Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Type-R VTEC TURBO
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Další 
Zaslat odpověď

Strana 28 z 32
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2016 , 0:04   Citovat  

Bully napsal:
DOHCVTEC:
na H-C.cz sice chapu, ze budou nekteri lide nekriticky vyzvedavat TypeR jako jediny spravnacky a hardcore okruhove-univerzalni zavodni stehovak, ale vsichni ostatni smrtelnici se pri vyberu HH rozhoduji jinak, nez jenom kvuli znaku na kapote. Oturbenych dvoulitru jsou dneska mraky a nektere jsou proste skoro o tretinu levnejsi, nez ty de facto srovnatelne, jenom s H-ckem.

to netvrdim ,ze ne ,ale verim ,ze krome tech par strelcu ktery tu tretinu neresi jsi vetsina radeji pocka na slevy nebo ojetinu a verim ,ze na rok uz budou o dve kila levnjsi a porad to bude lepsi kup pro fandu jako koupit cupru, OPC nebo RS ..
ja osobne bych pockal a kdyz CTR nepujde na dracku ,co nepujde tak zase budou velky slevy jako u CR-Z je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 29.9.2016 , 7:34   Citovat  

Přivítejte koncept CTR 10g. Honda

FB_IMG_1475127163647.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
FB_IMG_1475127163647.jpg, 266.2 kB
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.9.2016 , 10:54   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2016 , 11:19   Citovat  

kdyz vidim ty pseudo sterbiny ve predu i vzadu chce se mi blejt .. a uz ani tri vyfuky to nezachrani pořádnej výtlem

tudy odkaz ale mozna to zachrani dvoucestny vyfuk na tlacitko +R a mozna bude levnejsi kdyz koukam na ten fake difuzor a celkove odflaknute provedeni ...

co se tyce toho videa je videt jak jel na civiviku jako na M3 atmosfere co je nesmysl nove CTR drzet v cervenem ,
kdyby preradil pokazdy o stupen vyse tak ma jeste lepsi cas ,na zasmati dobry Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 14:27   Citovat  

myslel jsem ,ze ta bila bude pekna ,ale 9G CTR zachrani s jen cerna Velmi šťastný

$_20.jpg

$_20.jpg, 117.07 kB
   Návrat  
jc je teď offline  jc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 14:30   Citovat  

Taaak kocicko a ted pridame cervenou!
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 15:20   Citovat  

The Silverstone safety car driver spoke to me after driving the FK2
"Who would have thought, aged 52 I'm able to get the chance to relive my life like I was 18 again. What a fantastic car, absolutely brilliant"
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 19:51   Citovat  

Bestmotoring battle tudy odkaz
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 19:54   Citovat  

Může někdo potvrdit, že CTR9g má rozteč kol 5x120, místo obvyklých (i u C9g) 5x114,3 ? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 20:09   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Může někdo potvrdit, že CTR9g má rozteč kol 5x120, místo obvyklých (i u C9g) 5x114,3 ? Úsměv

jo ma Velmi šťastný nebyt toho uz je mam koupeny Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 17:06   Citovat  

Dík, to jim dělalo nápravy BMW? HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 17:14   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Dík, to jim dělalo nápravy BMW? HaHaaa

mozna jo Velmi šťastný nebo jen jim nikdo nechtel udelat takovy kola se standartni rozteci HaHaaa

nebo to udelaly spis kvuly velikosti kotoucu a sily vyvyjenej na naboj aby to neprdlo Úsměv preci jen 300koni na napravu Velmi šťastný
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 18:20   Citovat  

Tak na 5x120 jede i Acura, tak asi zamenitelnost s NSX nebo MDX HaHaaa
   Návrat  
Merlin R je teď offline  Merlin R
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 20:26   Citovat  

Ahoj.
Jestli sháníš na TypeR 2015 zimní disky, tak ta rozteč 5x120 souhlasí ale budeš mít problém s vhodnými disky. Můžeš tam dát 18" nebo 19", problém jsou velké brzdiče na přední nápravě. Disků s roztečí 5x120 je mraky, ale homologace pro Type R 2015 je jen pár. 19" na zimu je nesmysl a 18" s homologací jsou dobré BROCK RC25 ET51, které jsou i přesně vrtané a nepotřebují žádné kroužky, takže nepotřebuješ ani nové matky, pasujou z origo 19". Dělají se stříbrné i matně černé. Na akcnipneu.cz jsou za 3.900,- Kč s DPH. Já mám na zimu 18" matně černé a jsou super. Další možnost je originál od Hondy a ty stojí ranec a jsou jenom ve stříbrné variantě.
   Návrat  
Singa je teď offline  Singa
PříspěvekZaslal: 13.10.2016 , 13:39   Citovat  

Já to vyřešil OZ Superturismo LM. Jedny z mála, který tam pasujou a bez těch kroužků. Jsou přímo dělaný na tento model. Sice dražší, ale krásný...

OZ.jpg

OZ.jpg, 288.48 kB
   Návrat  
jc je teď offline  jc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2016 , 13:34   Citovat  

Odkaz
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.10.2016 , 15:03   Citovat  

Celkem ok, ale ten popis VTECH... Tak to valím bulvy
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2016 , 15:17   Citovat  

Závěr tomu dal tečku HaHaaa
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2016 , 20:42   Citovat  

konečně sem měl možnost ho řídit a vyzkoušet...moooc pekně se mi s tim jelo, moooc pěkne, chtěl bych ho Velmi šťastný VTEC
   Návrat  
Johnyka je teď offline  Johnyka
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 11:43   Citovat  

Tak konečně jsme přezuli na zimu. AEZ Straight Dark + Continental WinterContact TS 850 P.
VTEC

viber image.jpg

viber image.jpg, 247.51 kB
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 15:10   Citovat  

Johnyka napsal:
Tak konečně jsme přezuli na zimu. AEZ Straight Dark + Continental WinterContact TS 850 P.
VTEC

Krása,
auto je Honzo v pohodě?
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 16:38   Citovat  

Johnyka napsal:
VTEC

super kola, jsem ani netusil ze AEZ umi udelat tak peknej design. Rozhodne lepsi nez origo, dal bych je na leto Úsměv
   Návrat  
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 17:36   Citovat  

Parádní kola, taky jsem letos kupoval AEZ (jen jako letňáky).
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 21:00   Citovat  

kandik napsal:
super kola, jsem ani netusil ze AEZ umi udelat tak peknej design. Rozhodne lepsi nez origo, dal bych je na leto Úsměv

No mě se to taky líbí více než ty Originální. Možná na léto koupím tyhle v 19 tkach. Bylo to docela dlouhé rozhodování, ale myslím, že se to nakonec povedlo. Jinak v Brně dneska proběhla i první testovací jízda na "sněhu" a drží to neuvěřitelně. Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 21:09   Citovat  

Ty AEZ tomu fakt seknou, takový jemný - čistý - elegantní - mě se ty orig od začátku nelíbí, to auto je vzhledově dravý a "chaotický" a ty orig to hrozně násobily, takže tam třeba zanikaly ty pěkný brzdy a černý lipy + nelíbí se mi černý Alu Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 22:22   Citovat  

Johnyka napsal:
No mě se to taky líbí více než ty Originální. Možná na léto koupím tyhle v 19 tkach. Bylo to docela dlouhé rozhodování, ale myslím, že se to nakonec povedlo. Jinak v Brně dneska proběhla i první testovací jízda na "sněhu" a drží to neuvěřitelně. Honda

jaky maj ET? - ze jsou docela konkavni a pritom to vypada ze jsou porad pomerne v blatnicich....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 22:28  Naposledy upravil Johnyka dne 10.11.2016 , 22:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kandik napsal:
jaky maj ET? - ze jsou docela konkavni a pritom to vypada ze jsou porad pomerne v blatnicich....

ET 42. Přední jsou lehce vylezlé u toho předního blatníku. jde to vidět při čelním pohledu. (zítra bych nahodil foto). Zadní jsou konečně trochu vidět a nejsou tak utopené jako originální 19tky s ET 60. Jinak zimní mají dle originálu mít ET 55, ale Honda nabízela jen stříbrné a to by dle mě vypadalo naprosto šíleně Velmi šťastný
   Návrat  
CTR01 je teď offline  CTR01
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 22:29   Citovat  

Niekedy v lete som tu písal svoje prvé dojmy s nového 9G CTR, ktoré boli veľmi rozporuplné a trocha mi trvalo kým som sa s ním ,,naučil žiť". Začína zimná sezóna a ja mám s ním asi 15tis.km, tak to ostane až do jari, takže s ním v zime nemienim jazdiť, takže ani zimné obutie nekupujem. Ak ano dal by som tam jednoznačne OZ ultrallegery. Tie AEZ sú s prepáčením trocha fádne ale na zimu určite zastanú funkciu plecháčov dobre.
Trocha ma inšpiroval ten video test garage. Stále mam sklon porovnávať ho s 8G CTR CH. Tak ako sa mi mi 8G páčil od prvej sekundy tak na 9G som si musel zvykať, pomohlo. To že sa im zdajú zadné kolesá utopené je tým, že je každé o 3,5 cm hlbšie
ako predné kolesá, ani mne sa to nepáčilo, riešim to podložkami. Rozteč je 5x120 a nie len to šifty sú hrubšie ,klasické bezpečnostné skrutky na hondu nepasujú, idú tam s Tesly. Každopádne je to auto designovo extrémne a priťahuje pohľady všade,
najazdil som v lete asi 4tis km po európe, rakúsko, taliansko, francúzsko, aj aj v Monacu sa obzerali Velmi šťastný
Sedačky su fantastické, ani po dlhej ceste nebol problém, aj keď ma tlačia zboku na chrbte dosť výrazne ale človek útlešej postavy by nemal mať problém.
Tak ako vravel vo video všetko sedí v ruke, ako sa dá očakávať od hondy,ale aj keď dráhy rýchlostky sú super krátke, jej chod nie je taký excelentný ako v 8G. O fantázii podvozku som už písal pred tým,a rozdiel oproti 8G je aj v tom ,že 8G doslova hopsá ako motokára pričom 9G to filtruje omnoho lepšie. Názor na motor som zmenil len v tom ,že po zabehaní sa fakt
dobre rozbehol a po 10tis keď som na neho konečne dupol tak ukázal svoj talent, keď som sa zdatne ponaháňal na diaľnici s Ferrari,porsche či RS3 a musím povedať že sme ich privádzali do zúfalstva keď sme ich dávali v 22O v kopcoch v zátačke dolu až to napokon vzdali:D Tam som objavil talent toho auta, začína ožívať pri 180 km/h. Dovtedy je to priemer ,nuda, turbodiera a otrava. Fakt to neni auto na každý deń, to skôr 8G ,kt.je aj zábavnejšie do tých 150 km/h, má aj lepší zvuk, ale vyžšie už jednoznačne preberá žezlo 9G. Je to jednoznačne veľmi rýchle auto, a len hore pri vysokej rýchlosti je jeho skutočný potencial, pomalá jazda ho vôbec nezaujíma, a ten spojler.paket fakt funguje excelentne. Čím ide človek na ňom rýchlejšie tým lepšie sedí. Ano vie pekne hodiť zadkom a prejsť zátačku krásnym slajdom ostatne podobne ako ITR, či ATR, pod kontrolou a krásne čitateľne ,to sa mi na Ňom veľmi páči.
Brzdy sú fakt skvelé a ak treba robia si svoju robotu na 200 perc., Čo sa týka zvuku prijal by som trocha viac, budúci rok to plánujem riešiť Miltecom. Nie ,že by to bol pre mňa zásadne dôležité ale napr.spotreba je o liter v skutočnosti vyýžšia ako ukazuje palubný počítač. Pri svižnej jazde je to do 11 l/sto. Pri dialnici kde merajú, napr.rakúsko to dá za 9 litrov, pričom 8G berie v priemere o pol litra menej, pri vyžšiej rýchlosti sa rozdiel ešte zvyšuje.
Olej som menil po 10tic , bol úplne čistý a neubudlo z neho asi nič. Gumy po 12tis vpredu 3 mm, vzadu 6 mm, pričom nové maju 7 mm. Už som kúpil aj nove conti 6.
Určite som kopec vecí zabudol, ale zhrniem to asi takto, 9G je veľký skor dopredu. Avšak ako to býva ,ak niečo niekdy získame tak niekdy stratíme. Takže aj keď sadnem znova do 8G ,aj keď mám chvíľu pocit,že som sadol na bike Velmi šťastný stále mi vyčarí K20 úsmev na tvári a dokáže aj podvozok 8G príjemne zabaviť.
Jedinou veľkou nevýhodou 9G CTR je to,že dáte veľa na pokuty, toťiž 15O km/h je v ňom na ,,zaspatie" a všetci idú okolo pomaly a vlečú sa Velmi šťastný V lete som dal Blavu Brno za 35 min, a vôbec som nemal pocit ,že na to tlačím.
Určite má fun faktor ale je úpne niekdy inde, chce to ale okruh.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.11.2016 , 14:21   Citovat  

CTR01 napsal:
Niekedy v lete som tu písal svoje prvé dojmy s nového 9G CTR, ktoré boli veľmi rozporuplné a trocha mi trvalo kým som sa s ním ,,naučil žiť". Začína zimná sezóna a ja mám s ním asi 15tis.km, tak to ostane až do jari, takže s ním v zime nemienim jazdiť, takže ani zimné obutie nekupujem. Ak ano dal by som tam jednoznačne OZ ultrallegery. Tie AEZ sú s prepáčením trocha fádne ale na zimu určite zastanú funkciu plecháčov dobre.
Trocha ma inšpiroval ten video test garage. Stále mam sklon porovnávať ho s 8G CTR CH. Tak ako sa mi mi 8G páčil od prvej sekundy tak na 9G som si musel zvykať, pomohlo. To že sa im zdajú zadné kolesá utopené je tým, že je každé o 3,5 cm hlbšie
ako predné kolesá, ani mne sa to nepáčilo, riešim to podložkami. Rozteč je 5x120 a nie len to šifty sú hrubšie ,klasické bezpečnostné skrutky na hondu nepasujú, idú tam s Tesly. Každopádne je to auto designovo extrémne a priťahuje pohľady všade,
najazdil som v lete asi 4tis km po európe, rakúsko, taliansko, francúzsko, aj aj v Monacu sa obzerali Velmi šťastný
Sedačky su fantastické, ani po dlhej ceste nebol problém, aj keď ma tlačia zboku na chrbte dosť výrazne ale človek útlešej postavy by nemal mať problém.
Tak ako vravel vo video všetko sedí v ruke, ako sa dá očakávať od hondy,ale aj keď dráhy rýchlostky sú super krátke, jej chod nie je taký excelentný ako v 8G. O fantázii podvozku som už písal pred tým,a rozdiel oproti 8G je aj v tom ,že 8G doslova hopsá ako motokára pričom 9G to filtruje omnoho lepšie. Názor na motor som zmenil len v tom ,že po zabehaní sa fakt
dobre rozbehol a po 10tis keď som na neho konečne dupol tak ukázal svoj talent, keď som sa zdatne ponaháňal na diaľnici s Ferrari,porsche či RS3 a musím povedať že sme ich privádzali do zúfalstva keď sme ich dávali v 22O v kopcoch v zátačke dolu až to napokon vzdali:D Tam som objavil talent toho auta, začína ožívať pri 180 km/h. Dovtedy je to priemer ,nuda, turbodiera a otrava. Fakt to neni auto na každý deń, to skôr 8G ,kt.je aj zábavnejšie do tých 150 km/h, má aj lepší zvuk, ale vyžšie už jednoznačne preberá žezlo 9G. Je to jednoznačne veľmi rýchle auto, a len hore pri vysokej rýchlosti je jeho skutočný potencial, pomalá jazda ho vôbec nezaujíma, a ten spojler.paket fakt funguje excelentne. Čím ide človek na ňom rýchlejšie tým lepšie sedí. Ano vie pekne hodiť zadkom a prejsť zátačku krásnym slajdom ostatne podobne ako ITR, či ATR, pod kontrolou a krásne čitateľne ,to sa mi na Ňom veľmi páči.
Brzdy sú fakt skvelé a ak treba robia si svoju robotu na 200 perc., Čo sa týka zvuku prijal by som trocha viac, budúci rok to plánujem riešiť Miltecom. Nie ,že by to bol pre mňa zásadne dôležité ale napr.spotreba je o liter v skutočnosti vyýžšia ako ukazuje palubný počítač. Pri svižnej jazde je to do 11 l/sto. Pri dialnici kde merajú, napr.rakúsko to dá za 9 litrov, pričom 8G berie v priemere o pol litra menej, pri vyžšiej rýchlosti sa rozdiel ešte zvyšuje.
Olej som menil po 10tic , bol úplne čistý a neubudlo z neho asi nič. Gumy po 12tis vpredu 3 mm, vzadu 6 mm, pričom nové maju 7 mm. Už som kúpil aj nove conti 6.
Určite som kopec vecí zabudol, ale zhrniem to asi takto, 9G je veľký skor dopredu. Avšak ako to býva ,ak niečo niekdy získame tak niekdy stratíme. Takže aj keď sadnem znova do 8G ,aj keď mám chvíľu pocit,že som sadol na bike Velmi šťastný stále mi vyčarí K20 úsmev na tvári a dokáže aj podvozok 8G príjemne zabaviť.
Jedinou veľkou nevýhodou 9G CTR je to,že dáte veľa na pokuty, toťiž 15O km/h je v ňom na ,,zaspatie" a všetci idú okolo pomaly a vlečú sa Velmi šťastný V lete som dal Blavu Brno za 35 min, a vôbec som nemal pocit ,že na to tlačím.
Určite má fun faktor ale je úpne niekdy inde, chce to ale okruh.

Pěkně napsané Úsměv. Jinak OZ, jsem měl vybrané Superturisimo LM, ale při představě, že bych je dal na zimu, bylo mi to líto.
Takže jsem zvolil myslím dobrý kompromis. Jinak včera proběhla první testovací jízda na sněhu. I přes první velké obavy, auto dělá přesně to, co po něm požaduješ. A se zapnutým +R, vypnutým VSA...jedna velká radost. VTEC

IMG_20161112_171042.jpg

IMG_20161112_171042.jpg, 2.02 MB

IMG_20161112_171101.jpg

IMG_20161112_171101.jpg, 1.33 MB

IMG_20161112_171354.jpg

IMG_20161112_171354.jpg, 1.16 MB
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200