Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 58 z 137
C9G je teď offline  C9G
PříspěvekZaslal: 9.11.2016 , 17:01   Citovat  

riso21 napsal:
něco pro DOHCVTEC, narazil jsem na obrázek tourera na 19" 8,5 palce šířka ET 44 Úsměv

By ma zaujmalo, ci mu to vpredu pri prepruzeni nesucha o plastovy obluk blatniku , resp. plastovy podnaraznik. Ja mam 7,5 R18 ET 35 a veru pri vacsom prepruzeni mi to suchne Smutný

Díky všetkým za odpovede ohladne voskov.

riso21 mohol by si prosím ťa prihodiť foto tých kolies s ET 35? Rád by som videl o kolko disky s tymto ET na 9g opticky vylezú von.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2016 , 18:48   Citovat  

Hellborn napsal:
Mně se to u C8g objevuje taky - dozadu pod sedačku dávám aktovku.. Za chvíli to zmizí...

P.S. Byl by někdo ochoten poskytnout prohlídku a krátkou projížďku s Tourerem 1.8 v Praze a okolí? Se stydím

Sorry za ot / ja to mel puceny a dobry, kufr naprosto dokonalej! Akorat mi ty seriovy kola prijdou krapet velky/siroky, nez by musely byt, ale zkusil bych i avensise Úsměv)))))
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.11.2016 , 21:48   Citovat  

Doktor napsal:
Sorry za ot / ja to mel puceny a dobry, kufr naprosto dokonalej! Akorat mi ty seriovy kola prijdou krapet velky/siroky, nez by musely byt, ale zkusil bych i avensise Úsměv)))))

Já to chci postavit proti K24... Se stydím svatoušek
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2016 , 23:08   Citovat  

Hellborn napsal:
Já to chci postavit proti K24... Se stydím svatoušek

Já to chci postavit s K24 Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2016 , 23:13   Citovat  

Joystick napsal:
Já to chci postavit s K24 Velmi šťastný

Kdyby to mělo K24, tak nemám žádné dilema...
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 11:49   Citovat  

Zdravím pánové, všimnul jsem si, že s příchodem nízkých teplot se kufru evidentně moc nechce se do té zimy otevírat. Je to normální nebo se vám kufr otevírá stejně jako v létě, tzn. rychle a bez pomoci Cooo???
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 12:04   Citovat  

To je normální. Hlavní je, že to nespadne a drží to. Na C6G jsem měl problém, že mi nedrželo a párkrát mě přibouchlo Úsměv
   Návrat  
riso21 je teď offline  riso21
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 20:30  Naposledy upravil riso21 dne 10.11.2016 , 21:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

xenon4: ahoj, je mi jasne, ze 8,5 spravi "áčko" lepsie, len to ET na tychto diskoch je minimum 40, ale zajtra idem objednat 8,5 ET 40 dozadu (teraz 7,5 ET 35), tak uvidime. Skor mam pocit, ze tie Dunlopky maju taky "strih" rovnejsi HaHaaa . Vsak uvidime.

C9G: tak hodil som dake foto, aby si videl ako to ET vyleze v predu. Zadok ma este rezervu. Tak uvidime, ked nahodim tie 8,5 ET 40, teda este to premeram, lebo mi vedia spravit ET od 35 do 40, podla toho ako budem chciet a kedze som vcera objednal novy stelovak namiesto Eibach pruzin, tak to budem musiet dako zladit Je to tam.

IMG_20161110_093103.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20161110_093103.jpg, 201.37 kB

IMG_20161110_092853.jpg

IMG_20161110_092853.jpg, 216.87 kB

IMG_20161110_092733.jpg

IMG_20161110_092733.jpg, 316.58 kB
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2016 , 21:31   Citovat  

Hned je to lepší,ale co na to budou říkat el. tlumiče které má tourer vzadu, tedy dle výbavy.
   Návrat  
C9G je teď offline  C9G
PříspěvekZaslal: 11.11.2016 , 15:16   Citovat  

Riso21: vrelé díky za foto. Presne takto nejak si to predstavujem a ešte k tomu mám tiež bielu a tiež chcem japan racing takže foto moc potešili Úsměv Písal, si že sem tam šuchnú, ale na sériovom podvozku by to malo byt ok keďže to máš na eibachu?
   Návrat  
riso21 je teď offline  riso21
PříspěvekZaslal: 13.11.2016 , 22:22   Citovat  

C9G: ahoj, v poho hadam pomoze pre ilustraciu. Hej, hej mam to len na strunach eibach, uz som ale objednal cely stelovaci podvozok a dozadu dam 8,5 palca ET40,tie sa akurat zmestia aj ked pojde auto este nizsie. Tak suchne to obcas o lem v predu a aj to, ak prejdem daky vacsi zhyb alebo nerovnost na ceste vo vacsej rychlosti. Inac v poho.
   Návrat  
unitak je teď offline  unitak
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 8:28   Citovat  

Ahoj,
nesetkal se někdo s problémem nastartovat teď jak je chladněji? Mám 1.8. benzín a z 90% jezdím krátké vzdálenosti z okraje města do centra cca 12km. Auto nemám ani rok a včera se mi podařilo nastartovat až na třetí pokus, navíc se mi stává, že mi z flash disku, vždy začne hrát hudba od začátku a ne od místa, kde to skončilo při vypnutí motoru - nějaký systémový restart?.
Mám takové podezření na baterku, ale po tak krátké době, aby to dělalo takové problémy to mi teda normální nepřijde.

Dík za reakce a případné rady je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 9:11   Citovat  

unitak: No za těch 10km se to moc nenabije... U mého Accorda odešla první baterie po 2letech, další vydržela 7 let... Ale pohasínají Ti budíky při startování nebo tak něco? Když nastartuješ, tak mi to na baterii moc nepřipadá...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 9:23   Citovat  

Hellborn napsal:
unitak: No za těch 10km se to moc nenabije... U mého Accorda odešla první baterie po 2letech, další vydržela 7 let... Ale pohasínají Ti budíky při startování nebo tak něco? Když nastartuješ, tak mi to na baterii moc nepřipadá...

Ne budíky svítily normálně, jen kyž jsem otočil klíčkem, tak auto vydávalo "startovací zvuk" cca 3s a pak zhaslo, tak jsem musel znovu otočit klíčkem...opět to samé a až napotřetí to naskočilo.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 10:03   Citovat  

Kdyby došlo ke kratkodobému výpadku napájení, tak by se musel zadat kód rádia, nebo ne?
Používáš stop/start? Já už ho od jistý doby vypínám, hlavně když jedu kratší trasy. Stávalo se mi, že se zapnutými ventilátory a rádiem se po třeba minutě motor sám nastartoval a zobrazila se ikonka, že pokleslo napětí akumulátoru pod povolenou mez a proto byl start/stop systém automaticky deaktivován.

unitak napsal:
Ahoj,
nesetkal se někdo s problémem nastartovat teď jak je chladněji? Mám 1.8. benzín a z 90% jezdím krátké vzdálenosti z okraje města do centra cca 12km. Auto nemám ani rok a včera se mi podařilo nastartovat až na třetí pokus, navíc se mi stává, že mi z flash disku, vždy začne hrát hudba od začátku a ne od místa, kde to skončilo při vypnutí motoru - nějaký systémový restart?.
Mám takové podezření na baterku, ale po tak krátké době, aby to dělalo takové problémy to mi teda normální nepřijde.

Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 10:28   Citovat  

Hellborn napsal:

Rendlík Clio 1.2 2004, originál původní baterie odešla letos v létě.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 10:44   Citovat  

anunaki napsal:
Kdyby došlo ke kratkodobému výpadku napájení, tak by se musel zadat kód rádia, nebo ne?
Používáš stop/start? Já už ho od jistý doby vypínám, hlavně když jedu kratší trasy. Stávalo se mi, že se zapnutými ventilátory a rádiem se po třeba minutě motor sám nastartoval a zobrazila se ikonka, že pokleslo napětí akumulátoru pod povolenou mez a proto byl start/stop systém automaticky deaktivován.

Start stop vypínám, nepoužívám vůbec, akorát mě to rozčiluje, je to první věc co zmáčknu po nastartování motoru. Nepoužívám ani žádné "vybíječe baterky" typu fuknce coming/leaving home. Vyhřívání sedaček, tak moc nepoužívám, jelikož většinou stojím v garáži. Jediné co mi jede téměř pořád je klima.
A ta hudba mě taky pěkně štve...člověk aby se vždy překlikal o 30 složek dále, aby neustále neposlouchal jedno a to samé dokola naštvanej Honda KO
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 10:47   Citovat  

unitak napsal:
Ne budíky svítily normálně, jen kyž jsem otočil klíčkem, tak auto vydávalo "startovací zvuk" cca 3s a pak zhaslo, tak jsem musel znovu otočit klíčkem...opět to samé a až napotřetí to naskočilo.

Co zhaslo? Celé auto? Vydávalo startovací zvuk znamená, že se točil startér?
   Návrat  
michal.t je teď offline  michal.t
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 11:04   Citovat  

unitak napsal:
Ahoj,

Těch 12 km není zas tak málo na dobití, mělo by to stačit, zvlášť pokud míváš vypnutý start stop a pokud tuhle trasu nejedeš sotva 2x do měsíce. Někteří lidi jezdí ani ne 3 km (sice ne přímo v Hondě) a stačí to.
Kdybys měl možnost použít voltmetr, bylo by to ideální… na netu je plno informací, jaké napětí by na baterce / v síti mělo být při různých režimech.

Pokud ale startér normálně "točí" motorem (bez známek toho, že by mu docházely síly), bude problém zřejmě někde jinde.
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 12:00   Citovat  

Pokud se to skytnuti stalo poprve, tak to neres.

To s tim radiem je ale otravne - zajdi do servisu, at ti prehraji soft v RJ.

PS: Ten "problem" s mlzenim predniho okna pri startu je zrejme vyresen.
   Návrat  
JurajP je teď offline  JurajP
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 12:16   Citovat  

Aky benzin davate svojmu civicu? N95 alebo N98 ci dokonca 100? A ake pumpy preferujete? Ja tankujem vacsinou N95 ale niekedy zoberiem N98 a 99% tankujem na Shell FuelSave/V-Nitro. Sem-tam zajdem do Hainburgu na JETku (mam pocit, ze rakusaci maju lepsi benzin).
   Návrat  
Seilan je teď offline  Seilan
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 13:35   Citovat  

po zhruba 3-letém provozu jsem přešel na 100okt OWV popr. 98okt. BENZINA - ALBERT, Pozn. Je to poznat...., spotřeba je +/- stejná, ale lepší to táhne.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 13:37   Citovat  

Stepa napsal:
Co zhaslo? Celé auto? Vydávalo startovací zvuk znamená, že se točil startér?

Ano, točil startér, ale nenaskočilo to...až na třetí otočení klíčkem se chytl....tak jako u starých škodovek, problémy se startováním, točilo to točilo a chytlo to až na několikáté otočení klíčkem.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 13:48   Citovat  

Seilan napsal:
po zhruba 3-letém provozu jsem přešel na 100okt OWV popr. 98okt. BENZINA - ALBERT, Pozn. Je to poznat...., spotřeba je +/- stejná, ale lepší to táhne.

oplati sa tankovat 100okt do takeho auta? podla mna su to vyhodene peniaze.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 14:06   Citovat  

JurajP napsal:

Ještě jsem v žádném autě nepoznal rozdíl.. Se stydím Ale střídám N95 + VIF a N100 (tam prý nejsou ekosrajdy).
   Návrat  
michal.t je teď offline  michal.t
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 14:19   Citovat  

Krmit tento motor více než 95 oktany mi připadá zbytečné (v manuálu se dokonce uvádí možnost provozu na natural 91, i když ne dlouhodobě). Možná při extrémně nízkých otáčkách a velkém zatížení by 98-osmička snad trochu mohla oddálit klepání, ale takovému režimu se snažím tak jako tak vyhýbat.
Spíš bych měl obavy, že více oktanový beznin nebude tak kvalitní a „čerstvý“ , kvůli obvykle nižší výtoči tohoto paliva u běžných benzinek.
A když už aditivum, tak se vyplatí dolívat zvlášť.
Když už jsme u toho benzinu – všimli jste si, jak silně je z motorového prostoru cítit při nastartování s otevřenou kapotou? Nebo to není obvyklé a věští nějaký problém?
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 14:30   Citovat  

JurajP napsal:
Aky benzin davate svojmu civicu? ... Sem-tam zajdem do Hainburgu na JETku (mam pocit, ze rakusaci maju lepsi benzin).

Do toho Hainburgu chod tak casto, ako len mozes...mal som moznost vidiet porovnanie motorov po odjazdeni 200tis. km. Jeden mal slovenske palivo a druhy rakuske. Ten slovensky vyzeral proti tomu druhemu tak ako by mal najazdene min. 2x vacsi pocet kilometrov cože cože ? . Rakuske paliva su neporovnatelne kvalitnejsie, tie slovenske maju vacsi podiel siry a ta nici motory...toto sice bolo uz dost rokov dozadu, ale pochybujem ze by sa technologia vyroby paliv u nas az tak zmenila...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 14:36   Citovat  

u nas vacsina cerpacich stanic berie benzin/naftu zo slovnaftu. myslim, ze rakuske cerpacky beru z OMV. ono asi aj dost zavisi od koncoveho predajcu, ktory benzin predava, ako ma zabezpecene nadrze proti presakovaniu vody atd, pridavanie vody. Myslim, ze v Rakusku ludia nie su taki ojebavaci a robia poctivo.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 14:52   Citovat  

Presne tak...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2016 , 14:52   Citovat  

JurajP napsal:

Podle testů paliv, které jsem četl, mi to přijde zbytečné. Osobně tankuju N95 (většinou Benzina) + VIF. Větší pokles spotřeby paliva jsem zatím nezaznamenal, ale tady jde hlavně o čistící schopnosti VIF.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina