Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 285 z 486
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2016 , 20:24   Citovat  

měnil jste někdo startér na K24? Můj odešel a byl jsem upozorněn že nemusí jít opravit. Bohužel jsem nikde nebyl schopnej najít náhradu a v obchodě se startérama se mě 2x ptal jestli je to vážně z auta, že takový vídí poprvé Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.9.2016 , 20:31   Citovat  

Alias napsal:
měnil jste někdo startér na K24? Můj odešel a byl jsem upozorněn že nemusí jít opravit. Bohužel jsem nikde nebyl schopnej najít náhradu a v obchodě se startérama se mě 2x ptal jestli je to vážně z auta, že takový vídí poprvé Velmi šťastný

Měl jsi říct že z korábu... Dálničního... Velmi šťastný
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2016 , 21:17   Citovat  

to nevím jestli se o tourerovi dá říct Velmi šťastný to je takový rodiný auto pro 2 Velmi šťastný
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2016 , 22:20   Citovat  

Několik otázek Accord Tourer CM 2,4

1) Jaký zadní hub/ložisko? Máte někdo konkrétní dobrou zkušenost s druhovýrobou (na CTR jsem používal SKF a good)?
2) Máte někdo na autě setrvačník a spojkový set z CTR K20A2?
3) Jemné pocukávání při akceleraci, především v nižším spektru otáček? Nevím jestli to je jen nezvyk, nebo závada (svíčky nové NGK iridium předepsané od výrobce, palivový filtr neměněn, vstřiky asi původní, 100tkm).

Díky za info
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 7:39   Citovat  

1)SKF jsem dával na hondu několikrát, ale jen přední a OK.Myslim,že na zadek bude taky good
2)Nevim
3)Tohle mi dělá taky, ale ne pravidelně a mezi 2-3tis.Mám podezření na prasklý vlnovec. Prdi při tom,když jde motor do tahu a vlnovec se ohýbá,což odpovída...je to jediná věc,kterou jsem ještě neopravil na autě.
Na tomhle autě me vadí ty brzdové třmeny.Kdybych mel investovat,tak místo do setrvaku jdu po brzdach.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 8:11   Citovat  

Koukám, že s problémy brzdových třmenů se potýkáme snad všichni, kteří tohle auto mají. to mi hlava nebere
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 8:11   Citovat  

mad_zed napsal:
3)Tohle mi dělá taky, ale ne pravidelně a mezi 2-3tis.Mám podezření na prasklý vlnovec. Prdi při tom,když jde motor do tahu a vlnovec se ohýbá,což odpovída...je to jediná věc,kterou jsem ještě neopravil na autě.
Na tomhle autě me vadí ty brzdové třmeny.Kdybych mel investovat,tak místo do setrvaku jdu po brzdach.

Díky za tip, až budeš možnost tak se na vlnovec mrknu. Palivový filtr vyměním preventivně a vyčištění vstřiků stojí pár korun, tak to asi taky udělám.

Brzdy nejsou žádná sláva, mám na předku ten ATE(?) brzdič. Nevíte zda je zaměnitelný s Nissin brzdičem - potažmo ATR/Legend brzdným kombem?

je to dobrý
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 8:51   Citovat  

LK7R napsal:
Díky za tip, až budeš možnost tak se na vlnovec mrknu. Palivový filtr vyměním preventivně a vyčištění vstřiků stojí pár korun, tak to asi taky udělám.

Brzdy nejsou žádná sláva, mám na předku ten ATE(?) brzdič. Nevíte zda je zaměnitelný s Nissin brzdičem - potažmo ATR/Legend brzdným kombem?

je to dobrý

Pokud máš 300mm kotouče, tak brzdiče z ATR pasují bez úprav. Ale musíš je pořídit i s "držáky". Pokud 280mm, tak se musí dát 300mm kotouče. Já přecházel z origo 280mm kotoučů na origo 300mm plus ATR třmeny a je to velký rozdíl. Pokud jsi někde poblíž Kralup nemám problém předvést, pokud by jsi měl zájem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 9:00   Citovat  

Martin T. napsal:
Pokud máš 300mm kotouče, tak brzdiče z ATR pasují bez úprav. Ale musíš je pořídit i s "držáky". Pokud 280mm, tak se musí dát 300mm kotouče. Já přecházel z origo 280mm kotoučů na origo 300mm plus ATR třmeny a je to velký rozdíl. Pokud jsi někde poblíž Kralup nemám problém předvést, pokud by jsi měl zájem.

To bych byl za předvedení rád, z Prahy do Kralup to není daleko. Máš na autě i ATR 28mm tlusté kotouče? Já mám 2.4 executive s 300mm origo kotoučema a divnyma brzdičema s "dráty". Velmi šťastný
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 9:09   Citovat  

LK7R napsal:
To bych byl za předvedení rád, z Prahy do Kralup to není daleko. Máš na autě i ATR 28mm tlusté kotouče? Já mám 2.4 executive s 300mm origo kotoučema a divnyma brzdičema s "dráty". Velmi šťastný

Já mám 2.0, comfort. Bez drátů. Úsměv Kotouče mám standartní 300mm. Ty z ATR mají větší díru a byl by tam potřeba středící kroužek a nevím jestli nejsou i širší, aby pasovali na náboj - nezjišťoval jsem, bohatě mi stačí standartní 300mm. Klidně se ozvi přes SZ a můžeme se domluvit.
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 9:52   Citovat  

Accordaci, kolik najedete na plnou nadrz a na kolik je vubec litru?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 9:57   Citovat  

Nádrž má 65litrů, dle manuálu u 2.4 je při rozsvícení hladového v nádrži 8 litrů (možná 10 - ověřím). Za ty dvě nádrže co jsem zatím najel, mám spotřebu 10,1l/100km. Což je cca 590km. Jezdím Prahu, krátké trasy, rád za to vzemu + dálnice svižně (130-180).
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 10:03   Citovat  

Tomik napsal:
Accordaci, kolik najedete na plnou nadrz a na kolik je vubec litru?

Tomiku, co je tohle za dotaz? Tak to valím bulvy
Nádrž má 65 litrů...
... a na to, kolik kdo najede na plnou nádrž, to snad nemůžeš myslet vážně, že ne?
To se tu zase rozjede tradiční diskuse o spotřebě, do které se zapojí lidi do mají 2.0, 2.2 a 2.4 a co myslíš, že budou psát?
To se radši podívej na tudy spritmonitor.de a tam můžeš sosat informací dle libosti... přátele
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 10:07   Citovat  

SaKaL napsal:
Tomiku, co je tohle za dotaz? Tak to valím bulvy
Nádrž má 65 litrů...
... a na to, kolik kdo najede na plnou nádrž, to snad nemůžeš myslet vážně, že ne?
To se tu zase rozjede tradiční diskuse o spotřebě, do které se zapojí lidi do mají 2.0, 2.2 a 2.4 a co myslíš, že budou psát?
To se radši podívej na tudy spritmonitor.de a tam můžeš sosat informací dle libosti... přátele

Je tedy lepsi v Accordu motor 2.2 nebo 2.4???
HaHaaa Neee, delam si srandu, jen me zajima kolik kdo a s jakym motorem najede km, nic vic. Poprve jsem natankoval plnou nadrz vervy, tak su zvedavej kolik to bude beznou jizdou. S Acco 5g. 1.8 to bylo max 750 co si pamatuju, ale jel sem jak snek, bezne tak 600-650.
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 10:51   Citovat  

petrp napsal:
Nesetkal se někdo takovým pískáním v interiéru. Jde to z topení/AC, zesiluje s přidáním stupně a jen za jízdy. Při úplném vypnutí je klid. Pylový filtr OK.
Taková meluzína Úsměv

Jo přesně meluzína. Neví taky jsem na to nepřišel. Někdy to dělá někdy ne. Smutný Ještě jsem zjistil když je ventilátor puštěnej na plno a otevřu dveře a vylezu ven tak slyším meluzínu mezi kapotou a oknem. Zavřu dveře tak je to lepší. to mi hlava nebere
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 11:09   Citovat  

LK7R napsal:

1) Jaký zadní hub/ložisko? Máte někdo konkrétní dobrou zkušenost s druhovýrobou (na CTR jsem používal SKF a good)?

Díky za info

Někde se to tu řešilo, já tam dával FAG a po rozbalení na mě vypadlo to samé ložisko jaké bylo na autě od výroby (NSK nebo NTN už si to přesně nepamatuju). Někdo tu psal že dával SNR a bylo to to samé. Úsměv Ale mám sedan. U kombi nejspíš bude podobné.
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 11:43   Citovat  

LK7R napsal:

Dával jsem SKF. Koupil jsem dvě, měnil jedno. To druhé dělat nebudu, kdyby byl zájem, je volné Mrk
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 11:56   Citovat  

Tomik napsal:
Je tedy lepsi v Accordu motor 2.2 nebo 2.4???
HaHaaa Neee, delam si srandu, jen me zajima kolik kdo a s jakym motorem najede km, nic vic. Poprve jsem natankoval plnou nadrz vervy, tak su zvedavej kolik to bude beznou jizdou. S Acco 5g. 1.8 to bylo max 750 co si pamatuju, ale jel sem jak snek, bezne tak 600-650.

a ted to jeste promicham s LPG pořádnej výtlem benzin popravde nevim kolik najezdim HaHaaa
pac od doby co ho mam jsem plnou netankoval pořádnej výtlem jinak asi na 47l LPG udelam 430km coz je 10,9l /100km LPG
a vubec nekoukam jak tezkou mam nohu ,az zahreju motor tak si to uzivam Velmi šťastný pac jezdim malo ..
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 19:09   Citovat  

miniwop napsal:
Jo přesně meluzína. Neví taky jsem na to nepřišel. Někdy to dělá někdy ne. Smutný Ještě jsem zjistil když je ventilátor puštěnej na plno a otevřu dveře a vylezu ven tak slyším meluzínu mezi kapotou a oknem. Zavřu dveře tak je to lepší. to mi hlava nebere

Lišta u stěračů. Ucvakaný úchyty a vznikla tam mezera Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 9:03   Citovat  

petrp napsal:
Lišta u stěračů. Ucvakaný úchyty a vznikla tam mezera Smutný

Spíš mě příjde, že to dělá ten plast pod oknem, jsou v něm ta nasávací čtvercové dírky a ty se chovaj jako píštalky. Dám ruku před část kde je ostřik tryska a přestane to na chvilku. Zkusím se na to podívat to mi hlava nebere
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 9:22   Citovat  

me to piska po vymene predniho okna naštvanej a dela to plast pod oknem jak jsou na nem sterace, prelepil jsem to paskou a prestalo ale s paskou jezdit nechci, tak jezdim s hvizdanim Velmi šťastný
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 13:21   Citovat  

Trip napsal:
Tak jsem se konečně dostal k tomu řemenu a nevěřím vlastním očím. Mám naftu poface a je tam těch sedm kladek místo šesti... Je to možný? Ble

Doufám, že ta jedna půjde vyndat a koupím ten kratší.

Tak jsem to právě předělal na kratší řemen. Kladka navíc šla ven vcelku v jednoduše a na jejím ložisku byla znatelná vůle. Problém je, že nebyla sama. Vůle je i na napínací kladce a na kompresoru klimatizace. Tady na fóru jsem našel označení ložiska na napínací kladku, dá se ale vyměnit i to na klimě? Poradí někdo označení? je to dobrý
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 17:14   Citovat  

Zdarec accordáci
Tak mám dnes druhé vánoce Velmi šťastný vyměnil jsem to poslední levé zadní ložisko resp. náboj a ted je v autě BOŽSKÝ KLID !! Tvl všechny ložiska včetně toho na poloose a ono to bylo to poslední levý zadní ! To jsem chtěl už kupovat nové poloosy a to by mě pak jeblo kdyz by to hučelo dál Velmi šťastný štastnej jako blecha a zvladl jsem to za dvě hodky na tomhle pařaku uf
ted už jen nechat seřídit ventyly - jen ně zajíma Mrk jestli je to nutný dělat to v hondě nebo to zvladnem s kamošem podle schemat my ?
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 17:21   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdarec accordáci
Tak mám dnes druhé vánoce Velmi šťastný vyměnil jsem to poslední levé zadní ložisko resp. náboj a ted je v autě BOŽSKÝ KLID !! Tvl všechny ložiska včetně toho na poloose a ono to bylo to poslední levý zadní ! To jsem chtěl už kupovat nové poloosy a to by mě pak jeblo kdyz by to hučelo dál Velmi šťastný štastnej jako blecha a zvladl jsem to za dvě hodky na tomhle pařaku uf
ted už jen nechat seřídit ventyly - jen ně zajíma Mrk jestli je to nutný dělat to v hondě nebo to zvladnem s kamošem podle schemat my ?

Seřídit ventily zvládne snad každý kdo není totální ničema...
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 19:00   Citovat  

-toyo- napsal:
me to piska po vymene predniho okna naštvanej a dela to plast pod oknem jak jsou na nem sterace, prelepil jsem to paskou a prestalo ale s paskou jezdit nechci, tak jezdim s hvizdanim Velmi šťastný

Mám to taky po výměně okna. Budu to řešit v nejbližších dnech. Pak napíšu...
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 19:13   Citovat  

Kmóďa napsal:
Seřídit ventily zvládne snad každý kdo není totální ničema...

Tak kamoš ma svuj servis tak věřim že to dá ja budu jen tak asistovat,jde mi spíš o to jestli na to nejsou potřeba nějakej specialní vercajk nebo tak - jestli tam bude třeba nějakej díl v haji tak abych to pak stejně nemusel davat znova do hondy víš
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 19:23   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdarec accordáci

Taky mě čeká levé zadní, kupoval jsi origo,nebo nějakou druhovýrobu ???
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 19:24   Citovat  

petrp napsal:
Mám to taky po výměně okna. Budu to řešit v nejbližších dnech. Pak napíšu...

Je pravda, že první majitel okno měnil takže to bude stejnej problem. Určo dej vědět. je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 19:27   Citovat  

Martin T. napsal:

Další kralupák... Že skoro nikoho nepotkám, i když to je "přes kopec"?
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 20:43   Citovat  

A8G 2.4 ma kotouce 320mm stejne jako cl9 jen tlustejsi(32mm) a dvoupistky akebono verze AT...to by mohlo byt reseni.Nezkousel to nekdo?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina