Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tuning show Blatná 7.-9.9. 2007
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 6
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2007 , 14:29   Citovat  

gizmi napsal:
TommyVtec: nepripomina ti ten bordel v casomire neco? Lucy kuky kuk alespon vim ze tohle jezdit proste nebudu a vim ze jsem udelal dobre..:o) Auto se beztak dava do puvodniho stavu a je na prodej, protoze jsem zjistil ze s ED9, ac nabusenou proste VTEC nesam (serii ano, ale jinak bez naroku..) HaHaaa Alespon bude pristi sezonu sranda, tedy pokud koupim VTECa a zacnu snim pomalicku neco delat:))

no na pristi rok aby si se nejak umistil by si stim tezkym ftekem musel udelat neco vic nez jenom malicko:)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 12.9.2007 , 15:04   Citovat  

hondamens napsal:
Tak to je mazec!!! :twisted:

Taky bych řekl všimnul jsem si toho až teďka Tak to koukám! OK :twisted: "RESPEKT" !!!!
   Návrat  

Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2007 , 15:18   Citovat  

Mno příští rok to bude o časech pod 14 s, už jen malá váha stačit nebude :hehe: :hehe:
   Návrat  
TommyVTEC je teď offline  TommyVTEC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2007 , 20:58   Citovat  

Zuz@ napsal:
Mno příští rok to bude o časech pod 14 s, už jen malá váha stačit nebude :hehe: :hehe:

na Tebe jsme zvědaví... OK
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2007 , 21:50   Citovat  

TommyVTEC napsal:
Marfi: díky za podporu, ale nemyslím si to.
ESO dá svody Supersprint... já upgradovat nebudu, páč nejsou many a jediný, co bude u mě změna, že přivezu autí na podvalu připravený, takže mě nebude čekat to věčné přezouvání a chystání na sprinty a možná vychytám tu nádrž. To je všechno.
V Blatné mi to opravdu nejelo, možná to bylo tím silným protivětrem, co tam foukal. To vyndaný světlo tomu asi taky moc nepomohlo a C4G není zrovna aerodynamická kuky kuk
1. místo v kat. 1600ccm celkově už mám jistý, ale vím, že nejsem nejrychlejší, jen jsem měl štěstí... :fnuk:
Paradoxní je, že pokud HSM nepojedu, budu mít víc bodů, než kdybych jel a skončil 4. Když budu třetí, budu mít stejně jakobych vůbec nejel a pokud budu druhý, o čemž pochybuju, měl bych bodů 52. Jarda Pešan, pokud pojede a bude první, bude mít bodů 48 a to jen z pěti závodů, takže mu trofej (pokud nějaká bude) rád předám a s klidným svědomím skončím na pěkným druhým místě... Zaslouží si to, kluk jeden ušatej. Mr. Green

Ty cisla 1, 3, 5 znamenaji - 1., 2., 3. jizdu (nevim proc nepouzivaji suda cisla).. Ale vsimni si, ze na jinych sprintech, kde se jeli dve jizdy, je u casu bud 1 nebo 3. A ja diky G-techovi vim, ze jsem mel nejlepsi posledni, treti jizdu, tak proto tam mam 5tku. I doma jsme se s drahou polovickou bavili o tom, ze se na volnych dost tezko porovnava - precijen nejsem schopen rict, jestli jsem s protivnikem vyrazil nastejno, nebo treba ja o desetinu driv...
A Tommy, ty kluku jedna usata, priste na volnych neubirej na konci pořádnej výtlem pak pozname fakt kulovy. Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 8:00   Citovat  

tady to máš černe na bílem že si zajel poslední čas nejlepe:-)Všechny jízdy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 8:59   Citovat  

TommyVTEC napsal:
na Tebe jsme zvědaví... OK

Pokud to ty lidi poskládají jak mají, tak to bude hodně zajímavé, ještě že tam nějaká ta rezerva je........ Jedu na sto pro HSM(když bude)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 9:11   Citovat  

zuzu:hele moc se na to těšíš aby si nebyla zklamaná wokurka
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 9:56   Citovat  

Marfi napsal:
zuzu:hele moc se na to těšíš aby si nebyla zklamaná wokurka

Těším se strašně moc až si zajezdím. Mno zklamaná nebudu, jelikož když mi to motorář nastartoval tak sem věděla, že je to to pravý ořechový. Žádnej klasickej zvuk, tohle je ten závodní brumlák OK wokurka Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 9:57   Citovat  

no aby to nezustalo jen u toho zvuku pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 10:08   Citovat  

Marfi napsal:

Neboj :mrk: :mrk: Věřím profíkovi, a jedinému servisákovi co se do toho ještě někdy podívá....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 16:32   Citovat  

Marfi napsal:
je to dobrý :mrk:
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 18:02   Citovat  

Zuz@ napsal:
Neboj :mrk: :mrk: Věřím profíkovi, a jedinému servisákovi co se do toho ještě někdy podívá....

jakže moc si fandíš Úsměv Cooo??? jako Reno meetallll OK muhehe
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 20:44   Citovat  

Zuz@ napsal:

No pokud mluvíš o RENDYm tak bych ho snad ani tak nenazíval ,podle toho co jsem slyšel od lidí co ho znají tak neříkali nic o tom že by umělSmutný Profík je u mě HASÍK,to je pan HONDAŘ OK !!!
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 20:48   Citovat  

Blatná byla zajímavá,to 4. místo už jsem přetrpjel.Na tu mou těžkou seriovku cože cože ?
No a esovi to zase nejelo.Pokaždé,když se sním bavím si furt stěžuje,že mu to vůbec nejede.Ale je zajímaví,že pak skončí na prvním místě.Taky bych to chtěl umět Velmi šťastný
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 0:54   Citovat  

hondamens napsal:
No pokud mluvíš o RENDYm tak bych ho snad ani tak nenazíval ,podle toho co jsem slyšel od lidí co ho znají tak neříkali nic o tom že by umělSmutný Profík je u mě HASÍK,to je pan HONDAŘ OK !!!

to je urcite zuza rada ze ji to rikas az ted:)
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 0:58   Citovat  

Ryba napsal:
to je urcite zuza rada ze ji to rikas az ted:)
meetallll to mi hlava nebere kouř
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 1:28   Citovat  

Fish napsal:
To asi Blur jela jen na jedničku zmatenej

to je hezký že se bavíte šuk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 8:28   Citovat  

misan napsal:
Blatná byla zajímavá,to 4. místo už jsem přetrpjel.Na tu mou těžkou seriovku cože cože ?
No a esovi to zase nejelo.Pokaždé,když se sním bavím si furt stěžuje,že mu to vůbec nejede.Ale je zajímaví,že pak skončí na prvním místě.Taky bych to chtěl umět Velmi šťastný
pořádnej výtlem pořádnej výtlem Eso je wokurka
pořád svatej a pak přijede s bombou :g4:
nedá se nic dělat, no... konkurence je na vysoký úrovni, dimitar taky pěkně poladil (viděl jsem sání, svody, klapku...), takže až to naladí, bude to taky raketa.

Zuz@: bohužel jsem také slyšel spoustu nedobrých zkušeností o Tvém motoráři, ale budu rád, pokud mě přesvědčíš o opaku a vyjedeš s opravdovou raketou. Pokud HSM bude, moc se těším už kvůli Tvému civicu. Budem pak moct něco nafotit, pokud bude pěkně :mrk: A myslíš, že to ještě pořád bude na normální ježdění po městě? Nebudeš to radši vozit na srazy na podvalu?! OK Mr. Green Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 8:49   Citovat  

Lidi vklidu jo......
Tohle se mi od vás líbí, probouzí to ve mě ještě větší snažení. Chápu vás, dost lidí je na něj nasraných a pomlouvá ho, ale to jsem vklidu, jelikož toho člověka znám osobně a vím jak to je, když to shrnu myslete si co chcete......
Taky sem slyšela dost ošklivých věcí o určitých firmách a lidech a taky raději mlčím ......Lucy Jelikož tohle k ničemu nevede.
Stačí být na pár závodech do vrchu a člověk to slyší i od jinejch lidí, nezávisle na RENDYM Úsměv
Chápu vás, že tomu nevěříte, máte na to taky své právo Úsměv
Peace...

Tommy : ne ne ne na plaťáku, jedu normál. Mám hotový i emise i technickou. Mno, na každodení ježdění to už nebude, ale dá se sním jezdit denně pro zábavu....... I stou keramikou to de krásně řadit, nevím co se tady všichni bály strachy, že člověk bude hupsat...... Mr. Green A mám v plánu ti to ukázat daleko dříve Úsměv A udělat ty foto
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 8:51   Citovat  

665+1 napsal:
meetallll to mi hlava nebere kouř

Moje řeč, šla bych hned........
Nejsem si tak jistá, jak si myslíš..... Vím, že příští rok to bude masakr udržet slušnej čas
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 11:35   Citovat  

Jindro spravne... OK Minulej rok jsem taky radil se seriovkou (filtr + iridium svice) a 13,9s... Taky to vsem prislo divny. Velmi šťastný Nicmene svody menit nemusis na to abys jezdil POD 13s... Staci ti par "drobnosti" a poradnej engine management, ale jde o to jestli chces zase vrazet do 1,6ky. meetallll Staci ti 3-4 polozky... 14s uz je na dnesni svetovy standardy takovej ten prumer... Kdyz Lada Samara jezdi 14,5s. Úsměv))))))))

@Marfi: Krasnej kraval a hodne se mi libi ten kratkej prevod... :darek:

ad Tommy vs. Jindra: Tommy nezapomen ze B16A2 origo ma kratsi prevodovku... To je taky solidni plus, ale je hydro coz me osobne se nepaci... Radsi mechaniku kdyz se neco posere (treba lanko HaHaaa ) .
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 12:40   Citovat  

zemi: za ty leta tak trochu tusim co a jak udelat abych byl na bedne pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 13:20   Citovat  

eso-sannycars napsal:
zemi: za ty leta tak trochu tusim co a jak udelat abych byl na bedne pořádnej výtlem

To tady vubec neresim smisku. šuk wokurka HaHaaa To je sumak... Vydrz to na pristi rok bude (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se)...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 17:51   Citovat  

joooo,kdo vi co bude Mrk
vcera jsem dovezl dalsi m3 a zase me to chytlo....jeste ze uz je na ni kupec meetallll nebude me to tolik lakat
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 17:56   Citovat  

TommyVTEC napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem Eso je wokurka
pořád svatej a pak přijede s bombou :g4:
nedá se nic dělat, no... konkurence je na vysoký úrovni, dimitar taky pěkně poladil (viděl jsem sání, svody, klapku...), takže až to naladí, bude to taky raketa.

Zuz@: bohužel jsem také slyšel spoustu nedobrých zkušeností o Tvém motoráři, ale budu rád, pokud mě přesvědčíš o opaku a vyjedeš s opravdovou raketou. Pokud HSM bude, moc se těším už kvůli Tvému civicu. Budem pak moct něco nafotit, pokud bude pěkně :mrk: A myslíš, že to ještě pořád bude na normální ježdění po městě? Nebudeš to radši vozit na srazy na podvalu?! OK Mr. Green Honda

No když,jsem tak koukal na ty výsledky z Blatný,a dělilo mě 0.2 s od třetího místa za dimitarem a to tam teď příjde otevřené sání.Jo a dofouk jsem si zadní kola.Měli směšnou hodnotu 1.6 Velmi šťastný tak jsem tam fouk 2.3, to bude snad lepší.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 17:59   Citovat  

eso-sannycars napsal:
joooo,kdo vi co bude Mrk
vcera jsem dovezl dalsi m3 a zase me to chytlo....jeste ze uz je na ni kupec meetallll nebude me to tolik lakat

Ty to vozis jak na pasu... Voe milionar. OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 18:08   Citovat  

ale prd,teprve druha m3....zato hondicek neco pres 70 Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 19:13   Citovat  

mimochodem dnes jsem mluvil s par lidma co jezdi vrchy (monituruju situaci Mrk ) a mimo jine jsme se dostali k onomu motorarovi,co dela/delal zuze motor a vsichni se shodli na tom,ze jeho vti jezdi opravdu pekelne...cili pokud zuze pojede stejne jako jemu,tak dostaneme na hsm tezkej klepec :fnuk:
tak uz se tam moc netesim Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 22:40   Citovat  

Zemi napsal:
Jindro spravne... OK Minulej rok jsem taky radil se seriovkou (filtr + iridium svice) a 13,9s... Taky to vsem prislo divny. Velmi šťastný Nicmene svody menit nemusis na to abys jezdil POD 13s... Staci ti par "drobnosti" a poradnej engine management, ale jde o to jestli chces zase vrazet do 1,6ky. meetallll Staci ti 3-4 polozky... 14s uz je na dnesni svetovy standardy takovej ten prumer... Kdyz Lada Samara jezdi 14,5s. Úsměv))))))))

@Marfi: Krasnej kraval a hodne se mi libi ten kratkej prevod... :darek:

ad Tommy vs. Jindra: Tommy nezapomen ze B16A2 origo ma kratsi prevodovku... To je taky solidni plus, ale je hydro coz me osobne se nepaci... Radsi mechaniku kdyz se neco posere (treba lanko HaHaaa ) .

Ty jsi opět světovej, co?! pořádnej výtlem
ČR není "zbytek světa" a ještě dlouho nebude!!

Misan napsal:
No když,jsem tak koukal na ty výsledky z Blatný,a dělilo mě 0.2 s od třetího místa za dimitarem a to tam teď příjde otevřené sání.Jo a dofouk jsem si zadní kola.Měli směšnou hodnotu 1.6 tak jsem tam fouk 2.3, to bude snad lepší.

super, tak to bys mohl být o cca 0,002s rychlejší pořádnej výtlem OK
Kamaráde, 0,2s se stahuje hodně špatně a něco to stojí. Ale i tak Ti to na seriofku jezdí pekelně. Snad CAI (studené přímé sání) pomůže a zase sundáš nějakou tu tisícinku... Moc od toho ale nečekej. V Blatné byly trochu horší časy jak kdekoliv jinde, ale i tak tam ESO zajel hodně dobrej čas (narozdíl ode mě) a i Dimitar tam měl velice slušnej čas. Trochu celou soustavu poladit a pojede to jako ďas.
Já jsem letos s laděním skončil a příští rok se tomu chci věnovat zase o něco víc. Spojka mi udělala pápá a na novou teď není, takže HSm zřejmě jedu jako divák s autem na podvalu :fnuk: Uvidíme ale... svatoušek
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tuning show Blatná 7.-9.9. 2007
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina