Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 270, 271, 272 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 271 z 486
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 21:31   Citovat  

Někdo bral z coxmotor, pokud si dobře pamatuju: tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 11:40   Citovat  

Omlouvam se, ze otevru opet zname tema, ale nemuzu to nejak nalistovat a najit.
Proste spatne mi sviti potkavaci svetla A7g preface, sviti malo, jako vsechny moje predesly, stary Japonci a to me na 7g teda mrzi. Jsou to klasicky H1. Jak nejjednodusejc zvysit svit?
(dalkovy zas svitej jak ďas)
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 11:44   Citovat  

Tomik napsal:
Omlouvam se, ze otevru opet zname tema, ale nemuzu to nejak nalistovat a najit.
Proste spatne mi sviti potkavaci svetla A7g preface, sviti malo, jako vsechny moje predesly, stary Japonci a to me na 7g teda mrzi. Jsou to klasicky H1. Jak nejjednodusejc zvysit svit?
(dalkovy zas svitej jak ďas)

Článek
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 15:56   Citovat  

prosím o rychlou radu...
večer odjíždím na dovču a zjistil jsem, že mi nejde elektrika ze zásuvky v kufru Smutný
kde najdu pojistku? případně jak funguje zásuvka (stále pod proudem, nebo se vypíná s klíčkem?)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 16:50   Citovat  

Petura napsal:
prosím o rychlou radu...
večer odjíždím na dovču a zjistil jsem, že mi nejde elektrika ze zásuvky v kufru Smutný
kde najdu pojistku? případně jak funguje zásuvka (stále pod proudem, nebo se vypíná s klíčkem?)

Zásuvka se vypíná s klíčkem. Pojistky jsou u řidiče vedle levé nohy v A sloupku. Jsou tam šoupací dvířka. Úsměv
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 9:37   Citovat  

Čaute, měl bych dotaz..
dostal jsem se konečně na rampu a s nadšením, že najdu díru na výfuku jsem zjistil, že výfuk je ok..zato když jsem se koukl k turbu (konečně jsem ho uviděl u Accorda Úsměv ), tak mě bylo jasný, odkud ten smrad a čoud při plynu jde..nad turbem je očouzený blok motoru nebo co to tam je a když se na to šlápně, tak jde čoud zvrchu turba..takže dle mého je v háji nějaká trubice..dá se tohle vyměnit doma? Dá se tam nějak dostat zvrchu? Je to drahá oprava? Častá závada?
Jde mi o to, že nevím, jestli se třeba kvůli tomu nemusí sundávat půlka motoru nebo turbo, abych o nedal Frantovi do garáže a pak bych z toho měl jenom škodu a potřeboval bych nový turbo..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 10:30   Citovat  

Takže když to shrnu, tak nevíš, kde je přesně problém a chceš poradit, jestli se to dá opravit doma? Úsměv

PS: svody náhodou prasklé nemáš?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 10:35   Citovat  

Funělo by to nad turbem, kdyby byly prasklé svody? Já právě nevím, co přesně je ten problém. Z vrchu tam nevidím, ze spoda vidím turbo a vedle něj je očouzenej motor..kouř fučí zvrchu, nejde tam vidět..tak nevím 100%, jestli je to nějaká hadice či svody..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 10:41   Citovat  

Vzhledem k tomu, že svody od motoru jsou nad turbem. A tyhle motory z těchto let na to trpěly a měnilo se to pomalu na každém kusu(hlavně předface). Tak si tipuju, že máš právě prasklé svody...

Sundej štít na svodech a uvidíš na to zvrchu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 10:59   Citovat  

Zkusím se k tomu nějak dostat a snad něco uvidím..sundává se to normálně zvrchu? Bude tam dost napytel přístup,že..
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 21:52   Citovat  

Squixx napsal:
Zkusím se k tomu nějak dostat a snad něco uvidím..sundává se to normálně zvrchu? Bude tam dost napytel přístup,že..
Dostaneš se z hora. Pokud máš štít na svodech na třech šroubech máš plechové a jsou prasklé svody pokud na dvou šroubech jsou litinové a bude někde špatně těsnění ale určitě to budou svody Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 22:02   Citovat  

prody napsal:
Může prosím někdo poradit kde sehnat za dobrý peníze a jakou dát spojku + setrvačník na 2,2ctdi? Ideálně kdyby to už měl někdo za sebou a napsal. Na Jarově mi řekli za oem spojku cca 8500 Kč, ložisko 1700 Kč a setrvačník 33 tisíc + práce (nevím kolik). Našel jsem spojku + setrvačník Sachs za cca 20 tisíc, tak bych to potřeboval nějak posvětit, případně poradit co je lepší a proč. Děkuji.
Ps: mám najeto 210 tisíc km.
Už tu někdo dával odkazy kde poskládás celý set za podobné peníze jako z UK jinak spojka je oem LUK,na jarov bych to nedával dnes jsem měl na dílně Civica která začel hožet špatně namontovaný plovák po výměně pal filtru.
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 22:35   Citovat  

DworiBak napsal:
Už tu někdo dával odkazy kde poskládás celý set za podobné peníze jako z UK jinak spojka je oem LUK,na jarov bych to nedával dnes jsem měl na dílně Civica která začel hožet špatně namontovaný plovák po výměně pal filtru.

ted jsem na a8g k24 daval spojku, vzal jsem original primo v honde v akci na dily a LUK to nebyl, byl to exedy - made in japan je to dobrý

u carda se da sehnat setrvacnik za 13k - setrvacnik
sada za 3,7k - spoj sada

hledani asi na pet minut Je to tam. jenom bych jeste overil, ze je to opravdu ona
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 11:04   Citovat  

Čau,
hledám někoho (nejlépe z okolí Plzně), kdo ovládá metodu PDR a dokáže vytáhnout promáčklinu bez poškození laku na mém A7G, někdo mi asi kopnul do auta.

IMG_A7_z.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_A7_z.jpg, 598.27 kB
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 12:00   Citovat  

Kámoš byl s nečím podobným u Dajbycha a práce dobrá. Po opravě žádný stopy.
   Návrat  
DaveMax je teď offline  DaveMax
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 15:43   Citovat  

Zdravim,
shanim nove daily a do oka mi padl A7G, nicmene nedari se mi narazit na pekny kus v ramci rozpoctu. Ma cenu vubec auto shanet v pripade, ze je nasledujici rozpocet a pozadavky?

Rozpocet 120-130 tisic.
Pozadavky: motorizace 2.4, vybava Executive, najezd do 200tis.km, vyroba idealne 2004+.

Mam v hledacku jeste IS200, ktere jsou levnejsi a na prodej je par peknych kusu v Nemecku. Na druhou stranu je auto pomalejsi a s lehce vyssi spotrebou nez A7G.
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 15:43   Citovat  

Chlapi pomooc.
Naladoval sem do radia 6 CD (verze s dotykovym displejem), chvilu vsechny hraly a sly normalne mezi sebou prepinat, dneska jsem ale jel, chtel jsem prepnout jine CD, zachrastilo v tom a uz nejde ani jedno CD, ani prehrat, ani ven, nic. Pise to disc error a hotovo. Pak mi prestal i svitit cerveny displej nad vydechama, zastavil jsem, znovu nadtartoval a uz zase jde, ale cedecka porad zasekly.
   Návrat  
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 16:11   Citovat  

DaveMax napsal:
Zdravim,
shanim nove daily a do oka mi padl A7G, nicmene nedari se mi narazit na pekny kus v ramci rozpoctu. Ma cenu vubec auto shanet v pripade, ze je nasledujici rozpocet a pozadavky?

Rozpocet 120-130 tisic.
Pozadavky: motorizace 2.4, vybava Executive, najezd do 200tis.km, vyroba idealne 2004+.

Mam v hledacku jeste IS200, ktere jsou levnejsi a na prodej je par peknych kusu v Nemecku. Na druhou stranu je auto pomalejsi a s lehce vyssi spotrebou nez A7G.

cau, za tyhle penize tak dvoulitr, ale je problem ze ty jsou vetsinou jen v comfort verzi:-( ted ma peknyho rom. na prodej a jako bonus lpg
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 16:22  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 8.7.2016 , 17:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DaveMax napsal:
Zdravim,

Rozpocet 120-130 tisic.

uplne v pohode kdybys vypustil nesmyslny pozadavky na 2004+ a executive ,ja vtom zadnou rozumnou vyhodu nevidim ... kvuli kuzi na ktere se ti pekne zapari zadek nebo navigaci ktera nefunguje moc jak ma..?
IS200 bude mit sice vic hejblatek ,ktera se mozna jeste dlohu nepokazi ,ale na servisu zaplaces ve srovnani s accordem ..
a kdyz uz bys bral IS200 tak proc myslis ,ze by ti nesatcila K20 jako daily do prace je idealni ,ma ji tady spousta lidi a nestezujou si .. napriklad zde je jedna pekna a to jsem ani nehledal .. tudy odkaz a jsou tam asi dalsi tri s vybavou type s za cca 4500e tudy odkaz
dalsi sice bez tempomatu ,ale akorat zajetej tudy odkaz ,nebo si prisetri a kup neco takoveho tudy odkaz ikdyz tenhle je asi do 5000e co neni moc za type s ,myslim ze kdybys hledal peknej kus co ma najeto min tak za 6000e v pohode sezenes .. kdyz za asi tolik sehnal markos poface type s Velmi šťastný
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 16:53   Citovat  

Už na tebe musím reagovat. Opět není nad Type S...
Navigaci tam nemáš, tak o ní nemluv.
Mě funguje, každý rok aktualizuji DVD a bez problémů
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 17:25   Citovat  

petrp napsal:
Už na tebe musím reagovat. Opět není nad Type S...
Navigaci tam nemáš, tak o ní nemluv.
Mě funguje, každý rok aktualizuji DVD a bez problémů

tak latku nechce kazdej a v celokuzi to je ideal mas pravdu no ,v lete sedet ve rozzhavene sedacce je ideal je to dobrý
a navigaci nemam a ani ji jako vetsina vubec nepotrebuji ,majitel predemnou ji tam mel a vyhodil ji ..
je fajn ,ze si ji aktualizujes ,tak at napisou kluci co ji maji kolik z nich ji ma taky aktualizovanou Velmi šťastný
nerikam ,ze je type s vybava nej jen proto ,ze ji mam ,sam jsem celej paket prodal ,ale dle mne je uzivatelsky a cenove prijatelnejsi a najdes ji drive nezli 2.0 executive nemyslis Velmi šťastný ...
proto jsem to psal ,ze omezit si vyber kvuli tehle vybave je ...
   Návrat  
DaveMax je teď offline  DaveMax
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 17:27   Citovat  

Dika za rady Úsměv
Takhle, vybava Executive uplne neni podminkou, jelikoz presne nevim, co obsahuje...
Navigaci vubec nepotrebuju, rad bych potahy idealne latkovy s kozenyma bocnicema, tempomat a stresni okno.
Nevim, jestli po faceliftu byly nejaky zasadnejsi zmeny, za ktery by bylo lepsi si priplatit.

Na Type-S jsem vsude narazil jen s cenovkama kolem 170 tisic a vys, coz za to nedam Úsměv

Predevcirem jsem se byl podivat na tento kus: tudy odkaz
Bohuzel auto bez pece, komplet rezavej podvozek, lak zraly na prelesteni, vsude mozne promaskliny...

Vite neco o tomto kuse? tudy odkaz
Sice nesplnuje moc mych pozadavku, ale vypada solidne.

Bohuzel na auto celkem specham, jelikoz zivit RX-8 na denni jezdeni je zahul a navic skoda auta na prazsky silnice...
   Návrat  
prody je teď offline  prody
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 17:33   Citovat  

Sobuls napsal:
ted jsem na a8g k24 daval spojku, vzal jsem original primo v honde v akci na dily a LUK to nebyl, byl to exedy - made in japan je to dobrý

sada za 3,7k - spoj sada

hledani asi na pet minut Je to tam. jenom bych jeste overil, ze je to opravdu ona

Za odkazy kde koupit všem děkuji. Spíš by mě ještě zajímalo jestli někdo ty díly i fyzicky srovnával. Někde na fóru o Civic 8 jsem četl, že spojka Luk (nehonda) pro 2,2 ctdi je tenčí než origo spojka. Proto jsem se ptal na osobní zkušenosti. Snad nejsem jediný koho to čeká, případně kdo to už má za sebou. Děkuji.
A ještě dotaz: kdybych vzal spojku sachs a setrvačník taky sachs mužů k tomu dokoupit šrouby Luk? A taky jsem našel u spojky Luk, že potřebuje na montáž "spešl udelátko". U jiných to psáno nebylo. Znamená to, že tam to není potřeba?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 18:00   Citovat  

DaveMax napsal:
Dika za rady Úsměv
Takhle, vybava Executive uplne neni podminkou, jelikoz presne nevim, co obsahuje...
Navigaci vubec nepotrebuju, rad bych potahy idealne latkovy s kozenyma bocnicema, tempomat a stresni okno.
Nevim, jestli po faceliftu byly nejaky zasadnejsi zmeny, za ktery by bylo lepsi si priplatit.

Na Type-S jsem vsude narazil jen s cenovkama kolem 170 tisic a vys, coz za to nedam Úsměv

Predevcirem jsem se byl podivat na tento kus: tudy odkaz
Bohuzel auto bez pece, komplet rezavej podvozek, lak zraly na prelesteni, vsude mozne promaskliny...

Vite neco o tomto kuse? tudy odkaz
Sice nesplnuje moc mych pozadavku, ale vypada solidne.

Bohuzel na auto celkem specham, jelikoz zivit RX-8 na denni jezdeni je zahul a navic skoda auta na prazsky silnice...

protoze se bojis podivat za hranice .. tudy odkaz
ti pisu ,ze Ted markos privezl 2007 type s tourer se 140tkm za cca 6000e
jinak kdyz chces paradni stav a jeste z cech tak za 130000kc zapomen .. to radeji vem peknyho dvoulitra za cca 4500e..
jinak ten co jsi dal je dle mne drahej ... jinak po praze tempomat moc neuzijes ,polokuzi ma jen sport/type s vybava a myslim ,ze jsem uz videl i type s se stresnim oknem ,ale to jsou raritky .. nebo jsou kusy se stresnim oknem ,ale maji zas latkove potahy a povetsinou automat KO ... musis sam vedet co tyhle penize chces vice .. motor ,vzhled nebo vybavu ..
ja treba bral hlavne dobrej motor a zbytek jsem neresil,za ty penize neni ani co resit,kosmetika se da poresit vzdy a zdravyho 12-13 let staryho accorda uz ma jen malokdo ,i ten muj ma najeto 133tkm a pujde na rok na osetreni spodku a to byl minulej rok jeste uplne v pohode..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2016 , 7:35   Citovat  

Sobuls napsal:

sada za 3,7k - spoj sada

Zde byla řeč o 2.2 proto píšu že OEM je LUK už jsem jich vyměnil na desítky jedná se o SAC spojky.
2.0 a 2.4 mají stejnou spojku v A7G a spojka je AISIN (stčí se podívat na 18stránku)
V A8G je exedy OEM Velmi šťastný
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2016 , 14:35   Citovat  

DaveMax napsal:
Zdravim,

Rozpocet 120-130 tisic.

Hmm tak ak budeš trpezlivý tak nájdeš, ako som ja našiel svoju typeS poface s nízkymi kilometrami Mrk
Byt tebou tak sa neunáhlil a čakám, radšej si ten rozpočet trošku navíš a kúp niečo čo stojí za to- i K24 má ťa dokáže servisovo potrápiť. Preto som išiel pre ňu do Nemecka a čakal som si na ňu pár mesiacov. Byt tebou nad dovozom ani neváham, ja som platil ešte našu špeciálnu dovoznú daň za výkon asi 24 tisíc kč, čo u vás nehrozí.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2016 , 22:30   Citovat  

jak si ve vašem accordu udržujete optimální teplotu v kabině? ten režim "auto" mi přijde naprosto na nic Velmi šťastný když je vedro, tak se to bez klimy nedá... ale ta klima chladí tak moc, že aby to bylo tak nějak akceptovatelné, tak musím mít nastaveno na 28°C... je to normální? to mi hlava nebere
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2016 , 22:45   Citovat  

jakubM napsal:
jak si ve vašem accordu udržujete optimální teplotu v kabině? ten režim "auto" mi přijde naprosto na nic Velmi šťastný když je vedro, tak se to bez klimy nedá... ale ta klima chladí tak moc, že aby to bylo tak nějak akceptovatelné, tak musím mít nastaveno na 28°C... je to normální? to mi hlava nebere

Ty jsi zmrzlej jak moje mladá. Ještě že si netopíš pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2016 , 22:50   Citovat  

jakubM napsal:

Normálně na 23°C... Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2016 , 22:58   Citovat  

Já mám nastaveno skoro pořád 22°C. Někdy je mi teplo tak dám 20°C,někdy zas i na těch 22°C je zima tak dám 24°C,ale víc nikdy...
Kolik ti z toho fouká? Mě kolem 5°C...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 270, 271, 272 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina