Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 54 z 137
KaBro je teď offline  KaBro
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 20:05   Citovat  

cport: děkuji moc za odpověď a názor. Budu zkoušet dealera. Já jsem s ním vedl diskuzi, že prodávají olej Shell helix ultra Prof. 0W-30 (ACEA A5/B5) litr za ca 1000 a já jsem ho sehnal za ca 200,- přes internet, navíc vyzkoušený léta v Octě 4x4. Dealer se se mnou odmítl bavit s tím, že oleje přes internet nehodlá řešit ... Zapomněl jsem asi sdšlit, že auto mám na úvěr - vlastně dcera, která je handicap a dostala příspěvek, takže vlastně do splacení úvěru je auto úvěrové společnosti, takže asi budu muset ctít politiku dealera ... Gumy bych asi dokázal vyměnit i doma, ale tohle auto nemá ve výbavě ani hever (místo rezervy lepení)a já ani zatím nevím, kde ho zvednout, abych nepoškodil podběhy ... Dnes v práci jsem s kolegy diskutoval, že by bylo asi nejlepší přezout u dealera jen gumy na stejný 17´disk. Co se týče ceny 22 tis. za origoš disky s gumama, nevím zdá se mi opravdu zbytečně moc letos jsem fin. vyčerpán nejdu do toho, až příští zimu, letošní prostě budu muset nějak pořešit. Navíc myslím, že hliníkové disky na zimu jsou zbytečný přepych, plecháče by měly stačit. Na Octě 4x4 byly taky dobrý ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
michal.t je teď offline  michal.t
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 21:21   Citovat  

KaBro:

Před rokem jsem to taky řešil a nechtělo se mi dátvat 20 tyček za origo kola… Zkus mrknout na různé inzerční weby… mě se tak poštěstilo sehnat starší neznačkové liťáky i s použitelnými plášti za celkem 6000 Kč (za všechny 4)…. Nemusíš se zaměřovat jen na Honďácké disky, mezi mnoha japonskými značkami bývají disky zaměnitelné, se stejnou roztečí, nesedí třeba jen středová díra, ale to nevadí, pokud je na kupovaném disku větší než na Tvém originálním.
Já sice funguju v zimě i v létě na různých šestnáctkách, ale i u těch není úplně stejný vnější průměr pláště (udělá to rozdíl tak 2 km/h při 50km/h) - drobná změna ale opravdu nevadí – i sedmnáctky by měly mít podobný obvod vnějšku pláště jako šestnáctky… a pokud je rovnoměrně nafoukáš, nebudeš muset ani nic řešit s varováním úniku tlaku, natož něco přečipovávat.
   Návrat  
Seilan je teď offline  Seilan
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 12:59   Citovat  

S bodem 1 až 3 souhlasím. Klidně bych koupil plechové 16" se správným označení, které je napsané v VTP. Mě vyšli před 4-ma lety na 5500kč (nové) + ngumy (nové). Při výměně sady se mi žádná kontrolka s tlakem pneumatik nerozvítila. Co si pamatuji jen jednou, ale to jsem měl proraženou gumu na čele (skřípla se o ráfek) a to mi naběhla kontrolka o změně tlaku v pneumatice. Při kontole byl 1,5bar. Takže se provedla oprava a přes palubní počítač byla provedena inicializace. Jinak bez problému. Pokud v nemáš zvedák, je dobré koupit malý hever do 2500kg stojí cca 600-1000kč. V návodě je napsané jak postupovat a kde jej přiložit. Co se týká oleje měním 0W-20 od Mobilu a litr stojí 250kč. V návodě je opět napsané, že se může použít 0W-30 nebo i 5W-30. Jinak auto má asi promněnné intervaly výměny dle stylu jizdý a použití.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PatoM je teď offline  PatoM
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 18:35   Citovat  

Caute
Co sa tyka zimneho obutia tak ja som tiez riesil ci dat 17 alebo 16. Nakoniec som sa rozhodol pre 16 pretoze normalna 17 guma je skoro o 30€/ks drahsia ako 16. Dalsia vec ze ci plechace alebo elektrony...Ked som zobral v uvahu ze plechace stoja skoro 50€/ks + aby to aspon ako tak vyzeralo treba k tomu puklice za nejakych 20-30€/sada tak som objednal elektrony za 78€/ks. Pri plechacoch je aj nevyhoda ze po dvoch, troch rokoch zhrdzaveju + puklice tiez nevydrzia dlho. Proste z dlhodobejsieho hladiska sa podla mna moc neoplatia. Pre inspiraciu ja som bral tieto (o vzhlad mi neslo, ale pacilo sa mi ze uplne presne sedia rozmery podla TP a netreba ani ziadne vymedzovacie kruzky)
tudy odkaz
a gumy
tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 20:49   Citovat  

PatoM, Seilan, michal.t - děkuji Vám všem moc za názory-cenné pro mne i do budoucna. Teď po konzultaci s kolegy v práci řeším, že koupím pouze gumy, asi tyto (i když trochu dražší), a když na ně nebude, tak i levnější:
tudy odkaz
V servisu honďáckým mi potvrdili, že je to možné, že mi je vymění a nic se přestavovat též nemusí. No anebo podle Vašich doporučení koupím asi origoš plechy 16 (vyjdou na 5700):´
tudy odkaz
k tomu rozumný gumy:
tudy odkaz
nechám zkompletovat za ca 500,-
doprava zdarma a mám to za ca 12 tis. doma a namontuju buď sám nebo u kámoše co opravuje za ca 500,-. hevery mám dva, musím jen nastudovat kde zvednout.
Jinak samozřejmě asi to risknu podle Vašich info, že se nic nestane s palubním PC a nebude svítit a když, tak v nastavení se zkalibruje a mělo by to být dobrý ... Úsměv. Anebo mám i info, že jsou i tací (ale u Subáče Impereza), že nechají i svítit kontr. přes celou zimu ...
Myslím ale, že je to víc peněz nežli koupit jen gumy 17´, byť dražší (dohro ca 10 tis.) a nechat je v Honďáckým servisu přezout - nemělo by to celý divadlo vyjít dráž nežli těch ca 12-13 tis.

Každopádně Vám všem jak nováček vlastnící (no, zatím tedy úplně ještě ne) krásnou novou Hondu Civic Tourer 9G 1,8 iVTEC ještě jednou moc děkuji za rady a info. Pokud budete chtít někdo k tomuto tématu ještě poradit, budu rád, do rozhodnutí mám asi ca 3 týdny (do konce října).
Přeji Vám všem hezký víkend a zdravím, KaBro papa
pifko
   Návrat  
michal.t je teď offline  michal.t
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 13:49   Citovat  

Zřejmě jeden z posledních testů Civicu s 1.8 iVTEC...

tudy odkaz
   Návrat  
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 21:49   Citovat  

KaBro napsal:
PatoM, Seilan, michal.t - děkuji Vám všem moc za názory-cenné pro mne i do budoucna. Teď po konzultaci s kolegy v práci řeším, že koupím pouze gumy, asi tyto (i když trochu dražší), a když na ně nebude, tak i levnější:
tudy odkaz
V servisu honďáckým mi potvrdili, že je to možné, že mi je vymění a nic se přestavovat též nemusí. No anebo podle Vašich doporučení koupím asi origoš plechy 16 (vyjdou na 5700):´
tudy odkaz
k tomu rozumný gumy:
tudy odkaz
nechám zkompletovat za ca 500,-
doprava zdarma a mám to za ca 12 tis. doma a namontuju buď sám nebo u kámoše co opravuje za ca 500,-. hevery mám dva, musím jen nastudovat kde zvednout.
Jinak samozřejmě asi to risknu podle Vašich info, že se nic nestane s palubním PC a nebude svítit a když, tak v nastavení se zkalibruje a mělo by to být dobrý ... Úsměv. Anebo mám i info, že jsou i tací (ale u Subáče Impereza), že nechají i svítit kontr. přes celou zimu ...
Myslím ale, že je to víc peněz nežli koupit jen gumy 17´, byť dražší (dohro ca 10 tis.) a nechat je v Honďáckým servisu přezout - nemělo by to celý divadlo vyjít dráž nežli těch ca 12-13 tis.

Každopádně Vám všem jak nováček vlastnící (no, zatím tedy úplně ještě ne) krásnou novou Hondu Civic Tourer 9G 1,8 iVTEC ještě jednou moc děkuji za rady a info. Pokud budete chtít někdo k tomuto tématu ještě poradit, budu rád, do rozhodnutí mám asi ca 3 týdny (do konce října).
Přeji Vám všem hezký víkend a zdravím, KaBro papa
pifko

Nové plechy jsem kupoval cca 14 dní zpátky, 4ks za 4400Kč (nové). Jinak kontrolka viz pár stránek zpět, Civic nemá ventilky jako jiné automobilky (proto je svítící kontrolka u tohoto auta blbost...) Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.10.2016 , 14:40   Citovat  

pata.vfr: díky za info, jj, je to možný za tu cenu sehnat, mám též info ze servisu, že ventilky ne, že to jde přes ABS a dá se nastavit jen kalibrace kol(a tlaku?) na volantu.

michal.t: díky četl jsem, jj, hezky napsaný a nedehostenující nekrolog, mně tam osobně vadí jenom ten nízký krouťák, jinak ježdění s atmosférou úplně jiné nežli s Octou combi I 1,9 TDI 4x4, ta zabírá odspodu, s CT9G je třeba si vyhrát, četl jsem i několik dřívějších recenzí, např. tu:
tudy odkaz
tudy odkaz
vč. diskuze
ze začátku po přechodu z TDI trochu problémy (i s tím, že auto nebylo zajeté, tudíž opravdu líné), ale teď si to vychutnávám, vč. častějšího podřazování hl. do kopců (na čtyřku jsem už tahal někde kolem 5 tis ot i 130 ...). Jinak spotřeba, eko režim používám zcela minimálně (pouze ve městě když vyjíždím do práce), k dnešku mám najeto ca 9 tis km, denně do práce 50 km a 50 zpět, palubní počítač mi ukazuje průměrnou spotřebu 6,8 l/100 km. Jsem spokojen, s Octou TDI 4x4 jezdím ca za 6,5 l nafty ...

Takže co se týče výměny gum za zimní, asi to udělám tak, že koupím pouze ty zimní 225/45, 17´ a nechám je přezout v servisu na hliníkáče co tam jsou a za rok až snad budou nějaký volný prachy, tak koupím nějaký lepší hliníky co k Hoňdičce půjdou, asi tady:
tudy odkaz
a na ně obuju ty sundaný letní.
Tak vážení kolegové, a teď by mně zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti se zimníma gumama v rozměru 17´jestli jsou lepší nebo horší nežli 16´. Je mi jasné, že 16 tky jsou o něco levnější ...
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2016 , 23:18   Citovat  

KaBro napsal:

Tak vážení kolegové, a teď by mně zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti se zimníma gumama v rozměru 17´jestli jsou lepší nebo horší nežli 16´. Je mi jasné, že 16 tky jsou o něco levnější ...

To už spíš tady ... tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 17:35   Citovat  

to piskot: díky za odkaz, je to zajímavé. Má prosím někdo názor na DAYTONY? Jsou to též Japani - viz zde - cena super:
tudy odkaz
osobně bych asi chtěl tyhle Nokiany (mají to i s výhrou Úsměv, ale cena mně odrazuje-letos po koupi Hoňdičky zatím nemám:
tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 17:49   Citovat  

a cenově jsou zajímavé i tyhle Goodridge:
tudy odkaz
   Návrat  
chrobok je teď offline  chrobok
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2016 , 22:04   Citovat  

Tak jsem dneska přezul na 16"ky ... No a nějaký problém s přenastavováním nebo kalibrací jsem neměl, a to to v pneuservisu nedělali Úsměv ... Jinak mi přijdou ty 16"ky pohodlnější ... Nakonec jsem obul Continental T860 FR na Dezent RE Dark ... až napadne sníh napíšu na ty gumy nějakou recenzi Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 11:11   Citovat  

To chrobok: Díky za zprávu, asi souhlas, ve středu jsem byl v Č. Lípě a koukal v jednom servisu a prodejně na gumy 17´a 16´v rozměru na Hondu. Protože 16´ky jsou profilově vyšší (55 oproti 45 na 17), tak se mi jevily výškově úplně stejně a možná to bude dělat jen malý problém v nájezdu km (na zimních by měl být o něco málo vyšší ... Já už jsem do toho střelil, po odkazu piskota, který jsem podrobně přečetl a hlavně se mi líbil názor RIZ3K9 o těch zesílených XL pro manželku ... je to dobrý, a po recenzích na SAVY, tak jsem koupil zesílený 17´SAVA, v pondělí se objednám do servisu na přezutí na ty samý disky (jistota je jistota, řekla jeptiška ... Hihi), pojezdím přes zimu, a pak snad budou nějaký penízky, tak koupím buď ještě jedny originál honďácký hliníky nebo vyberu tady: tudy odkaz a na ně dám ty letní. Takže až budu mít ty zimáky nazutý, budu referovat, jezdím JBC, LBC a okolí, do práce zvlněné chotáry přes Hodkovice - Č. Dub (letiště) - Osečná - Hamr - Stráž p. R., takže slušná cesta pro zimu. Jasně že Octa 4x4 bez problémů, pouze když jsem jednou brzo přezul už zpět na leťáky v půli dubna a do rána napadlo asi 5 cm, kterej byl navíc bez posypu a umydlenej, tak to mohlo už v JBC skončit malérem, když jsem na kruháči u Zel, Stromu nezatočil a jel rovně do ostrůvku (naštěstí auto, který jsem měl trefit, z kruháče vyjelo a tak jsem se zastavil o ostrůvek...). Dál nahoru v Pražský na výjezdu na Prahu ucpaný kamiony, tak jsem vycouval, otočil a krokem domů a dovolená ... Velmi šťastný. Jinak gumy objednal zde tyto: tudy odkaz . Objednal ve čtvrtek dopoledne a světe div se, v pátek dopoledne byly doma a jen za těch 2 088,- Kč/kus, doprava zdarma. Takže se těším až tam budou a pak se posdílím. Všem přispěvatelům i odkazovatelům k tomuto tématu zatím moc díky, pomohlo moc při rozhodování, i když se zdá, že jsem se zachoval moc konzervativně, abych nic nepokazil ... Úsměv. Myslím, že můžeme toto téma ukončit,budiž dobrým tématem pro dalšího nováčka a samozřejmě se nebráním v niti pokračovat dále s Vašima zkušenostma s Hondou na zimních a v zimě ... Jo a ěště pošlu teď členský příspěvek do Clubu, abych taky něco viděl a zažil a seznámil se s těmi pravými Honďáky ... VTEC
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 11:25   Citovat  

Jo a recenz na ty SAVY tady:
tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 11:48   Citovat  

chalani neblbnite a kupte poriadne gumy...lebo polovicu toho co tu davate su uplne shity...ved je to jedina vec ktora spaja auto s cestou...tu ide o bezpecnost
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 11:53   Citovat  

A gumy koupené zde:

IMG0060A.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG0060A.jpg, 109.67 kB

IMG0060A.jpg

IMG0060A.jpg, 109.67 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 11:58   Citovat  

A nakonec moje (dcery) nové auto zde:

P5190414.JPG

P5190414.JPG, 1.07 MB

P5190416.JPG

P5190416.JPG, 1.03 MB

P5190417.JPG

P5190417.JPG, 1.05 MB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 12:37  Naposledy upravil KaBro dne 16.10.2016 , 12:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

To PatoM: Je rozhodnuto, gumy koupeny, a myslím, že vypadají dobře, reference jsem na ně měl i od kolegy z práce, který je má asi pátou sezonu na Honda Jazz a letos by na nich ještě mohl ale už nechce, zkrátka jsou prý nezničitelný ... nesouhlas Je to tam. Budu referovat. Jen osobně ještě jedna zkušenost: Na Octě 4x4 jsem měl koupený Bridgestone Turanza (shodou okolností jsem je dostal na novým CT9G i od šmejd výrobce Made in Poland - takže jsem zvědav na příští léto, teď na nich mám 9 tis. najeto ...), který v testu vyšly jako nejlepší, a horší šmejd jsem na autě neměl: po roce, tj. jedna sezona v létě, ca 25 tis najeto gumy ztvrdlý jako bakelit, na bocích popraskaný a ze 2/3 sjetý ... Jinak Made in Poland, a po této zkušenosti už velmi opatrně vybírám i výrobce. Přešel jsem u Octy na Semperit speed Grip - zimní i letní (zimní sice výroba Made in Romania, ale perfektní, letní 2x výroba Made in Germany a rovněž perfektní), na Octě 4x4 najeto ca 260 000 km a vše bez problémů, vloni jsem udělal větší opravy (brzdy, ložiska, tlumiče, EGR a další vč. rozvodů a výměny olejů v Haldex, rozvodovce ap.) ca za 30 tis. a suverénně předpokládám další nájezd 150 tis. km při další běžné údržbě. Holt ale držet 2 auta už je náročnější, ale po recenzích na HCT9G prý minimálně 6 let nebudu žádné náhradní díly potřebovat ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 12:47   Citovat  

A ještě trochu lepší foto i se štítkem (na spotřebu horší, ale B na mokru a sněhu, což není špatné)

Pneu SAVA.png

Pneu SAVA.png, 688.03 kB

Pneu SAVA-I.png

Pneu SAVA-I.png, 702.07 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 13:57   Citovat  

To ze vyzeraju dobre a su neznicitelne neznamena ze maju dobre vlastnosti Mrk Celkovo v testoch sa umiestnuju v spodnej casti.
Ja som len toho nazoru ze na gumach sa nesetri. Co si ty das na auto je tvoja vec, ja by som si ich nekupil aj ked su lacne. PEACE
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 14:10   Citovat  

To PatoM: Díky, taky názor. Níže jsem ale psal, že Turanzy vyšly v testu jako nejlepší, a přesto už nikdy. Dobrý názor jsem též odkazoval viz od piskot: tudy odkaz
hlavně tu Petr 78:
Dnes se už vyloženě špatný gumy koupit nedají.
Když jezdíš jako člověk a používáš za volantem mozek, tak ani ty nejobyčejnější gumy nebudou nebezpečný.

Jinak ale jak píšu: podělím se o zkušenosti. papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 20:24   Citovat  

KaBro napsal:
A nakonec moje (dcery) nové auto zde:

Hezký... Ta modrá jí, ehm, Hondě, prostě sluší...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 20:26   Citovat  

chrobok napsal:
Tak jsem dneska přezul na 16"ky ... No a nějaký problém s přenastavováním nebo kalibrací jsem neměl, a to to v pneuservisu nedělali Úsměv ... Jinak mi přijdou ty 16"ky pohodlnější ...

OK
Asi je to tím, že je v kolech víc vzduchu...Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.10.2016 , 19:50   Citovat  

To piskot: Jj, původně jsem chtěl tu metalízu passion red, ale když jsem viděl modrou, tak jsme změnili a myslím, že netřeba litovat. Jinak všichni vážení kolegové, co jste přispěli radami: včera přezul na ty SAVY zimní, dnes poprvé do práce a zpět ca 100 km chotárama, od rána slušný déšť, čili na mokru, v lese listí a jehličí, příliš brzo na nějaké hodnocení, ale první dojem: až neuvěřitelně tiché gumy na to, že jsou zimní. Ba, na těch 17 trochu tvrdší (jak píše piskot méně vzduchu Hihi), navíc zesílené XL, ale jak jsem uvedl citaci: třeba a zvláště v zimě jezdit s rozumem a v zimě na nákupy pro manželku přes obrubníky (to radši ne). Takže uvidím až si trochu sednou a podělím se o zkušenosti. Jinak letní M...dky, co jsem dostal s novým autem - přesně jak jsem uváděl: jsou to shodou okolností Bridgestone Turanza made in Poland, zíral jsem když jsem je doma sundaný vytáhl z pytle a prohlížel: mají najeto přesně 9 327 km, ca ze 30 % (a možná víc) sjetý, takže to je tak ještě na jednu sezonu a vyhodit, uvidím jestli ještě taky ztvrdnou ... naštvanej Myslím, že před těmito gumami můžu spolehlivě varovat - už nikdy! Myslel jsem, že když je dají s novým autem, budou to aspoň originály e ne Pšoňďáckej shitt. to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2016 , 9:15   Citovat  

Máme taky Turanzy (jak jinak, když je Honda dává k benzínovému Tourerovi standardně...), a za dvě sezóny a necelých 20 tis. km je s klidem příští rok znovu použiju. Asi jsou ty gumy vyrobený v pondělí...Úsměv
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 20.10.2016 , 10:05   Citovat  

Bridgestone Turanza rozhodně není špatná guma. Za dvě sezóny mám přes léto najeto cca 25 tis km a přestože teď už jsou před likvidací, ještě mě v deštivých dnech solidně podržely i ve vyšší rychlosti na značně mokré vozovce při aquaplaningu. Nicméně na jaře kupuji Vredestein Ultrac Satin 225/45 R17. Měl jsem možnost je zkusit a je to naprostá paráda. Ticho jak v hrobě, na vodě excelentní a vypadá to, že příliš neubývají.

Já v zimě jezdím pouze na Nokian. Je to osvědčená kvalita, navíc nejsou předražené. Je to pochopitelně každého věc, co si vybere, ale já na podobné gumy moc nedám. Můj kamarád měl značku Sava na doporučení pneuservisu asi 2 roky zpět a ty gumy byly v rozměru 205/55 R16 strašný. Na sněhu se s tím bál jezdit a v břečce mu to klouzalo jak na bruslích. Bylo to na Civicu 8g. Snad se od tý doby dost zlepšily....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.10.2016 , 10:06   Citovat  

Má někdo beznínového v Prazem a byl by ochoten poskytnout mi malou zkušební jízdu? Se stydím
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 20.10.2016 , 10:20   Citovat  

Hellborn napsal:
Má někdo beznínového v Prazem a byl by ochoten poskytnout mi malou zkušební jízdu? Se stydím

V Praze občas jsem a problém by to nebyl, ale mám lehce chiplou 1.6 naftu Mr. Green Tak jedině pokud by sis rozmyslel motorizaci Je to tam.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.10.2016 , 10:46   Citovat  

To nehrozí... Velmi šťastný

Přemýšlím, jestli mám udržovat Accorda 2.4 nebo obměnit vozový park (holt po 6 letech a 80tis.km mám choutky) - a v případě obměny jestli by stačil C9g tourer 1.8 (mám v 8g a oproti Accordu to to moc nejede) nebo jestli shánět Subaru Outback (2.5T nebo 3.6), popřípadě Mondeo 2.5T (ten má manuál)... Se stydím Z výběrů motorů (i ročního nájezdu 80tis/6let) je asi jasné, že 1.6 nafta nemá nárok... Velmi šťastný
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2016 , 11:39   Citovat  

Uz z principu ... Tourer nebude zivejsi nez 8g. Ten jeden konik to nevytrhne ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina