Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Názor na Civic 8G 2,2 i-CTDi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 19:47   Citovat  

Nemám palubák, takže to len odhadujem. Nerád robím priame porovnanie, ale studená chrochtavia 1,6 TDI, sa mi po 5 km dostalana 7 l. Aj to som išiel ťažké piánko. Accord, čo je troška ťažšie vozítko, na tom lepšie nebude.
Ak kukneš inzeráty, tak tam moj A7G nájdeš. Pretože sa sťahujem na SK a s nájazdom cca 10 tisíc ročne chcem 2,4 automat tourer Mrk . Mne diesel na krátke trasy / s takýmto nájazdom proste nesedí...
Osobne by som už do benzínu na civicu išiel aj kvoli váhe - ten tažký diesel je už v Accorde cítiť, nieto keĎ sa to napere do civicu..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 21:41   Citovat  

markos napsal:
Nemám palubák, takže to len odhadujem. Nerád robím priame porovnanie, ale studená chrochtavia 1,6 TDI, sa mi po 5 km dostalana 7 l. Aj to som išiel ťažké piánko. Accord, čo je troška ťažšie vozítko, na tom lepšie nebude.
Ak kukneš inzeráty, tak tam moj A7G nájdeš. Pretože sa sťahujem na SK a s nájazdom cca 10 tisíc ročne chcem 2,4 automat tourer Mrk . Mne diesel na krátke trasy / s takýmto nájazdom proste nesedí...
Osobne by som už do benzínu na civicu išiel aj kvoli váhe - ten tažký diesel je už v Accorde cítiť, nieto keĎ sa to napere do civicu..

ja ked idem na studenom benzíne 2.5 tak po 5km ráno mi ukazuje 14L Velmi šťastný jasne ked málo jazdíš a vyhovuje ti to neni o čom ale 11L nebude tvojich počítam že už pôjdeš do A8G možno aj viac ja som pod 10.5l nevedel jazdiť s manuálom ale človek si musí na benzíne proste zvyknúť jazdiť aby to nežrlo ako krava ked presedlá z nafty tam môžeš dupať kolko chceš cez 10L sa nikdy nedostaneš na benzíne budeš aj pri 20L na stovke .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Walterrr je teď offline  Walterrr
PříspěvekZaslal: 25.5.2016 , 0:39   Citovat  

Ahoj Marphy,toto auto jsem koupil v roce 2008 nove v Koline. Po mnoha benzinovych Hondách první nafta. Celych 8 let jen spokojenost. Motor super,jizdni vlastnosti na naftu také v pohode. Prostorove a variabilita take za jedna.Spotreba jezdim pul Prahu a pul mimo město a dlouhodobe 6,0l na sto. Chorvatsko ve 4 lidech 5,5l. Přes 7,5l jsem se nikdy nedostal ani při stylu prasak Úsměv.Tudiz spotřeba vyborna. Mimo spotřebních věci jsem jen delal spojku,mam najeto 125 000km. Auto mam v planu ještě nejaky rok mit,nebot nemam důvod menit. cus bus
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.5.2016 , 8:49   Citovat  

Marphy napsal:

S tema cestama. Pres dopoledne, kdyz nekam jedu, je to par km po meste..Jak kdy..10-20km za dopoledne. Odpoledne bud jeste neco malo mesto, nebo jedu do Chomutova (25km). Mam zakazniky v okruhu cca 25km Teplice, Most, Chomutov (sem z Mostu), takze jezdim tam. Obcas jedu vetsi dalku (na muj pomer) cca 100km (Ceska lipa, Praha), ale to tak 1x-2x za mesic. Takze si myslim, ze teoreticky by se ten pomer dalka/mesto dal brat 1:1.

Marphy já jsem taky z Mostu a cca před měsícem jsem koupil Accorda 7G se stejným motorem. Vím, že auto je to jiné, ale jestli máš zájem, tak nemám problém Tě nechat svézt, ať máš alespoň nějaký poznatek o motoru... L
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.5.2016 , 9:46   Citovat  

Marphy to řešil před rokem, teď eman07..
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2016 , 11:27   Citovat  

Aha... Tak to pardon... Se stydím
Jinak jsem chtěl ještě jednu věc ohledně věčného dilema benzín X Diesel. Já měl až doposud jenom benzínová auta a Diesel do baráku nesměl. I u Accorda byla moje volba 2.4. Ale po přečtení pár názorů, recenzí atd na 2.2 jsem začal poprvé v životě přemýšlet i nad ropou. Problém u 2.4 je ten, že je jich poskrovnu a ve většině případů i poměrně dražší. Já koupil nakonec 2.2 Tourera 2006 se 138t km za 160. 2.4 se pohybovali okolo 185 starší ročníky s větším nájezdem. Jasně teď můžete říct co všechno mě nejspíš čeká... Jsem si toho vědom, ale třeba ne... Možná bude v pohodě, nebo spíš doufám... Nějaký problémy nejspíš budou, protože má bohužel DPF Smutný ale to ukáže až čas. Chci říct, že teoreticky mám na to 25k k dobru a buď budu spokojenej, nebo je to můj první a poslední traktor. A nebo další možnost : ještě pár takových diskuzí tady na fóru a rovnou ho prodám, protože narovinu... jde z toho strach Chápeš! Nezbývá, než doufat, že jsem nešlápl do wc
Jinak všem hodně spokojených km pokud možno bez starostí...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2016 , 20:53   Citovat  

zbytočne stresuješ podľa mňa je to jeden s najlepších naftových motorov , dával som tu aj link kedysi na Sk predával jeden accorda čo malo skoro 400tis a menil len spotrebný matroš všetko zdokumentované len v HONDE a je X majiteľov týchto motorov čo sem na fórum ani nepáchnu lebo nemajú dôvod.
   Návrat  
eman07 je teď offline  eman07
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 14:40   Citovat  

Tak jsem neodolal a koupil.Je to tedy 2.2 nafta,r.v.9 2008,naj.130000km,serviska,původ ČR,výbava Executive.Udělaná spojka se setrvačníkem a přední tlumiče. Snad bude dobře sloužit.

IMG_20160616_140503_333.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20160616_140503_333.jpg, 2.39 MB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Názor na Civic 8G 2,2 i-CTDi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď