Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dotaz ohledně škodní události
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
NoDicz je teď offline  NoDicz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2016 , 19:00   Citovat  

ne ne to sme si nerozuměli Úsměv myslel že to jsem četl o motoru sdi, že ma charakteristiku pro mě Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.11.2016 , 19:52   Citovat  

NoDicz napsal:
Tak od pojišťovny zatím žádný verdikt.... máte někdo zkušenosti jak dlouho se takové věci řeší?? Jinak začínám mít kacířské myšlenky že Hondu prodám, už jsem si jí za ty 3 roky užil a najezdil s ní bajočko 100 000km, a koupil si kvalitní říšké vozidlo značky VW, ale ne takové co ,,táhne vocpoda´´ ale SDI - řídím spíš pasivně, nikam nepospíchám, proto jsem s VTEC-E jezdil za 5-5,5l před montáží LPG.... ten motor má charakteristiku přesně pro mě Velmi šťastný jak se píše v jedné recenzi, když točíte 1500ot/min - ještě nejede, když točíte 3000ot/min začíná být slyšet a nejede a když točíte 4500ot/min řve a už nejede Velmi šťastný

V mém případě to trvalo 2-3 týdny. Pojišťovna Uniqa...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.11.2016 , 7:20   Citovat  

NoDicz napsal:
Tak od pojišťovny zatím žádný verdikt.... máte někdo zkušenosti jak dlouho se takové věci řeší??

Ze zákona má pojišťovna na vyřešení 3 měsíce od uplatnění nároku, pokud do té doby nerozhodne, má povinnost ti písemně sdělit důvod. Každopádně aukce trvá cca 10 dnů od zadání, pak kolem pár dnů výpočet obvyklé ceny a konečná likvidace. Aukce se zadává po prohlídce vozidla a měla by být doložena kopie VTP. Dá se to zvládnout cca do tři týdnů od registrace škody, ale záleží na tom, zda je právní základ škody v pořádku a doložil si požadované podklady. Právní základ je prokázaný v době, když pojištěný se zaviněním souhlasí, případně policie rozhodla hned na místě. Pokud PČR nerozhodla a dávají to z nějakého důvodu na rozhodnutí správnímu orgánu (alkohol, drogy, zranění, jízda bez ŘP atp.), záleží na pojišťovně, zda škodu proplatí bez KR, nebo bude čekat na konečné rozhodnutí. Mrk

Jelikož ti nabourala paní zaparkovaný auto a PČR ji identifikovala, tak tady není o PZ pochyb a neměl by tam být problém.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
dotaz ohledně škodní události
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina