Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovolená v zemích Západního Balkánu :-)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 12
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.6.2016 , 8:13   Citovat  

@Fafos:

Odkaz

Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.6.2016 , 8:14   Citovat  

Fafos napsal:
Přímo s majitelem jsem ještě nekomunikoval. Já si to rezervoval přes Booking.com... S dětmi to někdy bývá potíž, ale kolikrát to není ani tak o výchově... prostě brachové co se neustále pošťuchujou, hecujou, hádají atd. zmatenej navíc jsou grázlové po manželce... Hihi

He He,
Klasika. Jsou to děti. My máme holku a kluka, stejný věk, jako Tví a taky se umí dohadovat, pošťuchovat...,nemysli si. Ale pohoda.

Grázlové a ještě po manželce, tak to je těžký kalibr.
Velmi šťastný
kandik napsal:
@Fafos: ...Úsměv

pořádnej výtlem
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2016 , 14:46   Citovat  

Sorry, že Vám to narušuju..ale přemýšleli jste někdo o Řecku? My jsme byli s manželkou autem na Zakynthosu a jak budeme moct s malou, tak jedeme zase..to moře, barva vody a prostě všechno, to mě tam táhne jak nic..jak je na tom ta Černá Hora atd? Máte někdo fotky moře?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.6.2016 , 15:09   Citovat  

Squixx napsal:
Sorry, že Vám to narušuju..ale přemýšleli jste někdo o Řecku? My jsme byli s manželkou autem na Zakynthosu a jak budeme moct s malou, tak jedeme zase..to moře, barva vody a prostě všechno, to mě tam táhne jak nic..jak je na tom ta Černá Hora atd? Máte někdo fotky moře?

Ano ano,
vůbec nemůže být řeč o nějakém narušení.

Fotky dával Jofrey, podívej se zpět ... ale stačí googlit.
přátele
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2016 , 10:28  Naposledy upravil crxmann dne 23.6.2016 , 10:42, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Jofrey napsal:
Jaky hotel?

nevím jestli je to hotel jako hotel ale jmenuje se to Old Town rooms.

PS: kolik Tě vyjdou dálniční poplatky když letíš od nás po placených úsecích?
Plánovač mi ukazuje kolem 100€

V rámci aktuálního provozu a uzavírek mi to ukazuje dojezd za 18hod . To bude pěknej road trip kouř

Ale líbí se mi alternativa č2. Slovensko - Maďarsko - Srbsko - Kosovo - Albánie - Černá Hora ... poplatky 40€ a jen o 100km víc. Časově stejný.

2016-06-23_10-39-56.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2016-06-23_10-39-56.jpg, 252.73 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.6.2016 , 10:29   Citovat  

Tak kdo hledá najde - Budva, Černá hora 25.-27.8. Mojo Budva Vojvođanska 3, 85310 Budva, Černá Hora - tudy odkaz

Kousek od Stari Gradu (centra) a moře 100-150m paráda.

přátele
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2016 , 16:04   Citovat  

crxmann napsal:

V rámci aktuálního provozu a uzavírek mi to ukazuje dojezd za 18hod . To bude pěknej road trip kouř

Ale líbí se mi alternativa č2. Slovensko - Maďarsko - Srbsko - Kosovo - Albánie - Černá Hora ... poplatky 40€ a jen o 100km víc. Časově stejný.

Pekny ubytovani primo v kamennem starem centru nad morem. Akorat ten vyslap tam do kopce podel skaly... Lucy Poplatky byly pred dvouma rokama vcetne AT znamky a dvou SLO znamek cca 2800 Kc. Slovinsku pojedu pristi rok radeji po okreskach, nez dodelaji tech par metru predrazeny dalnice. Nejrychlejsi cesta planovana na 18-19 hodin stejne trvala 24-25 hodin. Ucpana nektera mesta na pobrezi, zacpa v Kotoru pred trajektem i kdyz jsem na nej nechtel, bloudeni na rozestavenem konci dalnice a spatne odboceni na Mostar, pauzy na kafe, na spolehlivy odvod moci a stolice.

Road trip na jednicku OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.6.2016 , 16:19  Naposledy upravil M@jk dne 23.6.2016 , 18:22, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

crxmann napsal:

Olala,
nooo trip pěkný Pepo.

tudy Šikovná stránka o poplatcích v Evropě: tudy odkaz

Poplatky:
- SK: dálniční známka € 10,- týden, € 14,- měsíc
- H: dálniční poplatek cca Kč 240-270,- na týden, ale platí 10dní
- SRB: cca € 5-6,- á 100km, uvidíme, dle reality, my pojedeme cca 400km po Srbsku (dálnice tak 250km)
- MNT: € 0,-

Takže suma cesty TAM: SK € 14,-, H € 10,- a SRB tak € 15,- = € 39,-
Takže suma cesty ZPĚT: BIH jsem ještě nezjištoval, počítám podobně: € 5,- 100km (uvidíme), HR - vyhnu se dálnici na Osijek, stačí po státní silnici vedle dálnice, H už máme, SK už máme, H už máme = dejme tomu € 10,- cca i i kdyby € 15,-

CELKEM: cca € 45-50,- takže pohoda.

přátele
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2016 , 17:43  Naposledy upravil Fafos dne 24.6.2016 , 11:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Takže myslíte, že lepší varianta přes Srbsko? Mě to tedy navi nabízí jako nejrychlejší variantu...akorát trochu jinak než crxmannovi...ta spodní část ne do Kosova a Albánie, ale rovnou do Černé Hory...Ale ještě nevím...pak je tam klasika pres Rakousko, Slovinsko, Chorvatsko...nebo Slovensko, Maďarsko, Bosna a Hercegovina, Chorvatsko...
Mám trochu strach ze Stau,kterým se stejně asi nelze vyhnout, tak by jsem nejradši volil nejrychlejší trasu...
Edit: crxmann jede dřív, tak by mohl poreferovat... HaHaaa
Edit2: tak jsem se zmylil...ukazuje mi to Srbskou cestu úplně stejně, tedy včetně Kosova a Albánie...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.6.2016 , 17:57  Naposledy upravil M@jk dne 23.6.2016 , 18:19, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Fafos napsal:
Takže myslíte, že lepší varianta přes Srbsko? Mě to tedy navi nabízí jako nejrychlejší variantu...akorát trochu jinak než crxmannovi...ta spodní část ne do Kosova a Albánie, ale rovnou do Černé Hory...Ale ještě nevím...pak je tam klasika pres Rakousko, Slovinsko, Chorvatsko...nebo Slovensko, Maďarsko, Bosna a Hercegovina, Chorvatsko...
Mám trochu strach ze Stau,kterým se stejně asi nelze vyhnout, tak by jsem nejradši volil nejrychlejší trasu...

Ahj Pavle,
nooo, loni tam byl kamarád a >> Bratko, nema problema <<.

A právě kvůli tomu, že se téměř vše v Rakousku po těch desetiletích provozu a užívání sanuje a opravuje či modernizuje, staví ve Slovinsku a Chorvatsku bude letos cestovat tzv. klasickou cestou asi dosti náročné.

Srbsko také staví, ale mělo síť relativně hotovou už v 80tých letech, takže přistavěli druhý pás. Co se staví/dostavuje je obchvat Bělehradu, a pár úseků na Bulharsko a Čačak, ale to jsou stavby 100km dálnice Velmi šťastný v celku to dělají: tudy odkaz

Já mám v plánu odVTECnout v noci 18.8. nejlépe po 22hodině, záleží na manželce, kdy se vrátí z práce, ten den mám já odpolední do 21h a ona nevíme, nejdéle může přijet po půlnoci - no co už.

Proč? V noci prolítnout CZ+SK 350km -H 400km a nad ránem být v Srbsku, zastávka v Bělehradě - maximálně na obchvatu dálničním Bělehradu bude trochu provoz, ale co už, jsem na dovolené a né na sprintech (které nemám rád Úsměv). Každopádně klasické trasy na Jadran fakt nechci absolvovat. Sice v idnes.cz udělal test, ale ne přímo v sezoně, kdy je plno a vyrazí takříkajíc všichni.

Chytit průšvih můžeš kdekoliv, že?

Jedeme o den dříve než vy, takže dáme vědět, takže si dáme vědět, já Vám napíši, co a jak, okay?
VTEC sopťa sopťa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2016 , 18:18   Citovat  

To by bylo super... je to dobrý
DO STA LET,DO STA LET!!! Úsměv
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 13:58   Citovat  

Tak přátelé včera jsme se s manželkou vrátili z líbánek právě z těhle zemí. Máme za sebou Slovensko, Maďarsko, Bosnu a Hercegovinu, Černou Horu, Chorvatsko, Slovinsko a Rakousko.

Chystám pro vás po dohodě článek o našem cestování. Primárně se v něm ukážou tipy na silnice, kde a za kolik jsme bydleli, nějaké tipy co jak zařídit, abyste nejeli úplně na blind... Úsměv přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 17:08   Citovat  

Paráda... Každá rada, poznatek jsou vítány... Já jsem teď v Maďarsku a cesta celkem o.k. Tedy až na kolonu hned za čárou (Mikulov)... Vídeň O.K.
   Návrat  
milan m je teď offline  milan m
PříspěvekZaslal: 22.7.2016 , 11:18   Citovat  

zdravim,
jedeme v srpnu do cerne hory a hledam co nejlepsi cestu a prosel jsem kde co, a tady mi prijdou neuzitecnejsi informace. jakou by jste doporucovali trasu ? zatim jsme priklonen pres madarsko, srbsko, cerna hora. nekdo zminuje ze zpet pres bosnu, proc ? dekuji
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.7.2016 , 11:22   Citovat  

milan m napsal:
zdravim,
jedeme v srpnu do cerne hory a hledam co nejlepsi cestu a prosel jsem kde co, a tady mi prijdou neuzitecnejsi informace. jakou by jste doporucovali trasu ? zatim jsme priklonen pres madarsko, srbsko, cerna hora. nekdo zminuje ze zpet pres bosnu, proc ? dekuji

Ahoj,
no protože to je dovolená a člověk chce "vidět kus světa" ... my tam jedeme, protože chceme vidět vodopády Krkavice, Mostar a Sarajevo ... historie, památky, krajina ... přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2016 , 11:27   Citovat  

Já to mám kvůli dětem trochu jinak... Být na místě co nejdříve. Takže buď pojedu přes Srbsko, nebo potom klasika Chorvatsko, ale s tím, že někde přespíme... Srbská varianta je durch... Ale protože se kousek projíždí Kosovem a Albanií, tak se tam druhé posádce moc nechce... Podle mě naprosto zbytečně, ale nechci je nějak lámat...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.7.2016 , 11:31   Citovat  

Fafos napsal:
Já to mám kvůli dětem trochu jinak... Být na místě co nejdříve. Takže buď pojedu přes Srbsko, nebo potom klasika Chorvatsko, ale s tím, že někde přespíme... Srbská varianta je durch... Ale protože se kousek projíždí Kosovem a Albanií, tak se tam druhé posádce moc nechce... Podle mě naprosto zbytečně, ale nechci je nějak lámat...

Jasně, jsme si o tom psali. HaHaaa

My Devi name u pohodě, naopak pauzy na cestách svědčí, takže Maďarsko Srbsko Černá Hora, Kosovu a Albánii se vyhýbáme.

přátele
   Návrat  
renda4 je teď offline  renda4
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2016 , 12:01   Citovat  

Kdyby to někoho zajímalo , letos jsem si dal záležet a spočítal náklady na dopravu , Ostrava-Split přes Slovensko (dálnice) Maďarsko, Slovinsko, a Chorvatsko opět dálnice a zpět 4350,- Stream 2,0 LPG
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2016 , 14:14   Citovat  

v rozpáleném Chorvatsku, Honda k Hondě sedala Úsměv

IMG_20160712_114544.jpg

IMG_20160712_114544.jpg, 618.16 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.7.2016 , 15:07   Citovat  

no mam taky 2 kluky, jeste "mladi" takze videt co nejvic, je jeste nebere Úsměv tak to musim projet co "nejrychleji" Úsměv a z belehradu nejlepe jak ? a ma smysl se vyhnout slovenske dalnici ? nejake rady jak platit poplatky ? a na co extra si dat pozor ? jedu poprve autem dal na dovolenou, tak jsem panic Velmi šťastný
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2016 , 15:14   Citovat  

Jedna aktuální - A5g na trajektu z ostrova Hvaru. Někdo poblíž? Velmi šťastný

DSC_0779.JPG

DSC_0779.JPG, 3.26 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2016 , 18:32   Citovat  

milan m napsal:
no mam taky 2 kluky, jeste "mladi" takze videt co nejvic, je jeste nebere Úsměv tak to musim projet co "nejrychleji" Úsměv a z belehradu nejlepe jak ? a ma smysl se vyhnout slovenske dalnici ? nejake rady jak platit poplatky ? a na co extra si dat pozor ? jedu poprve autem dal na dovolenou, tak jsem panic Velmi šťastný

Tak podle mě, když budeš volit cestu přes Srbsko, tak z Bělehradu máš dvě možnosti... 1) po A1 - Jagodina - Leskovac - Pristina - Kukes - Ulcinj
2) po E761 a E763... Valjevo - Nova Varos - Podgorica - Ulcinj
Varianta 1 je většinou po dálnici a přestože delší, tak podle mě rychlejší. Další důležitá věc je ta, záleží na cílové destinaci, kterou v Tvém případě nevím Velmi šťastný
Těch variant je opravdu spousta, ale přes Bělehrad už zbývají jenom tyhle 2. Leda by jsi končil někde nahoře u Kotoru, to by potom bylo asi dobrý jet Nova Varos - Žabljak - Nikšič - Kotor

Sám ještě nejsem vůbec rozhodnutej kudy... Smutný
edit: koukám, že nás tam v srpnu bude docela dost....btw kdy jedeš?
   Návrat  
eman07 je teď offline  eman07
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2016 , 19:16   Citovat  

Já zase pojedu 10.8. přes Gradiška - Banja Luka - Jajce - Bugojno - Jablanica - Mostar - Metkovič do Orebiče.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.7.2016 , 19:48   Citovat  

ja 13.-20.8. el mar club, ted nevim presne jak se jmenuje to misto, myslim utjeha, mezi barem a ulcijnem8
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.7.2016 , 14:27   Citovat  

Fafos napsal:
Tak podle mě, když budeš volit cestu přes Srbsko, tak z Bělehradu máš dvě možnosti... 1) po A1 - Jagodina - Leskovac - Pristina - Kukes - Ulcinj
2) po E761 a E763... Valjevo - Nova Varos - Podgorica - Ulcinj
Varianta 1 je většinou po dálnici a přestože delší, tak podle mě rychlejší. Další důležitá věc je ta, záleží na cílové destinaci, kterou v Tvém případě nevím Velmi šťastný
Těch variant je opravdu spousta, ale přes Bělehrad už zbývají jenom tyhle 2. Leda by jsi končil někde nahoře u Kotoru, to by potom bylo asi dobrý jet Nova Varos - Žabljak - Nikšič - Kotor

Sám ještě nejsem vůbec rozhodnutej kudy... Smutný
edit: koukám, že nás tam v srpnu bude docela dost....btw kdy jedeš?

Dobar dan,
nooo, bude ... už se těšíme.

Jinak jak jsi psal: spíme i při téměř "jižní přímé cestě", a to v Žabjalku v národním parku Durmitor.

1.den: cesta TAM Praha-Brno-Břeclav-Bratislava-Budapešť-Bělehrad-Zlatarsko Jerezo-Tara-Žabljak: tudy odkaz
2.den: cesta Žabljak – Manastir Ostrog – Skadar – Tvrdava Lesendro - Ulcinj: tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.7.2016 , 11:22   Citovat  

a je nejake riziko pres srbsko, dat si na neco pozor ? nebo je to v klidu ?
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2016 , 12:00   Citovat  

Dnes bych chtěl dodělat trasu a pak článek. Jsou tam minimálně dva hraniční přechody, kterým bych se příště vyhnul neb cesta je fakt na k*kot. je to dobrý přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.7.2016 , 12:21   Citovat  

milan m napsal:
a je nejake riziko pres srbsko, dat si na neco pozor ? nebo je to v klidu ?

ahoj,
v Srbsku je situace klidná. Loni tam byl kamarád. Bez problémů, řidiče asi jako všude.
Nebojte se toho, rozhodně větší strach mám ze SRN - jedu ve čtvrtek do Mnichova a Alp - ale kdo se bojí, kaká v síni, i když to je jen mediální bublina, vždycky byli magoři, co někde někoho mlátili a vraždili, jen to s těmi médii bylo "lepší", ta nám to servírovala se zpožděním a lidi netušili, co je "on-line" ...
Velmi šťastný
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2016 , 14:05   Citovat  

Srbsko je úplne v pohode kámoš tade chodí každý rok
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.7.2016 , 15:47   Citovat  

no toz uvidime Úsměv