Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9g - Honda connect, video za jízdy
Fórum: Interiér a Hi-Fi
9
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 11
Pajaa je teď offline  Pajaa
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 7:09   Citovat  

Potřebuji pomoct se Sygic navigací. Z těch tří co tam mám je asi fakt nej ale:

Instalace origo apk 16.1.8 v pořádku ale poté selže ta druhá část, protože to je nějak navázané na funkční Google Play. Ze svého telefonu, kde jej mám nainstalovaný jsem zkusil přetáhnout složku Sygic. Poté se v Hondě Sygic rozjede, dotáhne si mapu ČR a naběhne. V Basic verzi se 7dny na Premium. Navigace OK. Při dalším spuštění Sygicu mám velmi dlouho jen bílou obrazovku s nápisem Sygic. Tak to killnu. Vymažu VŠECHNY běžící programy a zkouším znovu. Povede se to tak na potřetí než se opět pustí, pak zase jede v pořádku.

Teď je otázka, zda to lze považovat za nestabilitu této verze nebo jen důsledek obejití té neúspěšné instalace druhé části. Sygic má teď do konce měsíce akční cenu 20éček, rád bych si ji koupil, ale nejprve najít funkční způsob jak ji tam dostat, aby se spouštěla bez problému Ble
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 12:24   Citovat  

mě sygic odmítá spolupracovat v jakýkoli verzi 16 Smutný teď jsem zkoušel 16.2.0.... vždycky to vytuhne na úvodní obrazovce a přestane reagovat... takže zpět na verzi 15
waze ve verzi 4 mi taky zlobil.... vše ok, ale jakmile jsem chtěl dát hlášení, přestal reagovat, verze se starým vzhledem 3.9.9 běží jak má OK

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 12:55   Citovat  

xenon04 napsal:
mě sygic odmítá spolupracovat v jakýkoli verzi 16 Smutný teď jsem zkoušel 16.2.0.... vždycky to vytuhne na úvodní obrazovce a přestane reagovat... takže zpět na verzi 15
waze ve verzi 4 mi taky zlobil.... vše ok, ale jakmile jsem chtěl dát hlášení, přestal reagovat, verze se starým vzhledem 3.9.9 běží jak má OK

Což o to, já tu trpělivost to zkoušet několikrát a čistit běžíci procesy mám, ale s autem jezdí i drahá polovička a tam to musí fungovat na poprvé jinak naštvanej Takže zkusím teda tu 15.6.7.

Chalchynskyy je teď offline  Chalchynskyy
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 19:12   Citovat  

Dnes jsem zkoušel instalace Google Maps. Po přejmenování zůstane tlačítko "instalovat" šedé. Povedlo se to někomu??

keporkak_jedna je teď offline  keporkak_jedna
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 19:49   Citovat  

Chalchynskyy napsal:
Dnes jsem zkoušel instalace Google Maps. Po přejmenování zůstane tlačítko "instalovat" šedé. Povedlo se to někomu??

Chybí google play services, bez nich to nepůjde.

Míra Kudláček je teď offline  Míra Kudláček
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 8:39   Citovat  

Stránka kde stáhnete všechny funkční a už přejmenované aplikace. Tudíž lze instalovat v autě. Velmi šťastný
tudy odkaz

PetrZ je teď offline  PetrZ
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 9:19   Citovat  

Omlouvám se za hloupý dotaz, ale nemůžu najít v Honda proces proces na waze. Nevím zda nemusím nějak aktualizovat běžící procesy.
Děkuji Petr

0
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 9:30   Citovat  

PetrZ napsal:
Omlouvám se za hloupý dotaz, ale nemůžu najít v Honda proces proces na waze. Nevím zda nemusím nějak aktualizovat běžící procesy.
Děkuji Petr

ne musíš ho vytvořit. V tom seznamu jsou ty co má Honda nainstalované. Pokud nainstaluješ jakoukoliv jinou aplikaci, pak ji musíš přidat tím tlačítkem plus. Co tam zadat je už zmiňováno tady na foru

0
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 9:33   Citovat  

Tady je to hezky popsaný jak to nastavit

Honda_Connect_Parameters.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Honda_Connect_Parameters.pdf
 Velikost:  104.44 kB
 Staženo:  1292 krát

0
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 9:36   Citovat  

Pajaa napsal:
ne musíš ho vytvořit. V tom seznamu jsou ty co má Honda nainstalované. Pokud nainstaluješ jakoukoliv jinou aplikaci, pak ji musíš přidat tím tlačítkem plus. Co tam zadat je už zmiňováno tady na foru

SUPER diky uz to chapu. DIKY

0
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 10:02   Citovat  

Super, už naviguju za jízdy. Je to opravdu jednoduché. Díky ještě jednou.

keporkak_jedna je teď offline  keporkak_jedna
1
PříspěvekZaslal: 30.5.2016 , 9:19   Citovat  

Dnes jsem sesmolil kompletní návod na funkčního Sygica. Nevím, zda to k něčemu bude, jelikož tady už to asi všichni máme hotové.

Omluvte případné překlepy a nedodělky. Šíření a editace doporučena. je to dobrý

kód:
1. Stáhněte tento soubor, je to program ES File Explorer: http://www31.zippyshare.com/v/q4Mk1toI/file.html Jedná se průzkumník souborů pro systém Android. Díky němu je možné nakopírovat mapové podklady do úložiště jednotky Honda Connect
2. Stažený soubor přejmenujte na HondaAppCenter_A1.apk (je nutné, aby to bylo přesně takto)
3. Nakopírujte přejmenovaný soubor do kořenového adresáře USB flashdisku
4. USB flashdisk s nakopírovaným souborem připojte do auta
5. Na Úvodní obrazovce systému Honda Connect zvolte tlačítko se symbolem kolečka a čtyřmi puntíky (Menu)
6. Zvolte instalace aplikací
7. V seznamu dostupný aplikací pro instalaci bude vidět soubor HondaAppCenter_A1.apk s ikonou programu ES File Explorer
8. Klepněte na soubor a zvolte instalovat, po instalaci zvolte Hotovo
9. Proběhne instalace programu, po instalaci se v menu objeví ikona nově nainstalované aplikace
10. Stáhntěte tento balík: http://uloz.to/xNbvovY2/sn-16-1-0-ta-cz-sk-rar
11. Rozbalte balík, uvnitř bude složka Sygic
12. Celou složku Sygic nakopírujte USB flashdisk
13. Ze složky Sygic ještě vykopírujte soubor s1610c_useful_for_ta_maps_only.apk samostatně opět na USB flashdisk
14. V kořenovém adresáři flashdisku byste měl nyní vidět složku Sygic a soubor s1610c_useful_for_ta_maps_only.apk
15. Soubor s1610c_useful_for_ta_maps_only.apk je nutné opět přejmenovat na HondaAppCenter_A1.apk
16. USB flashdisk s nakopírovanými soubory připojte do auta
17. Z menu spusťte nainstalovanou aplikaci ES File Explorer
18. Nyní je potřeba nakopírovat složku Sygic z USB flashdisku do kořenového adresáře jednotky Honda Connect, mezi úložišti lze přepnout přímo na úvodní obrazovce aplikace
19. Po nakopírování složky ukončete program
20. Opět na Úvodní obrazovce systému Honda Connect zvolte tlačítko se symbolem kolečka a čtyřmi puntíky (Menu)
21. Zvolte instalace aplikací
22. V seznamu dostupných aplikací pro instalaci bude zase vidět soubor HondaAppCenter_A1.apk s ikonou programu Sygic
23. Klepněte na soubor a zvolte instalovat, po instalaci zvolte Hotovo
24. Proběhne instalace programu, po instalaci se v menu objeví ikona nově nainstalované aplikace
25. V poslední části je potřeba nastavit programu Sygic oprávnění, to umožní jej používat za jízdy
26. Stáhněte tento soubor: https://uloz.to/xTPzFZtc/hondapermissions-apk a podle stejného klíče jako v předchozích případech jej přejmenujte a nakopírujte na USB flashdisk a nainstalujte do jednotky Honda Connect
27. Podle návodu uživatele Xenon04 na http://honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=61599&postdays=0&postorder=asc&start=60 vytvořte v programu Honda Permissions nový proces pro Sygic
28. To je vše

Chalchynskyy je teď offline  Chalchynskyy
0
PříspěvekZaslal: 3.6.2016 , 9:48   Citovat  

POZOR!!! Aktualizace HONDA NAVX FUEL!!!!Neinstalovat !!!!! Po aktualizace obnoví VSP Error, aplikace po přejmenování již nepůjde instalovat a při zapnutí zpátečky aplikace spadne. Znovu čekáme na pomoc od S_Mike.!!!! Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee

0
PříspěvekZaslal: 3.6.2016 , 9:51   Citovat  

No sem si říkal, že páni z Hondy to nenechají jen tak.

martinz66 je teď offline  martinz66
0
PříspěvekZaslal: 4.6.2016 , 7:19   Citovat  

[quote="Chalchynskyy"]POZOR!!! Aktualizace HONDA NAVX FUEL!!!!Neinstalovat !!!!! Po aktualizace obnoví VSP Error, aplikace po přejmenování již nepůjde instalovat a při zapnutí zpátečky aplikace spadne. Znovu čekáme na pomoc od S_Mike.!!!! Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee[/quote]

Na XDA píšou, že pomůže reset do továrního nastavení!!! Hihi H+

0
PříspěvekZaslal: 8.6.2016 , 20:19   Citovat  

Ahoj všichni,

pro majitele telefonů s iOs je tady další perfektně fungující možnost. Je nutné se přihlásit do australského appstore a nainstalovat aplikaci SmartphoneConnection, která je originál Honda a je zdarma. Vše ostatní je popsáno přímo v popisu aplikace. Je nutné koupit lightning to hdmi kabel, iPhone propojit do hdmi a usb, zapnout aplikaci SmartphoneConnection a v Honda Connect se uvolní obrazovka, kterou najdete vpravo od základní obrazovky. Pokud si stáhnete přes SmartphoneConnection Sygic car, tak ho Velmi šťastný ovládáte přímo z obrazovky Honda.
Sygic car je placená aplikace, ale protože není možné ji zdarma vyzkoušet tak, jako pro android, je možno ji do 14 dní po zaplacení vrátit. (Aplikace a mapy Vám ale zůstanou, jen již nenahrajete nové aktualizace a mapy)
Mám vyzkoušeno a vše funguje OK i za jízdy bez jakékoliv úpravy. Když už pak máte HDMI, tak samozřejmě funguje zrcadlení všeho , po zadání VSP off samozřejmě i za jízdy. Velmi šťastný

[url=https://itunes.apple.com/sg/app/smartphoneconnection/id649311931?mt=8]SmartphoneConnection[/url]

0
PříspěvekZaslal: 11.6.2016 , 20:18   Citovat  

Sygic 16.2.0 - mapy na USB flash: po nainstalování Sygicu do rootu Honda Connect a po prvním spuštění a ukončení přesuneme adresář "Maps" z sdcard/Sygic/Maps do rootu USB flash - vznikne sdcard/usbdrive/Maps. poté musíme upravit soubor "setings.ini" , který se nachází na cestě: sdcards/Sygic/Android. Tento soubor otevřeme v ES exploreru a vyhledáme a upravíme (ikona tužky vpravo nahoře) cestu k mapám:

m_strSetMapPath=/../Maps změníme na: m_strSetMapPath=/../../../usbdrive/Maps a
m_strSetContentPath=/../Maps změníme na: m_strSetContentPath=/../../../usbdrive/Maps

do adresáře Maps na USB poté klasicky ukládáme mapy.

(neptejte se mi proč tam jsou ta lomítka a tečky - tak to vyžaduje Sygic a já nevím proč, a navíc to různé telefony a Androidy mají jinak. Honda s Androidem 4.0.4 to má takhle - odzkoušeno)

Mapy na USB uvolní zaplněnou paměť sdcard pro fungování Sygicu.

Používám novou USB Flash Kingston 32GB USB 3.0, předtím jiná stará USB 2.0 a nejelo mi to.

unitak je teď offline  unitak
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2016 , 11:15   Citovat  

Asi trochu blby dotaz, ale chystam se to o vikendu nainstalovat, tak sbiram info. Pochopil jsem, ze ty aplikace se instaluji z flashky. To ma "auto" tak velkou pamet, ze to vse pobere? A co ty dalsi aplikace jako sygic atd. Ty se instaluji z flashky taky primo do pameti connectu nebo to funguje tak, ze ta aplikace na povoleni ostatnich aplikaci pouze povoli spustit dalsi aplikace z telefonu? Jsem se do toho trochu zamotal, takze: 1.) Vse je nainstalovano v pameti connectu nebo 2.) V connectu je pouze povolovaci aplikace a zbytek se zrcadli pres telefon (v tom pripade je nutny tel s mirrorlinkem ze?) Diky mockrat. přátele

0
PříspěvekZaslal: 21.6.2016 , 11:17   Citovat  

unitak napsal:
Asi trochu blby dotaz, ale chystam se to o vikendu nainstalovat, tak sbiram info. Pochopil jsem, ze ty aplikace se instaluji z flashky. To ma "auto" tak velkou pamet, ze to vse pobere? A co ty dalsi aplikace jako sygic atd. Ty se instaluji z flashky taky primo do pameti connectu nebo to funguje tak, ze ta aplikace na povoleni ostatnich aplikaci pouze povoli spustit dalsi aplikace z telefonu? Jsem se do toho trochu zamotal, takze: 1.) Vse je nainstalovano v pameti connectu nebo 2.) V connectu je pouze povolovaci aplikace a zbytek se zrcadli pres telefon (v tom pripade je nutny tel s mirrorlinkem ze?) Diky mockrat. přátele

Vše je v Connectu - je to jako by jsi to nainstaloval na tablet jen místo Google Play se používá USB Flash disk jako zdroj aplikací. Je tam kolem 2GB místa pokud se pamatuji správně.

0
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 8:10   Citovat  

unitak napsal:

Ještě bych chtěl poprosit o radu, jaká navigace funguje nejlépe a nepadá, prostě je bezproblémová. Můj cíl je, aby to navigovalo z místa A do místa B a nepotřebuji žádné vychytávky, vynikající grafiku atd. Nechci něco nainstalovat a pak to zase dávat pryč a pak něco instalovat znovu. Díky Úsměv

xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 18:15   Citovat  

pokud chceš informace o dopravě, upozornění na nehody/zácpy a nevadí ti být online přes mobil/hotspot, tak waze
pokud chceš offline mapy, tak za mě sygic OK

0
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 19:30   Citovat  

xenon04 napsal:
pokud chceš informace o dopravě, upozornění na nehody/zácpy a nevadí ti být online přes mobil/hotspot, tak waze
pokud chceš offline mapy, tak za mě sygic OK

Ok, děkuji za radu. Určitě offline. S 16. verzí jsou pořád problémy že? Takže jaká verze šlape bez problémů prosím?

odkaz

todle by mohlo šlapat ne?

Velké díky je to dobrý

1
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 6:52   Citovat  

unitak napsal:
Ok, děkuji za radu. Určitě offline. S 16. verzí jsou pořád problémy že? Takže jaká verze šlape bez problémů prosím?

odkaz

todle by mohlo šlapat ne?

Velké díky je to dobrý

Za mě 15.6.7 šlape na jedničku. Ale ta 16 mě mrzí, páč má drobné vychytávky jako třeba podporuje tlačítko menu na Connectu. Teď vyšla nová verze takže ji chci otestovat. Občas teda Sygic naplánuje nelogickou trasu oproti TomTom či Google ale stále jej preferuji díky full screenu. Waze není špatný a těším se na navi od Mapy.cz

0
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 14:35   Citovat  

Přátelé zde několik fotografií Honda Connect s nainstalovaným programem [b]OT 100[/b] tudy odkaz povoleno v HondaPermission - parametry jako NAVI.
Nutno objednat z Aliexpresu OBD čtečku (bezproblémové spárování) s externími senzory tlaku a teploty v pneu - "[b]OT100 DIY Car OBD Diagnostic Tool+DIY Wireless TPMS Tyre Pressure Monitoring System Tire Pressure Alarm Security for iOS Android[/b]" tudy odkaz - objednáno v úterý a už dnes v pátek dorazila s DHL (doprava zdarma).
Aplikace též načítá a maže chyby řídící jednotky motoru, možnost mnoha nastavení jako alarmu podhuštěné či přehuštěné pneu, vysoké teploty pneu a také vysoké teploty chladicí kapaliny atd.
Funguje moc hezky

image3.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image3.JPG, 101.9 kB

image2.JPG

image2.JPG, 102.64 kB

image1.JPG

image1.JPG, 101.9 kB

image4.JPG

image4.JPG, 96.82 kB

m je teď offline  m
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 18:20   Citovat  

Ahojte, prepacte, som tu nový, buduci tyzden si idem pre CR-V.
Kedze bude mat Honda link (bez navi), tak ma tato tema zaujima.
Zaujimala by ma zakladna otazka, ci je mozne rozchodit nejaku navi (Sygic, Waze) aj pri verzii bez navi.
Ak ano, co vlastne predstavuje GPS hardware, GPS prijimac v linknutom telefone?

Vdaka moc

0
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 19:30   Citovat  

[quote="m"]Ahojte, prepacte, som tu nový, buduci tyzden si idem pre CR-V.
Zaujimala by ma zakladna otazka, ci je mozne rozchodit nejaku navi (Sygic, Waze) aj pri verzii bez navi.

Vdaka moc[/quote]

Ahoj, Tvoje CR-V bude z Ameriky, že bude mít Honda Link? Já si myslím, že: "Táto téma ťa veľmi zaujíma" Úsměv Úsměv H+

m je teď offline  m
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 19:36   Citovat  

No tak sorry, Honda Connect, som sa sekol ... Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 19:42  Naposledy upravil martinz66 dne 12.7.2016 , 19:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

[quote="m"]Ahojte, prepacte, som tu nový, buduci tyzden si idem pre CR-V.

Vdaka moc[/quote]

Promiň za moje předchozí poučování. Vůbec není nutné se omluvat, já tu byl nedávno taky nový. Asi jsi měl na mysli MirrorLink, což je něco velmi jiného a je to velké laborování s připojením telefonu, protože připojit nejdou všechny chytré telefony a navíc to není moc pohodlné. Ale uklidním Tě, protože Tvoje CR-V sice nebude mít Navi, ale bude mít zabudované GPS v Honda Connect a proto si toto téma pročti velmi pozorně, protože je tu hodně o tomto problému napsánoa jsou tu odkazy na fórum xda developers, kde je toho již asi 90 stran v angličtině (pokud neumíš anglicky-já taky ne, tak Google translator)
Mám taky CR-V 2015 a Honda Connect je fajn Úsměv H+ H+ H+

0
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 19:45   Citovat  

[quote="m"]No tak sorry, Honda Connect, som sa sekol ... Velmi šťastný[/quote]

hodně si s tím hraju, tak ve volné chvilce rád poradím, jen se nesmíš zlobit, když to nebude obratem, ale až ve volné chvilce. Jakou kupuješ motorizaci? Honda

m je teď offline  m
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 19:55   Citovat  

Dik za odpoved, si ma potesil. Uz sa tesim na laborovanie so subormi a aplikaciami Tak to koukám!
Teraz frcim na navi i-Go, kedysi som sa jej dost venoval, jej vyvoju; keby som ju rozchodil aj v CR-V bolo by fajn, ak nie aj Sygic je OK.
V mojej FR-V je origo Honda Navigation, pokrytie Slovenska je ale mizerne asi 20 percent. Smutný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9g - Honda connect, video za jízdy
Fórum: Interiér a Hi-Fi
9
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina