Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 290, 291, 292 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 291 z 333
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 20:04   Citovat  

Tak jsem dnes dokončil výměnu silentbloků na přední nápravě ve spodních ramenech. Kdyby se do toho někdo chtěl taky pouštět, mám pár cenných rad...

1. Zkontroluj, jestli máš koupený silentbloky, se správným rozměrem. Ten středový pro uložení pružiny a tlumiče mi totiž všude dávali asi o dva milimetry menší... Já to neomrknul a pak jsem byl bez auta, než jsem sehnal náhradu. Správný silentblok má kód: JAPANPARTS RU-414. Krajní už by měli všude prodat pasující.
2. Den předem si všechny šrouby prostříkej. Největší problém budou tyčky stabilizátoru a příčná trubka na dvou šroubech.
3. Před vylisováním / vyřezáním starých silentbloků znovu zkontroluj, jestli máš opravdu připravený ty správný. Jinak jsi bez auta papa
4. Šrouby jdoucí skrz silenty samozřejmě dotahuj s autem na zemi.
4. Podle vybavení je to práce zhruba 3 hodiny na jednu stranu. Pokud doma nemáte lis, ale pořádnej svěrák, taky to půjde.

No a výsledek?
Přesto, že se původní silentbloky nezdály na oko být utržené, už nějaký rok měly a výměnu jsem na jízdě poznal hodně rychle. Mám teď na přední nápravě všechny silenty nový a už si nemůžu stěžovat na nedotáčivost auta a stabilitu ve vysokých rychlostech... Vzádu by to asi taky bodlo, ale při představě, že jich tam bude asi 18 mě na to celkem přechází chuť Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kubikula78 je teď offline  kubikula78
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 22:27   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tolik stoji vybrus ,tesneni hlavy a prekrouzkovani ??? Tak to koukám!
neblazni ja delal GO u DImitara na B16A a stalo to pulku ani ne .. a vtom bylo jeste lazeni na brzde a tak ..

jak muzou byt tlaky dobry a tece pres krouzky to nedava trochu smysl ,spis bych rekl ze tece nekde pres naky gufero ,nebo vic gufer .. ..

Mluvil jsem s typkem z Typer.cz....uz nevzpomenu na jmeno.....a za vybrus,krouzky,tesneni a saly,ktery jsou urcite taky v kopru tak na F20B6 to je fakt kolem 50000.jen krouzky te vyjdou v Honde kolem 6000.A kolem gufer to tect muze,ale ne litr na 1000km....to uz je pres krouzky.A jsk to?Jednoduse.....krouzky nahore tesni takze tlaky mas dobry,ale ta stiraci harmonika je prikarbonovana k pistu a kolem ni to tece.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 23:07   Citovat  

kubikula78 napsal:
Mluvil jsem s typkem z Typer.cz....uz nevzpomenu na jmeno.....a za vybrus,krouzky,tesneni a saly,ktery jsou urcite taky v kopru tak na F20B6 to je fakt kolem 50000.jen krouzky te vyjdou v Honde kolem 6000.A kolem gufer to tect muze,ale ne litr na 1000km....to uz je pres krouzky.A jsk to?Jednoduse.....krouzky nahore tesni takze tlaky mas dobry,ale ta stiraci harmonika je prikarbonovana k pistu a kolem ni to tece.

Ona ta harmonika ani nemusí být přikarbonovaná. Prostě se materiál unaví a stáhne se a kroužek zůstane bez předpětí. Tak jsem to měl u Civica. Nechtěl jsem moc investovat ani dolévat litr na 500 km,tak jsem to rozhodil,vyčistil hlavu,zabrousil ventily,vyměnil kruhy a těsnění pod hlavou,dělal jsem to sám,poprvé,vyšlo mě to asi na 2500,- a spotřeba oleje najednou nula nula nic. Neměřitelná. A bralo to litr na 500 km. Výbrus se nedělal,dal jsem to do původních válců a ovalita tam byla...
Upozorňuju že je to auto na kterém mmoc nezáleží,nehoní se na tom výkony,prostě se s tím jezdí denně 20km do práce a zpět...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 0:36   Citovat  

kubikula78 napsal:

to je stejne moc na takovej motor ,byt to K20A ,B18C6 tak nereknu ani popel ,menit saly je dle mne nesmysl.. vidis kmoda nedelal ani vybrus a pomohlo to .. jasne je tam prace jak na kostele pri rozborce a skladani ,ale 50000kc jsem nemel ani na B16A a to samotna GO nestala ani 20000kc ,mozna sehnat krouzky je problem fajn ,ale tesneni hlavy a vybrus nemuze stat tolik ..
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.10.2016 , 15:52   Citovat  

Pekne palky za pretesnenie motora. Ja mam F18B2 ale lacnejsie to asi nebude.
Zatial som cca 2-4dcl /1000km podla stylu jazdy.

Ale potrebujem radu, ktoru znacku spojky by ste odporucili LUK, Valeo ? Alebo je to jedno ?
   Návrat  
bzuk001 je teď offline  bzuk001
PříspěvekZaslal: 3.10.2016 , 22:31   Citovat  

Zdravím všechny, poradíte mi někdo po kolika kilometrech se mění rozvody na Accordu 1.8 VTEC r.v. 2000? Předem děkuji za rady.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2016 , 22:53   Citovat  

bzuk001 napsal:
Zdravím všechny, poradíte mi někdo po kolika kilometrech se mění rozvody na Accordu 1.8 VTEC r.v. 2000? Předem děkuji za rady.
Toto se pise v manualu, ale ja menim po 100000km Úsměv

A6G rozvody.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
A6G rozvody.jpg, 198.7 kB
   Návrat  
bzuk001 je teď offline  bzuk001
PříspěvekZaslal: 3.10.2016 , 23:08   Citovat  

Mám ještě jeden dotaz, přední světla mně svítí celkem blízko před auto a už se to nedá víc přizvednout. Máte někdo potuchy co se mohlo stát )a to mám v kufru nádrž na LPG), jak to vyřešit? Nadadlo mě, sundat přední nárazník, povolit světlomety a trochu je vypodložit. Je to reálné nebo to nejde udělat. Prosím o radu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2016 , 23:09   Citovat  

tukkan napsal:
Pekne palky za pretesnenie motora. Ja mam F18B2 ale lacnejsie to asi nebude.
Zatial som cca 2-4dcl /1000km podla stylu jazdy.

Ale potrebujem radu, ktoru znacku spojky by ste odporucili LUK, Valeo ? Alebo je to jedno ?

reknu to asi takhle ,ted jsme koupili F20A6 s rocni valeo spojkou a je nejspise KO ,objednal jsem OEM a v krabici Honda prisla valeo ,ale vypada jinak jako ta co je v aute tak nevim co si myslet .. LUK nevim ale to bych asi neriskoval ,co vim tak tyhle druhovyroby stoji cca 200e a tu OEM mam za 300e exedy taky stoji 300e .. dneska tezko zjistit co je lepsi a horsi ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 9:44  Naposledy upravil tukkan dne 4.10.2016 , 9:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

bzuk001 napsal:
Mám ještě jeden dotaz, přední světla mně svítí celkem blízko před auto a už se to nedá víc přizvednout. Máte někdo potuchy co se mohlo stát )a to mám v kufru nádrž na LPG), jak to vyřešit? Nadadlo mě, sundat přední nárazník, povolit světlomety a trochu je vypodložit. Je to reálné nebo to nejde udělat. Prosím o radu.

Nemam foto, ale otvor prednu kapotu a zo zadnej strany svetla, tam kde menis ziarovky trci, cierny kuzel a ma z hornej strany otvor.
Do neho pasuje asi nejake male ozubene kolecko, to maju asi v honde, ale ked zoberies kombinacky vies tocit hriadelkou, ktora trci z toho kuzela asi 1cm. Smer otacania ti nepoviem, postav sa vecer proti stene a uvidis. Lave svetlo ma prostup dobry, ale prave vdaka saniu a baterii horsie, das dole ten "nos" sania a pojde to.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 9:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
reknu to asi takhle ,ted jsme koupili F20A6 s rocni valeo spojkou a je nejspise KO ,objednal jsem OEM a v krabici Honda prisla valeo ,ale vypada jinak jako ta co je v aute tak nevim co si myslet .. LUK nevim ale to bych asi neriskoval ,co vim tak tyhle druhovyroby stoji cca 200e a tu OEM mam za 300e exedy taky stoji 300e .. dneska tezko zjistit co je lepsi a horsi ..

KO v akom zmysle, zle zabera, alebo odislo lozisko ?
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 9:48   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to je stejne moc na takovej motor ,byt to K20A ,B18C6 tak nereknu ani popel ,menit saly je dle mne nesmysl.. vidis kmoda nedelal ani vybrus a pomohlo to .. jasne je tam prace jak na kostele pri rozborce a skladani ,ale 50000kc jsem nemel ani na B16A a to samotna GO nestala ani 20000kc ,mozna sehnat krouzky je problem fajn ,ale tesneni hlavy a vybrus nemuze stat tolik ..

ZA 50.000 koupím 3 motory a můžu zkoušet, který je na tom se spotřebou oleje lépe Velmi šťastný
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 18:02   Citovat  

tukkan napsal:
Nemam foto, ale otvor prednu kapotu a zo zadnej strany svetla, tam kde menis ziarovky trci, cierny kuzel a ma z hornej strany otvor.
Do neho pasuje asi nejake male ozubene kolecko, to maju asi v honde, ale ked zoberies kombinacky vies tocit hriadelkou, ktora trci z toho kuzela asi 1cm. Smer otacania ti nepoviem, postav sa vecer proti stene a uvidis. Lave svetlo ma prostup dobry, ale prave vdaka saniu a baterii horsie, das dole ten "nos" sania a pojde to.

Například křížový šroubovák? Velmi šťastný zkontroluj, jesli jsou světla dobře usazený, žárovky správně zandaný...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 18:10   Citovat  

Střelec napsal:
ZA 50.000 koupím 3 motory a můžu zkoušet, který je na tom se spotřebou oleje lépe Velmi šťastný

ty jsi byl dneska asi dlouho natom desti pořádnej výtlem
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2016 , 10:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ty jsi byl dneska asi dlouho natom desti pořádnej výtlem

svatoušek

vždyť je to pravda. Úsměv Svého A6G jsem prodával někdy před 5-6 lety za 20.000 Kč známému s tím, že to žralo olej jako prokopnuté. Nechal snad za 30-40tis. Kč udělat GO a výsledek byl ten, že se motor stejně po chvilce vysypal, tak to dal taky pryč za hudlana.

Než se pouštět do nečeho takového, koukal bych raději po jiném autě. Přece jen ta oprava převyšuje zbytkovou hodnotu auta. Nebo bych se s tím smířil a koupil pořádný kanystr na dolévání Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2016 , 20:46   Citovat  

Střelec napsal:
svatoušek

vždyť je to pravda. Úsměv Svého A6G jsem prodával někdy před 5-6 lety za 20.000 Kč známému s tím, že to žralo olej jako prokopnuté. Nechal snad za 30-40tis. Kč udělat GO a výsledek byl ten, že se motor stejně po chvilce vysypal, tak to dal taky pryč za hudlana.

Než se pouštět do nečeho takového, koukal bych raději po jiném autě. Přece jen ta oprava převyšuje zbytkovou hodnotu auta. Nebo bych se s tím smířil a koupil pořádný kanystr na dolévání Velmi šťastný

je to nemoc toho motoru ,tak nechapu co bys tim vyersil koupenim motoru o kterym vis kulovy... kdyz takhle dopadla GO tak ji asi delala opice pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 9:43   Citovat  

Tak vymena spojky sa odklada, poruchu mam na spojkovom pomocnom valci.
Menil to niekto sam? Ze na co si dat pozor, kedze mi pride asi zajtra a menit to budem cez vikend.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 18:48   Citovat  

Pánové, jestli jezdíte na kole:
Prodávám originální střešní nosiče na Honda Accord 99-02 se zámky. Mám k nim i universální nosiče kol HAKR HV 0900 se zámky, aby Vám kola neukradli. Jsou nové, nepoužité. Jen rozbalené.Možno i po jednom.
Ze zdravotních důvodů jsem ani jedno nepoužil a už ani nepoužiju. Samozřejmě střešní nosič není nový.Zájemci pište SZ děkuji

IMG_5233.JPG

IMG_5233.JPG, 1.81 MB

IMG_5218.JPG

IMG_5218.JPG, 1.88 MB

IMG_5221.JPG

IMG_5221.JPG, 1.7 MB
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 22:52   Citovat  

Moooc dobrá věc. Mam ty samé příčníky. je to dobrý Používám často.

WP_20150806_015.jpg

WP_20150806_015.jpg, 2.6 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 10:04   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Moooc dobrá věc. Mam ty samé příčníky. je to dobrý Používám často.
To je parada Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 13:50   Citovat  

Zdar chlapy dělaly jste nekdo palivové vedení na autě? koukal sem na ty moje shnilé brzdové vedení a všiml sem si že ty palivovky sou taky pekně v loji. brzdovky me jeste opravěj ale na ty palivovky to je problem ne? to ma specialni koncovky na ten filtr a tak.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2016 , 17:54   Citovat  

Mam dotaz ,objednaval nekdo OEM spojku na accorda ??? a jestli jo,co na ni bylo napsany ,úpopripade naky foto přátele
   Návrat  
blystar je teď offline  blystar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 20:43   Citovat  

Čaute, má někdo zkušenosti s chiptuningem A6G? Obecně by měl zvednout výkon a snížit spotřebu, co jsem se dočetl .. ale sám s tím nemám zkušenosti Mrk

1) Jde to vůbec?
2) Má to smysl?
3) Tip na někoho, kdo to dělá?

Díky moc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2016 , 23:50   Citovat  

blystar napsal:
Čaute, má někdo zkušenosti s chiptuningem A6G? Obecně by měl zvednout výkon a snížit spotřebu, co jsem se dočetl .. ale sám s tím nemám zkušenosti Mrk

1) Jde to vůbec?
2) Má to smysl?
3) Tip na někoho, kdo to dělá?

Díky moc

nejde ,nema ,nikdo .. kdyz chces mit pruznejsi auto tak spis vyres lepsi ,pneu ,lehci kola ,pak lehci setrvacnik ,mozna jeste predelat na ethanol ,cokoliv jineho je zasah do motru co bych nedelal .. radeji investuj to stavu vozu nezli to snahy ho zrychlit o par koni ,ktery ani nepoznas a cenove pak zstis ze si mohl mit ATR ..
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2016 , 9:43   Citovat  

Zdar takže s palivovím vedením neporadíte hm no což. M8m jinej dotaz celý víkend sem dělal tlumiče a neustale rozebiraní a skladání s bývalím stelovakem si vyžádalo daň na závitu v těhlici (vydličce) v které je přední tlumič. Můj dotaz je nemáte nekdo pravou přední se sroubem v pohodě na prodej? mužu tam jebnout delší šroub a matku ale moc se mě to nelíbí.
   Návrat  
makak je teď offline  makak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2016 , 7:17   Citovat  

Čau mam tie predne vidlice obe. Cena cez ss.
Palivové vedenie sa da nahradiť, ale niektoré stk na sk odmietajú medene trubky tak doporucujem železné.
Ja som na medenú dal buzirku. Po zmrsteni to vyzerá ako železná v obale Mrk
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2016 , 22:48   Citovat  

čaute, jak se daří? Nějakou dobu jsem zde nebyl. Jaká typ žárovky je v podsvícení budíku (tachometr a otáčkoměr) ? Už si to nepamatuji a chci ji koupit předtím, než to rozeberu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2016 , 23:02   Citovat  

Zdar stara vojno Velmi šťastný No dari se v ramci moznosti no Úsměv Covece ja mam celou sadu zarovek do budiku, ale nemuzu je najit. Kupoval jsem je na ebay. Az to najdu napisu Cool
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 19:08   Citovat  

forever222 napsal:
čaute, jak se daří? Nějakou dobu jsem zde nebyl. Jaká typ žárovky je v podsvícení budíku (tachometr a otáčkoměr) ? Už si to nepamatuji a chci ji koupit předtím, než to rozeberu Úsměv
měly by tam být žárovky T5 W2x4,6D přátele
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 21:51   Citovat  

Kendik napsal:
měly by tam být žárovky T5 W2x4,6D přátele

Díky, ale že by tam byla koncovka jak v osvětlení spz? Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz