Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak se zbavit kuny na 100%??
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.10.2016 , 23:09   Citovat  

tak sem vymenil to tlumeni ktere mi ta pizda rozkousala lonsky rok..soused me videl jak dolejvam neco pod otevrenou kapotou tak me poprosil jestli bych nevedel, ze mu smrdi vetrak jak kdyz se mu tam neco pali..tak mu rikam zvedni kapotu..a co myslite-ohorele peri na svodech a ohrizanej kabel k lambde..

nebudu cekat az jednou se zimou nenastartuju..a prichystam ji tuti fruti pochutnani

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2016 , 23:17   Citovat  

Hlavator napsal:
tak sem vymenil to tlumeni ktere mi ta pizda rozkousala lonsky rok..soused me videl jak dolejvam neco pod otevrenou kapotou tak me poprosil jestli bych nevedel, ze mu smrdi vetrak jak kdyz se mu tam neco pali..tak mu rikam zvedni kapotu..a co myslite-ohorele peri na svodech a ohrizanej kabel k lambde..

nebudu cekat az jednou se zimou nenastartuju..a prichystam ji tuti fruti pochutnani

tudy odkaz

trosku blbej dotaz ,ale tak nad tim premyslim , kdyz mi tam nelezou zatim a udelam to pro jistotu ,nebude je ta vune lakat ikdyz by je to pod kapotu nelakalo Velmi šťastný a sacky budou vyzrany Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.10.2016 , 23:20   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
trosku blbej dotaz ,ale tak nad tim premyslim , kdyz mi tam nelezou zatim a udelam to pro jistotu ,nebude je ta vune lakat ikdyz by je to pod kapotu nelakalo Velmi šťastný a sacky budou vyzrany Velmi šťastný

osobne to nedam do motoru..to by asi dopadlo jak rikas..ale zjistil sem, ze to tlumeni ktere mi okousala a ja ho misto vyhozeni dal do sklepa mi nadale chodila okusovat i do toho sklepa jak sem mel v lete pootevrene okno na ventilaci..no tak ji ho zase rad otevru a nakladu ji privitani jak primo za okno na vnitrni parapet tak rovnou na to uz pekne odrbane tlumeni..jen at si da do frnacku Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak se zbavit kuny na 100%??
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina