Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 294, 295, 296 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 295 z 486
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 13:48   Citovat  

Squixx napsal:
TAK FÁÁÁÁJN NÓÓÓÓÓÓ! Velmi šťastný
vyplivl bych z toho Jazze.. naštvanej to snad ne Je to tam.

By sis moc nepomohl... Tam se mění žárovka stejně blbě... HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 14:27   Citovat  

Asi nemám správný ''rejžahendz'' HaHaaa
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 19:22   Citovat  

Naskladnené bixenóny pre A7G. Nenechajte tmu poraziť VÁS! Honda

Viac info SS

!.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
!.jpg, 1.99 MB

High beam.jpg

High beam.jpg, 1.84 MB

wall-lowhigh.gif

wall-lowhigh.gif, 303.63 kB
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 21:21   Citovat  

sandu_cz napsal:
pokud někdo také řešil.. před týdnem jsem zkontroloval úroveň oleje do posilovače řízení a bylo tam pod minimum..tak jsem šel koupit PSF-S Honda steering fluid(650kč na Jarově za 1L), doplnil jsem cca 300ml byl úroveň ok. Dnes rano jsem zkontroloval a bylo to zase minimum..to asi musim ihned do servisu, že? Vše funguje tak jak ma, jediné co mi vadí tak je to že ten olej někde protéká.. protože v garáži už jsem videl kapky oleje přímo pod místem kde se nachází ta nádrž na ten olej...

Diky
Koukni na servohadici jestli nei vní dírka jako u většiny 2.2 nebo jestli to to neuniká přes řízení do manžet.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 21:36   Citovat  

Hellborn napsal:
By sis moc nepomohl... Tam se mění žárovka stejně blbě... HaHaaa HaHaaa
no spíš ještě hůř Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2016 , 22:08   Citovat  

Čaute,

začalo ma troška trápiť štartovanie na K24A3. Robí to len občas, auto nakoniec naskočí ale je to napríklad "cez kontrolky" zvyčajne olej a pod.

Batéria je čisto nová, Bannerka. Takže daľší na rade mám štartér, ale pred tým ako ho dám vybrať, tak by ma zaujímalo či sa zamerať na niečo nové. Auto má 140 000 km, takže nič hrozné, ale viem že napr. štartér závisí od toho ako často sa štartuje.

Máte niekto skúsenosť? S Aliasom som to už riešil, ten repasoval štartér "China packom". Ja som našiel aj origo uhlíkovú sadu od Hondy (na lingshondaparts).

Díkes
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2016 , 22:21   Citovat  

Je tu někdo, kdo má DPF na A7G? Mám krátce auto z dovozu a netuším jak zjistit, jestli tam je nebo ne... to mi hlava nebere Jako není problém vlézt pod auto, ale jak to vypadá a kde to najdu by se hodilo Úsměv Chápu to správně, že pokud tam není, tak nepotřebuju ACEA C3 na oleji?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2016 , 22:32   Citovat  

Trip napsal:
Je tu někdo, kdo má DPF na A7G? Mám krátce auto z dovozu a netuším jak zjistit, jestli tam je nebo ne... to mi hlava nebere Jako není problém vlézt pod auto, ale jak to vypadá a kde to najdu by se hodilo Úsměv Chápu to správně, že pokud tam není, tak nepotřebuju ACEA C3 na oleji?

Najskôr máš toto. V tom prípade si nejako nelám hlavu s DPF, pretože prejdeš emisiami tak či tak. Pre istotu si to prever, ale na 90 % máš otvorený systém. Mal som dovozenú A7G s DPF s otv. systémov a NIKDY som nič neriešil, viď popis DPF. Teraz išla do sveta s 200 000 km a o DPF som nikdy nevedel...

Filter pevných častíc s otvoreným neriadeným systémom
Jedná sa o minimálne rozšírený druh, v podstate aj najmenej efektívny a hodiaci sa skôr ako dodatočne montovaný retro-fit, s ktorého pomocou sa majitelia starších vozidiel mohli v niektorých krajinách dočkať napríklad daňových výhod. Tento typ filtra bol už z výroby použitý v Subaru Legacy 2.0 D, ročníku 2008/2009.
S trochou zveličenia ide o riešenie typu "Vlk sa nažral a koza zostala celá". Aj úplne "prázdny" otvorený filter zachytí len časť výfukom letiacich pevných častíc, priebeh regenerácie (de facto žiadna neprebieha) u neho nemožno nijako riadiť.
Ak nedosiahne tento filter pri svojom zaplnení dlhotrvajúcou jazdou s motorom v určitej záťaži samovoľnej teploty potrebnej k spontánnemu zapáleniu sadzí (čo je bez dodatočného vstreku paliva veľmi ťažké), jednoducho sa nezregeneruje nikdy a všetky spaliny potom prúdia "bypassom" nefiltrované von.
VÝHODY:
absolútne „spoľahlivý“
možno ho dodatočne aplikovať aj na staršie vozidlá
nehrozí poškodenie motora ani zníženie výkonu pri nasýtení
neriedi olej
nezvyšuje spotrebu
nepotrebuje žiadne snímače
nevyžaduje žiadne dodatočné náklady pri prevádzke
NEVÝHODY:
nízka účinnosť filtrácie už v ideálnych podmienkach (od 30 do 70%), pri prevažujúcich jazdách na kratšie vzdialenosti dokonca nulová
výfuk od sadzí (zložitejšie preukazovanie horlivému policajtovi alebo úradom, že viditeľná dymivosť je u tohto druhu DPF naozaj normálna) Více na: tudy odkaz
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2016 , 23:32   Citovat  

Dik Markos, to uz jsem cetl, ale najde se tu i nejaky praktik? Úsměv Je tu nekdo, kdo DPF fakt ma? Nebo je to na A7G spis mytus? Úsměv
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 6:12   Citovat  

Já ho v A7G mám. Auto mám teprve 1/2 roku a najeto necelých 10t.km a zatím bez problémů (ťuk, ťuk, ťuk). Myslím , že systém bude jak píše Markos. Emise bez problémů. Povolená hranice kouřivosti 0,9 naměřeno 0,11 jestli si dobře vzpomínám. Auto má 147000km dovoz z Reichu,kde se do většiny 2.2i-cdti montoval. Já tedy nevím, jak přítomnost zjistit fyzicky, ale jestli máš servisku, tak hned na první straně je vedle motoru uvedeno DPF.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jakub Foud je teď offline  Jakub Foud
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 7:14   Citovat  

Ahoj mám takový dotaz když nastartuju tak už od nastartování mi furt něco spina v motoru jakoby to byl větrák na ochlazení motoru a při spouštění mi furt problikavaji světla je to u Hondy normální nebo mám někde drbu v elekto instalaci.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 9:08   Citovat  

Klimu máš na auto a zapnutý AC? Jestli Ti poblikávají světla, tak změř jak Ti dobíjí na volnoběh altík...

Taky by nebylo od věci otevřít kapotu a podívat se, co se tam spíná...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 9:50   Citovat  

Trip napsal:
Dik Markos, to uz jsem cetl, ale najde se tu i nejaky praktik? Úsměv Je tu nekdo, kdo DPF fakt ma? Nebo je to na A7G spis mytus? Úsměv

Veď čítaj, ja som ho mal na aute mal a do bodky to potvrdzovalo čo sa píše v tom príspevku...že sa auto tvári rovnako ako keby si DPF nemal...je to najmenej účinný ale bezstarostný systém DPF.
On sa po čase upchá, ale môže to byť jedno, pretože je tam bipass, takže...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 11:46   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Ahoj mám takový dotaz když nastartuju tak už od nastartování mi furt něco spina v motoru jakoby to byl větrák na ochlazení motoru a při spouštění mi furt problikavaji světla je to u Hondy normální nebo mám někde drbu v elekto instalaci.

no resim to samy krome svetel .. spina mi sahara jen stocim klickem ,takze asi nekde bud natekla voda ,nebo prosoupany draty ..
az se vratim tak se do toho pustim ,vycistit kontakty dat vazelinu a pak projit kabely a pojistkovy skrinky atd..
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 12:05   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no resim to samy krome svetel .. spina mi sahara jen stocim klickem ,takze asi nekde bud natekla voda ,nebo prosoupany draty ..
az se vratim tak se do toho pustim ,vycistit kontakty dat vazelinu a pak projit kabely a pojistkovy skrinky atd..
Nejste sami panove, me to dela taky. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 12:23   Citovat  

Kendik napsal:
Nejste sami panove, me to dela taky. Velmi šťastný

to bude to bude jedenacta egypska rana ve znameni accordu nebo spiknuti pořádnej výtlem

uz vcera jsem koukal na audiny Velmi šťastný ,ale vdzy jsi vzpomenu nato co me stalo u accorda nebude levnejsi u audi Velmi šťastný

zlatej CTR Se stydím
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 12:26   Citovat  

Jakub Foud napsal:

Spíná ti ventilátor chlazení klimatizace, máš sepnutou klimu (A/C buď automat nebo natvrdo). To, že ti probliknou světla je dáno elektrickou soustavou, resp. velký proudovým odběrem samotného ventilátoru, když k tomu připočteš ještě sepnutí kompresoru a s tím spojená vyšší momentová zátěž motoru (mírný pokles otáčet) tak je to naprosto běžný jev. Pokud by však byl úbytek napětí příliš velký (velký proudový odběr) pak by to značilo, že již alternátor je na hraně své životnosti, to samé platí i pro baterii. Pokud má baterie nízkou kapacitu, již nedokáže uspokojit požadavky zátěže elektrické soustavy. Baterii, resp. její kapacitu lze zjistit měřením, horší je to s alternátorem. Tam to většinou lze zjistit demontáží (stav uhlíků) nebo až v momentě, kdy přestane dobíjet. Něco málo napoví měření napětí na baterii při volnoběhu. Z naměřených hodnot lze vydedukovat (napětí pod hodnotou 14V) že alternátor dobíjí málo.
Před nastartováním tedy vypni ventilaci (klimatizaci) a po nastartování zapni světla, pokud ti světla nebudou pohasínat, pak nic neřeš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 13:05   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to bude to bude jedenacta egypska rana ve znameni accordu nebo spiknuti pořádnej výtlem

uz vcera jsem koukal na audiny Velmi šťastný ,ale vdzy jsi vzpomenu nato co me stalo u accorda nebude levnejsi u audi Velmi šťastný

zlatej CTR Se stydím
Zahady se deji Velmi šťastný Audi no teda Ble Na Acco je nastesti vetsina dilu temer za babku. To je vyhoda.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 13:30   Citovat  

Kendik napsal:
Zahady se deji Velmi šťastný Audi no teda Ble Na Acco je nastesti vetsina dilu temer za babku. To je vyhoda.

S těmi díly za babku by jsem si tedy dovolil nesouhlasit Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 14:02   Citovat  

Fafos napsal:
Mluvim o druhovyrobe samozrejme. No a kdyz ne za babku, tak na vrakovisti za dedka Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 15:42   Citovat  

Fafos napsal:

ja taky ,nektere ceny dilu muzes klidne srovnat s cenama BMW nebo Audi a to neprehanim ani trochu a A6G to samy ,jak karosarske dily tak mechanicke .. v druhovyrobe taky jestli nakou najdes .. proste civic to ma mnohem lehci a vydrz stim nema nic spolecneho .. proste je to jen o tride a nedostatku druhovyroby .. samozrejme auto zato nemuze ..
je pravda ,ze nekdy ty ceny proklinam ,ale vcelku je to porad levnejsi provoz a s kvalitou je to kolikrat horsi nez bych mit u hondy chtel ..
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 16:34  Naposledy upravil mad_zed dne 14.10.2016 , 17:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

To s tou saharou po otoceni klicku znam taky...Zrovna ve ctvrtek.Menim ze synovcem kotouce na CD7 a dojede moje z prace.Jak se otaci,tak slysim spinat a vypinat saharu.Rikam mu ty voe ona jezdi v takove kose s klimou.No ono totiz kdyz se zmackne to tlacitko foukej na okno(ne tam kde se prepinaji rezimy foukani),tak si to automaticky zapne klimu.Rano do toho sedam,otocim klicek a sepla sahara.Musis dat A/C off a pak se ti nebude tocit.Pokud neni na displeji hlaska o A/C zadna,nebo je A/C on,tak je zapla.Musis dat rucne off Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 16:56   Citovat  

Koukám že dost lidí odtud by se mělo naučit zacházet s klimatizací pořádnej výtlem
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 17:03   Citovat  

Pro nektere dokonce duvod vymenit auto Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 17:10   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja taky ,nektere ceny dilu muzes klidne srovnat s cenama BMW nebo Audi a to neprehanim ani trochu a A6G to samy ,jak karosarske dily tak mechanicke .. v druhovyrobe taky jestli nakou najdes .. proste civic to ma mnohem lehci a vydrz stim nema nic spolecneho .. proste je to jen o tride a nedostatku druhovyroby .. samozrejme auto zato nemuze ..
je pravda ,ze nekdy ty ceny proklinam ,ale vcelku je to porad levnejsi provoz a s kvalitou je to kolikrat horsi nez bych mit u hondy chtel ..

Naprostej souhlas...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 17:54   Citovat  

Kmóďa napsal:
Koukám že dost lidí odtud by se mělo naučit zacházet s klimatizací pořádnej výtlem

jako nejsem ted u auta , nepamatuji jsi ,ze by mi v lete hucela po otoceni klicku na studenej motor a mel jsem ji zaplou furt to mi hlava nebere kamos to ted resil na CRV a nasel presoupany draty tak nevim ,az budu doma zkzusim ,ale naposled jsem mel klimu vyplou a taky ofuk okna a delalo to stejne ,jedine zeby klima mela vic poloh jako je on a of Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 18:14   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jako nejsem ted u auta , nepamatuji jsi ,ze by mi v lete hucela po otoceni klicku na studenej motor a mel jsem ji zaplou furt to mi hlava nebere kamos to ted resil na CRV a nasel presoupany draty tak nevim ,az budu doma zkzusim ,ale naposled jsem mel klimu vyplou a taky ofuk okna a delalo to stejne ,jedine zeby klima mela vic poloh jako je on a of Velmi šťastný

Pokud je zapnutá klimatizace,tak po zapnutí klíčku běží ventilátor klimatizace vždy. Možná když je pod 7°C tak ne,to nemám vyzkoušené.
Pokud nesvítí tlačítko AUTO ani tlačítko odmlžení předního okna (k tomu se používá klimatizace) a stejně běží ventilátor,je jen jediná možnost tohoto docílit. Když při vypnutém panelu zapneš ventilátor topení,zapne se klimatizace i když nesvítí A/C OFF ani A/C ON a roztočí se ventilátor klimatizace. Je nutno zmáčknout tlačítko A/C a na displeji naskočí A/C OFF...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 19:16   Citovat  

Kmóďa napsal:
Pokud je zapnutá klimatizace,tak po zapnutí klíčku běží ventilátor klimatizace vždy. Možná když je pod 7°C tak ne,to nemám vyzkoušené.
Pokud nesvítí tlačítko AUTO ani tlačítko odmlžení předního okna (k tomu se používá klimatizace) a stejně běží ventilátor,je jen jediná možnost tohoto docílit. Když při vypnutém panelu zapneš ventilátor topení,zapne se klimatizace i když nesvítí A/C OFF ani A/C ON a roztočí se ventilátor klimatizace. Je nutno zmáčknout tlačítko A/C a na displeji naskočí A/C OFF...

zajimavy Se stydím jak startovni procedura na monopostu Velmi šťastný a nato jsi prisel sam Velmi šťastný ?
,ale dik za vysvetleni skusim az budu doma přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 19:24   Citovat  

Trip napsal:
Koukni pod auto,pokud jsou na katalizátoru dvě trubky, které jsou kvůli snímačí rozdílověho tlaku tak máš DPF. Je to první díl výfuku který uvidíš pod autem od motoru. 2.2 ictdi má dva katalizátory jeden hned za turbem a druhý hned za ním který kouká pod autem,při prodeji byla možnost domontovat DPF kde se druhý kataliztor vymontoval a nahradil DPF mají to tak jen dovezené auta
   Návrat  
VenaRD je teď offline  VenaRD
PříspěvekZaslal: 15.10.2016 , 8:44   Citovat  

Ahoj,
jak vám brzdí Acco7G? Nechal jsem si udělat komplet brzdy - kotouče, destičky, vzadu pístky - takže stav by měl být 100%. Zvyknul jsem si na to, že pro větší brzdnej účinek musím vyvinou poměrně dost síly. Když to někomu pujčím, tak pak slyším "nějak blbě ti to brzdí". Velmi šťastný Velmi šťastný Máte to taky tak? Přemýšlím o tom, zda je to charakteristika auta, nebo bych měl třeba ještě zkontrolovat posilovač apod.
Díky V
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 294, 295, 296 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina