat  

Jauda napsal:

Se sedanama jsme na tom stejně Úsměv a zadlužení jsem taky odmítnul - radši napřed riskneme jinou variantu (dva byty v jednom baráku)...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 11:19   Citovat  

Hellborn napsal:
Se sedanama jsme na tom stejně Úsměv a zadlužení jsem taky odmítnul - radši napřed riskneme jinou variantu (dva byty v jednom baráku)...

já už právě zadluženej jsem na auto a to mi stačí.. i tak z toho nejsem nadšenej.. ale šetřit 5 let na auto, na to nemám nervy a ani bych to asi nedokázal..
A bydlet taky máme kde.. a myslím, že i kdyby přišla nějaká neočekávaná událost, tak bychom měli pořád kde bydlet.. takže hypotéka na barák asi krajní možnost.. ale s mým platem to asi stejně jinak nedopadne.. ale mám ještě dost času najít si pořádně placenou práci..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 11:19   Citovat  

Jauda napsal:

Já mu to říkal taky že to je mnohem lepší a že si nebude muset alespon při jízdě na dovolenou namísto targy půjčovat auto...hatchbacky mám stále rád..ale sedanům jsem taky přišel už na chuť je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tomu se říká radost z nového auta
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina