Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 280 z 486
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2016 , 22:06   Citovat  

Mara008 napsal:
Ahoj, jak by jste vyřešili netěsnou servo hadici? Prolíná mi ve spoji s trubkou (u tlakového čidla).

1) Nechat opravit (kdysi se to tu už myslím řešilo). Jestli mi to někdo vůbec udělá ... Jinak dá se použít ten starý tlumič rázů a zalisovat do nové hadice (a záleží na směru)?

2) Koupit starší hadici.

3) Nebo zkusit tuto novou Cooo??? Ale kdoví, co to budou za materiály ...

Ja zkusil koupit starsi od majorhonda tady z fora, a asi po pul roce jsem zjistil ze prolina ve spoji k rizeni(za tu dobu zmizelo v nadobce od max po min, takze zatim neresim a jen doleju a takhle to rpaktikuju asi rok a pul), takze pro priste jen repas nebo novou...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2016 , 22:52   Citovat  

Mara008 napsal:
Právěže ani nemám naftu, mám K20. Jak je vidět, tak se to týká všech motorizací Smutný .
Každopádně díky za doporučení firmy. Dívám se, že Hansa-Flex má pobočku i v Ostravě je to dobrý . Zítra se zkusím optat ještě v jedné bližší firmě a jinak to dám do té Ovy. Ble

Za kolik a za jak dlouho zhruba ti to udělali?

Okolo 20 € to bolo Úsměv ono ti to opravia všelikde ale trvaj na tom ze tam chces aj tie " čreva'" , z.j. Take pružiny čo su vo vnútri, iba sa to prehodí do tej novej hadice, resp on mi to tak urobil.

Nová hadica cca 300€, v živote by som za tie peniaze nedal je to na hlavu cena a este to nevydrží ako by človek čakal...
   Návrat  
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 19:57   Citovat  

Ahoj,
kdo z vás bude řešit nefunkční spínač brzdových světel a zároveň vypínač tempomatu (projevuje se rozsvícením trojúhelníku stabulizace + VSA a po vyblikání ABS chybou 68 - tedy Brake Pedal Position Switch). Mě odešel takovým způsobem, že mi přestaly svítit brzdová světla s výše uvedenou diskotékou - z ničeho nic. Po vypnutí zapalování chybové kontrolky zhasnou než spínač v provozu opět selže.
Originál je tam dle katalogu 36750-SMA-013 jde objednat z ebaye (člověk si počká). Já sháněl něco skladem. Narazil jsem na častý výskyt jiného typu, na první pohled velice podobného. Tělo spínače má lehce jiný tvar, ale sedí tam. OEM číslo 36750-SMA-003, vyjde kolem 250Kč/kus a často bývá skladem. Sedí konektor i závit (není třeba měnit tu plastovou matici).

H+ Úsměv
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 10:57   Citovat  

Kluci když jste vyměňovali svody v Accordu 7G u nafty, tak jste to dávali do servisu a nebo jste to šmelili doma na chodníku? Je ta výměna náročná? Co je k tomu kdyžtak potřeba?

Dík H+
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 12:55   Citovat  

Squixx napsal:
Kluci když jste vyměňovali svody v Accordu 7G u nafty, tak jste to dávali do servisu a nebo jste to šmelili doma na chodníku? Je ta výměna náročná? Co je k tomu kdyžtak potřeba?

Dík H+

Nemám tušení ale jestli je to to podobně jak na K24A1 tak bez jámy nebo zvedáku to bude dost složité. Každopádně držím palce.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 12:59   Citovat  

pata.vfr napsal:
Ahoj,
kdo z vás bude řešit nefunkční spínač brzdových světel a zároveň vypínač tempomatu (projevuje se rozsvícením trojúhelníku stabulizace + VSA a po vyblikání ABS chybou 68 - tedy Brake Pedal Position Switch). Mě odešel takovým způsobem, že mi přestaly svítit brzdová světla s výše uvedenou diskotékou - z ničeho nic. Po vypnutí zapalování chybové kontrolky zhasnou než spínač v provozu opět selže.
Originál je tam dle katalogu 36750-SMA-013 jde objednat z ebaye (člověk si počká). Já sháněl něco skladem. Narazil jsem na častý výskyt jiného typu, na první pohled velice podobného. Tělo spínače má lehce jiný tvar, ale sedí tam. OEM číslo 36750-SMA-003, vyjde kolem 250Kč/kus a často bývá skladem. Sedí konektor i závit (není třeba měnit tu plastovou matici).

H+ Úsměv

Nedávno jsem si dělal domácí diagnostiku a taky mi tam bliknula chyba senzoru brzdového pedálu, ale doteď je klid, takže díky za tip. Asi si to preventivně zakoupím.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 13:02   Citovat  

Squixx napsal:
Chlapi řešil tu někdo, že mi odešlo stropní světlo v Accordu? Nechce ani zaboha sviti, obě světla nefungují, ale panel funguje. Mám tam ovládání střechy a to je ok. Světla vevnitř jinak fungují bez problémů, jenom vepředu je tma. Žárovky ok.

Budeš mít patrně zaoxidované kontakty v tom přepínači nebo v tom konektoru co je v tom panelu. Jde to docela jednoduše sundat a prohlídnout. Zkusím na to sám ze zajímavosti kouknout.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 13:19   Citovat  

Mourl napsal:
Výměnu předního skla jsem dělal minulý rok u Autosklo Maxi (partner H-C) na faktuře bylo myslím něco přes 10tis. bylo to na pojišťovnu (připojištění). Co jsem volal tenkrát do Hondy, tak na každý model, ještě něž jsem stačil vůbec doříct r.v. tak cena přes 20tis.Kč

Měnil někdo vlnovec na výfuku? můj už to má za sebou.Kdo Vám to dělal a cca za kolik? jaký koupit? nebo jsem koukal že se dá v německu sehnat celý díl, stejný jako originál za cca 3000kč zase co to bude za kvalitu??

Ani jedno jsem ještě neřešil, ale zajímá mě to sklo, nemám ho sice prasklé, ale za ty roky provozu na něm jdou vidět škrábance a vrypy od kamínků, za slunečného počasí se s tím zrovna moc dobře nejede. Třpytí se to jako výloha zlatnictví. Tak jsem na vážkách, co s tím. Sklo mám připojištěné, ale mám obavy ze šmeliny s pojišťovnou. Ještě mě napadlo, zda by to nešlo rozleštit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 14:18   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nemám tušení ale jestli je to to podobně jak na K24A1 tak bez jámy nebo zvedáku to bude dost složité. Každopádně držím palce.

Teď mi volali z Hondy, že mě nemůžou objednat jiné svody na Accorda, že je na Civica jiné označení a nelajznou si to..a cena opravy i s novým dílem je cca 20tis naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 14:23   Citovat  

Squixx napsal:
Teď mi volali z Hondy, že mě nemůžou objednat jiné svody na Accorda, že je na Civica jiné označení a nelajznou si to..a cena opravy i s novým dílem je cca 20tis naštvanej

Objednaj na civica a daj si to spraviť inde Velmi šťastný . Oni sa do toho samozrejme nebudú chcieť pustiť, to je jasné Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 14:25   Citovat  

Má cenu svody někde shánět ze zahraničí nebo tak? Nebo se na to mám vykašlat a vysolit cca 13tis za Civicový svody origo?

tudy odkaz

Tady jsem našel přímo na Acco za 10tis..otázka je poštovný, ale cena luxus
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 20:41   Citovat  

Jo coxmotor parts má totálne iné ceny... kludne by som do nich aj išiel
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 22:01   Citovat  

Squixx napsal:
Má cenu svody někde shánět ze zahraničí nebo tak? Nebo se na to mám vykašlat a vysolit cca 13tis za Civicový svody origo?

tudy odkaz

Tady jsem našel přímo na Acco za 10tis..otázka je poštovný, ale cena luxus

Já nedávno objednával brzdy, takže jsem se také dotazoval na poštovné - zde je odpověď:
Hi, you can order upto 30kgs and the shipping price is the same at £19.20 inc vat. Czech Republic is in the EU so you pay the including v.a.t price. Please add the products to your cart, click on the pink shopping cart icon, and click the ‘Estimate shipping’ button
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 22:30   Citovat  

Squixx napsal:

Dík H+

Jednoduché to zas ,až tak není,musíš minimálně na jámu nebo mít nadzvednutý předek.Jelikož je turbo chlazené vodou budeš vypoštět chladící kapalinu.
kup sadu kde je vše pro výměnu,všechna těsnění,svody,štít,nové matice atd. 06180-RBD-E00 stojí asi 10tis. celá sadavyjde to levněji než kupovat svody z ufona.Vyměnil jsem jich už na desítky Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.8.2016 , 6:35   Citovat  

Ach jéé..takže to tak vypadá, že to budu muset někam zavést, protože tohle asi před barákem neopravím..nějaký šikovný opravář na Hondy v okolí Přerova,Olomouce,Hranic?
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2016 , 11:31   Citovat  

SaKaL napsal:
Já nedávno objednával brzdy, takže jsem se také dotazoval na poštovné - zde je odpověď:
Hi, you can order upto 30kgs and the shipping price is the same at £19.20 inc vat. Czech Republic is in the EU so you pay the including v.a.t price. Please add the products to your cart, click on the pink shopping cart icon, and click the ‘Estimate shipping’ button

Uz som od nich nakupoval viac x a postovne je vzdy 20€
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.8.2016 , 20:10   Citovat  

Zdravím kluci. Mám takový dotaz, uvažuji o koupě A7G 2.2CDTI, viděl jsem jednoho před face s 5kvalt převodovkou a poface s 6kvalt..je nějaký rozdíl ve spotřebě/rychlosti/zrychleni atd kvuli chybejici šestky u předface oproti poface? Vim že poface je lepší tim že se vyřešili nějaké vady, ale když koukam na cenu, tak predface mi vychazi cca o 30-40tis kc levnejsi(napr. 2005 vs 2006-2007)..ma cenu doplatit tolik za poface?

Dekuji za rády.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2016 , 21:04   Citovat  

osobne si vždy auto kupujem po face vždy bývajú už vychytané chyby ktoré boli na začiatku ročníka aj model je krajší ale asi aj o trošku drahší ja by som si priplatil
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2016 , 21:07   Citovat  

můžeš koupit i poface kde budou ještě závady z předface modelu co se motoru.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 8:23   Citovat  

sandu_cz napsal:
Zdravím kluci. Mám takový dotaz, uvažuji o koupě A7G 2.2CDTI, viděl jsem jednoho před face s 5kvalt převodovkou a poface s 6kvalt..je nějaký rozdíl ve spotřebě/rychlosti/zrychleni atd kvuli chybejici šestky u předface oproti poface? Vim že poface je lepší tim že se vyřešili nějaké vady, ale když koukam na cenu, tak predface mi vychazi cca o 30-40tis kc levnejsi(napr. 2005 vs 2006-2007)..ma cenu doplatit tolik za poface?

Dekuji za rády.

Mal som v rodine jeden predface, 2004 ka, okrem prasknutých zvodov a prasknutej servo hadice som do 200 000 km neriešil nič... To že to bol 5 kvalt mi vôbec nevadilo, riešiť či to papá 5.7 alebo 6 je pri takomto veku auta totálne ale totálne jedno. Jediné čo som dával robiť bola výmena remeňového pohonu ústrojenstva (alternátor,klíma...) ale to bola skôr preventívna akcia, vzhľadom na to že sa to dá jednoducho prerobiť (vyberie sa jedna kladka a kúpi remeň na poface verziu).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 8:32   Citovat  

Velice děkuji za info. Prostě mám dvě varianty, obě Executive(skoro se vším co může být kromě Navi), r.v. 2005 ma 150.000km dle servizky, vždy servis u oficiálního dealera Honda, stav je fakt super a cena 120tis kc..2006 poface skoro stejná s 170tis km, cena skoro 180tis..ten rozdíl v penězích by mohl investovat nějak jinak..

Uvažoval jsem o K24, ale žádný v dobrém stavu není..i když vím že je spolehlivý, dobrý kus stojí min 180k..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 8:44   Citovat  

Čo sa týka konštrukčných zmien v motore, tak to už do detailu neviem. Na Navi sa vykašli, aj tak stojí za... hocijaký smartfón to odnaviguje 1000x lepšie....

Rozdiel v peniazoch by som preinvestoval do "vyšperkovania". R17 s dobrými gumami, športové stabilizátory H&R /9000 kč/, nejaké decentné úpravy, vytlmil predné dvere /2000 kč/ (klesne hluk), pozrel podvozok, vymenil všetky kvapaliny, prípadne troška upgradol brzdy. Zvyšok peňazí si nechaj do zálohy, ono sa nejaké veci môžu objaviť.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 9:03   Citovat  

markos napsal:
Čo sa týka konštrukčných zmien v motore, tak to už do detailu neviem. Na Navi sa vykašli, aj tak stojí za... hocijaký smartfón to odnaviguje 1000x lepšie....

Rozdiel v peniazoch by som preinvestoval do "vyšperkovania". R17 s dobrými gumami, športové stabilizátory H&R /9000 kč/, nejaké decentné úpravy, vytlmil predné dvere /2000 kč/ (klesne hluk), pozrel podvozok, vymenil všetky kvapaliny, prípadne troška upgradol brzdy. Zvyšok peňazí si nechaj do zálohy, ono sa nejaké veci môžu objaviť.

a co dvouhmotový setrvačník? řešil si to? koukal jsem že je to hodně drahá záležitost
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 11:37   Citovat  

Zotrvačník tu riešilo XX ľudí.
Záleží ako sa na tom jazdilo, a ešte od nejakých faktorov. Nutná výmena spolu so spojkou + práca tiež nie je úplne lacná. Počítaj okolo 25 tisíc za komplet. Ale už pri testovacej jazde je možno cítiť či ešte vydrží. Pri normálnom jazdení a hlavne mimo mesta ti kludne vydrží 250 tisíc km.
   Návrat  
nicecontrast je teď offline  nicecontrast
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 8:44   Citovat  

sandu_cz napsal:
Velice děkuji za info. Prostě mám dvě varianty, obě Executive(skoro se vším co může být kromě Navi), r.v. 2005 ma 150.000km dle servizky, vždy servis u oficiálního dealera Honda, stav je fakt super a cena 120tis kc..2006 poface skoro stejná s 170tis km, cena skoro 180tis..ten rozdíl v penězích by mohl investovat nějak jinak..

Uvažoval jsem o K24, ale žádný v dobrém stavu není..i když vím že je spolehlivý, dobrý kus stojí min 180k..

Letos b dubnu jsem pořídil 01/2007 najeto 158800 za 150k v bdkauto.cz Sport s DPFkem tak nevim jestli ten rozdil spis neni executive vybava, mimo homeokinetickyho kloubu, vymenu oleje a par cepu a tycek na podvozku sem zatim nemusel nic a mam 172000 ted, radsi bych mladsi poface ve sportu, ta vybava mimo vyhrejvanejch sedacek zas tak spatna neni Cool
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 8:49  Naposledy upravil nicecontrast dne 26.8.2016 , 10:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

markos napsal:

Jj nech si prachy v zaloze, jen za 16kola s letakama nechas 14k a to se budes drzet zkratka. Tak to koukám!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 8:52   Citovat  

nicecontrast napsal:
radsi bych mladsi poface ve sportu, ta vybava mimo vyhrejvanejch sedacek zas tak spatna neni Cool

Já v Executivu 2003 vyhřívané sedačky nemám (látka - naštěstí), ale poface Sport má xenony? Ty a šíbr pro mě byly důležitější. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 9:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Já v Executivu 2003 vyhřívané sedačky nemám (látka - naštěstí), ale poface Sport má xenony? Ty a šíbr pro mě byly důležitější. Velmi šťastný

Brat mal poface sport a ten xenóny nemal.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 9:07   Citovat  

markos napsal:
Brat mal poface sport a ten xenóny nemal.

No já si myslím, že Sport neměl.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 10:03   Citovat  

Hellborn napsal:
No já si myslím, že Sport neměl.

OK tak si jeste nech nakou zalohu na xenony, tam se da taky zaseknout Úsměv ty Sport nema
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina