Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 281 z 486
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 11:06   Citovat  

ahojte, tak po investicii do loziska, brzd a podvozku mam hlavu v smutku: prestala mi chladit klima.
Predpokladal som ze dosla napln, ale zistilo sa ze chyba len cca 150mg, to sa doplnilo, olej sa vymenil.
Nechladi aj tak.Sahara sa spusti, ale fuka teply vzduch, chladiace trubky nie su studene.
Napichli sme to na diagnostiku, ziadna chyba klimatizacnej jednotky...
Stretol sa s tym niekto? Nemate referenciu na niekoho kto sa rozumie klimatizaciam, idealne v okoli Ziliny?
Pan co mi to plnil spominal ze moze byt vadny vyparnik alebo kompresor, ale tato metoda pokus omyl sa mi moc nepozdava..
Este som si vsimol, ze predtym ked klima fungovala, tak ked som ju zapol, na par sekund som pocul "vrzgot" ako keby sa otvorila nejaka klapka, nemohla by to byt ona?
sry za laicky sloh
za kazdy postreh budem vdacny Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 12:14   Citovat  

piranha: udělej si selftest klimatizačního modulu (servisní manuál), projedou se vlastní režimy a klapky a nepotřebuješ na to diagnostiku. Jinak samotný postup krok za krokem včetně měření čidel je popsán v servisním manuálu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 12:17   Citovat  

Ahoj, diky všem za info Úsměv oba accordy jsou v executivu, maji xenony, el. seřiditelná sedadla, střešní okno, tempomat, CD měnič, jenom u předface chybi vyhřívaná sedadla a kůže, což nepotřebuji vůbec. A ještě poface ma 6kvalt.

poslední věc co jsem chtěl se zeptat - předface 2.2CTDI má DPF nebo ne? Potom ohledně setrvačníku, nastartoval jsem auto, vyjel, zařadil 1-2-3-4, auto tahne krasně, žádné nepřijemné zvuky jsem neslyšel při jizdě nebo na mistě...jak by se dalo zjistit ještě jestli je ten setrvačník v pořadku?

díky
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 12:30   Citovat  

Předface nemá DPF..a pár modelů pro faceliftu taky ne.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 12:51   Citovat  

Ak necítiš žiadne trhanie a pod, pazvuky tak niečo ešte vydrží. mechanická kontrola zotrvačníku je možná len premeraním a na to treba rozobrať prevodovku.

Squixx - pozor, ja som mal predface a bolo tam DPF, bol to dovoz z nemecka, kde sa to dodatočne montovalo.

DPF u A7G je otvorený systém, keĎ to DPF odtiaľto vyhodíte tak ako keby sa nič nestalo, okrem toho keĎže tam je bypass, tak to netreba absolútne riešiť.

Filter pevných častíc s otvoreným neriadeným systémom
Jedná sa o minimálne rozšírený druh, v podstate aj najmenej efektívny a hodiaci sa skôr ako dodatočne montovaný retro-fit, s ktorého pomocou sa majitelia starších vozidiel mohli v niektorých krajinách dočkať napríklad daňových výhod. Tento typ filtra bol už z výroby použitý v Subaru Legacy 2.0 D, ročníku 2008/2009.
S trochou zveličenia ide o riešenie typu "Vlk sa nažral a koza zostala celá". Aj úplne "prázdny" otvorený filter zachytí len časť výfukom letiacich pevných častíc, priebeh regenerácie (de facto žiadna neprebieha) u neho nemožno nijako riadiť.
Ak nedosiahne tento filter pri svojom zaplnení dlhotrvajúcou jazdou s motorom v určitej záťaži samovoľnej teploty potrebnej k spontánnemu zapáleniu sadzí (čo je bez dodatočného vstreku paliva veľmi ťažké), jednoducho sa nezregeneruje nikdy a všetky spaliny potom prúdia "bypassom" nefiltrované von.

VÝHODY:
absolútne „spoľahlivý“
možno ho dodatočne aplikovať aj na staršie vozidlá
nehrozí poškodenie motora ani zníženie výkonu pri nasýtení
neriedi olej
nezvyšuje spotrebu
nepotrebuje žiadne snímače
nevyžaduje žiadne dodatočné náklady pri prevádzke

NEVÝHODY:
nízka účinnosť filtrácie už v ideálnych podmienkach (od 30 do 70%), pri prevažujúcich jazdách na kratšie vzdialenosti dokonca nulová
výfuk od sadzí (zložitejšie preukazovanie horlivému policajtovi alebo úradom, že viditeľná dymivosť je u tohto druhu DPF naozaj normálna) Více na: tudy odkaz
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 15:59  Naposledy upravil Bully dne 26.8.2016 , 21:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Squixx napsal:
Předface nemá DPF..a pár modelů pro faceliftu taky ne.

A7G mel DPF jenom za priplatek. Protoze ale bez filtru i s nim splnoval porad stejnou normu (Euro edit- IV., ne VI. Úsměv ), nemelo vyznam za nej platit a poridilo si ho velmi vzacne jenom par majitelu v zahranici. Opak je tedy pravdou.
Oproti tomu treba u C8G se stejym motorem se uz DPF vyskytuje casteji. A7G s filtrem je opravdu vyjimecna zalezitost.
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 16:44   Citovat  

nicecontrast napsal:
OK tak si jeste nech nakou zalohu na xenony, tam se da taky zaseknout Úsměv ty Sport nema

Sport je má... Mrk
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 16:52   Citovat  

Má někdo zkušenost s touto parkovací kamerou? tudy odkaz . Nezkoušel to někdo dodělat do předface?
Co vše pro připojení je odlišný u předface oproti po face? Jediné co vím tak u poface šlo za příplatek dokoupit parkovací kameru.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 17:00   Citovat  

Nevyskytla se někomu chyba VSA, kód 66-1- VSA pressure sensor.
Na zahraničních fórech píšou jen o celé výměně VSA modulu.
Nerozebíral to někdo. Píšou snad, že to sprasila německá firma. Poskytovala se na to záruka 3 roky/62000mil. Měli by být uvnitř snad přerušené kontakty...
   Návrat  
Brian je teď offline  Brian
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 19:32   Citovat  

dneska mi na accordu přestala foukat klima, tipuju to na KO kompresor řešil to už někdo?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 21:24   Citovat  

"Prestala foukat" znamena, ze ti vubec nefouka ventilator, ze nejde nic z vydechu?
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 0:10   Citovat  

piranha napsal:
ahojte, tak po investicii do loziska, brzd a podvozku mam hlavu v smutku: prestala mi chladit klima.
Predpokladal som ze dosla napln, ale zistilo sa ze chyba len cca 150mg, to sa doplnilo, olej sa vymenil.
Nechladi aj tak.Sahara sa spusti, ale fuka teply vzduch, chladiace trubky nie su studene.
Napichli sme to na diagnostiku, ziadna chyba klimatizacnej jednotky...
Stretol sa s tym niekto? Nemate referenciu na niekoho kto sa rozumie klimatizaciam, idealne v okoli Ziliny?
Pan co mi to plnil spominal ze moze byt vadny vyparnik alebo kompresor, ale tato metoda pokus omyl sa mi moc nepozdava..
Este som si vsimol, ze predtym ked klima fungovala, tak ked som ju zapol, na par sekund som pocul "vrzgot" ako keby sa otvorila nejaka klapka, nemohla by to byt ona?
sry za laicky sloh
za kazdy postreh budem vdacny Honda

Zkontroluj relé (spojky kompresosu) v pojistkové skříňce u motoru. Častá závada
To samé Brian Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 8:53   Citovat  

petrp napsal:
Sport je má... Mrk

Tak potom asi bola možnosť si za Ne priplatiť, na inom sport-e som ich nenašiel
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 10:09   Citovat  

Xenony mel standardne jenom Exe, Sport jen za priplatek.
   Návrat  
Marek BB je teď offline  Marek BB
Partner H-C
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 10:23   Citovat  

Aj typeS ma xenóny standardne.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 12:36   Citovat  

Marek BB napsal:
Aj typeS ma xenóny standardne.

ale jen poface Úsměv
   Návrat  
Marek BB je teď offline  Marek BB
Partner H-C
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 12:57   Citovat  

2x types predface ku mne chodia a tiez maju xenony. Ale pri predface si nie som isty ci to maju vsetky alebo podľa toho ci dovoz atd.
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 13:06  Naposledy upravil Newtom dne 27.8.2016 , 14:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zřejmě mám problém se spínáním ventilátoru chlazení motoru. Při dosažení teploty při které spíná ventilátor (dle OBD někdy 98, někdy 100), ventilátor sice sepne ale jede maximálně 5sek a vypne. Ani při vypnutí motoru dále nefouká. Zkoušel jsem prohodit relátka v pojistkové skřínce v motoru ale dělá to pořád.
Nesetkal se s tím někdo? Může to mít spojitost s výměnou chladící kapaliny kterou jsem dělal shruba před dvěma měsíci? Špatný postup třeba?

Za případné tipy děkuji.

Edit: měnil jsem taky chladič. Že by nějaká závada na čidle teploty?
   Návrat  
DaveMax je teď offline  DaveMax
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 14:07   Citovat  

Rychly dotaz... jake zarovky patri do potkavacich a dalkovych svetel? to mi hlava nebere 2005 A7G CL7 2.0 114kW sedan
Na Autokelly i ofiko OSRAM webu mi to vyhodilo HB3 jako dalkova a HB4 jako potkavaci (Autokelly dokonce i H7).
Koukal jsem primo do auta a v obou pozicich jsem nasel H1...
Ty H1 jsou takovy maly, je mozny to zamenit za ty HB4/HB3/H7 pro vetsi vykon nebo jsou vykonove nastejno?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 15:44   Citovat  

H1 pre obe
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 16:29   Citovat  

Zdarec,nevíte jestli ma ROM ještě stejné číslo,psal jsem mu o olej do převodovky ale nereaguje tak nevím - každopadne to hučení mi stále drtí uši a rozhodl jsem se že koupím tedy origo nove obě poloosy a pakliže to nebude ono tak je aspoň budu mít nove :-S ale jako je to raketa :-S
   Návrat  
kuznec82 je teď offline  kuznec82
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 18:00   Citovat  

sandu_cz napsal:
Velice děkuji za info. Prostě mám dvě varianty, obě Executive(skoro se vším co může být kromě Navi), r.v. 2005 ma 150.000km dle servizky, vždy servis u oficiálního dealera Honda, stav je fakt super a cena 120tis kc..2006 poface skoro stejná s 170tis km, cena skoro 180tis..ten rozdíl v penězích by mohl investovat nějak jinak..

Uvažoval jsem o K24, ale žádný v dobrém stavu není..i když vím že je spolehlivý, dobrý kus stojí min 180k..

" r.v. 2005 ma 150.000km dle servizky, vždy servis u oficiálního dealera Honda, stav je fakt super a cena 120tis kc" a první majitel garážovaná byla? Velmi šťastný
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 18:35   Citovat  

Tak jsem se konečně dostal k tomu řemenu a nevěřím vlastním očím. Mám naftu poface a je tam těch sedm kladek místo šesti... Je to možný? Ble

Doufám, že ta jedna půjde vyndat a koupím ten kratší.
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 21:03   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdarec,nevíte jestli ma ROM ještě stejné číslo,psal jsem mu o olej do převodovky ale nereaguje tak nevím - každopadne to hučení mi stále drtí uši a rozhodl jsem se že koupím tedy origo nove obě poloosy a pakliže to nebude ono tak je aspoň budu mít nove :-S ale jako je to raketa :-S

To poslední zadní ložisko jsi zkoušel? případně to ložisko na poloose?
Odkud jsi? měl bych při nejhorším na půjčení pravou poloosu na K24 která určitě nehučí Hihi
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 21:19   Citovat  

Dandie33 napsal:

Rom. byl tenhle týden někde ve Francii nebo kde...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 10:15   Citovat  

Trip napsal:
Tak jsem se konečně dostal k tomu řemenu a nevěřím vlastním očím. Mám naftu poface a je tam těch sedm kladek místo šesti... Je to možný? Ble

Doufám, že ta jedna půjde vyndat a koupím ten kratší.

Mám Facelift 12/2006 a měl jsem taky delší řemen. Těch motorů bylo hodně, tak první facelifty je měly.
Kladku vyndáš normálně, povolíš doleva. Pak dáš kratší řemen 1785mm, dle schématu zde na foŕu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 11:29   Citovat  

Dandie33 napsal:

MTF prece koupis i u jakehokoli dealera Hondy, nestoji moc.
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 12:26   Citovat  

Ahoj, nevite prosím někdo jak postupovat při chybě ecu čílo 45? Je to příliš bohatá směs, co vše by mohlo byt špatny? Co proměřit?? když chybu vymažu ,naskočí tak po cca 20 kilometrech . motor 2.0 2004 to mi hlava nebere

Ted jsem se dočetl že při bohate směsi by měli být úplně černé svíčky, ted jsem se díval a všecjny úplně bílé ,jedna jak druhá, měl jsem venku aj vstřiky a všechny stejné, čisté
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 12:49   Citovat  

-toyo- napsal:
Ahoj, nevite prosím někdo jak postupovat při chybě ecu čílo 45? Je to příliš bohatá směs, co vše by mohlo byt špatny? Co proměřit?? když chybu vymažu ,naskočí tak po cca 20 kilometrech . motor 2.0 2004 to mi hlava nebere

Ted jsem se dočetl že při bohate směsi by měli být úplně černé svíčky, ted jsem se díval a všecjny úplně bílé ,jedna jak druhá, měl jsem venku aj vstřiky a všechny stejné, čisté

Pošli foto svíček. Nicméně v 9 z 10 případů problémů se směsí je na vině přední O2 senzor. Ten se na Hondy kupuje zásadně origo (Parts - 36531RBB003 - SENSOR, LAF (PFKL540006) - cca 7500 Kč), nebo Japonec (Denso, NGK). Pro 2005 Accord by to mělo být Denso 36531-RBB-003 s cenou cca 2600 Kč (Cardo). Také zkontroluj průchodnost vlnovce a katalyzátoru, to by též u benzínu mohlo ovlivňovat směs.
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 13:19   Citovat  

fotky svíček dodám, ještě čtu že ta chyba 45 je tedy bohatá,nebo chudá směs,myslel jsem že jen bohatá, v mém případě tedy asi to druhé, kat jsem měl dole v pátek, je neporušený,průchozí. Vlnovec Ok. chyba tam je asi dva měsíce. ještě dodám že když chybu vymažu, auto jede než chyba naskočí tak nějak slabě, po rozsvícení kontrolky motoru a přepnutí do nouzového režimu se znatelně zvedne výkon
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina