Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 261, 262, 263 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 262 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2016 , 8:27   Citovat  

Majorhonda Úsměv ..ND z búračiek sa slušné ceny
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2016 , 18:26   Citovat  

Ahojte,

mam troska vseobecnu otazku ohladom porovnania jazdnych vlastnosti Accordov. Dnes som sa bol prebehnut na mojom novom tourerovi 2.4i type s, a som velmi prekvapeneny jazdnymi vlastnostami auta, dokonca mam pocit ze auto sedi lepsie ako moj znizeni sedan 2.2 ictdi /eibach pro kit osadeny na zonovne OEM tlmice/. Otazka teraz znie, ma type S nejaky iny podvozok od vyroby?

Ked som na neznizenom sedane s novymi tlmicmi/strunami /OEM* pokyval volantom tak sa auto proste rozhupalo, tu jeto znetelne v nizsej miere.

Dakujem
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.6.2016 , 18:53   Citovat  

markos napsal:
Ahojte,

mam troska vseobecnu otazku ohladom porovnania jazdnych vlastnosti Accordov. Dnes som sa bol prebehnut na mojom novom tourerovi 2.4i type s, a som velmi prekvapeneny jazdnymi vlastnostami auta, dokonca mam pocit ze auto sedi lepsie ako moj znizeni sedan 2.2 ictdi /eibach pro kit osadeny na zonovne OEM tlmice/. Otazka teraz znie, ma type S nejaky iny podvozok od vyroby?

Ked som na neznizenom sedane s novymi tlmicmi/strunami /OEM* pokyval volantom tak sa auto proste rozhupalo, tu jeto znetelne v nizsej miere.

Dakujem

Diesel je na čumáku o poznání těžší.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2016 , 20:17   Citovat  

markos napsal:
Ahojte,

Dakujem

neni tam rozdil, tourer je stabilnejsi celkove hlavne na zadek ,pac je tezsi a ma jinou napravu .. mne treba prijde ze je stabilnejsi jako CTR 7G co jsem mel a jak bylo psano nafta je o poznani tezsi na predek Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2016 , 8:14   Citovat  

Keď som prebral svoj sedan od brata so 140 000 km(disel), tak proste to už bolo také uhúpané, ale ten rozdiel mi pripadá až príliš zásadný. Nechce sa mi veriť že multilink u sedanu je akože horší ako jednoduchšia náprava u tourera.

Len pre info, dával som tam tlmiče + struny kúpené od užívateľa Nesva ktoré mali asi 20 0000 km (on dával Showa podvozok) a tá uhúpanosť len troška klesla.

Po včerajšej jazde 600 km z mníchova som si tourer dostatočne čekol, a proste auto je celkovo tvrdé.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.6.2016 , 9:15   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
neni tam rozdil, tourer je stabilnejsi celkove hlavne na zadek ,pac je tezsi a ma jinou napravu .. mne treba prijde ze je stabilnejsi jako CTR 7G co jsem mel a jak bylo psano nafta je o poznani tezsi na predek Úsměv

Tourer ma predevsim o 5 cm delsi rozvor nez sedan, a to je na stabilite auta sakra poznat. Plus ta vetsi vaha zadni casti. I u toho i-CTDi, o neco tezsiho na predek, to neni tak vyrazny narust oproti 2,4i, jako obou jmenovanych oproti o dost lehcimu 2,0i.
CTR 7G a jina sportovne ladena auta s kratkym rozvorem budou uz z principu vzdycky podstatne zivejsi, nez dlouhy a rel. tezky cruiser stredni tridy. Acco proste jede jak po kolejich.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2016 , 10:24   Citovat  

markos napsal:
Keď som prebral svoj sedan od brata so 140 000 km(disel), tak proste to už bolo také uhúpané, ale ten rozdiel mi pripadá až príliš zásadný. Nechce sa mi veriť že multilink u sedanu je akože horší ako jednoduchšia náprava u tourera.

Len pre info, dával som tam tlmiče + struny kúpené od užívateľa Nesva ktoré mali asi 20 0000 km (on dával Showa podvozok) a tá uhúpanosť len troška klesla.

Po včerajšej jazde 600 km z mníchova som si tourer dostatočne čekol, a proste auto je celkovo tvrdé.

Jak pise Bully ,se ti zda tvrdy ,ale je jen staboilnejsi a tim padem neskace tolik ,jinak rozdil vaha tourer 2.4 vs sedan 2.2 je mala ,ale zase kdyz srovnas rozdil vahy na predek tak porad tam bude 2.0 vs 2.2 cca 80kg a 2.4 vs 2.2 cca 40kg jen na predek a to bude vzdy znat Úsměv tourer to aspon vrovnava vahou vzadu a i proto tolik neskace ..
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2016 , 19:13   Citovat  

ZDAREC BRATŘI Velmi šťastný
Stava se vam někdy že při chcípnutí motoru a opětovném nakopnutí po par minutkách cca 5-10 min vam motor normalne chytne ale nekdy chytne a otačky skočí třeba jen na 500 ot a behem par vteřin se to zase srovna na tech 700 800 ? Neni to vzdy,a starty třeba studene nebo i kdyz je vedro jsou super bez problemu tak nevím,nekdy třeba kdyz přijíždím k semaforu a vyradím zaroven i s brzdou tak to taky tak jemne zakolísa - chtel jsem vymenit svíčky jestli to nebude lepši ale svíčky jsou ok a na otačky to nema vliv,ty jsou řízeny elektronicky. ŘÍKÁM je to jen málo kdy ale kdyz dojedu treba natankovat a pak hned zase startuju tak tam ten kolabs občas je - vím že u 315 tis se asi neni čemu divit ale ten motor je v prvotřídním stavu,olej nežere,nechcípá,taha jak ma,v tec funguje na jedničku,motor pekne vrní,neklape,není hlučný kdyz mu nedám trochu zabrat Velmi šťastný
Tak jestli mate nekdo podobnou zkušenost sem s ní - ACCO 2.4. Rv 2003
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2016 , 19:13   Citovat  

"skákaním" myslíš tzv. plávanie? Lebo mne sa jedno o to ked som urobil myšičku, tak sa auto rozkývalo a u toureru to je podstatne nižšie.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2016 , 20:10   Citovat  

markos napsal:
"skákaním" myslíš tzv. plávanie? Lebo mne sa jedno o to ked som urobil myšičku, tak sa auto rozkývalo a u toureru to je podstatne nižšie.

proste vyssi stabilita jak vetsim rozvorem ,sirsi zadni napravou ,vetsi vahou na zadku a pod.. to vse prispiva ke vyvazenejsi jizde takze se tolik nehoupa nebo neuskakuje zadek ...
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2016 , 20:49   Citovat  

Dandie33 napsal:
Stava se vam někdy že při chcípnutí motoru a opětovném nakopnutí po par minutkách cca 5-10 min vam motor normalne chytne ale nekdy chytne a otačky skočí třeba jen na 500 ot a behem par vteřin se to zase srovna na tech 700 800 ?

Vítej bratře.Maš stejné auto i barvu a vybavu jako já a jednou me to taky udělalo. Mám najeto něco přes 290tis.Možná by stačilo vyčistit klapku.
Mě spíš trápí, že to jaksi málo táhne.Po presednutí z CD7 Smutný.
Možná se k vyčištění klapky dostanu, jak se v tom budu hrabat.Dám vědět.
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 5.6.2016 , 22:09   Citovat  

Dandie33 napsal:
Stava se vam někdy že při chcípnutí motoru a opětovném nakopnutí po par minutkách cca 5-10 min vam motor normalne chytne ale nekdy chytne a otačky skočí třeba jen na 500 ot a behem par vteřin se to zase srovna na tech 700 800 ? Neni to vzdy,a starty třeba studene nebo i kdyz je vedro jsou super bez problemu tak nevím,nekdy třeba kdyz přijíždím k semaforu a vyradím zaroven i s brzdou tak to taky tak jemne zakolísa - chtel jsem vymenit svíčky jestli to nebude lepši ale svíčky jsou ok a na otačky to nema vliv,ty jsou řízeny elektronicky. ŘÍKÁM je to jen málo kdy ale kdyz dojedu treba natankovat a pak hned zase startuju tak tam ten kolabs občas je - vím že u 315 tis se asi neni čemu divit ale ten motor je v prvotřídním stavu,olej nežere,nechcípá,taha jak ma,v tec funguje na jedničku,motor pekne vrní,neklape,není hlučný kdyz mu nedám trochu zabrat Velmi šťastný

zdarec, taky jsem měl podobný problém mám stejného accorda jak ty vč. výbavy... pomohl mi tzv. reset volnoběžných otáček v ECU, odpojíš a zapojíš baterku, vypneš všechny spotřebiče vč.ventilatorů, nastaruješ a dřžíš otáčky na cca 3000 ot./min. doté doby než zapne ventilátor, pak jsem to nechal v klidu běžet na volnoběh a dal si mezitím cígo sopťa sopťa po opětovném nastartování mi to ten podobný problém vyřešilo Honda
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 8:52   Citovat  

zdravím Vás, predávam svoj Accord r.v. 2007, najazdených 188 tis, okrem navigácie full výbava + kožené sedačky, zachovalý stav. Cena cca 6 500€. Fotky ako aj inzerát pridám dnes poobede len počasie mi neumožnilo vyčistenie auta a spraviť fotky.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 9:23   Citovat  

zub času se na autě podepisuje a nic nefunguje věčně, takže řeším potíž s málo účinnou klimatizací... tzn. fouká chladný vzduch jen když je teplota stažená na minimum "Lo" a z levé strany vychází znatelně teplejší vzduch než pravé části a "dual" je vypnutý...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 12:19   Citovat  

Petura napsal:
zub času se na autě podepisuje a nic nefunguje věčně, takže řeším potíž s málo účinnou klimatizací... tzn. fouká chladný vzduch jen když je teplota stažená na minimum "Lo" a z levé strany vychází znatelně teplejší vzduch než pravé části a "dual" je vypnutý...

malo chladiva...
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 13:04   Citovat  

Petura napsal:

přesně tak, málo chladícího média. Nech doplnit ověřenou a pověřenou osobou, žádným rádoby odborníkem, kterých je tady jak hub po dešti.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 13:07   Citovat  

Dandie33 napsal:

Nazdar Brachu, a nemáš náhodou zapnutou i klimatizaci? Ta se svým momentovým (výkonovým) zatížením v nemalé míře podepisuje na kolísání volnoběžných otáček. Pakliže se to děje i při vypnuté klimatizaci, pak bych doporučoval postup, který zde již byl zmíněn...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 13:19   Citovat  

markos napsal:
Ahojte,

Dakujem

Jak zde již bylo řečeno, je to o rozložení hmotnosti, rozvoru a typu nápravy. Jelikož je 2.4 lehčí na předek jak 2.2 nafta a zároveň těžší na zadek (tourer vs. sedan) je celkové těžiště u toureru posunuto více k středu vozu než u sedanu.
Zadní náprava je zcela odlišná u toureru jak u sedanu, jednak je konstrukčně jednodušší ale hlavně širší. Co se týče zadní náprav, bylo by to na velice zajímavou a plodnou diskusi. Každá varianta má své PRO a PROTI.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 13:43   Citovat  

von-pivoj napsal:
přesně tak, málo chladícího média. Nech doplnit ověřenou a pověřenou osobou, žádným rádoby odborníkem, kterých je tady jak hub po dešti.

únik chladiva je ale způsoben nějakou netěsností ne? a kdyby to zase bylo prázdné úplně (jakože velká díra třeba v trubce), tak to nechladí vůbec... takže otázka je, kudy to uniká? je nějaké specifické místo kam se zaměřit?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 13:52   Citovat  

Specifické místo je celá soustava...může to utíkat prohnilou trubkou, kondenzátorem, výparníkem, kompresorem pod spojkou, O-kroužky, ventilky Úsměv. Nejvíce náchylné na netěsnost jsou části, které jsou nejvíce na ráně soli z posypu...tzn. kondenzátor a trubky v motorovém prostoru. V chladivu je také olej a ten je mastný, takže když nalezneš na nějaké části mastnou skvrnu, tak je vysoká pravděpodobnost, že tam je díra. Ale pokud myješ motorový prostor, tak toho asi moc nenajdeš. Doplň klimu s UV barvivem a čekej pár týdnů, potom s tím zajeď do servisu kde se tím zabývají a mají UV lampu. Není to ale 100%, protože netěsnost může být v místě, kde se blbě kontroluje.

U Tebe to utíká evidentně pomalu a to se nejhůře hledá.
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 18:53   Citovat  

Zdarec
no tak jsem sice občas pomalejši než V-tec Mr. Green ale fakt klimu zaplou nemám.Jsem jeden z mála kterej preferuje stažená okénka a přírodní fučáček kterej proudí do mejch prošedivělejch sem tam proplešatělejch kadeří než se nechat mrazit za živa kapalným dusíkem z klimi Velmi šťastný V-Tec do vlasu Mr. Green
Ok takže zkusím ten reset a papk-li že to nepomuže tak pak ta klapka no
Thanks Broders H Forever
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 19:37   Citovat  

Pánové, blikají vám blinkry v souvislosti s používáním dálkového centrálu? Můj Accord nic takového nedělá, přitom na youtube jsem viděl pár videí, na kterých se toto děje.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2016 , 6:35   Citovat  

Crash86 napsal:
Pánové, blikají vám blinkry v souvislosti s používáním dálkového centrálu? Můj Accord nic takového nedělá, přitom na youtube jsem viděl pár videí, na kterých se toto děje.

Jo, při odemčení 1x a při zamčení 2x myslím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2016 , 6:49   Citovat  

Ohľadom toho podvozku, mi to však stále príde že tam nemám OEM. Neverím že sedan može mať horšie jazdné vlastnosti ako tourer len kvoli 40 kg na motore a 5 cm rázvoru a ironicky, jednoduchšej náprave. Zadný multilink Honda na sedane je silno uznávaná náprava.

Skúsim nájsť výr. čísla na tlmičoch a pozrieť to keď budem meniť gumy.

Ešte otázočka chalani, viem že sa to tu asi preberalo, na STK mi namerali rozdielne brzd. účinky na zadnej náprave (L/P), predpokladám večnú chorobu zatuhnuté piestiky - alebo to može byť niečo iné? Ak sa nemýlim, dá sa zohnať tá repas sada z Hondy.

Dík za rady.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.6.2016 , 12:06   Citovat  

Squixx napsal:
Jo, při odemčení 1x a při zamčení 2x myslím

Pri zamykani 3x.
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2016 , 12:30   Citovat  

markos napsal:
Ohľadom toho podvozku, mi to však stále príde že tam nemám OEM. Neverím že sedan može mať horšie jazdné vlastnosti ako tourer len kvoli 40 kg na motore a 5 cm rázvoru a ironicky, jednoduchšej náprave. Zadný multilink Honda na sedane je silno uznávaná náprava.

Ešte otázočka chalani, viem že sa to tu asi preberalo, na STK mi namerali rozdielne brzd. účinky na zadnej náprave (L/P), predpokladám večnú chorobu zatuhnuté piestiky - alebo to može byť niečo iné? Ak sa nemýlim, dá sa zohnať tá repas sada z Hondy.

Dík za rady.

Určitě to chce zkontrolovat ještě destičky Mrk jinak koplet repasní sada se dá sehnat v Hondě za 600,- na jednu stranu myslím. Já nakonec kupoval od frenkit a výměna trvala tak 20 minut jedna strana OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2016 , 12:37   Citovat  

Dííkes Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2016 , 12:43   Citovat  

markos napsal:

Dík za rady.

Buď to můžou být již zmíněné zatuhnuté pístky a nebo čepy ve třmenech. Další možností jsou brzdové destičky, mají-li příliš zaoxidované styčné plochy uložení, pak se buď nevrací a nebo jdou ztěžka stáhnout. Mám na mysli místo, kde se destička opírá o ty nerezové plechové vložky na třmeni. Další možnou příčinou je velká oxidace pod tímto plechem (mezi plechem a samotným třmene). Na povrchu oceli vlivem oxidace vzniká vrstva rzi, která zvětšuje svůj objem.
Já měl problém i se samotnými kotouči, jelikož jsem ěl dost zaoxidované destičky a věčně brzdím motorem tak se (může za to i rozdělení brzdné síly předek vs. zadek) mi zadní kotouče nedostávali natolik do kontaktu s destičkami. Důsledkem bylo to, že mi zadní kotouče začali silně oxidovat a potom docházelo k snížení styčné plochy kotouče s brzdovou destičkou. Né nadarmo se říká, že při každé jízdě (pokud auto nějaký ten den stojí) je vhodné to trochu více roztáhnout a pak razantně zabrzdit aby se setřely kotouče od rzi a jiných nečistot.
Po generálce povrchu všech třmenů (čištění a natření) to důsledně provádím a kotouče vypadají velice dobře.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2016 , 12:44   Citovat  

Alias napsal:
Určitě to chce zkontrolovat ještě destičky Mrk jinak koplet repasní sada se dá sehnat v Hondě za 600,- na jednu stranu myslím. Já nakonec kupoval od frenkit a výměna trvala tak 20 minut jedna strana OK

Co obsahuje repasní sada, resp. jak se provádí repase? Ještě jsem to nedělal ale zajímá mě to.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2016 , 20:24   Citovat  

Bully napsal:
Pri zamykani 3x.

Tak v tom případě nechápu, proč u mě nic.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 261, 262, 263 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina