Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovolená v zemích Západního Balkánu :-)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 12
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 8:14   Citovat  

kandik napsal:
covece jeli jsme pres Linz ted cestou tam a pres Viden zpatky ( Cilem Ricany). A pres Linz mi to pripada teda jako fakt pruda. Zacnes okreskou pres Benesov, pak kousek dalnice s pomerne dlouhou opravou u Tabora. Pak pres Budejovice a pekelna Okreska do Dolniho Dvoriste. A pak dalnice na Graz, kde je permanentne 100kmh a tunely za ktery das nejakych 20euro nebo kolik...

Pekelná okreska??? Jel jsem to s bordelem a rodinou loni v říjnu z výletu v Pasově a Linzi a pohoda. Byla noc. Předpokládám, že většina lidí, když ví, jaké to bude, bude vyrážet na noc. Tudíž s téměř malým provozem.

Na idnes.cz je parádní článek o aktuální situaci: Cesta do Chorvatska 2016: Čeká nás velké silniční trápení ...

Je vidět, že dělám dobře, když se podívám do Chorvatska z jihovýchodu: Dubrovnik, Molunat - tudíž jedu Maďarsko, Srbsko, Černá Hora a pak se mu vyhnu přes Bosnu a Hercegovinu. Uvidíme, co cesta zpět. Jestli zase Maďaři a Slovensko anebo na Záhřeb a Graz ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 8:25   Citovat  

Já to mám v plánu asi takhle: ...kdykoliv se dá uhnout na dálnici.

tudy odkaz
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 8:29   Citovat  

crxmann napsal:

tudy odkaz

jaj to by mi jbl Úsměv ale jako vyletni vlastivedna akce, na dva dny, proc ne Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 8:41   Citovat  

crxmann napsal:

tudy odkaz

Pepo,
to je asi nejlepší možná cesta ... a koukám, že lehce pod Zadar a po Jadranské magistrále OK

kandik napsal:
jaj to by mi jbl Úsměv ale jako vyletni vlastivedna akce, na dva dny, proc ne Úsměv

Panie, a o tom to je, jedeme na dovolenou ne na sprinty ... ne tam být co nejdříve, ale relax a určitě se nestresovat na cestě k moři, my to budeme mít s jedním noclehem a pobytem v horách v Černé hoře: Cesta 1.466km: Praha - Bratislava - Budapešť - Bělehrad - Zlataské jezero - Tara - Žebljak - Durmitorský národní park - Skadarské jezero - Ulcinj

Je to tam.
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 10:26  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 15.6.2016 , 13:16, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

kandik napsal:
covece jeli jsme pres Linz ted cestou tam a pres Viden zpatky ( Cilem Ricany). A pres Linz mi to pripada teda jako fakt pruda. Zacnes okreskou pres Benesov, pak kousek dalnice s pomerne dlouhou opravou u Tabora. Pak pres Budejovice a pekelna Okreska do Dolniho Dvoriste. A pak dalnice na Graz, kde je permanentne 100kmh a tunely za ktery das nejakych 20euro nebo kolik...

Jo ten Tábor vlastně ještě není hotovy, na ten jsem zapomněl, je pravda ze než se dojede do Dvořiště tak je to nezazivny, ale nevidím takový rozdíl Jihlava > Hatě, kde jsem vždycky chytnul objizku nebo bouračky Úsměv já se touto trasou vyhnu D1 (tam jsou od Mirošovic do sjezdu na Jihlavu tuším 3 omezení). Jsem od Benešova takže do Tábora to mam kousek, tahle trasa mi osobně nevadí, ale je pravda ze jezdím ve všední den na noc, takže třeba o víkendech to může být všechno jinak. Každopádně pro nás dovolená začíná už cestou a je jedno kdy a kam vůbec dojedeme, takže to třeba z hlediska času neřeším Úsměv pospícham celý rok, takže jednou mi případné zdržení nevadí. Trasu z Benešova do Drveniku, kde najíždím na trajekt, jedu cca 17 hodin - s objetou dálnici ve Slovinsku a částečně v Chorvatsku, pauza po 150 km a s cca dodrženymi rychlostmi (krom E50 a D3, tam co nejrychleji, abych byl z ČR pryč pořádnej výtlem)

Edit: pro plynaře - na téhle trase přes linz je i OMW LPG pumpa, na kterou se dá spolehnout že bude funkční (pač když už člověk v Rakousku najde někde LPG tak je mimo provoz Je to tam.).
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 10:59   Citovat  

Když už jsme u toho. Nemá někdo tu chorvatskou dálniční kartu?
Že bych si jí vypujčil. Na cestu zpátky. Mr. Green
Samozřejmě co projedu zaplatím. 20% slevy se hodí.
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 15:01   Citovat  

M@jk napsal:
Panie, a o tom to je, jedeme na dovolenou ne na sprinty ... ne tam být co nejdříve, ale relax a určitě se nestresovat na cestě k moři, my to budeme mít s jedním noclehem a pobytem v horách v Černé hoře: Cesta 1.466km: Praha - Bratislava - Budapešť - Bělehrad - Zlataské jezero - Tara - Žebljak - Durmitorský národní park - Skadarské jezero - Ulcinj

Je to tam.

Doporucuju vrele v Ulcinj ubytovani v restaurantu Lovac Azurina v rodinnem penzionu, majitel Nasir Hassa. Nejlevnejsi a pritom nejluxusnejsi moznost jak v Ulcinj prespat a precpat se k prasknuti. Odkazat se muzes na me, dnes uz je to dlouholety rodinny znamy. Velika Plaza par kroku, do centra par minut autem, nebo taxikem za pet Euro. Nudisticky ostrov Ada Bojana hned u Albanskych hranic, nezniceny lidmi. Parici plaz Valdanos kousek pred Ulcinem. Mala Plaza hned v centru Stareho Gradu, ten doporucuji navstivit cestou lodi z Velike Plaze za tri Eura. Fakt bomba lokalita, kde nenarazis na Cecha. Kdyz tam jedete, uzijte si Ulcinj ve vsech jeho krasach!

S Nasirem se domluvis trochu Cesky, umi perfektne Nemecky, Anglicky, Francouzsky, Rusky, Polsky, Italsky. Ma domaci kuchyni, vse domaci produkty. Od ryb a plodu pres vejce a prsut po vina a olivove oleje je to dobrý

Jo... ze Skadaru se budete kolem ostrova Ada Bojana vracet. Pokud pojedete na Skadar z Albanske strany. Strana z MNE je plna bazin a nic moc. Ta prava krasa Skadaru a pro turisty je v Albanii. Tam hlavne nikde a nikomu nezastavovat mimo oblasti pro turisty. Je to sileny.

Domu se vracejte po pobrezi MNE, Bar, Budva, Petrovac, Sutomore, atd... Nápad je tu! a uzijte si Kotor pri jeho objizdeni. To je fakt bomba. Na trajekt se vykaslete.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 18:37   Citovat  

Jofrey napsal:
Doporucuju vrele v Ulcinj ubytovani v restaurantu Lovac Azurina v rodinnem penzionu, majitel Nasir Hassa. Nejlevnejsi a pritom nejluxusnejsi moznost jak v Ulcinj prespat a precpat se k prasknuti. Odkazat se muzes na me, dnes uz je to dlouholety rodinny znamy. Velika Plaza par kroku, do centra par minut autem, nebo taxikem za pet Euro. Nudisticky ostrov Ada Bojana hned u Albanskych hranic, nezniceny lidmi. Parici plaz Valdanos kousek pred Ulcinem. Mala Plaza hned v centru Stareho Gradu, ten doporucuji navstivit cestou lodi z Velike Plaze za tri Eura. Fakt bomba lokalita, kde nenarazis na Cecha. Kdyz tam jedete, uzijte si Ulcinj ve vsech jeho krasach!

S Nasirem se domluvis trochu Cesky, umi perfektne Nemecky, Anglicky, Francouzsky, Rusky, Polsky, Italsky. Ma domaci kuchyni, vse domaci produkty. Od ryb a plodu pres vejce a prsut po vina a olivove oleje je to dobrý

Jo... ze Skadaru se budete kolem ostrova Ada Bojana vracet. Pokud pojedete na Skadar z Albanske strany. Strana z MNE je plna bazin a nic moc. Ta prava krasa Skadaru a pro turisty je v Albanii. Tam hlavne nikde a nikomu nezastavovat mimo oblasti pro turisty. Je to sileny.

Domu se vracejte po pobrezi MNE, Bar, Budva, Petrovac, Sutomore, atd... Nápad je tu! a uzijte si Kotor pri jeho objizdeni. To je fakt bomba. Na trajekt se vykaslete.

Pepo,
mooooc díky. Tobě jsem chtěl volat, ale stejně zavolám. Díky moc za typy!!! Chorvatsko mi stačilo za celé Jugoslávie a teď o něj nějak nemusím zavadit. Spíše fakt ta MNT. Ano právě, proto tam jedeme.

Ad Skadar: bohužel nejedeme z AL
Ad Ulcinj: tohle jsme potřebovali slyšet
Ad Ada-Bojana: tohle jsem potřebovali slyšet
Ad cesta domů: my tak 3 noci na Ulcinj, pak 1-2noci Budva, 1-2noci v nějakém zálivu Kotoru, výlet do Dubrovníku, Molunatu a zpateční cestu přes Bosnu.

Ty jsi jel jak???

přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 21:40   Citovat  

M@jk napsal:
Pepo,
mooooc díky. Tobě jsem chtěl volat, ale stejně zavolám. Díky moc za typy!!! Chorvatsko mi stačilo za celé Jugoslávie a teď o něj nějak nemusím zavadit. Spíše fakt ta MNT. Ano právě, proto tam jedeme.

Ad Skadar: bohužel nejedeme z AL
Ad Ulcinj: tohle jsme potřebovali slyšet
Ad Ada-Bojana: tohle jsem potřebovali slyšet
Ad cesta domů: my tak 3 noci na Ulcinj, pak 1-2noci Budva, 1-2noci v nějakém zálivu Kotoru, výlet do Dubrovníku, Molunatu a zpateční cestu přes Bosnu.

Ty jsi jel jak???

přátele

Cesta do MNE: Na hulváta z Jihlavy, Znojmo, po dálnici Vídeň, Graz, Maribor, Zagreb, Karlovac až na konec dálnice do Metković, Klek a po pobřeží přes Bosnu (Neum), opět podél pobřeží celé Chorvatsko (Dubrovník, pokochat se panelákama na vodě, bomba přístav a letiště v Čilipi) a potom už podél pobřeží celá Černá Hora (Herceg-Novi) a objíždění celého Kotorského zálivu až do Tivatu, chtěl jsem zažít dopravní éro pár metrů nad otevřeným šíbrem, povedlo se Velmi šťastný Pak jedeš Budva, Sveti Stefan (doporučuju zastávku a pokochat se), Petrovac, Sutomore, Bar a Ulcinj. Jel jsem cíleně co nejrychlejší trasu do konkrétní destinace, bez výletování cestou. Výletování bylo potom v MNE až dost.

Cesta domů: Jako tam, ale naopak HaHaaa

V Kotoru je děsně drahý ubytování, kdekoliv. Tam se vyplatí jet přes den na čumendu a užít si parádu celýho zálivu, ale ubytování bylo i na mě moc, když jsem o tom přemýšlel.

Když projedeš nakonec celým Ulcinem jakoby k Albánským hranicím, dostaneš se právě k našemu hostiteli Násirovi, Restaurant Lovac. tudy odkaz

A 13 km odtud je na hranicích MNE/ALB slavná Ada Bojana, kde deltou do moře ústí stejnojmenná řeka Bojana. Na ostrov se dá zajet autem.
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 7:23   Citovat  

Jofrey napsal:
Cesta do MNE: Na hulváta z Jihlavy, Znojmo, po dálnici Vídeň, Graz, Maribor, Zagreb, Karlovac až na konec dálnice do Metković, Klek a po pobřeží přes Bosnu (Neum), opět podél pobřeží celé Chorvatsko (Dubrovník, pokochat se panelákama na vodě, bomba přístav a letiště v Čilipi) a potom už podél pobřeží celá Černá Hora (Herceg-Novi) a objíždění celého Kotorského zálivu až do Tivatu, chtěl jsem zažít dopravní éro pár metrů nad otevřeným šíbrem, povedlo se Velmi šťastný Pak jedeš Budva, Sveti Stefan (doporučuju zastávku a pokochat se), Petrovac, Sutomore, Bar a Ulcinj. Jel jsem cíleně co nejrychlejší trasu do konkrétní destinace, bez výletování cestou. Výletování bylo potom v MNE až dost.

Cesta domů: Jako tam, ale naopak HaHaaa

V Kotoru je děsně drahý ubytování, kdekoliv. Tam se vyplatí jet přes den na čumendu a užít si parádu celýho zálivu, ale ubytování bylo i na mě moc, když jsem o tom přemýšlel.

Když projedeš nakonec celým Ulcinem jakoby k Albánským hranicím, dostaneš se právě k našemu hostiteli Násirovi, Restaurant Lovac. tudy odkaz

A 13 km odtud je na hranicích MNE/ALB slavná Ada Bojana, kde deltou do moře ústí stejnojmenná řeka Bojana. Na ostrov se dá zajet autem.

To zní fakt dobře... máme naplánovánon tím směrem jet, takže možná využiju takhle neplánovaně a prodloužím si do Černé Hory... Velmi šťastný Je to tam. je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 7:33   Citovat  

SpaceMan napsal:
To zní fakt dobře... máme naplánovánon tím směrem jet, takže možná využiju takhle neplánovaně a prodloužím si do Černé Hory... Velmi šťastný Je to tam. je to dobrý

A kdy jedete?
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 7:45   Citovat  

M@jk napsal:
A kdy jedete?

24.6. až do 3.7. máme dovolenou... tak v tom termínu... OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 8:27   Citovat  

No jak to tu čtu, tak mě přepadá touha poznání Je to tam.. Nevíte někdo, jak je na tom Černá hora s kempováním apod? Případně nějaké tipy? Úsměv Že bych udělal v rámci svatební cesty nečekanou změnu? pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 10:16   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
No jak to tu čtu, tak mě přepadá touha poznání Je to tam.. Nevíte někdo, jak je na tom Černá hora s kempováním apod? Případně nějaké tipy? Úsměv Že bych udělal v rámci svatební cesty nečekanou změnu? pořádnej výtlem

Tywle,
nooo, já tam byl jako malý kluk, když to byla ještě Jugoslávie.

Ehm,
stany nevím, ale zkus využít booking.com či google.com. Uvidíš, ale ubytování v Ulcinju apod. stojí párkorun, nás 4lužkáč na 3 noci se snídání, parkováním, klimou vyjde na cca € 150,-, což je super.
přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 12:09   Citovat  

Zepomeňte na předražený Chorvatsko, který je plný Českých paštikářů. Chorvatsko pouze pro rychlý tranzit. V Černý Hoře je parádně, levně, lidi jsou přátelský, pohostinný, atd atd atd...Pokud si chce clovek opravdu odpocinout na dovoleny v zemi, kde potkani Cecha je sporadicke, je idealni tam jet na druhou polovinu srpna. To uz je naprosta vetsina Holandanu, Anglicanu, Americanu, Polaku, Rusu, Kosovcu a Albancu pryc. Myslim tim turisty.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 12:12   Citovat  

Jofrey napsal:
Zepomeňte na předražený Chorvatsko, který je plný Českých paštikářů. Chorvatsko pouze pro rychlý tranzit. V Černý Hoře je parádně, levně, lidi jsou přátelský, pohostinný, atd atd atd...Pokud si chce clovek opravdu odpocinout na dovoleny v zemi, kde potkani Cecha je sporadicke, je idealni tam jet na druhou polovinu srpna. To uz je naprosta vetsina Holandanu, Anglicanu, Americanu, Polaku, Rusu, Kosovcu a Albancu pryc. Myslim tim turisty.

Pepo,
já to říkám furt, že to chce jet jinam.
takže ideální stav: 19.-28.8. Velmi šťastný
přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 13:17   Citovat  

Jofrey napsal:

a koupání mezi výkalama, vložkama a toaletním papírem je cajk jo?...nebo se to změnilo a už mají kanalizaci a čističky?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 13:35   Citovat  

crxmann napsal:
a koupání mezi výkalama, vložkama a toaletním papírem je cajk jo?...nebo se to změnilo a už mají kanalizaci a čističky?

Hodne se tam zmenilo minimalne za poslednich deset let. Konkretne turisticke destinace jsou ciste. Nic podobneho tam nenajdes. Bordel je treba u popelnic, nebo kdyz projizdis vesnickama. Tam jo. Ale co se tyce turisty navstevovaneho pobrezi a mist kam jezdi turisti ze zapadni Evropy je relativni poradek. Zadnej humus OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 14:29   Citovat  

crxmann napsal:

Pepo,
to je právě ten fakt, který mají lidé v povědomí o Balkánu.

Koukal jsem na aktuální stav v Srbsku a Černé Hoře, loni tam byl kamarád z H-C.cz s přítelkyní a pohoda. Jak píše Pepa. Černá Hora, dost inklinuje k EU, jak zákony, předpisy, tak měnou: EUR. I proto jsem rád, že Jofrey, který tam byl a Zdeněk loni, potvrdili to samé.

Néééé, že tam potkám teď půlku lidí z H-C.cz, kteří si to rozmyslí a namísto drahého/známého Chorvatska pojedou do Monte Negro
Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 14:53   Citovat  

Jo a Majku, u Nasira v Lovac Azurina se fakt zastavte aspon na veceri. Doporucuju uz v sest, sedm, protoze do jedny do rana maji denne totalne narvano. Hodnoceni z booking je 9,1 z 10. A moje osobni hodnoceni je 9,9 z 10, protoze vzdy se najde neco, co se ti nelibi. Me treba jednou nepadly skoljke a bylo mi lehce ouvej.

Doporucuju jejich vsechny domaci pizzy s domacim prsutem, ktery delaji pred tebou venku v peci, nebo kalamary, branzin, zubatac a mnoho dalsiho. Synove a bratr majitele temer kazdy den hodne brzy rano jezdi lovit cerstve plody a ryby. Hotely vsude v okoli zejou vecer prazdnotou, vsichni chodi prave sem. Nakup u nej cervene i bile vino a skutecny Balkansky syr v nalevu a domaci prsut. Budes si mlaskat. Cestu domu to vydrzi s prehledem.

Edit: Kup i lahev Grusky. Gruska, jeho vyborny sametovy hruskovy liker, rozleva kazdemu k veceri, porad dokola. Zdarma. Pozornost hostitele.

Kdyz se odkazes na Maly Josef Junior, Maly Josef, Josef Junior, Josef a Pavlina z Jihlavy, udela ti moc prijemnou cenu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 15:01   Citovat  

Jofrey napsal:
Jo a Majku, u Nasira v Lovac Azurina se fakt zastavte aspon na veceri. Doporucuju uz v sest, sedm, protoze do jedny do rana maji denne totalne narvano. Hodnoceni z booking je 9,1 z 10. A moje osobni hodnoceni je 9,9 z 10, protoze vzdy se najde neco, co se ti nelibi. Me treba jednou nepadly skoljke a bylo mi lehce ouvej.

Doporucuju jejich vsechny domaci pizzy s domacim prsutem, ktery delaji pred tebou venku v peci, nebo kalamary, branzin, zubatac a mnoho dalsiho. Synove a bratr majitele temer kazdy den hodne brzy rano jezdi lovit cerstve plody a ryby. Hotely vsude v okoli zejou vecer prazdnotou, vsichni chodi prave sem. Nakup u nej cervene i bile vino a skutecny Balkansky syr v nalevu a domaci prsut. Budes si mlaskat. Cestu domu to vydrzi s prehledem.

Kdyz se odkazes na Maly Josef Junior, Maly Josef, Josef Junior, Josef a Pavlina z Jihlavy, udela ti moc prijemnou cenu.

Bratko Pepino,
hvala ...

Já Ti zavolám někdy, ale moc děkuji.

Prosím Tě, ubytování doporučuješ s ním telefonicky, mailem či přes Booking?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 17:25   Citovat  

M@jk napsal:
Bratko Pepino,
hvala ...

Já Ti zavolám někdy, ale moc děkuji.

Prosím Tě, ubytování doporučuješ s ním telefonicky, mailem či přes Booking?

Mailem. Poslu v SZ vecer.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 12:59   Citovat  

Jofrey napsal:
Hodne se tam zmenilo minimalne za poslednich deset let. Konkretne turisticke destinace jsou ciste. Nic podobneho tam nenajdes. Bordel je treba u popelnic, nebo kdyz projizdis vesnickama. Tam jo. Ale co se tyce turisty navstevovaneho pobrezi a mist kam jezdi turisti ze zapadni Evropy je relativni poradek. Zadnej humus OK

gut...asi změním rezervaci Velmi šťastný
   Návrat  
eman07 je teď offline  eman07
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 13:03   Citovat  

Nejede někdo kolem 10.8-18.8 na jih Chorvatska? Konkrétně Orebič?
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 13:17   Citovat  

A mě vezmete někdo sebou? HaHaaa Tak to valím bulvy
   Návrat  
Jarda-čertík je teď offline  Jarda-čertík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 13:39   Citovat  

beruska.evuska napsal:
A mě vezmete někdo sebou? HaHaaa Tak to valím bulvy

Úsměv Jedu 25.6 v noci na Makarskou ,... tak pojed s semnou ,..... manželku nechám doma Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 13:46   Citovat  

eman07 napsal:
Nejede někdo kolem 10.8-18.8 na jih Chorvatska? Konkrétně Orebič?

Nejedu, ale orebic znám velice dobře (asi jedno z nejlepších míst v Hr), potřebuješ něco poradit? OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 13:51   Citovat  

Jarda-čertík napsal:
Úsměv Jedu 25.6 v noci na Makarskou ,... tak pojed s semnou ,..... manželku nechám doma Úsměv

Tu klidně vem, ta mi překážet nebude HaHaaa mravenec
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 14:00   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Tu klidně vem, ta mi překážet nebude HaHaaa mravenec

Ale jemu jo.. Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 14:04  Naposledy upravil beruska.evuska dne 17.6.2016 , 20:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Já sem připravená kouř
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovolená v zemích Západního Balkánu :-)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina