Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 290, 291, 292 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 291 z 486
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 16:18   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Ahoj Hondari, jsem tu nový pořídil jsem si Accorda 7g a zajímalo by mě co tam nejlíp nalít za olej a jestli můžu odpojit baterii bez náhradního zdroje aniž by pak byl problém s řidičí jednotkou???? Děkuji za info

baterku muzes odpojit 100x za den a nic se nestane krome vynulovani hodin Velmi šťastný

olej dle motoru a km .. je zde tema co lejt za olej ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 17:28   Citovat  

Střelec napsal:
Taky jsem původně myslel 6, ale Honda Příbram napsala 8, tak nevím? Tak to koukám!

Asi překlep,je jich celkově 6 na každém rameni 3

rameno.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
rameno.jpg, 10.16 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 17:29   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
baterku muzes odpojit 100x za den a nic se nestane krome vynulovani hodin Velmi šťastný

olej dle motoru a km .. je zde tema co lejt za olej ..

popřípadě zakodováni rádia Velmi šťastný
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 17:35   Citovat  

DworiBak napsal:

je možné, že počítají i uložení stabilizátoru (taky za 500,-)
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 19:35   Citovat  

DworiBak napsal:

Tomuto se zrovna věnuji na 100%, 3 silenbloky jsou na spodním rameni (uchycení ramene, příčné uchycení a uchycení vidlice tlumiče). Další silentblok je uložení tyče stabilizátoru. V neposlední řadě jsou 2 silenbloky v horním rameni, ale doposud jsem nezjistil, jestli se dají vyměnit. Takže když budeš počítat silenbloky spodních ramen, je jich celkem 6, když připočteš uložení stabilizátoru tak 8.
Více zde:
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 19:57   Citovat  

DworiBak napsal:
popřípadě zakodováni rádia Velmi šťastný

no ja mel odpojnou baterku uz snad 1000x a kod nechtelo ,dle mne ho bude chtit na A7G jen kdyz ho uplne vyberes a zandas zpet.. na mem pezotu po kazdem vyndani baterky pořádnej výtlem
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 7:08   Citovat  

von-pivoj napsal:
Tomuto se zrovna věnuji na 100%, 3 silenbloky jsou na spodním rameni (uchycení ramene, příčné uchycení a uchycení vidlice tlumiče). Další silentblok je uložení tyče stabilizátoru. V neposlední řadě jsou 2 silenbloky v horním rameni, ale doposud jsem nezjistil, jestli se dají vyměnit. Takže když budeš počítat silenbloky spodních ramen, je jich celkem 6, když připočteš uložení stabilizátoru tak 8.
Více zde:
tudy odkaz

Diely pre horné rameno sa vyrábajú velmi raritne a aj to od pochybných značiek. Radšej kúpiť celé nové rameno od Mayle alebo Lemforder
   Návrat  
nudissima je teď offline  nudissima
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 9:18   Citovat  

Ahoj,
nevíte někdo, co může na A7G vrzat v čalounění předních dveří? Jde to někde od míst, kde jsou vnitřní kliky. Když na čalounění zmáčknu, tak to přestane. Myslel jsem že to dělají ty malé kryty pod klikou, ale asi to nebude ono.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 9:50   Citovat  

Daj dole tapacír, a hneď uvidíš. Robota na 5 minút...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 10:11   Citovat  

markos napsal:
Daj dole tapacír, a hneď uvidíš. Robota na 5 minút...

Co tam uvidím ? Úsměv Je nějaký rozdíl při sundání tapecíru u spolujezdce oproti řidičovu? Na řidičovo tapecír jsem našel nějaký videa, jsou tam jen dva šrouby, ale u spolujezdce si nejsem jistý jestli tam není přišroubovaný i madlo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 10:24   Citovat  

Všetky dvere okrem vodičovho majú ešte skrutky v madle, ten plast sa dá vycvaknúť.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 12:48   Citovat  

nudissima napsal:
Co tam uvidím ? Úsměv Je nějaký rozdíl při sundání tapecíru u spolujezdce oproti řidičovu? Na řidičovo tapecír jsem našel nějaký videa, jsou tam jen dva šrouby, ale u spolujezdce si nejsem jistý jestli tam není přišroubovaný i madlo...

V klice resp. za krytkou v klice jsou šrouby a pak musíš sundat kryt madla, tam jsou další 2 šrouby. No a co tam uvidíš? Těžko říct, ale děcko by to popsalo, jako: "dveřní vrzač schovaný". Po demontáži možná nalezneš místo, kde plast doléhá na pevnou konstrukci dveří, to bývá většinou zdroj těchto zvuků. Pokud máš nějaké tkaniny (zvukové izolace, průmyslové tkaniny atd..) tak jimi můžeš prostor dveří vyplnit, resp. na dveře nalepit a tím dosáhneš vyššího útlumu a zamezíš dalšímu vrzání.
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 12:52   Citovat  

von-pivoj napsal:
Více zde:
tudy odkaz

Nedá mi to se nezeptat Úsměv Je jedno jestli kombík nebo sedan? Je to stejný?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 12:56   Citovat  

Trip napsal:

spis bych se ptal na naftu vs benzin Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 13:00   Citovat  

Trip napsal:

Je to úplně jedno, zde rozdíl není. Nezáleží ani na motorizaci...
Rozdíl je až v 5-tých dveřích a zadní nápravě.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 13:00   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
spis bych se ptal na naftu vs benzin Velmi šťastný

A sakra HaHaaa No něco mi bouchá na nafťáku vzadu na nápravě, takže bych i klidně všechny ty silenty, stabíky a tlumiče vyměnil.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 13:26   Citovat  

markos napsal:
Všetky dvere okrem vodičovho majú ešte skrutky v madle, ten plast sa dá vycvaknúť.

von-pivoj napsal:
V klice resp. za krytkou v klice jsou šrouby a pak musíš sundat kryt madla, tam jsou další 2 šrouby. No a co tam uvidíš? Těžko říct, ale děcko by to popsalo, jako: "dveřní vrzač schovaný". Po demontáži možná nalezneš místo, kde plast doléhá na pevnou konstrukci dveří, to bývá většinou zdroj těchto zvuků. Pokud máš nějaké tkaniny (zvukové izolace, průmyslové tkaniny atd..) tak jimi můžeš prostor dveří vyplnit, resp. na dveře nalepit a tím dosáhneš vyššího útlumu a zamezíš dalšímu vrzání.

Dik borci za rady, jdu hledat dveřního vrzače schovaného Mrk
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 17:12   Citovat  

Trip napsal:
A sakra HaHaaa No něco mi bouchá na nafťáku vzadu na nápravě, takže bych i klidně všechny ty silenty, stabíky a tlumiče vyměnil.

Taky mi bouchala zadní náprava a stačilo vyměnit silentbloky zadních stabilizátorů a je klid. Trochu byl problém sehnat správný kousky, protože ty co objednával mechanik (cca 3x) nikdy neseděli. Nakonec jsem vzal origo cca 350/ks, takže v pohodě. Přestože to objednával i podle VIN, tak chodili samý menší. Ty budeš potřebovat na tourera n22a1 2006 stejný jako já tj. 22.4 průměr (jestli si to ještě dobře pamatuju)
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 18:05   Citovat  

Zdar, Koupil jsem na zadek nové destičky i kotouče ATE. Měl jsem sadu na zatlačení / zatočení pístků třmene a uderovej momentovej šroubovák. Šlo to jak po másle. Na pravé zadní straně byl jeden čepík držáku třmene zatuhlý, vše jsem vyčistil a promazal a složil. Ale jeden čepík (už nevím jetli to byl ten zatuhlej) měl vůli, po ujetí cca 100 km se obrzdil levý kotouč (barva z kotouče), na té pravé straně ale jen do půlky od vnějšího okraje kotouče a dál se mu moc nechce. Řikám si že to bude tou vůlí a koupil ještě ten držák třmene, novej od TRW (uvnitř bylo vyraženo LUCAS). Jaké bylo moje rozčarování, novej má taky jeden čepík volnej. Navštívil jsem 4 servisy cestou a ve dvou mi řekli že to ničemu nevadí a ve dvou, že je to velká vůle, že to je špatně. Neví někdo jak to má být?? Je mi divný že by novej díl měl špatně vyvrtanou (větší) díru. Jinak brzdný učinek mi přijde samozřejmně o dost lepší.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 19:15   Citovat  

Fafos napsal:
Taky mi bouchala zadní náprava a stačilo vyměnit silentbloky zadních stabilizátorů a je klid. Trochu byl problém sehnat správný kousky, protože ty co objednával mechanik (cca 3x) nikdy neseděli. Nakonec jsem vzal origo cca 350/ks, takže v pohodě. Přestože to objednával i podle VIN, tak chodili samý menší. Ty budeš potřebovat na tourera n22a1 2006 stejný jako já tj. 22.4 průměr (jestli si to ještě dobře pamatuju)

Taky mi tam vzadu začalo něco bouchat. Pozoruji to jen při nízkých rychlostech a malých nerovnostech. Při větších nerovnostech a vyšších rychlostech je klid. A jednou to jde od pravého kola a pak zase od levého. Taky jsou zase dny, kdy to vůbec neslyším a pak zase dny, kdy to bouchá pořád, že bych z toho vyletěl z kůže. Už jsem s tím byl i v servisu, ale tam mi řekli, že zadní náprava žádné větší vůle nemá, ale zkusím tam jet znovu, ať se zaměří na ty silenbloky stabilizátorů. Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 22:01   Citovat  

Crash86 napsal:
Taky mi tam vzadu začalo něco bouchat. Pozoruji to jen při nízkých rychlostech a malých nerovnostech. Při větších nerovnostech a vyšších rychlostech je klid. A jednou to jde od pravého kola a pak zase od levého. Taky jsou zase dny, kdy to vůbec neslyším a pak zase dny, kdy to bouchá pořád, že bych z toho vyletěl z kůže. Už jsem s tím byl i v servisu, ale tam mi řekli, že zadní náprava žádné větší vůle nemá, ale zkusím tam jet znovu, ať se zaměří na ty silenbloky stabilizátorů. Mrk

Jak to popisuješ, tak by to mohlo sedět. Já to nejvíc vnímal ve městě, nebo při zatížení. Zjistili mi to hned při předprodejní prohlídce v H+... Frajer hned věděl na co se zaměřit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 22:09   Citovat  

Fafos napsal:
Jak to popisuješ, tak by to mohlo sedět. Já to nejvíc vnímal ve městě, nebo při zatížení. Zjistili mi to hned při předprodejní prohlídce v H+... Frajer hned věděl na co se zaměřit.

U mě je to jen v malé rychlosti a na nerovnostech. Dá se to nasimulovat i tak, ze vezmu za levé zadní kolo a když za něj pořádně zacloumám, tak je to cítit, jak to vystřeluje do kola. Těžko říct. Měl jsem to na heveru a nikde nic to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2016 , 8:57   Citovat  

Trip napsal:
U mě je to jen v malé rychlosti a na nerovnostech. Dá se to nasimulovat i tak, ze vezmu za levé zadní kolo a když za něj pořádně zacloumám, tak je to cítit, jak to vystřeluje do kola. Těžko říct. Měl jsem to na heveru a nikde nic to mi hlava nebere

Cloumat kolem jsem nezkoušel, ale ještě mám k tomu jeden poznatek: U mě to nevydává žádnej kovovej zvuk (jakoby kov na kov). Ze začátku jsem to přisuzoval tomu vyklápěcímu dnu v kufru a taky tapecům kolem zadních podběhů, ale ani po úpravě to nepřestalo. Takže to bude doopravdy asi něco na nápravě.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2016 , 10:16   Citovat  

Trip napsal:
Máš vymlácení čepy v horních ramenou,pokud auta vyvěsíš tak to nezjistíš jen když auto leží na kolech a vezmeš za kolo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2016 , 12:13   Citovat  

Crash86 napsal:
Cloumat kolem jsem nezkoušel, ale ještě mám k tomu jeden poznatek: U mě to nevydává žádnej kovovej zvuk (jakoby kov na kov). Ze začátku jsem to přisuzoval tomu vyklápěcímu dnu v kufru a taky tapecům kolem zadních podběhů, ale ani po úpravě to nepřestalo. Takže to bude doopravdy asi něco na nápravě.

Si myslím, že na 90% to budou ty gumy zadního stabilizátoru... Jsem to vnímal úplně stejně... U kolegy Trippa by jsem tipoval něco jiného...
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2016 , 15:52   Citovat  

už skoro týden slyším úplně ten samý hluk ze zadní nápravy, a jenom když jsou menší nerovnosti a na malou rychlost, asi budu muset zajet do servisu...před měsícem bylo to vše v pořadku...asi...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2016 , 20:34   Citovat  

Fafos napsal:
Si myslím, že na 90% to budou ty gumy zadního stabilizátoru... Jsem to vnímal úplně stejně... U kolegy Trippa by jsem tipoval něco jiného...

Na konci října budu nechávat stříkat spodek a dutiny, tak jim řeknu, aby to znovu překontrolovali. Doufám, že to do tý doby vydrží. Mrk Všem moc děkuji za pomoc OK
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2016 , 8:08   Citovat  

Jelikož už se mi ani nezamykali ani neodemykali dveře u spolujezdce tak jsem minulý týden vyměnil tu bílou krabičku ,,power door lock actuator" a prozatím vše funguje jak má. Koupil jsem to zde tudy odkaz a vše super do 14dnů byla doma. Je k nerozeznání od origa.

Řešil někdo štít zadních brzd u tourera buď se mi uvolnil ( což pochybuji HaHaaa ) nebo urezl. Novej štít stojí kolem 2500,- Bueee . Musí se při výměně sundavat náboj s ložiskem?
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2016 , 10:02   Citovat  

Job!k napsal:
Řešil někdo štít zadních brzd u tourera buď se mi uvolnil ( což pochybuji HaHaaa ) nebo urezl. Novej štít stojí kolem 2500,- Bueee . Musí se při výměně sundavat náboj s ložiskem?

Měnil jsem nedávno...náboj s ložiskem musí dolů, stačí 36ka ořech a zabrat Velmi šťastný Náboj už pak jde sundat i s ložiskem rukou.

Doporučuju připravit 4ks šroubků, které drží ABS čidla, pravděpodobně nepůjdou bez poškození povolit. Totéž platí pro matice, které štít drží na těhlici. Jinak je to tak na hoďku pečlivé práce na jedno kolo.

P.S.: těch 2500,- je tuším bez DPH ne? Já to bral z JPN.

P.P.S: foto z výměny.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2016 , 11:22   Citovat  

Job!k napsal:
Jelikož už se mi ani nezamykali ani neodemykali dveře u spolujezdce tak jsem minulý týden vyměnil tu bílou krabičku ,,power door lock actuator" a prozatím vše funguje jak má. Koupil jsem to zde tudy odkaz a vše super do 14dnů byla doma. Je k nerozeznání od origa.

a zkousel tam uz nekdo dat nake viko z gbeliku Velmi šťastný jakou by to melo zivotnost Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 290, 291, 292 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina