Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 36
Kub92 je teď offline  Kub92
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 20:41   Citovat  

marek.82 napsal:
nekde tam neco byt musi , bud prelepeny senzor u zrcatka a packa na AUTO, nebo u pojistek nebo na dratech ktere jdou k vypinaci svetel
tak sem našel krabičku Keetec viz foto. Ted jen maly dotaz mam to odpojit nebo vyndat tu pojistku?

P_20160814_204107.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P_20160814_204107.jpg, 2.55 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2016 , 19:58   Citovat  

rocky33 napsal:
Hoši dnes jsem zjistil že mi asi odchází spojka , při pomalé jízdě a následném sešlápnutí plynu kdy jde auto do akcelerace dojde sem tam k proklouznutí , auto má 141tkm a byl jsem upozorněn že u 2,2 spojka odchází kolem 150tkm . Má někdo už s tímto nějakou zkušenost ? popřípadě by se zeptal jaký spojkový set zakoupit jestli LUK nebo Sachs a jestli řešit při tom nájezdu i dvouhmotu , díky.
Originál je LUK,řešit co nejdříve at nespálíš setrvák pokud už neni KO,cena je pak cca 20tis za setrvák. Jedná se o SAC spojky takže potřeba přípravek na montáž.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 4:43   Citovat  

DworiBak napsal:
Originál je LUK,řešit co nejdříve at nespálíš setrvák pokud už neni KO,cena je pak cca 20tis za setrvák. Jedná se o SAC spojky takže potřeba přípravek na montáž.

Díky za odpověď , set Luk jsem už objednal a po demontáži se uvidí jesli nedojde i na ten setrvák.
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 17:20  Naposledy upravil marek.82 dne 16.8.2016 , 17:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kub92 napsal:
tak sem našel krabičku Keetec viz foto. Ted jen maly dotaz mam to odpojit nebo vyndat tu pojistku?

pokud tam mas nejaky presnejsi typ tak zkus pohledat na netu navod od toho , u nekterych automatu na svetla stacilo rozpojit kablik ve kterem jde + a packa na vypinani zacla fungovat jako by tam nic nebylo , ale stejne nejlepsi je to dat cele pryc pokud nechces automat na svetla

mas tam asi tudy odkaz
tak si pohledej navod a prostuduj
   Návrat  
Majkl je teď offline  Majkl
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 17:25   Citovat  

Ahoj, nevite nekdo k cemu nebo co je to za cidlo/snimac? (viz. onrazek)
Je to honda CRV 1G, ale predpokladam, ze tohle cidlo je vsude.
Mam ho poraskane a zatim jsem ho stahl paskama, ale nevim, zda to takhle vydrzi, tak premyslim o vymene.
Muze to delat nejakou neplechu nebo to mit vliv na chod motoru? Diky za info

image.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpeg, 212.53 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 19:23   Citovat  

marek.82 napsal:
pokud tam mas nejaky presnejsi typ tak zkus pohledat na netu navod od toho , u nekterych automatu na svetla stacilo rozpojit kablik ve kterem jde + a packa na vypinani zacla fungovat jako by tam nic nebylo , ale stejne nejlepsi je to dat cele pryc pokud nechces automat na svetla

mas tam asi tudy odkaz
tak si pohledej navod a prostuduj

Jo asi jo. Tak do budoucna by se to mohlo hodit tak sem jen vypojil ten napájecí kabel a je klid. Diky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2016 , 15:13   Citovat  

Rom. napsal:
rocky33 u 2.2D ale vydrží spojka taky 250-300t km Úsměv

zkus 10x po sobě prudce sešlápnout spojkový pedál

Tady když to čtu tak víc lidí mělo se spojkou problém u CR-V , ta životnost teda nic moc .
tudy odkaz
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.8.2016 , 7:24   Citovat  

rocky33 napsal:
Tady když to čtu tak víc lidí mělo se spojkou problém u CR-V , ta životnost teda nic moc .
tudy odkaz

bez přihlášení tam nejsou příspěvky vidět

spojka je spotřební záležitost a strašně záleží na "pilotovi"
moje bývalé CR-V II. 2.0i bude mít dnes najeto okolo 300t km s původní spojkou a to jsem za ním tahal vlek
ale vím o stejném autě, kde se dělala už ve 40t km ...

z německého zastoupení Honda vím o mnoha naftových CR-V II. a III. kde původní spojka vydržela 250-300t km
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2016 , 11:51   Citovat  

Tak jasně o benzínu se nebudu bavit nemá takový kroutící moment , no v té diskuzi se baví o CR-V II s motorem 2,2 kde už měnili asi při 93tkm spojku a několik případů do 150tkm kdy už dochází k prokluzu při akceleraci na 5-6 stupeň. Jinak dost často procházím inzerci na prodej CR-V III s motorem 2,2 a asi už jsem narazil na 3 inzerát kdy do 150tkm je psána výměna spojky. No nechtěl jsem tomu věřit a myslel jsem si že je to blbost při těch kilometrech měnit ale postihlo mě to taky. V úterý vezu auto na výměnu tak snad to bude potom OK.
tudy odkaz
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2016 , 11:00   Citovat  

Tatík má už najeto s IIIkou 2,2 180tkm a spojka furt původní bez náznaků markantního opotřebení. A to se k ní nechová slušně, např. jeho typický neduh je couvání a mačkání/povolování spojky, tady cukání Tak to valím bulvy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.8.2016 , 15:17   Citovat  

Tak auto měli předemnou 2 majitelé , tak kdo ví jak se k tomu chovali , ale jak říkám narazil jsem v inzerátech a diskuzích na slovenském foru o CR-V 2,2i-ctdi hodně krát na tento problém výměny a prokluzu spojky . Normálně by na tom autě nic nepoznal až na té dálnici kdy jsem potřeboval prudce zrychlit a došlo k tomu prokluzu ve vysokých otáčkách . Kdyby jen tak poskakoval po městě nebo jel z města do města nic bych nepoznal . No nic budu jen teď o 25t lehčí Velmi šťastný.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.9.2016 , 23:13   Citovat  

Zdavim
Ma tu nekdo nebo zkousel nekdo jezdit s verzi s ACC - adaptivnim tempomatem? Zajimalo by me, jestli se po zastaveni v kolone opet rozjede nebo musi ridic slapnout na plyn.
Moc verzi v Top Executive neni, tak jestli ma smysl cekat a hledat nebo nee... Pripadne resil nekdo dodelavku nebo nezahledl to nekdo na forech v cizine, kdo si to dodelaval?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2016 , 16:32   Citovat  

bordel napsal:
Zdavim
Ma tu nekdo nebo zkousel nekdo jezdit s verzi s ACC - adaptivnim tempomatem? Zajimalo by me, jestli se po zastaveni v kolone opet rozjede nebo musi ridic slapnout na plyn.
Moc verzi v Top Executive neni, tak jestli ma smysl cekat a hledat nebo nee... Pripadne resil nekdo dodelavku nebo nezahledl to nekdo na forech v cizine, kdo si to dodelaval?

Dodělat nelze,RJ motoru díky ACC je jiná,nemluvě o té ceny těch dílů. Nedávno jsem měnil radar na leggendu kde radar stál 70tis. držák na radar asi 12tis a znak Honda pro ACC 10tis Velmi šťastný
Na servis mi jezdí asi tak 30 top executivů
   Návrat  
lukashsax je teď offline  lukashsax
PříspěvekZaslal: 14.9.2016 , 5:52   Citovat  

Asi už to tady někdo někde řešil, nevím. Taky se vám stalo někomu, že při otočení volantem nadoraz doleva či doprava (při stání nebo rozjíždění se. Když se motor ohřeje tak už to nedělá) se ozývají od kol podivné zvuky jako když dole něco dře? Někde na netu někdo psal, že je potřeba vyměnit řízení a ze to stojí 40tis.kč. setkal se s tímto problémem někdo?
Mám Hondu CR-V 2007 i-CDTi.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2016 , 17:22   Citovat  

To se mi nezdá to je nějaká pitomost.
   Návrat  
michalb je teď offline  michalb
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 20:58   Citovat  

bordel napsal:
Zdavim

Jám mám cr-v top executive. Tempomat ACC se ti pod určitou rychlost sám vypne, kdy tě palubní počítač o tom srozumí. Myslím si, ale nejsem si teď jistý, že je to pod 30 km/h. Pokud tedy jedeš do 30 km/h, tempomat nezapneš. Co se týče verze top executive, určitě ACC oceníš, taktéž CMBS, které mi v jednom případě pomohlo a vyhnul jsem se hromadné dopravní nehodě.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 10:49   Citovat  

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tím kolik si řeknou v Hondě za seřízení vůle ventilů? Jde o motor 2,0 Vtec 2008. Díky za případné odpovědi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 16:36   Citovat  

Kub92 napsal:
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tím kolik si řeknou v Hondě za seřízení vůle ventilů? Jde o motor 2,0 Vtec 2008. Díky za případné odpovědi

cca 600Kč Honda + možná něco za materiál dává se silikon v místě kde jsou spojená prsa z blokem.
Taky bude záležet kde to budeš nechávat dělat,né všechny Honda mají stejnou sazbu za normohodinu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 18:52   Citovat  

Diky. No asi na Jarove protoze dělám v praze. Tak uvidime. Jak poznám ze je to treba provést? Projevuje se to nejak vyrazne?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 11:04   Citovat  

Kub92 napsal:
Diky. No asi na Jarove protoze dělám v praze. Tak uvidime. Jak poznám ze je to treba provést? Projevuje se to nejak vyrazne?

Interval na seřízení je 100tis/km, muže být slyšet cvakavý zuk,popřípadě vynechávání válce.
Jarov pro mě není z těch fajn servisů,kor když se ke mě dostalo auto ktéré díky špatné výměně pal.filtru částečně schořelo Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 12:32   Citovat  

DworiBak napsal:
Interval na seřízení je 100tis/km, muže být slyšet cvakavý zuk,popřípadě vynechávání válce.
Jarov pro mě není z těch fajn servisů,kor když se ke mě dostalo auto ktéré díky špatné výměně pal.filtru částečně schořelo Smutný

A jaky by jsi doporučil nebo koho? Jezdím denně do prahy ale bydlim u Lovosic.
   Návrat  
Pavel jazz je teď offline  Pavel jazz
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 14:39   Citovat  

Kub92 napsal:
A jaky by jsi doporučil nebo koho? Jezdím denně do prahy ale bydlim u Lovosic.

No zkusil bych Alda servis ve Veleni je to kousek od Letnan nebo ve Slanym Type R
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.10.2016 , 20:20   Citovat  

Mám objednaný nový zimní pneu a tak uvažuju o pojistných maticích... Ty které jsem vybral ale nabízí ve dvou výškách a u každé je napsáno, že je to i pro CR-V, nicméně stejně se radši zeptám - zmíněné možnosti jsou dvě: 26,5 mm nebo 30 mm. Je to jedno nebo je nějaká výška vhodnější či ta nižší nepoužitelná? Díky...
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 16:14   Citovat  

pokud je pruchozi tak by to melo byt jedno, pokud neni tak bych si vzal ty delsi
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 16:44   Citovat  

Teď jsem to byl změřit a hloubka matice na kola (neprůchozí) je cca 24mm, takže těch 26,5mm by mělo být dostačující.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 21:21   Citovat  

Chtěl by se zeptat znalců , je schopen klima panel udělat nějakou základní diagnostiku jako teploty čidel, chybové kody atd.
   Návrat  
Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2016 , 7:28   Citovat  

rocky33 napsal:
Chtěl by se zeptat znalců , je schopen klima panel udělat nějakou základní diagnostiku jako teploty čidel, chybové kody atd.
. Ahoj je na to návod když si vzpomenu v praci poslu. většinou to kontroluju pres hds tak už přesně nevím Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2016 , 16:48   Citovat  

Díky ,nějaký návod by se šiknul včetně tabulky chybových kodů .
   Návrat  
Ferry je teď offline  Ferry
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 20:23   Citovat  

Chlapi, mám dotaz. Co lejete za olej do CTDi? Určitě jste se tu na to téma bavili, ale nemůžu to najít. Vzhledem ke špatným zkušenostem se servisem se hodlám pustit do výměny sám, takže sem se zkušenostmi, současně bych chtěl vyměnit všechny filtry. Lucy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 20:25   Citovat  

Ferry napsal:
Chlapi, mám dotaz. Co lejete za olej do CDTi? Určitě jste se tu na to téma bavili, ale nemůžu to najít. Vzhledem ke špatným zkušenostem se servisem se hodlám pustit do výměny sám, takže sem se zkušenostmi, současně bych chtěl vyměnit všechny filtry. Lucy

Tak myslim, ze tohle tudy téma je dostatecne obsahle na to, abys tam neco nasel...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina