Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 287, 288, 289 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 288 z 486
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 14:51   Citovat  

sandu_cz napsal:
pěkné kola... pravě hledám disky jako máš ty Velmi šťastný

hledám zatím takové varianty, ale zatím nic jsem nenašel pěkného na mého Acco:

tudy odkaz
tudy odkaz

Ja ich mam ako zimne kola, na leto mam ine...

garage.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
garage.jpg, 430.94 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 17:16   Citovat  

sandu_cz napsal:
a odkud si objednal disky z ATR?

bazos Velmi šťastný jinak je zde v bazaru prodava nekdo za jednou tolik co staly moje kdybys schanel taky Velmi šťastný

jinak honda ma pekny OEM kola ,ale ty co se davaly na A7G jsou na me moc vypukly ven a pritom ET to je hruza ..
jeste jedny 17" by sli v uvahu a to jsou C8G type s ,ale jsou podobny jako A7G type s tak jsem chtel jeste neco jineho
doted jsem schanel tyhle se A7G ve stylu Alfa kdyby nekdo mel ,at se ozve Velmi šťastný
a nejhezci co muzou byt dle mne na A7G jsou CTR 8G 18" ,19" kola ,skoda ,ze na nase silnice to nejde moc uzivat Bueee

garage (6).jpg

garage (6).jpg, 165.91 kB

14141879_966086610168880_4520888795165074069_n.jpg

14141879_966086610168880_4520888795165074069_n.jpg, 166.39 kB

4110882918_b0e7ec808f.jpg

4110882918_b0e7ec808f.jpg, 92.41 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Blood je teď offline  Blood
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 18:23   Citovat  

Zdravim panove...jaka zarovka patri do potkavacky? Popr patice..Mam tam po predchozim majiteli xenonovej bordel, kteryho bych se rad zbavil..
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 18:57   Citovat  

Tak ventily seštelovány,dolita chladící kapalina a olej do převodovky plus nějake těsnění pod víčko a cena včetně práce - 842 kč což je super!
tak mam dalši kousek hotov Úsměv
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 20:09   Citovat  

Blood napsal:
Zdravim panove...jaka zarovka patri do potkavacky? Popr patice..Mam tam po predchozim majiteli xenonovej bordel, kteryho bych se rad zbavil..

H1
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 21:12   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
bazos Velmi šťastný jinak je zde v bazaru prodava nekdo za jednou tolik co staly moje kdybys schanel taky Velmi šťastný

jinak honda ma pekny OEM kola ,ale ty co se davaly na A7G jsou na me moc vypukly ven a pritom ET to je hruza ..
jeste jedny 17" by sli v uvahu a to jsou C8G type s ,ale jsou podobny jako A7G type s tak jsem chtel jeste neco jineho
doted jsem schanel tyhle se A7G ve stylu Alfa kdyby nekdo mel ,at se ozve Velmi šťastný
a nejhezci co muzou byt dle mne na A7G jsou CTR 8G 18" ,19" kola ,skoda ,ze na nase silnice to nejde moc uzivat Bueee

Mám ty ve stylu "alfa"... Velmi šťastný Jen nevím,jestli je nechat na zimu,nebo poslat dál... Cooo???
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 21:25   Citovat  

Dandie33 napsal:
Tak ventily seštelovány,dolita chladící kapalina a olej do převodovky plus nějake těsnění pod víčko a cena včetně práce - 842 kč což je super!
tak mam dalši kousek hotov Úsměv

No a kdo to nakonec dělal ???
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 22:31  Naposledy upravil sandu_cz dne 15.9.2016 , 22:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:

jeste jedny 17" by sli v uvahu a to jsou C8G type s

Ja jsem si prave myslel ze ty si koupil disky z ATR co byly tady v bazaru Úsměv) a ty 17" ze C8G jsem videl na bazose, nejsou spatny ale uz jsem jeden A7G videl v Praze na takovych diskach a dle me nic moc..ale jeste mam trochu cas rozhodnout se..

Je nejake lepsi misto kde se da koupit nove pneu nez nejlevnejsipneu.cz? Uvazuji o koupe zimnich 205/55/16 a potom letnich 225/45/17..diky
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 22:37   Citovat  

sandu_cz napsal:
pěkné kola... pravě hledám disky jako máš ty Velmi šťastný

hledám zatím takové varianty, ale zatím nic jsem nenašel pěkného na mého Acco:

tudy odkaz
tudy odkaz

Já ta kola sehnal za nějakých 6500, doškrábané docela drsně, ale šmirglem a barvou jsem z nich udělal docela pěkné kousky tudy odkaz Myslím, že byla standardem na Sport 30 Edition.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 22:41   Citovat  

Mino21 napsal:
Já ta kola sehnal za nějakých 6500, doškrábané docela drsně, ale šmirglem a barvou jsem z nich udělal docela pěkné kousky tudy odkaz Myslím, že byla standardem na Sport 30 Edition.

No, nekde tady na foru jsem videl ze nekdo prodaval ND z CL9 a mel prave takove kola..obavam se ze jsou jiz prodane..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 2:38   Citovat  

sandu_cz napsal:
Ja jsem si prave myslel ze ty si koupil disky z ATR co byly tady v bazaru Úsměv) a ty 17" ze C8G jsem videl na bazose, nejsou spatny ale uz jsem jeden A7G videl v Praze na takovych diskach a dle me nic moc..ale jeste mam trochu cas rozhodnout se..

Je nejake lepsi misto kde se da koupit nove pneu nez nejlevnejsipneu.cz? Uvazuji o koupe zimnich 205/55/16 a potom letnich 225/45/17..diky

ktery ted myslis ? C8G ty type s petipaprsky nebo CTR 8G 18" jako ty type s jsou asi nejhezci co C8G mel krome CTR ..

neni Úsměv vse kupuji tam za par dni pneu doma a ceny nejlepsi aspon dle mne ..

jeste bych si dovedl predstavit na A7G tyhle tudy odkaz

Hightower ma moc pekny ,ale nedozvedel jsem se co jsou zac Velmi šťastný

Honda_Accord_CL3_europe.jpg

Honda_Accord_CL3_europe.jpg, 395.97 kB

2014_08_24_05_00_282408.jpg

2014_08_24_05_00_282408.jpg, 42.5 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 6:47   Citovat  

David vti napsal:
No a kdo to nakonec dělal ???

V PELE.SI HONDA MAZDA Liberec,tam bylo auto tenkrat koupeno a tam je i cela jeho servisní historie - drobnosti děláme s kamošem v servisu ale takove ty veci jako třeba silenty a čepy a podobne veci ktere chci origo jedine tam a celkem spokojenost,koncem roku tam necham dělat řetez,vodící lištu a nějake kladky a potřebuju nejak vyřešit vejfuk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 6:52  Naposledy upravil Dandie33 dne 16.9.2016 , 6:58, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

[quote="David vti"]Par měsícu zpět jsem tam nechaval dělat přední silenty v ramenou včetně geometrie,pujčily mi nahradní CAR,prohlídli auto,řekli co bylo dobrý udělat,druhej den mi auto přivezli a cáloval jsem 4200 Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 6:54   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ktery ted myslis ? C8G ty type s petipaprsky nebo CTR 8G 18" jako ty type s jsou asi nejhezci co C8G mel krome CTR

Hightower ma moc pekny ,ale nedozvedel jsem se co jsou zac Velmi šťastný

Tyhle jsem myslel: tudy odkaz
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 9:04   Citovat  

já špekuluju nad něčím takovým Úsměv

A7Gkola.jpg

A7Gkola.jpg, 102.49 kB
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 9:12   Citovat  

Trip napsal:
já špekuluju nad něčím takovým Úsměv

No to jóóóóóóó..to je moc pěkné! Z nového Civica sednou na Acco??
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 9:18   Citovat  

Squixx napsal:
No to jóóóóóóó..to je moc pěkné! Z nového Civica sednou na Acco??

I ze starého, pokud má stejnou rozteč... Velmi šťastný Není jich málo na kolech z CTR 7g... V tomhle je výhoda Hondy - stejné rozteče i středové díry, ať jde o 4x100 (C4g-C7g), 4x114,3 (P4-A6g) nebo 5x114,3 (ATR přes C7g, FR-V po C9g).
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 10:43   Citovat  

Dandie33 napsal:
V PELE.SI HONDA MAZDA Liberec,tam bylo auto tenkrat koupeno a tam je i cela jeho servisní historie - drobnosti děláme s kamošem v servisu ale takove ty veci jako třeba silenty a čepy a podobne veci ktere chci origo jedine tam a celkem spokojenost,koncem roku tam necham dělat řetez,vodící lištu a nějake kladky a potřebuju nejak vyřešit vejfuk

Co mas s retezem? Jinak vyfuk na sedana resim taky a jsem z toho celkem nestastny.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 11:56   Citovat  

sandu_cz napsal:
Tyhle jsem myslel: tudy odkaz

tyhle vypadaj na aute tragicky pac jsou vypukly jako vetsina kol .. a davat za ne 6500kc je nesmysl ja je prodavalasi za 100e

ty co jsem daval inzerat jsou mnohem hezci Úsměv

dsc01331_495.jpg

dsc01331_495.jpg, 2.49 MB
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 16.9.2016 , 12:46   Citovat  

Zdravím soukmenovce, rád bych věděl názory a případné typy, co je zapotřebí vyměnit na podvozku Acco 2.4 tourer rv.2004.
Zdá se mi, že podvozek má své nejlepší za sebou a jízda po nerovnostech mi přijde dost hlučná a nekomfortní, tudíž jsem pojal podezření, že by bylo asi záhodno ho obměnit.
Po několika prohlídkách všech náprav mi ale nepřijde, že by byly vzpěry případně kosti a silentbloky nějak vymlácené. Chtěl bych ale již vyměnit tlumiče a když to budu mít rozhozené, určitě bych měnil i vzpěry.
Něco málo jsem si načetl, takže bych chtěl znát váš názor a případné typy co ještě. Do servisu to nechci dávat, jelikož nejsem vrcholovým manažerem nadnárodní korporace, a navíc bych si chtěl opravit fazónu na rezavých ramenech, kostech atd.
Takže, vzpěry stabilizátoru jsem si tipnul tyto:
- přední Lemforder 34489 01 + 34490 01,
- zadní FEBI FB 42099 (zde mám pochyby, jestli je na tourer rozlišována levá a pravá strana)
Tlumiče:
-přední KYB 341330 a nebo SACHS 313866
Zde jsem taktéž na vážkách,jednak cenově ale hlavně kvůli typu, jelikož u typu KYB je psáno že není pro vozidla s xenony. Někde jsem se dočetl, myslím že zde, že ten úchyt lze odřezat ze starého tlumiče a nabodovat na nový. U SACHS není poznámka že by to nebylo pro auto s xenony, tak nevím.
- zadní KYB 344462.
Pak by bylo dost možná vhodné vyměnit dorazy a prachovky, tady stále ještě hledám.
Dočetl jsem se, že je vhodné měnit i čepy řízení případně celé rameno.
Uvítal bych velice rady a typy na co se ještě zaměřit, případně jestli má někdo ověřený shop, kde to sehnat za rozumný peníz.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 16.9.2016 , 13:10   Citovat  

von-pivoj napsal:
Zdravím soukmenovce, rád bych věděl názory a případné typy, co je zapotřebí vyměnit na podvozku Acco 2.4 tourer rv.2004.
Zdá se mi, že podvozek má své nejlepší za sebou a jízda po nerovnostech mi přijde dost hlučná a nekomfortní, tudíž jsem pojal podezření, že by bylo asi záhodno ho obměnit.
Po několika prohlídkách všech náprav mi ale nepřijde, že by byly vzpěry případně kosti a silentbloky nějak vymlácené. Chtěl bych ale již vyměnit tlumiče a když to budu mít rozhozené, určitě bych měnil i vzpěry.
Něco málo jsem si načetl, takže bych chtěl znát váš názor a případné typy co ještě. Do servisu to nechci dávat, jelikož nejsem vrcholovým manažerem nadnárodní korporace, a navíc bych si chtěl opravit fazónu na rezavých ramenech, kostech atd.
Takže, vzpěry stabilizátoru jsem si tipnul tyto:
- přední Lemforder 34489 01 + 34490 01,
- zadní FEBI FB 42099 (zde mám pochyby, jestli je na tourer rozlišována levá a pravá strana)
Tlumiče:
-přední KYB 341330 a nebo SACHS 313866
Zde jsem taktéž na vážkách,jednak cenově ale hlavně kvůli typu, jelikož u typu KYB je psáno že není pro vozidla s xenony. Někde jsem se dočetl, myslím že zde, že ten úchyt lze odřezat ze starého tlumiče a nabodovat na nový. U SACHS není poznámka že by to nebylo pro auto s xenony, tak nevím.
- zadní KYB 344462.
Pak by bylo dost možná vhodné vyměnit dorazy a prachovky, tady stále ještě hledám.
Dočetl jsem se, že je vhodné měnit i čepy řízení případně celé rameno.
Uvítal bych velice rady a typy na co se ještě zaměřit, případně jestli má někdo ověřený shop, kde to sehnat za rozumný peníz.

Ak už do toho ideš takto zásadnejšie, tak:

• Vymeň všetky silentbloky na prednej náprave, resp. minimálne ten veľký puk, je treba ale myslieť aj na skrutky, pretože často ich je treba odrezať. Odporúčam origo Silenty Honda. V CZ sa dajú zohnať za cca 20 euro/ kus
• Tlmiče a pružiny, ale skús sa informovať či nááááhodou sa nedá zohnať OEM podvozok pod jedným číslom, viem že na Civic sa to tak dalo a z Nemecka by sa to možno dalo objednať za lepšiu cenu.
• Pozri si horné ramená, tie tiež odchádzajú. Nahráda buď Meyle alebo Lemforder, OEM stojí 200 euro...
• Skontroluj spodný čap, OEM cca 60 euro, 555 cca 30 euro.

ČO sa týka zadnej nápravy, tak to si myslím že bude dobré skôr operatívne – to čo bude mať vôlu vymeň. Tam si ale myslím že náhrady nekúpiš, všetko bude OEM a ceny budú tomu úmerné.

Inak dobrá stránka na diely:

tudy odkaz

A taký menší dokumentík ohľadom podvozku na A7G aj s číslami (sedan), ale myslím že predná náprava je rovnaká sedan/tourer.

tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 16.9.2016 , 19:09   Citovat  

MAREKB napsal:
Co mas s retezem? Jinak vyfuk na sedana resim taky a jsem z toho celkem nestastny.

Tak s řetezem nic nemam,nedrnčí nechrastí ani nic jineho ale tak proč to neudělat- je pravda že sam servisak mi řek že je to zbytečný,pakliže se o to starate jako pravidelna výměna oleje a hlídate hladinu je to zbytečný a doživotní tak uvidím ale ten vejfuk to je křeč :-S
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 16.9.2016 , 19:24   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tyhle vypadaj na aute tragicky pac jsou vypukly jako vetsina kol .. a davat za ne 6500kc je nesmysl ja je prodavalasi za 100e

ty co jsem daval inzerat jsou mnohem hezci Úsměv

Tak presne techto 17"kol mam k memu acco 2sady Smutný .ET kol odpovida zapisu v TP
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 16.9.2016 , 22:27   Citovat  

Dandie33 napsal:
Tak s řetezem nic nemam,nedrnčí nechrastí ani nic jineho ale tak proč to neudělat- je pravda že sam servisak mi řek že je to zbytečný,pakliže se o to starate jako pravidelna výměna oleje a hlídate hladinu je to zbytečný a doživotní tak uvidím ale ten vejfuk to je křeč :-S

Může se stát, že se řetěz vytahá, ale dokud se tak nestane... Ale chce to kontrolovat.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.9.2016 , 1:25   Citovat  

pasujou poface airbagy na predface hlavne volant ,palubka, pasy a RJ airbagu ?
   Návrat  
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 17.9.2016 , 10:48   Citovat  

Kdyby někdo sháněl žárovičky do tlačítek v palubní desce: výstražný trojúhelník, VSA, výhřev sedaček, sklon světel (možná i další, vyzkoušené mám první dvě).
Jde o žárovky průměru 3.15, délky 6.8mm s drátovými přívody, 12V/40mA. Nejbližší co jsem našel jsou tyto (ges.cz) typ L 3214, sedí skvěle, rozdíl 20mA nejde poznat je to dobrý H+
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.9.2016 , 11:26   Citovat  

pata.vfr napsal:
Kdyby někdo sháněl žárovičky do tlačítek v palubní desce: výstražný trojúhelník, VSA, výhřev sedaček, sklon světel (možná i další, vyzkoušené mám první dvě).
Jde o žárovky průměru 3.15, délky 6.8mm s drátovými přívody, 12V/40mA. Nejbližší co jsem našel jsou tyto (ges.cz) typ L 3214, sedí skvěle, rozdíl 20mA nejde poznat je to dobrý H+

Včera jsem kupoval do tlačítka VSA tudy odkaz
Jen nevím kam jsem zašantročil modrou gumovou čepičku,která na ní původně byla,tak mi to svítí trochu víc...
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.9.2016 , 14:02   Citovat  

pata.vfr napsal:
Nebo LEDky zde tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 17.9.2016 , 17:44   Citovat  

Mě se VSA nerozvítí ani na palubce ani pod tlačítkem B-) asi nefacha
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.9.2016 , 19:27   Citovat  

Dandie33 napsal:
Mě se VSA nerozvítí ani na palubce ani pod tlačítkem B-) asi nefacha

Teď nevím jak to myslíš. Nápis VSA svítí jen při závadě...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 287, 288, 289 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina