Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 48 z 137
michal.t je teď offline  michal.t
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2016 , 21:40   Citovat  

piskot napsal:
Popořadě...
- 1.4 iVTEC tě nejspíš odnaučí jezdit s autem svižně
- výbava Comfort postrádá některé prvky, které už by dle mého v autě této cenové hladiny prostě měly být, ono takové přihřátí zadku v zimě fakt potěší
- jestli C9G krátký nebo Tourer, v tom ti asi nikdo neporadí, resp. nerozhodne, máme vyzkoušený oba a Tourer z toho vychází jako vítěz
- "měření tlaku" v kolech je nepřímo, přes ventilky to chystá EU už brzo (nebo už to je povinné?)
- výměna žárovek... jednoduše řečeno, doufám, že mě potřeba měnit žárovku nepotká, když tak využiju telefon na Honda Asistance:-)

Zrovna to přihřátí zadku má ale i výbava komfort... pokud vím, oproti nejbližší vyšší výbavě (elegance) chybí komfortu drobnosti typu alarm, 17" kola, mlhovky a možná ještě nějaká zbytečnost.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2016 , 22:14   Citovat  

michal.t napsal:
Zrovna to přihřátí zadku má ale i výbava komfort... pokud vím, oproti nejbližší vyšší výbavě (elegance) chybí komfortu drobnosti typu alarm, 17" kola, mlhovky a možná ještě nějaká zbytečnost.

No jo, tak už i Comfort hřeje...Úsměv
Hm, tak hodím do placu dešťový senzor, loketku vzadu, kožený volant, kamera, ona i duální klimoška má své kouzlo....
Ono se to zdá jako zbytečnosti, ale jsou šíleně návykový, zvlášť, když fungují rozumně...Úsměv
Alarm je zvláštní tím, že když zamknu dálkově a pak chci odevřít klíčem, tak auto začne alarmovat...

Tak trochu offtopic Zastavili jsme vylezeme z auta a přišel pán, řka : "Jak jsme s Tourerem spokojený." Nakonec z něj vylezlo, že ze salonu VW odešel naštvaný (cena, kvalita, co ta auta nabízejí, ne nutně v tomhle pořadí) a že jde do Hondy se pozeptat buď na krátkého C9G nebo dlouhého. Cenu cca. 450 tis. Za Tourera kvitoval, že za tuhle cenu (nízkou:-)) v podstatě podobné auto u VW (Škodovky) není. A perlička na závěr, to se dělo před výlohou Šmuclera v Plzni... Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2016 , 23:26   Citovat  

Díky chlapi.

V salónu jsem nějak pozapomněl podívat se pod auto. Mrk Je spodek nějak oplastovaný? Myslím plast pod motorem apod?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 8:24   Citovat  

anunaki napsal:
Díky chlapi.

V salónu jsem nějak pozapomněl podívat se pod auto. Mrk Je spodek nějak oplastovaný? Myslím plast pod motorem apod?

S trochou nadsázky se dá říct, že "dole" vyčuhují akorát kola. Je to i proto, že výfuková roura se středním tlumičem jde po pravé straně, ne středem. Motor je komplet zakrytý.
   Návrat  
riso21 je teď offline  riso21
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 9:13   Citovat  

[quote="anunaki"]Díky chlapi.

V salónu jsem nějak pozapomněl podívat se pod auto. Mrk Je spodek nějak oplastovaný? Myslím plast pod motorem apod?[/quote]

Asi takto to vyzera pod tym autom Velmi šťastný

honda-civic-16-i-dtec_26-nestandard2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
honda-civic-16-i-dtec_26-nestandard2.jpg, 84.39 kB

honda-civic-16-i-dtec_28-nestandard2.jpg

honda-civic-16-i-dtec_28-nestandard2.jpg, 80.84 kB
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 9:41   Citovat  

piskot napsal:
Popořadě...
- 1.4 iVTEC tě nejspíš odnaučí jezdit s autem svižně
- výbava Comfort postrádá některé prvky, které už by dle mého v autě této cenové hladiny prostě měly být, ono takové přihřátí zadku v zimě fakt potěší
- jestli C9G krátký nebo Tourer, v tom ti asi nikdo neporadí, resp. nerozhodne, máme vyzkoušený oba a Tourer z toho vychází jako vítěz
- "měření tlaku" v kolech je nepřímo, přes ventilky to chystá EU už brzo (nebo už to je povinné?)
- výměna žárovek... jednoduše řečeno, doufám, že mě potřeba měnit žárovku nepotká, když tak využiju telefon na Honda Asistance:-)

Já se připojím, byl jsem na tom podobně před rokem a před měsícem znova:
-> 1,4 iVTEC je fakt na popojíždění po městě, takže záleží, co máš s autem v plánu... zvažovali sme po accordu 2.0 v benalu a v kombiku co koupit a vzhledem k super podminkam sme vzali novyho kratkyho 1,4 a asi takhle: naprosta spokojenost, super pojistka,spotreba, novy auto, vhodnejsi spise na normalni popojizdeni (na to sme to kupovali), kufr naprosto dostatecnej pro 3, na strese zahradku na kola a lyže když je třeba... ALE - pokud jedeme někam do Itošky, Německa atd a po dálnici mastim 150-170, tak musíš točit, spotřeba jde nahoru a je skoro stejná jako 1,8-2,0 od Hondy, stejně tak předíždění podřažuješ a točíš. Kombikem a 1,8 jsem taky jel a zkoušel a kufr bezkonkurenční a objem motoru nenahradíš - takže je to fakt o prioritách a prachách - kam budeš jezdit a kolik do toho chceš nasypat Úsměv Ad comfort - bohatě stačí a některý věci jdou i dodělat (koženej volant a řadička za 1800 ve volantechu apod)
-> před měsícem jsem znova řešil to samé kvůli druhýmu autu a chtěl i druhé to samé, ale nakonec sem využil lepší nabídky na novýho yarise 1,3 (stejný výkon jako civic) a hodně mě překvapil - lehký takže žihadlo,přijde mi trochu kvalitnější, teď dva víkendu s tim u moře ve 3 a dokonce i kufr stačil, ale na komfort a hlučnonost prostě na civica nemá ani omylem

Šel bych znova co Civica, za ty prachy nemá chybu - bohužel v tý línější 1.4 (v reálu 1,3), ale jestli budeš jezdit častěji ve 3 atd tak zainvestuj do 1.8 VTEC
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 9:42   Citovat  

No vybava Elegance toho ma oproti Comfortu prave docela dost - nektere veci (couvaci kamera, mlhovky, destovy seznor, dualni klima, nejaky ten bezpecnostni system ...) byly pro nas nepostradatelne.

Tourer ma oproti hatch kapku vice mista nad hlavou nad zadnimi sedadly a ta variabilita je k nezaplaceni.

My teda pri vyberu neresili to, ze ma Tourer takovy unikatni design, ale libily se mi ty veci kolem, diky kterym jsem presvedceny, ze to je porad kvalitne udelane auto (oproti ostatnim). Ze je vitez losiho testu mezi kombiky, ze se pravidelne umistuje na prvnich mistech zebricku spolehlivosti, bezp. testu, testech koroze kastle. Kdyz se clovek obejde bez tech nejvetsich problemu (automaticka prevodovka, entertainment ...), tak dostane proste proste auto, u ktereho by snad mel resit jen obcas nejaky levnejsi plast v interieru.

Chrobok: takovym by se pracky mely prerazit. Ja uz mam taky 2 tukance z parkoviste.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 10:24   Citovat  

riso21, piskot: Pěkně to mají udělaný kluci japonský. je to dobrý

Doktor: Díky za objektivní názor. Teď máme krátkýho Renaulta Clio 1.2 44kW Mr. Green , takže vím, co to je točit motor při předjíždění. Jel jsem v 1.8iVTEC a to byla proti tomuhle na dvojku raketa. S 1.4iVTECem jsem nejel, ale i tak myslím, že by to byl vééélkej posun ve výkonu a o komfortu nemá cenu ani mluvit. Budeme parkovat zatím u činžáku, takže mám trochu z toho kombíka strach, je delší a líbivější - takový magnet pro čumily a závistivce.

Ještě se zeptám, má Honda pozinkovaný plechy? Co vím, tak Mazda je s tímhle hodně na štíru. Taky diskuzní fóra Mitsubishi (ASX) a Suzuki (SX4) jsou plná stížností na rez už po pár letech.
Jak je na tomhle Civic 8G a 9G?

Přemýšleli jsme taky zatím koupit hatchback a časem si třeba pořídit na protiúčet kombíka (až bude garáž).

Co myslíte, má cenu odložit koupi Civica na podzim/zimu? Mohli by být nějaký akce jako třeba zimní gumy a tak, ne?

Je paráda, když se člověk může poradit s někým jiným, než s prodejcem. Díky chlapi. VTEC
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 11:31   Citovat  

Nevim, jestli ma pozinkovane plechy. Spis jo, kdyz na podvozek a kastli davaji 10 a 12 let zaruky bez omezeni poctu km.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 12:27   Citovat  

[quote="anunaki"]riso21, piskot: Pěkně to mají udělaný kluci japonský. je to dobrý
do textu:

Doktor: Díky za objektivní názor. Teď máme krátkýho Renaulta Clio 1.2 44kW Mr. Green , takže vím, co to je točit motor při předjíždění.
-> tak, otazka kam jezdis a jak rychle, mesto okresky je 1.4 dostacujici, dalnice nalozenej uz je horsi; ono novy hondy musis vsechny vytacet uz Úsměv

Jel jsem v 1.8iVTEC a to byla proti tomuhle na dvojku raketa. S 1.4iVTECem jsem nejel, ale i tak myslím, že by to byl vééélkej posun ve výkonu a o komfortu nemá cenu ani mluvit. Budeme parkovat zatím u činžáku, takže mám trochu z toho kombíka strach, je delší a líbivější - takový magnet pro čumily a závistivce.
-> stejne to budes mit pojisteny, tak to bych neresil tolik (ja platim pres 4tis komplet allrisk s pov po 50% sleve)

Přemýšleli jsme taky zatím koupit hatchback a časem si třeba pořídit na protiúčet kombíka (až bude garáž).
-> cenove se Ti fakt nevyplati takhle operace moc, pozor na to

Co myslíte, má cenu odložit koupi Civica na podzim/zimu? Mohli by být nějaký akce jako třeba zimní gumy a tak, ne?
-> tezko rict, Honda tyhle veci navic moc nedava a extra slevy taky nedava moc, spis dosetri do ty doby na tu 1.8 Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 12:42   Citovat  

anunaki napsal:
riso21, piskot: Pěkně to mají udělaný kluci japonský. je to dobrý

Doktor: Díky za objektivní názor. Teď máme krátkýho Renaulta Clio 1.2 44kW Mr. Green , takže vím, co to je točit motor při předjíždění. Jel jsem v 1.8iVTEC a to byla proti tomuhle na dvojku raketa. S 1.4iVTECem jsem nejel, ale i tak myslím, že by to byl vééélkej posun ve výkonu a o komfortu nemá cenu ani mluvit. Budeme parkovat zatím u činžáku, takže mám trochu z toho kombíka strach, je delší a líbivější - takový magnet pro čumily a závistivce.

Ještě se zeptám, má Honda pozinkovaný plechy? Co vím, tak Mazda je s tímhle hodně na štíru. Taky diskuzní fóra Mitsubishi (ASX) a Suzuki (SX4) jsou plná stížností na rez už po pár letech.
Jak je na tomhle Civic 8G a 9G?

Je paráda, když se člověk může poradit s někým jiným, než s prodejcem. Díky chlapi. VTEC

Taky jsme měli nejdřív krátkýho a pak šli do dlouhýho. Holt na velikosti záleží...Úsměv Dopláceli jsme v podstatě jen rozdíl mezi tou velikostí.
Nevím, jak to v zimě chodí, aby jsi nemusel řešit nákup letních gum...Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 14:02   Citovat  

piskot napsal:
Taky jsme měli nejdřív krátkýho a pak šli do dlouhýho. Holt na velikosti záleží...Úsměv Dopláceli jsme v podstatě jen rozdíl mezi tou velikostí.
Nevím, jak to v zimě chodí, aby jsi nemusel řešit nákup letních gum...Úsměv

Jak jste toho krátkýho měli dlouho? Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 14:15   Citovat  

cport napsal:
Nevim, jestli ma pozinkovane plechy. Spis jo, kdyz na podvozek a kastli davaji 10 a 12 let zaruky bez omezeni poctu km.

na neprorezivění kastle z vnitřní strany dávají 12 let snad všichni. Je to jen marketing. Každopádně Mitsubishi ASX ani Suzuki SX4 nemají plný pozink, jen ošetření kastle nějakou chemií (evidentně neúčinnou). Nevím jak na tom je současná Mazda Skyactive.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 16:38   Citovat  

anunaki napsal:
Jak jste toho krátkýho měli dlouho? Mrk

Rok. Pravdou je, že kdyby byly v době, kdy jsme do krátkého šli, náznaky toho, že vylezou s Tourerem, tak jsme počkali rovnou na Tourer.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 16:41   Citovat  

Pro představu, co Honda zinkuje. Sice je to pro šestnáct let starého Accorda, konkrétně A6G, možná od té doby v rámci snižovaní nákladů někde "polevili", ale buďme optimisti, ne...?Úsměv

zinc.jpg

zinc.jpg, 156.15 kB
   Návrat  
Kenika je teď offline  Kenika
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 21:55   Citovat  

Lidi, myslíte, že se dá dodatečně doinstalovat Honda connect do Tourera, či je to holý nesmysl?
   Návrat  
Aviaczek je teď offline  Aviaczek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 22:55   Citovat  

Jít to určitě půjde, je to jen otázka ceny Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2016 , 23:18   Citovat  

Kenika napsal:
Lidi, myslíte, že se dá dodatečně doinstalovat Honda connect do Tourera, či je to holý nesmysl?

Honda Connect buď rovnou objednat při koupi, nebo nic. Podle vyjádření prodejce dodatečně Eleganci vybavit Honda Connectem nejde. Ono je to v podstatě na výměnu celého přístrojového štítu.
   Návrat  
Aviaczek je teď offline  Aviaczek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2016 , 0:06   Citovat  

piskot: odůvodnili ti nějak tu výměnu celého přístrojového štítu? Nějak nerozumím tomu proč by to bylo třeba to mi hlava nebere Pokud vím, tak tam jde o to jen vyměnit rámeček okolo rádia a samotné rádio. Druhá věc je cena samotného Honda Connectu. U předfaceliftu jsem viděl spoustu nabídek, kdy přímo prodejci montovali do 9g 2DIN navigace z druhovýroby za příplatek cca 20k.

tudy odkaz tady je potřebný rámeček.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2016 , 8:40   Citovat  

Aviaczek napsal:
piskot: odůvodnili ti nějak tu výměnu celého přístrojového štítu? Nějak nerozumím tomu proč by to bylo třeba to mi hlava nebere Pokud vím, tak tam jde o to jen vyměnit rámeček okolo rádia a samotné rádio. Druhá věc je cena samotného Honda Connectu. U předfaceliftu jsem viděl spoustu nabídek, kdy přímo prodejci montovali do 9g 2DIN navigace z druhovýroby za příplatek cca 20k.

tudy odkaz tady je potřebný rámeček.

Odůvodnili...Úsměv To chceš od prodejce až moc, maj to tak "nalinkovaný", a šmytec...Úsměv Když jsem se ptal, zda lze dodatečně Eleganci dát Honda Connect, tak prostě ne. Ono to asi nebude o celém přístrojovém štítu, ale když si vezmeš, co vše se musí vyměnit, nahradit, a to nejde jen o "rámeček" a displej:-), tak se ani moc nedivím, že to nejde/nechtějí dělat.
Už když kdysi jsme chtěli u krátkého MY2012 aktualizovat SW palubáku na MY2014, tak to nešlo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2016 , 20:02   Citovat  

Asi už je to nudný. Dnešní výlet, viz. profil, vzdálenost 274 km, spotřeba 6.1 l. Obsazení : 2 dospělí a jedno dítě, jeden pes...Úsměv

sp9.jpg

sp9.jpg, 83.6 kB

sp8.jpg

sp8.jpg, 6.89 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2016 , 21:44   Citovat  

piskot napsal:
Asi už je to nudný. Dnešní výlet, viz. profil, vzdálenost 274 km, spotřeba 6.1 l. Obsazení : 2 dospělí a jedno dítě, jeden pes...Úsměv

A já opět přihodím svůj výsledek... I s benzíňákem se to dá stlačit k pěti Úsměv Nehledě na pootevřená okýnka na podstatném úseku cesty... Ale, myslím že tomu trochu pomohlo aditivum do benzinu, nikdy dřív jsem tuto trasu nezajel pod 5,4 l/100 km.
Obsazení: dva chlapi + bicykl uvnitř.

spotreba.JPG

spotreba.JPG, 23.21 kB
   Návrat  
PatoM je teď offline  PatoM
PříspěvekZaslal: 11.6.2016 , 22:10   Citovat  

michal.t napsal:
A já opět přihodím svůj výsledek... I s benzíňákem se to dá stlačit k pěti Úsměv Nehledě na pootevřená okýnka na podstatném úseku cesty... Ale, myslím že tomu trochu pomohlo aditivum do benzinu, nikdy dřív jsem tuto trasu nezajel pod 5,4 l/100 km.

ake aditivum davas? Úsměv
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2016 , 22:20   Citovat  

michal.t napsal:

Chudák motor Ble Jezdit s 1,8 za 5L to musí být zážitek VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2016 , 23:35   Citovat  

PatoM napsal:
ake aditivum davas? Úsměv

Teď dojíždím první nádrž s VIF super benzin aditiv. Ale zatím těžko hodnotit, zda je ten téměř půllitr dolů pouze dílem aditiva... počasí je teplejší a teplejší, motor zajetější, atd.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2016 , 23:45   Citovat  

hopit napsal:
Chudák motor Ble Jezdit s 1,8 za 5L to musí být zážitek VTEC

Chudák snad ne... s podtáčením si dávám pozor, alespoň pokud jde tedy o zvukový projev... co se děje třeba s rozvodovým řetězem samozřejmě nevidím. Spíš převodovka a spojka jsou v permanenci při neustálém nastavování optimálních otáček a brzdění motorem.
Joo, člověka to musí trochu bavit - obohatit si přesuny kapkou předvídání a odhadování. Nápad je tu! Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2016 , 10:10   Citovat  

michal.t napsal:
Chudák snad ne... s podtáčením si dávám pozor, alespoň pokud jde tedy o zvukový projev... co se děje třeba s rozvodovým řetězem samozřejmě nevidím. Spíš převodovka a spojka jsou v permanenci při neustálém nastavování optimálních otáček a brzdění motorem.
Joo, člověka to musí trochu bavit - obohatit si přesuny kapkou předvídání a odhadování. Nápad je tu! Úsměv

Nic proti, ale podle tudy odkaz tam leješ, co ten motor naprosto nepotřebuje, je mu naprosto k prdu...Úsměv Zvýšená mazivost je dosahována olejem 0-20w (řidší už snad ani nemůže být...), aditivum najdeš (snad:-)) v lepších benzínech, atd.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2016 , 12:22   Citovat  

piskot napsal:
Nic proti, ale podle tudy odkaz tam leješ, co ten motor naprosto nepotřebuje, je mu naprosto k prdu...Úsměv Zvýšená mazivost je dosahována olejem 0-20w (řidší už snad ani nemůže být...), aditivum najdeš (snad:-)) v lepších benzínech, atd.

Jj, tenhle odkaz jsem si taky přečetl, než jsem aditivum koupil… samozřejmě, 1.8 není přímovstřik ani karburátorový m. Ale někde jsem četl, že aditivum prospěje i motorům typu MPI. Chtěl jsem to zkusit, necelých 50 haléřů na litr benzinu je celkem pakatel proti příplatku za (snad) aditivovaný lepší benzín. Zatím to opravdu vypadá, že to něco „dělá“… časem snad uvidím, zda nižší spotřeba není jen důsledkem shody jiných okolností.
Pokud jde o olej, za dva měsíce jdu na první výměnu… a jsem zvědavý, zda se změna starý/nový nějak promítne na spotřebě.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2016 , 12:46   Citovat  

michal.t napsal:
Jj, tenhle odkaz jsem si taky přečetl, než jsem aditivum koupil… samozřejmě, 1.8 není přímovstřik ani karburátorový m. Ale někde jsem četl, že aditivum prospěje i motorům typu MPI. Chtěl jsem to zkusit, necelých 50 haléřů na litr benzinu je celkem pakatel proti příplatku za (snad) aditivovaný lepší benzín. Zatím to opravdu vypadá, že to něco „dělá“… časem snad uvidím, zda nižší spotřeba není jen důsledkem shody jiných okolností.
Pokud jde o olej, za dva měsíce jdu na první výměnu… a jsem zvědavý, zda se změna starý/nový nějak promítne na spotřebě.

Nechal jsem vyměnit olej po zimě, v cca. 12 tis. km místo "on si motormanagement řekne...", popřípadě záručních 20 tis. km. Nalili tam od Shellu 5-30W, nějakej ten Ultrahyperextra... A zatím to maže...Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2016 , 16:50   Citovat  

Když už jsem tu načal "poměřování pindíků", tak čistě dálniční provoz na D1 ve čtyřech dospělých byl za 6,3 l. Nutno kriticky přiznat, že jeden z kopců vyjelo auto místo tempomatových 135 km/h jen 133 km/h tachometrových a aktuální spotřeba byla někde na 15 litrech...Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina