Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda FR-V, 2.0 i-VTEC, otáčky, nouzák a jiné radosti
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2015 , 11:15   Citovat  

Stepa napsal:
Hlavně že jsem do toho vlákna odpovídal, kkt Tak to valím bulvy Díky přátele

Presne, naucte se uz sakrrra pouzivat tu lupu nahore... Velmi šťastný HaHaaa
Sorry za offtopic
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Pražus je teď offline  Pražus
0
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 12:11   Citovat  

Zdravím, neví prosím někdo jak, pokud možno bez poškození, nejjednodušeji sundat tuto mřížku?

Se stydím

images.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
images.jpg, 965.89 kB

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 12:17   Citovat  

Vždyť to je součást nárazníku...je to jeden odlitek-jedině vyříznout Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 12:21   Citovat  

Stepa napsal:
Vždyť to je součást nárazníku...je to jeden odlitek-jedině vyříznout Úsměv

Fakt? Tak to je v pééérdeli. Já právě myslel že je to odnímatelný, něco jako ty krytky na díry od mlhovek a protože jsem línej lézt v dešti pod auto, chtěl jsem vědět jak to nejlépe,nejsnáze sundat. No to jsi mě nepotěšil. Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 20.4.2016 , 14:08   Citovat  

Tak pár měsíců jsem vám dopřál klidu a teď jdu opět otravovat s několika dotazy. Úsměv

1. stala se drobná nehoda a došlo k deformaci sedáku řidiče - nehoda spočívala v tom, že jsem FR-Véčko zapůjčil k řízení člověku asi o 40 kg těžšímu a ten mi ji proseděl/protrhl a teď mi kus kovu řeže kalhoty na péérdeli, no a protože nejsem vyznavač sebepoškozování potřebuji poradit, je lepší to nějak dát dokupy (asi ne), případně jak nebo rovnou koupit jinou sedačku?

2. v tom spočívá dotaz číslo 2, koupit něco takového odkaz, nebo někdo víte o nějaké levnější variantě (páč, že bych chtěl podporovat "montéry" z Polska kteří si ty díly beztak přivezly nejspíše z ČR bez vědomí majitele těch dílů, to se mi fakt nechce)?

3. čeká mě při demontáži sedačky nějaké překvapení? jako třeba nějaký schovaný airbag, který při mém štěstí vystřelí v době, kdy tam budu mít skloněnou hlavu a montovat šrouby a matky? Nebo na mě vypadnou řádně uleželé tradiční Belgické pralinky, když je to sešroubované v Belgii? Velmi šťastný

4. ano, už vím že nikomu auto nepůjčím Velmi šťastný

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2016 , 19:05   Citovat  

Nevím odkud jsi, ale poblíž Plzně jeden člověk vrakuje FR-V a ceny normální. Určitě před demontáží odpojit baterii - to je zásada při odpojování pytlů. Jinak než čalounit, tak raději koupit jinou. Vyjde to určitě levněji je to dobrý

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2016 , 20:15   Citovat  

Pražus napsal:
2. v tom spočívá dotaz číslo 2, koupit něco takového odkaz, nebo někdo víte o nějaké levnější variantě (páč, že bych chtěl podporovat "montéry" z Polska kteří si ty díly beztak přivezly nejspíše z ČR bez vědomí majitele těch dílů, to se mi fakt nechce)?

Nejdřív si zjisti fakta, Pšoni to tahají z většiny z UK a tyhle sedačky jsou taky z RHD modelu, tak aby si nebyl zklamaný, až to koupíš a nepůjde Ti výškově nastavit sedačka. O tom, že by po ČR jezdily RHD FR-V dost pochybuji. Tak to valím bulvy

PS: když koupíš RHD sedačku, tak Ti stačí jenom přehodit ten sedák, ne?

0
PříspěvekZaslal: 1.11.2016 , 19:58   Citovat  

Našla by se tu prosím nějaká dobrá duše, která by mi zaslala, za nějakou případnou úplatu, typový list na Hondu FR-V 2.0 BE3 s jinými rozměry kol než jen 195/65 r15 a 205/55 r16 (čím víc rozměrů tím lépe pokud možno ideál různé rozměry na r16 max r17)? Se stydím

Případně PM díky.

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
1
PříspěvekZaslal: 1.11.2016 , 20:14   Citovat  

Typový list je na jedny kola a případně víc pneu. Pokud chceš 16 i 17,tak musíš mít dva TL.

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2016 , 20:56   Citovat  

a co kdyz dotycnej bude mit okopirovanej technicak od totoznyho vozidla s jinymi rozmery kol,to asi urad neuzna,ze?
asi se blbe ptam,protoze selsky rozum se v cr nepouziva Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 1.11.2016 , 21:07   Citovat  

No já chci pokud možno r16 (dle mého úsudku postačující rozměr na FR-V), ale více rozměrů pneu, takže jestli to chápu dobře tak pak postačí 1 TP? Jde mi o to, že člověk může přijít kolikrát při zajímavých akcích na různá pneu, jenže jsem dost omezen pouze dvěma rozměry. Čím víc rozměrů - tím víc možností na výběr. Letos jsem mohl mít r16 215 za pěknou cenu, jenže nemám tento v rozměr ve VTP a riskovat nic nechci, náhoda je bl*ec. Tak to valím bulvy

Zda postačí okopírovaný TP netuším, v životě jsem žádnou změnu tohoto druhu do VTP nenechával zapisovat. Pokud někdo ví, děkuji za rady. Vám dvěma díky za odpovědi. Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2016 , 21:24   Citovat  

Já zapisoval jen 3x... svatoušek A na UFO se musím dokopat...

TL je na kola a dole je seznam rozměrů, vždy jsem si mohl na ouřadě vybrat kolik jich chci.

0
PříspěvekZaslal: 1.11.2016 , 21:40   Citovat  

Ve VTP mám zapsáno v dalších záznamech " 44-45: 16 x 6 1/2 JJ ET50; 205/55 R16 91H.
Co tedy potřebuji pokud tam chci mít třeba 215/55, 215/60, 215/65, 225/55, 225/60 atd.?
Vím že se ptám dokola jak natvrdlý bl*ec, ale stále jsem to nějak nepochopil. Velmi šťastný

5 háček
1
PříspěvekZaslal: 1.11.2016 , 21:59   Citovat  

Pražus napsal:
Ve VTP mám zapsáno v dalších záznamech " 44-45: 16 x 6 1/2 JJ ET50; 205/55 R16 91H.
Co tedy potřebuji pokud tam chci mít třeba 215/55, 215/60, 215/65, 225/55, 225/60 atd.?
Vím že se ptám dokola jak natvrdlý bl*ec, ale stále jsem to nějak nepochopil. Velmi šťastný

No jo... Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy

Tak na foto je TL na UFO s doporučenými pneu a při zápisu kol si nechám nějaká zapsat do TP (205/50 to nebude).

IMG_20161101_215307.jpg

IMG_20161101_215307.jpg, 256.35 kB

0
PříspěvekZaslal: 17.11.2016 , 22:04   Citovat  

No tak jsem se dotázal na Honda.cz, zda je možné s jejich spoluprací zapsat jiný rozměr pneu na Hondu. Zde je odpověď:

Dobrý den,

jako zástupce výrobce můžeme potvrdit k provozu pouze rozměry kol schválené na daný model výrobcem a uvedené v homologaci typu.

K Vašemu vozu Honda FR-V jsou schváleny pouze kola, která uvádíte, a která máte uvedena v TP. Jiný rozměr kol nemůžeme schválit ani potvrdit.

Obecně zápis variabilních ráfků a pneumatik nad rámec udávaný výrobcem vozidla by měl provádět místně příslušný úřad obce s rozšířenou působností na základě protokolu o kontrole na vozidle provedené pověřenou zkušebnou, která ověří shodu s uvedeným schválením KBA nebo TÜV posudkem a zkontroluje montáž na vozidle. Ke kontrole je třeba předložit schválení KBA (ABE) nebo TÜV posudek včetně překladu do českého jazyka. Viz. informace na webových stranách ministerstva dopravy
tudy odkaz

Nejlepší je odkaz na neexistující stránku. Úsměv

Takže teď se tu táži majitelů FR-V, nemáte někdo v TP zapsán rozměr pneu r16 215/něco 225/něco a nebyl by mi někdo ochoten zaslat kopii, kterou bych použil k zapsání uvedených rozměrů do svého TP?

Jinak jsem koukal do návodu vozidla a tam mám uvedeny ráfky: 16 x 6 1/2 JJ, není tam tedy uvedeno jestli ET30, ET50 atd., ET50 mám uvedeno však v TP v dalších záznamech. Neví někdo jestli tedy mohu použít i jiná ET, když návod k vozidlu toto nevylučuje? Případně jestli mi je tam dopíší na úřadě, když sama Honda do návodu k danému typu vozidla žádné určité ET neuvádí? Se stydím

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2016 , 22:44   Citovat  

Pražus napsal:
...Nejlepší je odkaz na neexistující stránku. Úsměv

Takže teď se tu táži majitelů FR-V, nemáte někdo v TP zapsán rozměr pneu r16 215/něco 225/něco a nebyl by mi někdo ochoten zaslat kopii, kterou bych použil k zapsání uvedených rozměrů do svého TP?

Jinak jsem koukal do návodu vozidla a tam mám uvedeny ráfky: 16 x 6 1/2 JJ, není tam tedy uvedeno jestli ET30, ET50 atd., ET50 mám uvedeno však v TP v dalších záznamech. Neví někdo jestli tedy mohu použít i jiná ET, když návod k vozidlu toto nevylučuje? Případně jestli mi je tam dopíší na úřadě, když sama Honda do návodu k danému typu vozidla žádné určité ET neuvádí? Se stydím

Odkaz mají na mysli asi toto tudy odkaz
Rozměry iET máš určitě v TP,na nějaký návod kašli..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2016 , 22:54   Citovat  

Pražus napsal:

Tyhle rozměry v 16kách ti nikdo nezapíše,protože se musí dodržet celkový obvod a průměr pneumatiky stejný. A ty chceš na stejném disku vyšší pneu...

0
PříspěvekZaslal: 18.11.2016 , 10:27   Citovat  

To chápu, proto tam píšu třeba, mělo jít o příklad. Jde mi o to, abych dostal do TP co nejvíce rozměrů u R16 (je mi úplně jedno jaké, 5mm není snad velký rozdíl tedy jestli 205/50 nebo 205/60, či šířka 215), protože to pak rozšiřuje výběr při koupi pneu (šetří peníze - akce atd.). Dále mi jde o to, dostat do TP jiné ET než ET50, protože to je sice uvedeno v TP (viz foto), ale výrobce nikde pouze ET50 neuvádí, nebo jsem to aspoň nenašel. Navíc mám teď na autě ALU s ET45 a už minule na STK držkovali, že to projít nenechají. Navíc se něco stane a nějaký aktivní úředník od pojišťovny mi pak zatrhne hrazení pojistné události.

DSCN1589.JPG

DSCN1589.JPG, 3.16 MB

DSCN1590.JPG

DSCN1590.JPG, 3.07 MB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.11.2016 , 11:08   Citovat  

Pražus napsal:
To chápu, proto tam píšu třeba, mělo jít o příklad. Jde mi o to, abych dostal do TP co nejvíce rozměrů u R16 (je mi úplně jedno jaké, 5mm není snad velký rozdíl tedy jestli 205/50 nebo 205/60, či šířka 215), protože to pak rozšiřuje výběr při koupi pneu (šetří peníze - akce atd.). Dále mi jde o to, dostat do TP jiné ET než ET50, protože to je sice uvedeno v TP (viz foto), ale výrobce nikde pouze ET50 neuvádí, nebo jsem to aspoň nenašel. Navíc mám teď na autě ALU s ET45 a už minule na STK držkovali, že to projít nenechají. Navíc se něco stane a nějaký aktivní úředník od pojišťovny mi pak zatrhne hrazení pojistné události.

Škoda že nemáš v garáži své auto. Co máš za motorizaci,pokud máš FRV. Co tak koukám tak se dají jiné rozměry pneu,dokonce i kola třeba 6,5x16 ET35,40,48 nebo 7x16 ET48. Ale to musíš koupit kolo,které má typový list na tvé auto a pak se toho dá zapsat dost. Každopádně pokud ti nejde o větší kola,ale o 16ky které už tam máš,tak já osobně bych se vůbec neobtěžoval,obzvlášť když tam máš i nejpoužívanější rozměr pneu kde je parádní výběr...
Píšeš že Honda nikde neuvádí jen ET50 a přitom tě poslali někam Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 18.11.2016 , 12:01   Citovat  

Kmóďa napsal:
Škoda že nemáš v garáži své auto. Co máš za motorizaci,pokud máš FRV. Co tak koukám tak se dají jiné rozměry pneu,dokonce i kola třeba 6,5x16 ET35,40,48 nebo 7x16 ET48. Ale to musíš koupit kolo,které má typový list na tvé auto a pak se toho dá zapsat dost. Každopádně pokud ti nejde o větší kola,ale o 16ky které už tam máš,tak já osobně bych se vůbec neobtěžoval,obzvlášť když tam máš i nejpoužívanější rozměr pneu kde je parádní výběr...
Píšeš že Honda nikde neuvádí jen ET50 a přitom tě poslali někam Velmi šťastný

Honda FR-V, 2.0, BE3
Právě že sehnat na Hondu ALU s ET50 (použité) je poněkud na palici. Nové kupovat nechci, protože to jsou ceny 2.500,- a výš, aby se na to dalo vůbec dívat. U použitých je to samé ET45 (co už mám), nebo méně. A když už je to ALU s ET50 a vypadá dobře, tak je na tom navlečen zase jiný rozměr pneu (215/50, nebo jak se mi stalo, když jsem se po jedněch poptával 205/60) a překvapivě to prodejce prodává zase jen dohromady, ale proč si kupovat rozměr který nemám v TP, že jo? Proto chci víc rozměrů pneu a víc možností co se týče ET.
Honda mě sice poslala do ..., ale proč si přidělávat práci? Honda uvádí alternativní ráfky r16 6 1/2 JJ a nikde jsem nenašel, že tyto ráfky musí mít pouze ET50.
Teď jsem našel na netu svoje (jetá) ALU s ET45 a je k nim i tento "cár papíru", tedy na Fr-V jít mohou, ale nemám je jak zapsat do TP. Dokonce je u nich i uveden rozměr pneu 215/50.

ra-000376-i0-033-14-ho-5-114_3-64-et45.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  ra-000376-i0-033-14-ho-5-114_3-64-et45.pdf
 Velikost:  142.11 kB
 Staženo:  473 krát

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.11.2016 , 21:26   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tyhle rozměry v 16kách ti nikdo nezapíše,protože se musí dodržet celkový obvod a průměr pneumatiky stejný. A ty chceš na stejném disku vyšší pneu...

Cože? Se stydím

TP mého Swifta po zápisu OZ... A to jsem si nenechal zapsat všechny...
A abych byl přesný, tak když jsem zapisoval 15 na ekonoma, tak mi dali taky na vybranou několik rozměrů... A to na jiném úřadě.

57022_10151017066127030_795356559_o.jpg

57022_10151017066127030_795356559_o.jpg, 45.22 kB

0
PříspěvekZaslal: 19.11.2016 , 9:07   Citovat  

Hellborn napsal:
Cože? Se stydím

TP mého Swifta po zápisu OZ... A to jsem si nenechal zapsat všechny...
A abych byl přesný, tak když jsem zapisoval 15 na ekonoma, tak mi dali taky na vybranou několik rozměrů... A to na jiném úřadě.

No přesně tohle bych potřeboval mít ve svém TP: pouze průměr ráfku 16, šířku ráfku 6 1/2 a ne nějaké ET50. Já jsem si fakt začínal myslet, že jsem asi blázen, protože chci něco o čem nikdo nikdy neslyšel. Fakt nechápu proč by na FR-V nemohl být rozměr pneu 215, nebo třeba i 225, když tu okolo mě jezdí Volkswagíny GIII s pneu 245 na r17 a světe div se, mají to v TP, protože to někdo někde potvrdil na papíře. A já, protože nějaký jelito někde nechá zapsat do TP ET50, jsem pak tepaný na STK, že mám na autě ET45, protože těch 5mm rozdílu způsobuje asi globální oteplování. Dává to asi pak stejný smysl, jako když jsem tuším četl tady na fóru, že někomu do TP zapsali na úřadě i značku pneu a on podle TP mohl jezdit celý rok tuším jen na letních Pirelli. Velmi šťastný
Jinak o tom zachování cca stejného rozměru kola, jak psal Kmóďa jsem už taky slyšel, akorát už nevím kde, možná na školení v Mýtě, nevím.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2016 , 12:38   Citovat  

Pražus napsal:
No přesně tohle bych potřeboval mít ve svém TP: pouze průměr ráfku 16, šířku ráfku 6 1/2 a ne nějaké ET50. Já jsem si fakt začínal myslet, že jsem asi blázen, protože chci něco o čem nikdo nikdy neslyšel. Fakt nechápu proč by na FR-V nemohl být rozměr pneu 215, nebo třeba i 225, když tu okolo mě jezdí Volkswagíny GIII s pneu 245 na r17 a světe div se, mají to v TP, protože to někdo někde potvrdil na papíře. A já, protože nějaký jelito někde nechá zapsat do TP ET50, jsem pak tepaný na STK, že mám na autě ET45, protože těch 5mm rozdílu způsobuje asi globální oteplování. Dává to asi pak stejný smysl, jako když jsem tuším četl tady na fóru, že někomu do TP zapsali na úřadě i značku pneu a on podle TP mohl jezdit celý rok tuším jen na letních Pirelli. Velmi šťastný
Jinak o tom zachování cca stejného rozměru kola, jak psal Kmóďa jsem už taky slyšel, akorát už nevím kde, možná na školení v Mýtě, nevím.

Prostě v TP máš rozměry od výrobce. To co má dopsané na tom Golfu,je určitě pomocí typového listu. Ale ten se dává k novým kolům. Nevím jestli po známosti to někdo dokáže bez zakoupení nových kol. Tak to mám na Civicu. Origo rozměry mám 5Jx13, 175/70-13 a nebo 5,5Jx14, 185/60-14 a díky koupi nových kol s typovým listem mám zapsáno 7Jx16, 195/45-16,205/45-16,215/40-16...
Ten obvod kola se určitě zhruba dodržet musí,čím širší pneu tím nižší profilové číslo,pokud origo je 205/55-16 nemůže tam někdo dát například 225/60-16...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2016 , 22:38   Citovat  

No já ještě nová kola nekupoval (teda nepočítám Koseie)... Nejdražší TL byl od Ronalu na Speedliny na C8g..

0
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 19:57   Citovat  

Tak kola vyřešena. VTEC zapsány rozměry: 205/50 ; 205/55 ; 205/60 ; 215/45 ; 215/50 ; 215/55 ráfky 16x6 1/2 ; 16x7. je to dobrý

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 21:37   Citovat  

Pražus napsal:
Tak kola vyřešena. VTEC zapsány rozměry: 205/50 ; 205/55 ; 205/60 ; 215/45 ; 215/50 ; 215/55 ráfky 16x6 1/2 ; 16x7. je to dobrý

a jak se ti to podarilo? Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 7:02   Citovat  

No vytisknul jsem ten německý certifikát + ještě několik dalších. Došel jsem na OD, kde jsem sehnal technika specialistu pracujícího na registru vozidel. Ukázal mu svůj TP že tam mám ET50, vysvětlil mu co chci a že není v mé moci k tomu sehnat typové listy k použitým ALU, on mi řekl že ET se do TP běžně nezapisuje, že opravdu postačí pouze průměr a šířka ráfku. Kouknul do německých klikyháků, uznal že pokud tam jsou všechny tyto rozměry uvedeny jako použitelné k mému vozidlu, tak není důvod proč neudělat zápis změny. Zaplatil jsem 50,-Kč a tradááááá. Akorát nevím jestli to takto funguje všude (domnívám se že je to spíš o ochotě jednotlivců a já měl zrovna štěstí Úsměv ).

0
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 8:56   Citovat  

Jinak jen tak pro pobavení, jak už to tak bývá, když člověk vyřeší jeden problém objeví se další:
Přijedu domů, dám zpátečku že si zacouvám a nejen že tam nezapadla, ale ani nešlo vyřadit na neutrál, asejc nějaká mezi rychlost. Strávil jsem v autě asi 2 minuty než se to povedlo, už se těším až mě to potká někde u Kaufu při čtvrtečních akcích. Velmi šťastný No tak mám zase co hledat a dělat, aspoň se člověk nenudí. Je to tam.

RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 10:23   Citovat  

Pražus napsal:
No vytisknul jsem ten německý certifikát + ještě několik dalších. Došel jsem na OD, kde jsem sehnal technika specialistu pracujícího na registru vozidel. Ukázal mu svůj TP že tam mám ET50, vysvětlil mu co chci a že není v mé moci k tomu sehnat typové listy k použitým ALU, on mi řekl že ET se do TP běžně nezapisuje, že opravdu postačí pouze průměr a šířka ráfku. Kouknul do německých klikyháků, uznal že pokud tam jsou všechny tyto rozměry uvedeny jako použitelné k mému vozidlu, tak není důvod proč neudělat zápis změny. Zaplatil jsem 50,-Kč a tradááááá. Akorát nevím jestli to takto funguje všude (domnívám se že je to spíš o ochotě jednotlivců a já měl zrovna štěstí Úsměv ).

je to dobrý
Neskutečný, narazil jsi na člověka který přemýšlí selským rozumem a není plný falešným pocitem vlády na ostatními, u mě na úřadě kdybych něco takový chtěl tak mě nabodnou na kůl a dají před uřad jako výstrahu pro ostatní Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 13:24   Citovat  

Tak jsem byl v autě a jen tak tam zkusil dát zpátečku. A... to samé. Řadička se jakoby zasekne na půl cesty a nejde ani vpřed ani vzad. Tak jsem zakymácel s autem a nakonec jsem se dostal zpět na neutrál. Předpokládám že R nemá synchron, ale překvapuje mě, že to začalo blbnout zničeho nic. Za celou dobu jsem s řazením zpátečky neměl problém až včera při příjezdu domů. Neví někdo co to může být?
Olej byl měněn letos v březnu. Zkusím ještě před zařazením R dát 1 nebo 3 a uvidím, ale nemám z toho dobrý pocit. Tak to valím bulvy

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda FR-V, 2.0 i-VTEC, otáčky, nouzák a jiné radosti
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina