Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovolená v zemích Západního Balkánu :-)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 12
milan m je teď offline  milan m
PříspěvekZaslal: 25.7.2016 , 15:52   Citovat  

a neni lepsi z Prijepolje na Brodarevo-Bijelo Polje-Mojkovac-Kolasin-Podgorica a na misto ?

nejde mi vlozit odkaz, tak to vkladam primo

tudy odkaz !4m11!4m10!1m5!1m1!1s0x4712943ac03f5111:0x400af0f6614b1b0!2m2!1d16.6068371!2d49.1950602!1m0!1m0!1m0!3e0?hl=cs
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.7.2016 , 18:03   Citovat  

milan m napsal:
a neni lepsi z Prijepolje na Brodarevo-Bijelo Polje-Mojkovac-Kolasin-Podgorica a na misto ?

nejde mi vlozit odkaz, tak to vkladam primo

tudy odkaz !4m11!4m10!1m5!1m1!1s0x4712943ac03f5111:0x400af0f6614b1b0!2m2!1d16.6068371!2d49.1950602!1m0!1m0!1m0!3e0?hl=cs

Jj to je úplně stejný jako ta varianta č.2 co jsem psal výše...akorát jsi vypsal trochu jiná průjezdná města... Velmi šťastný
Každopádně by bylo fajn, aby jsi se až dorazíš podělil o zkušenosti z trasy tady na fóru, aby jsme my co jedeme po tobě měli nějaké info... HaHaaa
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.7.2016 , 9:04   Citovat  

Hele kdy tam kdo budete?

Byla by sranda se tam potkat a dát třeba večeři, nebo výlet nebo prostě něco?

já od 9.8 do 18.8
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2016 , 9:23   Citovat  

Jedeme 6.8. opět na Pag, cestu znám víceméně nazpaměť navigace netřeba ale trochu mě děsí že nevím přesnou situaci jak se věci mají na silnici 1/38. Dokáže mi někdo z Vysočiny/Jihlavy říct jak je to průjezdný či nikoliv? Pojedeme na noc ale stejně.... cestu po Dé jedna jsem rovnou zavrhnul
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.7.2016 , 10:14   Citovat  

crxmann napsal:
Hele kdy tam kdo budete?

Byla by sranda se tam potkat a dát třeba večeři, nebo výlet nebo prostě něco?

já od 9.8 do 18.8

Já 21-28.8. Ulcinj potkám se tam s Majklem. Pár dní budeme ubytování společně v Lovac Azurina dle doporučení od Jofrey...
Takže, když si to maličko protáhneš... Velmi šťastný tak dáme pifko
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.7.2016 , 11:49   Citovat  

my 13.-20.8. jeste jsem vcera hledal ruzny clanky, zda pres srbsko, ale vse je par let starsi, nic neni uplne aktual. ale trosku me desi hranice madarsko-srbsko zpatky. a ze nikde moc nezastavovat. potom z toho belehradu do cerne hory to bude asi sranda Úsměv
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2016 , 12:07   Citovat  

PeteZ napsal:
Jedeme 6.8. opět na Pag, cestu znám víceméně nazpaměť navigace netřeba ale trochu mě děsí že nevím přesnou situaci jak se věci mají na silnici 1/38. Dokáže mi někdo z Vysočiny/Jihlavy říct jak je to průjezdný či nikoliv? Pojedeme na noc ale stejně.... cestu po Dé jedna jsem rovnou zavrhnul

Jedte na Brno a pak az Znojmo a Viden. Jihlava - Znojmo temer neprujezdny. Cca dve hodiny prostojis v kolonach ve spicce na semaforech, nez projedes opravovane useky. V noci fungujou semafory stejne. Tahle cesta je letos mrtva.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2016 , 12:09   Citovat  

Fafos napsal:
Já 21-28.8. Ulcinj potkám se tam s Majklem. Pár dní budeme ubytování společně v Lovac Azurina dle doporučení od Jofrey...

Se u Nasira potkate s nasima. Maj Fiata Sedici v oranzovy radobyskorometle, Jeckovou znacku. Uzijte se dovcu a vyridte pozdravy OK pifko
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2016 , 13:56   Citovat  

Jofrey napsal:
Jedte na Brno a pak az Znojmo a Viden. Jihlava - Znojmo temer neprujezdny. Cca dve hodiny prostojis v kolonach ve spicce na semaforech, nez projedes opravovane useky. V noci fungujou semafory stejne. Tahle cesta je letos mrtva.

Právě někdo mi to u nás říkal ale nevěděl jak to tam je..... Pepo díky přátele takže z HB před Jihlavou na dálnici?jako úplně přes Brno? nebo stačí přes Třebíč? Já koukal že něco dělají i na silnici z Brna na Mikulov tak to musím promyslet
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.7.2016 , 18:26   Citovat  

Fafos napsal:

Ejhola,
no my dovalíme po obědě 20.8. v sobotu, takže kdyby Pepa náhodou mohl, uvidíme ... !

To milanM: kamarád tam s nastávající jel loni, jak jsem tu několikrát psal a nebyl problém. Hele, co Tě tam děsí? V noci vyrazit na Brno-Bratislava-Budapešť (vše transit), hranice H-SRB, Subotica-Bělehrad-Čačak a pak Zlatar ... Žabljak a Nikšič a na jih.

Pozor na řidiče, jsou trochu svižnější než u nás, ale funguje to, nenechat se vyprovokovat atd. Prostě klid za volantem a dodržovat předpisy, rychlostní limity: 50-80-120 a na mostech na jadranské magistrále, policie si to hlídá, takže 80,70,60,50,40 a 30tky fakt hlídat.

Myslím, že můžeš udělat jednoduchou věc: zavolat na ambasády Maďarska, Srbska, Černé Hory a Bosny a Hercegoviny a ověřit si bezpečnostní situaci. Já se na to chystám za týden.

přátele

PeteZ napsal:
Právě někdo mi to u nás říkal ale nevěděl jak to tam je..... Pepo díky přátele takže z HB před Jihlavou na dálnici?jako úplně přes Brno? nebo stačí přes Třebíč? Já koukal že něco dělají i na silnici z Brna na Mikulov tak to musím promyslet

Ahoj Petře,
po zkušenostech z prvních let oprav D1, stačí dojet k Jihlavě, dáš se po okreskách, ale 2. třídy a míříš na Třebíš-Rouchovany-Pohořelice-Mikulov: tudy odkaz - takhle jsem jezdil já a pohoda, ze Slovenska do Rakouska a mimo D1, v Jihlavě najel a valil do Prahy, půl hodina navíc, ale klid.
přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2016 , 20:01   Citovat  

PeteZ napsal:

Z HB na D1, Brno, Pohorelice, Znojmo a letosni nocni mura Ji/Zn je za tebou OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.8.2016 , 10:33   Citovat  

kdyz to nahodim do navigacek, tak me vsechny posilaji pres madarsko, ten kousicek chorvatska, bosna a hercegovina, cerna hora. ukazujeto ze je to rychlejsi nez pres srbsko
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2016 , 11:30   Citovat  

Tak je to jedna z několika možností... Mě TomTom v telefonu přesto ukazuje nejrychlejší přes Srbsko.
btw : tenhle víkend byla cesta k Jadranu podle zpráv slušnej očistec... prý o 9h delší, než obvykle... Tak to koukám!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.8.2016 , 15:48   Citovat  

no asi to risknu a dam to srbsko Úsměv akorat jeste nejsem rozhodnutej kudy presne z belehradu. a nevite nahodou, jestli musi byt pro vsechny z posadky auta reflexni vesty ?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2016 , 1:35   Citovat  

milan m napsal:
no asi to risknu a dam to srbsko Úsměv akorat jeste nejsem rozhodnutej kudy presne z belehradu. a nevite nahodou, jestli musi byt pro vsechny z posadky auta reflexni vesty ?

Ahoj,
uvidíš, riskovat nemusíš! Prostě pojedete. Jedete na dovolenou, tajně pohoda a jazz. Nečekat zázraky a kochat se krajinou. Pokud někdo spěchá, ať rozbije přestalo k klidně letí letadlem. Velmi šťastný
Teď vážně, z Bělehradu na Čačak a Zlatarske jezero a Žabljak (MNT)!

Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.8.2016 , 10:54   Citovat  

a mate vyrizenej mezinarodni ridicak nebo jezdite bez nej ? a pruser, zjistili jsme s manzelkou, ze pri navratu nam vyprsi pas Smutný staci obcanka ?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.8.2016 , 13:04   Citovat  

milan m napsal:
a mate vyrizenej mezinarodni ridicak nebo jezdite bez nej ? a pruser, zjistili jsme s manzelkou, ze pri navratu nam vyprsi pas Smutný staci obcanka ?

Milane,
řidičák si vyřídím možná také příští týden. Zeptám se Jofreye.

Koukni se na stránky Ministerstva vnitra, stačí googlit.

tudy odkaz Srbsko
tudy odkaz Černá Hora
tudy odkaz Bosna i Hercegovina

A klikni si pro bližší informace na modrý text: aktuálních podmínek vstupu a pobytu ...

Od roku 2010 je možno jako cestovní doklad použít platný občasnký průkaz pro země jihovýchodní Evropy: Bosna a Hercegovina, Srbsko (bez Kosova), Makedonie, Černá Hora a Albánie.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 13:16   Citovat  

tak jsem dnes vyridil pro jistotu mezinarodni ridicak. no a pani mi rekla, ze nejakej borec jezdi casto do cerne hory a pred mesicem ho po nem chteli. ze vzdy bez nej a bez problemu a ted mu pry chteli dokonce i zabavit auto
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 15:04   Citovat  

milan m napsal:
tak jsem dnes vyridil pro jistotu mezinarodni ridicak. no a pani mi rekla, ze nejakej borec jezdi casto do cerne hory a pred mesicem ho po nem chteli. ze vzdy bez nej a bez problemu a ted mu pry chteli dokonce i zabavit auto

Jasná chápu,
Jofrey taky říkal, že není třeba, ale taky ho půjdu vyřídit, Kč 50,- nikoho nezabije ... předpokládám, že jsi vyřídil jen tento formulář tudy odkaz a postupoval si takhle: tudy odkaz

Jinak radil mi Spaceman pár tipů a triků, že lepší do Bosny a Hercegoviny si vyměnit jejich měnu tady v v ČR čili KM - Konvertibilní Marku, je to lepší.

Takže to vidím na 5.000,- HUF ať je na kávu a dálniční známku, pak asi Srbský Dinár až na místě.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 16:24   Citovat  

Michal, v Madarsku sa oplati mat HUF, pretoze na benzinkach sa sice da platit aj €, avsak maju velmi zvlastny kurz - samozrejme si prihadzuju (a to dost), ale najvyhodnejsie je platit kartou, kedy sa berie stred kurzu... Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 16:28   Citovat  

varuj napsal:
Michal, v Madarsku sa oplati mat HUF, pretoze na benzinkach sa sice da platit aj €, avsak maju velmi zvlastny kurz - samozrejme si prihadzuju (a to dost), ale najvyhodnejsie je platit kartou, kedy sa berie stred kurzu... Mrk

Ahoj,
jasně.

Ale u nás dávno neplatí, že banka účtuje kurzem střed. Pár let už účtují prodej.

U vás to ještě funguje.

Mrk
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 16:33   Citovat  

Aha, tak to je jiná... a uz sme sa aj o tom bavili, len som na to zabudol... Se stydím
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 16:35   Citovat  

varuj napsal:
Aha, tak to je jiná... a uz sme sa aj o tom bavili, len som na to zabudol... Se stydím

Vidíš,
máš dobrou paměť.

To víš, doby ~středu~ jsou ta tam.

Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 17:58   Citovat  

Jofrey napsal:
Z HB na D1, Brno, Pohorelice, Znojmo a letosni nocni mura Ji/Zn je za tebou OK

Tak jsme sem dorazili v pohodě ale ta Dé jedna je fakt neskutečnej kekel to snad ne
obzvlášť od Jihlavy cca 5 km......to jsem měl pocit že máme někoho pod autem kterej tam mlátí kladivem........tohle jestli daj někdy dohromady tak si zaslouží Nobelovku Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 19:06   Citovat  

M@jk napsal:
Jasná chápu,
Jofrey taky říkal, že není třeba, ale taky ho půjdu vyřídit, Kč 50,- nikoho nezabije ... předpokládám, že jsi vyřídil jen tento formulář tudy odkaz a postupoval si takhle: tudy odkaz šuk

Jinak radil mi Spaceman pár tipů a triků, že lepší do Bosny a Hercegoviny si vyměnit jejich měnu tady v v ČR čili KM - Konvertibilní Marku, je to lepší.

Takže to vidím na 5.000,- HUF ať je na kávu a dálniční známku, pak asi Srbský Dinár až na místě.

jojo, ten formular jsem dostal na miste, jinak zenska si me prebrala, dal jsem fotku, 50,- a za 5min odchazel. teda aspon u nas v Prostejove Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 19:07   Citovat  

ja nejaky drobny ecka mam, jinak chci vsechno platit kartou
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 14:38   Citovat  

milan m napsal:
ja nejaky drobny ecka mam, jinak chci vsechno platit kartou

Hele 5.000,- HUF vyjde na cca 450,- Kč, pár srbských dinárů koupíš na místě, v Černé Hoře platíš rovnou v € a do Bosny a Hercegoviny je dobré si koupit KM (Konvertibilní Marku před cestou). Karta není ideální, vysoký kurz. €ura se dají koupit za rozumný peníz a hlavně, když se něco stane, tak aby si měl hotovost na případné výdaje s cestou domů. Ale zas to máš na kartě "pojištěné" a chráněné. Když ono při tisíci €urech už ušetřená částka na nákupu dělá pěkný rozdíl.

Kdy si psal, že vyrážíte?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 19:21   Citovat  

zitra Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 11:25   Citovat  

Tak cesta sem trvala skoro 24hodin. S tím, že jsem spal v maďarsku 1,5hod. Jinak cesta celkem v klidu, doporučuju všem zkontrolovat platnost a aktuálnost zelený karty. Při vstupu do Bosny a Hercegoviny ji chtěli vidět a ups....propadlá... = -35€ zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 11:40   Citovat  

crxmann napsal:
Tak cesta sem trvala skoro 24hodin. S tím, že jsem spal v maďarsku 1,5hod. Jinak cesta celkem v klidu, doporučuju všem zkontrolovat platnost a aktuálnost zelený karty. Při vstupu do Bosny a Hercegoviny ji chtěli vidět a ups....propadlá... = -35€ zmatenej

A dole na jihu v Ulcinu jaka Crxmanne? Dostanu do drzky, nebo nedostanu do drzky?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovolená v zemích Západního Balkánu :-)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina