Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 293, 294, 295 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 294 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 0:32   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Čau chci se zeptat daj se na A7g naprogramovat sklopení zrcátek přes klíček při zamykání a stahování oken při otevírání. Jestli jo tak jak děkuji předem.

Nejde. Musel bys prekopavat elektroinstalaci za pouziti nejakeho externiho modulu, jako treba jiny alarm, co by se propojil s okny a zrcatky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Pospecdawe je teď offline  Pospecdawe
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 18:57   Citovat  

Bully napsal:
CD changer mel jen A7G s Premium Sound System.

Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 19:17   Citovat  

Chtel jsem se zeptat jestli nekdo vite jak hodne pracne by bylo namontovat do predfacu sklopna zrcatka z pofacu a co vsechno by se muselo vymenit, dodat?
   Návrat  
Jakub Foud je teď offline  Jakub Foud
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 19:59   Citovat  

Řešily by ste že mám v TP psaný gumy s rychlostím limitem 91V a na zimaky mi to přijde celkem dost zbytečný a hlavně je s mechanikem nemůžeme nikde sehnat tak sme se shodli dát tam jen gumy s označením H stejně mám psanou maximální rychlost 205km/h jedna se oA7g pořádnej výtlem
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 20:40   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Řešily by ste že mám v TP psaný gumy s rychlostím limitem 91V a na zimaky mi to přijde celkem dost zbytečný a hlavně je s mechanikem nemůžeme nikde sehnat tak sme se shodli dát tam jen gumy s označením H stejně mám psanou maximální rychlost 205km/h jedna se oA7g pořádnej výtlem
Ja tam mam take H Úsměv Ze by na tohle na STK nebo Policiste pri kontrole koukali to jsem si nikdy nevsiml.
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 20:40   Citovat  

Jakub Foud napsal:

Na zimu je povolený, že můžeš jít o jeden rychlostní stupeň níž. je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 21:04   Citovat  

miniwop napsal:
Na zimu je povolený, že můžeš jít o jeden rychlostní stupeň níž. je to dobrý

Pisu to o par prispevku driv i s citaci zakona. U zimnich je vyjimka a dokonce se vubec nepise "o jeden rychlostni index nizsi", ale jenom ze pokud pouzijes zimni pneu s nizsim rychlostnim indexem, tzn. klidne o nekolik, musis mit v zornem poli ridice "nalepku" s oznacenim Vmax podle rychl. indexu pouzitych zimnich pneu, prip. mit nastaveno na PP uozorneni o tehle rychlostni hranici.
Ono to zni divne, ale na druhou stranu mas v CR stejne na verejnych komunikacich povolenou nejvyssi rychlost 130 km/h a tu splnuje uz pneu s rychl. indexem M. To ma snad uz i sekacka na travu.
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.10.2016 , 9:21   Citovat  

MAREKB napsal:
Pánové mám problém. Měnil jsem brzdy zadní kotouče i desky.Dnes je tomu 430km. Proběhlo to normálně ale všiml jsem si ,že kotouč i deska byla zevnitř sjetá jen z poloviny.Nepřikládal jsem tomu moc pozornost bohužel. Vyměnil jsme a na druhy den začínám slyšet od jedné a pak i druhé brzdy lupání. Vždy otočka a lup, otočka lup....OBĚ!!!. Rozebral jsem to a překontroloval, desky sedí, korouč nekope, pístek se vrací a i vodící tyčky chodí jak mají. Proč v tom lupe a proč se mi sjíždí jen vnitřek jen z poloviny kotouče? Setkal se s tím někdo? Co s tím, vyměnit pístek nebo cely brzdový třmen? Děkuji za radu přikládám odkazy
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

Tak to byla vážně ta drážka v pistku, do kterého to musí zapadnout. Asi moje neznalost ale zase u vsech aut, co jsem delal nebo u toho byl, tak nic takoveho nebylo, par měsíců zpět jsem menil na acco 8g a tam taky ne to mi hlava nebere nicmene, ted je to reklama na ticho Velmi šťastný diky
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2016 , 11:02  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2016 , 14:36   Citovat  

MAREKB napsal:
Tak to byla vážně ta drážka v pistku, do kterého to musí zapadnout. Asi moje neznalost ale zase u vsech aut, co jsem delal nebo u toho byl, tak nic takoveho nebylo, par měsíců zpět jsem menil na acco 8g a tam taky ne to mi hlava nebere nicmene, ted je to reklama na ticho Velmi šťastný diky

Ty drážky a nálitek jsou tam proto,aby se pístek neotočil když zatáhneš ruční brzdu. Ta hřídelka se šnekem by ho pak nevysunula. U 7g je to jen u sedanu,kombík má na ruční brzdu zvlášť pakny. U 8g má myslím pakny i sedan jestli se nepletu...
   Návrat  
mackomliec je teď offline  mackomliec
PříspěvekZaslal: 9.10.2016 , 20:03   Citovat  

ahojte mam taky problém menil som brzdy kotuce platnicky valceky gumicky hadicky na zadnej naprave
vsetko pohode zacal som odvzdusnovat pri vypnutom motore pedál tvrdy naštartujem pedal padne az na podlahu cital som tu kadeco ale nic konkretne

Dakujem za radu
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2016 , 21:23   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ty drážky a nálitek jsou tam proto,aby se pístek neotočil když zatáhneš ruční brzdu. Ta hřídelka se šnekem by ho pak nevysunula. U 7g je to jen u sedanu,kombík má na ruční brzdu zvlášť pakny. U 8g má myslím pakny i sedan jestli se nepletu...

A8G to má podle motorizace
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 7:11   Citovat  

mackomliec napsal:
ahojte mam taky problém menil som brzdy kotuce platnicky valceky gumicky hadicky na zadnej naprave
vsetko pohode zacal som odvzdusnovat pri vypnutom motore pedál tvrdy naštartujem pedal padne az na podlahu cital som tu kadeco ale nic konkretne

Dakujem za radu

Nejspis to mas zavzdusnene, jestli jsi menil i hadicky tak to bude chtít prolít aspoň tak litr brzdovky systémem. Ty bublinky ti mohli vystoupat az k abs modulatoru.
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 8:43   Citovat  

DworiBak napsal:
Máš vymlácení čepy v horních ramenou,pokud auta vyvěsíš tak to nezjistíš jen když auto leží na kolech a vezmeš za kolo.

Tak to byla nejspis jen falesna stopa. Zjistil jsem, ze to lupani v kole dela pouze, kdyz je dotazena rucni brzda. Kdyz ji povolim a vezmu z boku za kolo, tak je klid Smutný

Psal jsem do Hondy Liberec ohledne nahradnich silentu nebo kulovych cepu na zadek (Tourer) a bylo mi receno, ze se bohuzel samostatne neprodavaji, pouze cela ramena. Prisla mi i prehledna tabulka, co kolik stoji a trochu se mi z toho udelalo spatne Velmi šťastný Nicmene moje predstava, ze si vsechno postupne na zadni naprave vymenim se asi rozplynula a zkusim se fakt soustredit jen na to, co zlobi.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 12:40   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
341/2014 Sb, Příloha 12, písmeno F, číslo 2.

2. V případě vybavení vozidla zimními pneumatikami, dle odstavce 13 s nižší kategorií rychlosti, než je nejvyšší konstrukční rychlost vozidla, musí být uvnitř vozidla a na vždy viditelném místě z pohledu řidiče upevněn výstražný štítek, který udává nejnižší hodnotu maximální rychlostní kapacitu pneumatik pro jízdu na sněhu. Údaj na nálepce stanovuje nejvyšší přípustnou rychlost vozidla s namontovanými zimními pneumatikami, která nesmí být při provozu vozidla překročena. Upozornění formou nálepky může být nahrazeno zařízením trvale nainstalovaným ve vozidle, například palubním počítačem.

tudy odkaz

Hmm, zajímavé. Toto kdybych věděl, tak toho technika na STK v Hustopečích pošlu do wc . Asi měl krámy, nebo jeho stará měla krámy, tak si chtěl vyhonit ego a tak mě vyhodil z STK, kvůli tomu, že zimní gumy mají nižší rychlostní index než je konstrukční rychlost vozidla (tzn 10km/h rozdíl).
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 12:56   Citovat  

von-pivoj napsal:
Hmm, zajímavé. Toto kdybych věděl, tak toho technika na STK v Hustopečích pošlu do wc . Asi měl krámy, nebo jeho stará měla krámy, tak si chtěl vyhonit ego a tak mě vyhodil z STK, kvůli tomu, že zimní gumy mají nižší rychlostní index než je konstrukční rychlost vozidla (tzn 10km/h rozdíl).

Driv, nez se budes hadat, si porid onen vystrazny stitek- nalepku, nebo si nastav udaj o Vmax podle pouzitych zimnich pneu na PP, jestli to tvuj vuz umoznuje. Bez toho budes (a podle zakona opravnene) opakovat STK znovu.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 14:22   Citovat  

Trip napsal:
Tak to byla nejspis jen falesna stopa. Zjistil jsem, ze to lupani v kole dela pouze, kdyz je dotazena rucni brzda. Kdyz ji povolim a vezmu z boku za kolo, tak je klid Smutný

Psal jsem do Hondy Liberec ohledne nahradnich silentu nebo kulovych cepu na zadek (Tourer) a bylo mi receno, ze se bohuzel samostatne neprodavaji, pouze cela ramena. Prisla mi i prehledna tabulka, co kolik stoji a trochu se mi z toho udelalo spatne Velmi šťastný Nicmene moje predstava, ze si vsechno postupne na zadni naprave vymenim se asi rozplynula a zkusim se fakt soustredit jen na to, co zlobi.

Kadiaľ chodíš že pri tvojich km, čo má v garáži už máš KO zadnú nápravu?
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 16:48   Citovat  

markos napsal:
Kadiaľ chodíš že pri tvojich km, čo má v garáži už máš KO zadnú nápravu?

Uz jsem tak koupil...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 17:28   Citovat  

Lebo ja som na sedane pri 200 k nemenil nič, a to som ho mal posledných 30 000 km znížený...
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 21:50   Citovat  

Ahoj kluci,resil nekdo chiptuning na Acco7G N22A1? Hlavne me zajima jak se chova spojka a setrvacnik? Spotreba vubec nezajima me, vykon vim ze bude to zhruba do 125kW..coz rozdil oproti puvodnich 103 - neni maly Úsměv

Ještě mám takový problém, pokud někdo také řešil.. před týdnem jsem zkontroloval úroveň oleje do posilovače řízení a bylo tam pod minimum..tak jsem šel koupit PSF-S Honda steering fluid(650kč na Jarově za 1L), doplnil jsem cca 300ml byl úroveň ok. Dnes rano jsem zkontroloval a bylo to zase minimum..to asi musim ihned do servisu, že? Vše funguje tak jak ma, jediné co mi vadí tak je to že ten olej někde protéká.. protože v garáži už jsem videl kapky oleje přímo pod místem kde se nachází ta nádrž na ten olej...

Diky
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 4:30   Citovat  

Ahoj mám problém jak vyměníte parkovacky já se na kraj světla rukou dostanu ale už nedokážu udělat pohyb abych ho vyndal... Přemýšlím že si na to vemu nějaké delší kleště.
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 5:08   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Ahoj mám problém jak vyměníte parkovacky já se na kraj světla rukou dostanu ale už nedokážu udělat pohyb abych ho vyndal... Přemýšlím že si na to vemu nějaké delší kleště.

Musí se rozdělat podběh a pak se tam dostaneš Mrk .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 8:17   Citovat  

sandu_cz napsal:
Ahoj kluci,resil nekdo chiptuning na Acco7G N22A1? Hlavne me zajima jak se chova spojka a setrvacnik? Spotreba vubec nezajima me, vykon vim ze bude to zhruba do 125kW..coz rozdil oproti puvodnich 103 - neni maly Úsměv

Ještě mám takový problém, pokud někdo také řešil.. před týdnem jsem zkontroloval úroveň oleje do posilovače řízení a bylo tam pod minimum..tak jsem šel koupit PSF-S Honda steering fluid(650kč na Jarově za 1L), doplnil jsem cca 300ml byl úroveň ok. Dnes rano jsem zkontroloval a bylo to zase minimum..to asi musim ihned do servisu, že? Vše funguje tak jak ma, jediné co mi vadí tak je to že ten olej někde protéká.. protože v garáži už jsem videl kapky oleje přímo pod místem kde se nachází ta nádrž na ten olej...

Diky

Hightower to má ak sa nemýlim na 125 kW. V zásade platí, že životnosť uvedených komponentov to rozhodne nepredĺži. Ak máš vyššie kilometre (200 000+), tak radšej počítaj s možnou výmenou. Aby si potom "nezareval".
A tiež je to prudko závislé na štýle jazdenia...

Mara008 napsal:
Treba na to "grip". Tiež mi to nikdy nešlo ale keď to vyberieš, tak to prečisti a možno troška strekni wd40 tú peticu. DO budúcna to už potom povolíš lahšie a nemusíš dávať dole podbeh...

Ideálne dať dole tú krytku kde je projektor, potom tam vznikne viacej miesta. Pri spolujazdcovom svetle je možné vytiahnuť tú trubicu kadial sa leje voda do ostrekovačov, a je tam viacej miesta Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 14:23   Citovat  

Mara008 napsal:

To snad ne... To se nedá něco min náročného.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 14:37   Citovat  

Jakub Foud napsal:
To snad ne... To se nedá něco min náročného.

Nedá..taky sem se s tím drbal, zkoušel jsem tam najít cestu zvrchu, ale za ty zlámané prsty a zápěstí to nestojí..fakt to nejde..dole odděláš 2-3 plastové šroubky a vyhneš to a máš to krásně dostupné..za 30min jsi hotov a není co dělat.
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 16:32   Citovat  

Squixx napsal:
Nedá..taky sem se s tím drbal, zkoušel jsem tam najít cestu zvrchu, ale za ty zlámané prsty a zápěstí to nestojí..fakt to nejde..dole odděláš 2-3 plastové šroubky a vyhneš to a máš to krásně dostupné..za 30min jsi hotov a není co dělat.

Ale jde to, jen jsou potřeba ruce s šikovností gynekologa a oželet pár oděrek Velmi šťastný . Pravé je celkem v pohodě, horší je to levé.
A jak píše Markos - sundat krytku od projektoru / trubici k nádržce ostřikovačů
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 12:07   Citovat  

Squixx napsal:

Ale da, sam som to nedokazal ale prisiel kamos a mal to za 15 min hotove -obe svetla Úsměv
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 12:52   Citovat  

TAK FÁÁÁÁJN NÓÓÓÓÓÓ! Velmi šťastný
Já měl málem otevřenou zlomeninu patnáctého stupně a vykloubenej jazyk, jak sem se tam snažil dostat..ale beru, občas sem příšernej nervák a kdyby mi náhodou žárovka spadlo, tak bych to auto rozkousal a vyplivl bych z toho Jazze.. naštvanej to snad ne Je to tam.
Pak jsem byl rád, že se zespoda dá relativně lehce a rychle vyměňovat..chce to praxi a pak to jde samo sopťa sopťa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 13:23   Citovat  

Squixx napsal:
TAK FÁÁÁÁJN NÓÓÓÓÓÓ! Velmi šťastný
Já měl málem otevřenou zlomeninu patnáctého stupně a vykloubenej jazyk, jak sem se tam snažil dostat..ale beru, občas sem příšernej nervák a kdyby mi náhodou žárovka spadlo, tak bych to auto rozkousal a vyplivl bych z toho Jazze.. naštvanej to snad ne Je to tam.
Pak jsem byl rád, že se zespoda dá relativně lehce a rychle vyměňovat..chce to praxi a pak to jde samo sopťa sopťa

No, mě přišlo teda nejjednodušší odklopit právě ten podběh, je to mnohem pohodlnější jak si prznit a lámat prsty zkoušením se dostat ke kýženému místu z motorového prostoru.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 13:25   Citovat  

sandu_cz napsal:

Diky

Asi ti prolíná servo, resp. táhlo. Zde nezbude nic jinšího než to sundat a přetěsnit. Myslím, že je na to opravná sada.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 293, 294, 295 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina