Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 297, 298, 299 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 298 z 486
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.10.2016 , 21:26   Citovat  

Stepa napsal:
Na dieselech je vložka, tam není plecháč a je asi 10 druhů klíčů Úsměv

Není na jednoduchost benzínu... Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2016 , 21:46   Citovat  

Hellborn napsal:
Není na jednoduchost benzínu... Velmi šťastný

vidis a mne staci anča dlanovka pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.10.2016 , 21:49   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
vidis a mne staci anča dlanovka pořádnej výtlem

Povolíš filtr rukou?
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2016 , 22:07   Citovat  

Střelec napsal:
v elektrickém vedení to nebude, to mi jednak proměřovali a taky, když vyresetuju ECU odpojením baterky, tak se dveře 1-2x normálně zavřou / otevřou včetně přitažení, než to hodí chybu znovu. I to tlačítko během té doby funguje. Vidím to tedy na ty kontakty v zámku. Ten spínač v něm lze samostatně vyměnit? Nebyl by nějaký návod pro totální lamu? Úsměv Díky.

Už jsem to tu psal několikrát...základ je vyblikat chybový kód a pak podle něho v servisního manuálu najít,který spínač to je. Celý motorek zámku jde v pohodě rozebrat - na netu jsou postupy. Ale jde to i po "čuchu",nic na tom není...
Já měl chybu v kontaktu polohy zavřeno. Stačilo kontakt mírně přihnout (je to vlastně jezdec podobně jako na potenciometru, časem to napružení povolí a přítlak není dostatečný),složit a od té doby je pokoj...
Nejhorší je bez poškození rozebrat tapec vrat,drží to jak přibité a plastové příchytky moc nevydrží.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2016 , 22:20   Citovat  

Hellborn napsal:
Povolíš filtr rukou?

jasne nevim cim to dotahujete kluci Velmi šťastný
ale ja to delal rukou i na CTR a nic nekapalo a po cca 7000km to slo v pohode i povolit ..
tak nevim asi delam neco spatne HaHaaa
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2016 , 23:11   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jasne nevim cim to dotahujete kluci Velmi šťastný
ale ja to delal rukou i na CTR a nic nekapalo a po cca 7000km to slo v pohode i povolit ..
tak nevim asi delam neco spatne HaHaaa
Take jsem vzdy na vsech autech pouzival jen ruku a nikdy zadny problem Úsměv HaHaaa
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2016 , 19:08   Citovat  

Kendik napsal:
Take jsem vzdy na vsech autech pouzival jen ruku a nikdy zadny problem Úsměv HaHaaa

Co jsem menil sam, tak nikdy nebyl problem Úsměv Tohle je koupeny z Nemecka a predchozi majitel (nebo posledni D servis) to utahl poradne, ze to povolit fakt neslo. Az jsem byl prekvapenej, kolik sily bylo potreba i s tim miskovym klicem a racnou k tomu, aby se to vubec pohnulo. Pri takovem utazeni se to gumovy tesneni prece musi uplne znicit.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2016 , 19:13   Citovat  

Rukou utáhnu, ale nepovolím... Se stydím
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2016 , 21:23   Citovat  

To jsou ti kancelarsti...ma to karpalni syndrom z computeru,pak to filtr nechyti Velmi šťastný.

Ted vazne.Do benzinu pekne vleze klasicka varta D59 12V 60Ah,do rakovinaku nevim.Lezela me bez vyuziti v garazi,tak jsem ji tam dal misto atypicke neznackove.Jen jsem udelal drzak z pasoviny,protoze ten ohyb na tom puvodnim me tam nepasoval.Po lehke uprave toho spodku pasla i do te originalni vanicky.To jen k te otazce o vetsi baterce.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2016 , 22:43   Citovat  

mad_zed napsal:
To jsou ti kancelarsti...ma to karpalni syndrom z computeru,pak to filtr nechyti Velmi šťastný.

Ted vazne.Do benzinu pekne vleze klasicka varta D59 12V 60Ah,do rakovinaku nevim.Lezela me bez vyuziti v garazi,tak jsem ji tam dal misto atypicke neznackove.Jen jsem udelal drzak z pasoviny,protoze ten ohyb na tom puvodnim me tam nepasoval.Po lehke uprave toho spodku pasla i do te originalni vanicky.To jen k te otazce o vetsi baterce.

Co si pamatuju,tak se tu řešilo,že snad v dieslu je klasická baterie a nebo se tam vejde. Mě do 2.4ky určitě ne. teď tam je nějaká 130mm a vpředu i vzadu je kolem ní tak 15mm místa,to je 160mm a klasika má 175mm. Tu tam nedám aniž bych něco vyřezal...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 0:43   Citovat  

Kmóďa napsal:
Co si pamatuju,tak se tu řešilo,že snad v dieslu je klasická baterie a nebo se tam vejde. Mě do 2.4ky určitě ne. teď tam je nějaká 130mm a vpředu i vzadu je kolem ní tak 15mm místa,to je 160mm a klasika má 175mm. Tu tam nedám aniž bych něco vyřezal...

nevim jaka je v A6G rozmer ,ale mel jsem ji v A7G docasne a jen vim ze mala nebyla a ten plast po dni jsem musel vyndat Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 9:35   Citovat  

Ne.Prave,ze do 2.4 vejde i normalni.Jedine,co tam jde blbe je ten kryt na sani pred ni.Chce to vytahnout,usadit baterku a pak pripadne vratit ten kryt.

Jo,aby vesla do te vanicky je potreba na spodu uriznout ty drzaky,ktere jsou tam pro uchyceni packou na spodu,jak je to na nekterych autech.

IMG_20161022_160401.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20161022_160401.jpg, 112.36 kB
   Návrat  
Jakub Foud je teď offline  Jakub Foud
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 15:46   Citovat  

Ahoj mám problém. Měnily mi gumy a vzadu sem měl sundany i kotouče. A po nastartování se mi rozsvítí symbol trojúhelník s vykřičníkem a po chvíli jízdě i napis VSA. A nejde tlačítkem zapnout nevíte co by to mohlo být ať nemusím do Hondy.diagnostika píše necitelnost čidla ale kterého už ne. Tak buď odešlo čidlo nebo nevím.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 16:42   Citovat  

Zkus vyblikat chyby ABS tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 18:42   Citovat  

O stranu dřív sem dával obrazovku diagnostiky. Je to citlivé na stav baterie.
Pamatuj, že když smazes chyby zůstane ti porad svítit trojúhelník už pořád a musíš jednotku znovu "nakalibrovat".Propojis 4 a 9 a místo mačkání pedálu mackas tlačítko ASR.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 19:08   Citovat  

mad_zed napsal:
O stranu dřív sem dával obrazovku diagnostiky. Je to citlivé na stav baterie.
Pamatuj, že když smazes chyby zůstane ti porad svítit trojúhelník už pořád a musíš jednotku znovu "nakalibrovat".Propojis 4 a 9 a místo mačkání pedálu mackas tlačítko ASR.

Ale mě se rozsvítí po chvíli jízdy i VSA. No mazali jsme chyby takže to může být ono
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 19:22   Citovat  

Stepa napsal:
Na dieselech je vložka, tam není plecháč a je asi 10 druhů klíčů Úsměv
Honda má jen 3 na a A7G jsou 2 Velmi šťastný
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 19:25   Citovat  

mad_zed napsal:
Ne.Prave,ze do 2.4 vejde i normalni.Jedine,co tam jde blbe je ten kryt na sani pred ni.Chce to vytahnout,usadit baterku a pak pripadne vratit ten kryt.

Jo,aby vesla do te vanicky je potreba na spodu uriznout ty drzaky,ktere jsou tam pro uchyceni packou na spodu,jak je to na nekterych autech.
Co to máš za svorky na kontaktech?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 19:46   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Ale mě se rozsvítí po chvíli jízdy i VSA. No mazali jsme chyby takže to může být ono

To je přesně ono.Po vymazu chyb svítí vykřičník hned po klíčku a po chvíli se rozsvítí VSA,Abs ne.
Musíš postavit na rovinu, dát rovně volant,propojit 4 a 9 v konektoru, otočit klíčkem, až se rozsvítí vykřičník zmáčknout VSA,az problikne vykřičník zmáčknout zase VSA, vykřičník zhasne. Vypnes klíček, vytáhneš propojku a je to.Na netu je plno návodů
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 19:51   Citovat  

DworiBak napsal:
Co to máš za svorky na kontaktech?

Normální mosazné ze šuplikovych zásob. Na každé hondě, co me prošla rukama jsem je vyměnil za ty plechové vytahané.Vždy to bylo ku prospěchu odstřihnout je pryč.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 22:47   Citovat  

mad_zed napsal:
To je přesně ono.Po vymazu chyb svítí vykřičník hned po klíčku a po chvíli se rozsvítí VSA,Abs ne.
Musíš postavit na rovinu, dát rovně volant,propojit 4 a 9 v konektoru, otočit klíčkem, až se rozsvítí vykřičník zmáčknout VSA,az problikne vykřičník zmáčknout zase VSA, vykřičník zhasne. Vypnes klíček, vytáhneš propojku a je to.Na netu je plno návodů

A od kad mám počítat 4a9 z levá nahoře???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2016 , 22:59   Citovat  

Jakub Foud napsal:
A od kad mám počítat 4a9 z levá nahoře???

Ty krajní piny jsou očíslované. Blíž ke dveřím je spodní 1 a vrchní 8,druhá řada zase dole 9 a nahoře 16...

konektor_995.jpg

konektor_995.jpg, 2.9 MB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 6:32   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ty krajní piny jsou očíslované. Blíž ke dveřím je spodní 1 a vrchní 8,druhá řada zase dole 9 a nahoře 16...

Všim sem si že tam něco je ale včera za šera jsem to už nepřečetl. Super a díky. Jestli to je jen toto tak to bude paráda hned sem si myslel že se mi někde podelalo čidlo.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 10:33   Citovat  

Tak mě ráno orvali tourera. Naštěstí byl chlápek fér a nechal mi na sebe kontakt i číslo pojistky.

Na co přijde výměna dílu? Dá se sehnat už v barvě, nebo budu muset lakovat? Máte nějaký kontakt na nějakého schopného lakýru v Praze, který to zvládne tak, že to nebude hrát všemi barvami? Úsměv Tohle už asi rozleštit nepůjde Velmi šťastný

IMG_20161024_085734.jpg

IMG_20161024_085734.jpg, 1.09 MB
   Návrat  
Hawk je teď offline  Hawk
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 11:13   Citovat  

Cus klubaci, mel bych na Vas malou prosbu. Vim, ze tezko takhle od stolu urcit chybu ,ale potrebuji aspon typy. Mam Accorda 2.4 rv 2004 sedan. Mam ho v LPG a v automatu. LPG montovane 2 mesice a vse v pohode. Ted k veci... Jedu vcera po ceste, predjizdim a z niceho nic auto ztratilo vykon a rozsviti se kontrolky VSA a trojuhelnik. Zajedu ke kraji, rychle vypnu auto a dam tomu cas. Mezitim uz googlim. Natocim klicem ,sviti pouze diagnoatia, ale jinak cajk. Dojedu domu a auto odstavim. Dnes jsem chtel do hondy na diagnostiku, ale rano opet pri nastartovani VSA a trojuhelnik,a kdyz jsem chtel zaradit D,tak u P kopanec,jako kdyby to slo pres kvalt silou. Takze mam strach ted s tim kamkoliv. Ted resim vozik, at to muzu odvest do te hondy v OVe, ale nenapadne nekoho neco. Cetl jsem celou noc o VSA a pod,. ale zadna podobna "zkusenost". Sry, ze tim opruzuju, ale snazim se ziskat nazory a je mi zcela jiste, ze bez te diagnostiky se nejspise nehnu.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 11:39   Citovat  

Pokud ti kope automat, tak hledej chybu spíš tam..a nevím, jestli ti diagnostika ohledně automatu něco řekne..tak maximálně jestli dává motor a automat stejný otáčky..
Spíš bude muset automat do opravy a tam se uvidí, co všechno se podrbalo..kolik máš najeto? Měnil jsi olej v automatu? Jak fungoval? Kopal někdy při přeřazení?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 11:52   Citovat  

Střelec napsal:
Tak mě ráno orvali tourera. Naštěstí byl chlápek fér a nechal mi na sebe kontakt i číslo pojistky.

Na co přijde výměna dílu? Dá se sehnat už v barvě, nebo budu muset lakovat? Máte nějaký kontakt na nějakého schopného lakýru v Praze, který to zvládne tak, že to nebude hrát všemi barvami? Úsměv Tohle už asi rozleštit nepůjde Velmi šťastný

naco novej naraznik Velmi šťastný prebrousit pod vodou a nalakovat = 2500kc Velmi šťastný
a ty jako si myslis ,ze kdyz se to nepovedlo honde udelat stejnej odstin na plastu i na plechu tak se to nekomu
v boxu povede HaHaaa jinak jsi mel stesti.. ,to je parkovani ve meste ,zatim auto ma garaz ,ale na rok jdu taky do mesta
a vubec se nato netesim Bueee asi bude plachta pevna na aute ikdyz nevim co je horsi ,jestli sni nebo bez ..
   Návrat  
Hawk je teď offline  Hawk
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 11:56   Citovat  

Automat radi porad dobre, necuka,rozjezdy jsou plynule, nezadrhava se,prave ze je vse v pohode.Kapalina je krasne cista a je ji tam dost. Je pravdou,ze mam najeto cca 350 ...., ale olej byl delany pred necelymi 30 tis. Me spis napada,jestli tam neni jen nejak opatreni,abych s vozidlem dal nejezdil. Ale ta pricina, ze ztratim vykon,mi k tomu moc nesedi. Fakt jsem zvedavy,jaka tam bude zapsana chyba. Pred tydnem mi blbly otacky,vycistil jsem klapku a nechal prehrat soft v honde,tak jestli treba neco s tim mohlo mit nejakou souvislost. Ze strany hondy mi bylo receno,ze zadnou chybu pred prehranim softu nevyhledali.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 12:48   Citovat  

Střelec napsal:

Zkušený lakýrník to zvládne trefit do odstínu. Tyto škrábance je nemilé řešit, když se kouknu na svůj tourer, tak ten je omydlený ze všech roků, už 2 roky se chytám k lakýrníkovi na opravu a přeleštění, ale nějak na to nejsou zatím finance. Nejdřív musím dořešit děcka, pak podvozek a potom kabát auta.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 12:55   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Ahoj mám problém. Měnily mi gumy a vzadu sem měl sundany i kotouče. A po nastartování se mi rozsvítí symbol trojúhelník s vykřičníkem a po chvíli jízdě i napis VSA. A nejde tlačítkem zapnout nevíte co by to mohlo být ať nemusím do Hondy.diagnostika píše necitelnost čidla ale kterého už ne. Tak buď odešlo čidlo nebo nevím.

Pokud ti měnili gumy a kotouče a měli zapnutý klíček zapalování, pak ti rozhodili VSA. Tzn, pokud se jedno kolo bude otáčet a další budou stát na místě, tak řídící jednotka vyhodnotí chybu stabilizace. V tomto případě musím rekalibrovat jednotku VSA, viz příspěvky, které se tu válí na fóru. Pak je ještě možné, že mohli poškodit jedno čidlo ABS, a nebo již bylo načnuté. To zjistíš diagnostikou.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 297, 298, 299 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina