Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 307 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2016 , 12:46   Citovat  

sandu_cz napsal:
Ahoj! Potrebuji poradit, protéká kapalina od servo, našel jsem i misto kde to je..znate v Praze nebo Praha-východ nekoho kdo by opravil za dobre penize? Fakt nechci jet na AutoJarov, oni maji neskutecne vysoke ceny.. Smutný.. doufam ze neni cele na vymenu, mozna nejake tesneni je potreba jen vymenit..

Fotky zde:
tudy odkaz
tudy odkaz - misto kde proteka
tudy odkaz - Zoom na misto kde protéká ten olej/kapalina

Rad bych potom servisoval auto nekde kde Hondam rozumeji, idealne i dieselove Honda

Diky vsem Úsměv

Sry obrázky mi nejdú v práci
Ak je to hadica, tak Hansaflex, za 500 kč...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
IGNOR je teď offline  IGNOR
PříspěvekZaslal: 20.11.2016 , 14:32   Citovat  

tudy odkaz

V tomto voze trůní oturbovaná 2.4 k24 od Honda
jinak sorry za offtopic
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2016 , 17:26   Citovat  

nějaký tip na vnitřní kloub spolujezdcovy poloosy u K24 (nebo aspoň na kameny)? jsou záměnné poloosy mezi 2.4 a 2.0?
   Návrat  
DaveMax je teď offline  DaveMax
PříspěvekZaslal: 20.11.2016 , 23:15   Citovat  

Jake tlumice byste doporucili dohromady s pruzinami Eibach Pro-Kit? Neco sportovnejsiho, co zaroven zachova dostatecny komfort na denni jezdeni.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mystic je teď offline  Mystic
PříspěvekZaslal: 20.11.2016 , 23:54   Citovat  

jakubM napsal:
nějaký tip na vnitřní kloub spolujezdcovy poloosy u K24 (nebo aspoň na kameny)? jsou záměnné poloosy mezi 2.4 a 2.0?

Ano pasuji z 2.0
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 7:06   Citovat  

DaveMax napsal:
Jake tlumice byste doporucili dohromady s pruzinami Eibach Pro-Kit? Neco sportovnejsiho, co zaroven zachova dostatecny komfort na denni jezdeni.

Myslím že sa dodávakú s Bilsteinom. Za tie prachy ale kúpiš i komplet OEM Showa podvozok, Made in Japan Mrk
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 10:55   Citovat  

Hosi, objednal jsem si z vrakoviste origo kridlo na sedana. Jakym zpuseb se montuje-lepi? Nikdy jsem to nedelal.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 12:50   Citovat  

Tomik napsal:
Hosi, objednal jsem si z vrakoviste origo kridlo na sedana. Jakym zpuseb se montuje-lepi? Nikdy jsem to nedelal.

Ak sa nemýlim, tak na spodnej stranu kufra sú predpripravené diery, na vnútornych vystužiach. Takže len ich prebehneš a prevŕtaš aj vonkajší plech a máš hotovo Úsměv

Pre istotu mi to niekto potvrďte
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 12:50   Citovat  

tak dneska odesel asi po 4 letech dodelavanej xenon , tak dumam co dal
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 13:12   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Odešel xenon je široký pojem. Pokud odešla výbojka,vyměň a jeď dál Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 13:16   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Marco_Lighting k vašim službám Úsměv Mám doma všetko čo treba
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 13:24   Citovat  

markos napsal:
Marco_Lighting k vašim službám Úsměv Mám doma všetko čo treba

je to dobrý Už by sis měl na tuto činnost udělat živnost. Tvé výzkumné variace čtu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 14:03   Citovat  

máte někdozkušenost s vnitřním kloubem poloosy značky Pascal?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 14:14   Citovat  

von-pivoj napsal:
je to dobrý Už by sis měl na tuto činnost udělat živnost. Tvé výzkumné variace čtu.

Rozmýšlal som. Ale ceny by šli dosť hore, a to si myslím že by nebolo zrovna ideálne pre cenovú politiku Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 15:33   Citovat  

jakubM napsal:
máte někdozkušenost s vnitřním kloubem poloosy značky Pascal?

Čakám na cenovú ponuku od "Raxles". Podľa amerických fór, väčšina aftermarket značiek stojí za .... akurát na tieto som čítal dobré referencie. Podobne ako sa píše na začiatku, takisto neodporúčajú repas.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 18:17   Citovat  

jakubM napsal:

Dej vědět, co vymyslíš. Nejspíše mě čeká to samé. Nemám ještě vyzkoumáno, na které straně je chyba, ale soudě podle toho, jak moc brutálně se třese při přidání plynu ve 100 km/h sedadlo spolujezdce, pokud je prázdné, to asi bude pod ním. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 19:21   Citovat  

Střelec napsal:
Dej vědět, co vymyslíš. Nejspíše mě čeká to samé. Nemám ještě vyzkoumáno, na které straně je chyba, ale soudě podle toho, jak moc brutálně se třese při přidání plynu ve 100 km/h sedadlo spolujezdce, pokud je prázdné, to asi bude pod ním. Úsměv

Môže to byť aj spodný čap.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 19:57   Citovat  

Kmóďa napsal:
Odešel xenon je široký pojem. Pokud odešla výbojka,vyměň a jeď dál Velmi šťastný
ns

no prave ze nevim co stim je nato jsem analfabet
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 20:04   Citovat  

markos napsal:
Môže to byť aj spodný čap.

taky mi trochu vibrovala sedačka spolujezdce... nevím jestli to dělal spodní čep, nebo poloosa, ale výsledek je takový: vyskočený čep, vytržená poloosa... takže mám objednanej origo čep (cca 2tis s DPH) a poloosu budu mít z vrakoviště (ite)..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 20:58   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ns

no prave ze nevim co stim je nato jsem analfabet

Výbojku vymeníš ľahko ako žiarovku. Ak nepojde, tak na 99,9% to je balast so štartérom (čínske to majú v kope, takže o to jednoduchšie to je diagnotikovať). Práca na 10 min...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2016 , 23:21   Citovat  

markos napsal:
Výbojku vymeníš ľahko ako žiarovku. Ak nepojde, tak na 99,9% to je balast so štartérom (čínske to majú v kope, takže o to jednoduchšie to je diagnotikovať). Práca na 10 min...

jo a pak budu mit vybojku a zas budu schane zvlas starter .. to fakt radeji koupit celou sadu a mam klid , jen jakou znacku ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 1:43   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jo a pak budu mit vybojku a zas budu schane zvlas starter .. to fakt radeji koupit celou sadu a mam klid , jen jakou znacku ..

Hyluxtek. Nečakaj však od číny že vydrží večne, to proste OEM nikdy nebude. Ale za tú cenu by som neriešil. Ak máš však HID v H1 parabole, tak je tam jedna značná chyba.

Výhoda hyluxu je, že aspoň ako tak dodržiavajú kvalitu, zatiaľ som nemal jedinu reklamáciu. A robia sa aj vo fukncii "quickstart", teda rýchlosť nábehu je rovnaká ako OEM balast. Niektoré neoriginálne balasty totižto sú s pomalým nábehom prúdu, takže to asi 20 sec svieti na modro, potom to nejak prejde cez bielu a do minuty na žltú, čo keď sa človek trocha ponáhľa absolútne naprd, duplom ked je napršané tak tá modrá je konec.

Výbojky H1 origo nezoženieš, všetko je čína, origo je iba D2S, čo je originákna pätica pre xenón. H1, H4 a pod vymyslelí čínania (pozor, existuje projektor MiniH1, ktorý používa výbojku H1 ale inak spĺňa všetky predpoklady pre orezanei svetla) pre HID.

Osobne som dal prednosť NHK. Oni to v malom nepredávajú, ale som s ich výrobkami spokojný.

Takže v skratke: môžeš kúpiť základnú čínu a máš to ako lotériu, môže ti to vydržať pol roka, alebo rok, alebo 4 alebo aj mesiac.
Alebo kúpiš "lepšejšiu" čínu, kde a dodržujú aspoň základné štandardy výroby a dá sa na to ako tak spoľahnúť.

Alebo OEM ale to už sme nikde ďaleko ďaleko finančne inde.

Inak zopár obrázkov k H1 výbojkám v H1 projektore A7G.

Pri fotke H1 HID, vytvára výbojka tieň presne v oblasti, kde potrebuješ najviac svetla, t.j. v strede cesty (pri použití žiarovky sa to nekoná, lebo je menšia). Tak naoko dá HID svetla, ale zasa to tieni tam, kde to najviac treba.

Neber tento príspevok ako moju propagáciu, skôr ako to, na čo som došol počas svojho skromného výskumu.

V svojom predch. A7G som mal základnú čínu, ale v originálnych xenón svetlách. V porovnaní so zníčenými halogénmi, to bol šok. Ten ma však čakal pri prechode na bixenón Úsměv Je to celé o tých sprostých peniazoch...

Z tých lacnješích značiek výbojok, skús pozrieť "Yeaky", prípadne celú sadu od nich. Okrajom som zachytil že to je použiteľné, ale netestoval som to nikdy...

H1halogen_1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
H1halogen_1.jpg, 28.01 kB

H1HID.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
H1HID.jpg, 20.54 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 12:19   Citovat  

jakubM napsal:
taky mi trochu vibrovala sedačka spolujezdce... nevím jestli to dělal spodní čep, nebo poloosa, ale výsledek je takový: vyskočený čep, vytržená poloosa... takže mám objednanej origo čep (cca 2tis s DPH) a poloosu budu mít z vrakoviště (ite)..

Taky se to řídilo jako parník? Tzn. musíš kroutit volantem jako blázen a při rychlejším a kratším pohybu prává/levá jede auto rovně?

Není tu někdo šikovnej z Prahy, kdo by byl ochotný mi rozhýbat ten zaseklý zadní brzdič? Můj dvorní mechanik z Plzně má bohužel zdravotní problémy a nemůže sloužit. Díky.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 16:04   Citovat  

Střelec napsal:
Taky se to řídilo jako parník? Tzn. musíš kroutit volantem jako blázen a při rychlejším a kratším pohybu prává/levá jede auto rovně?

Není tu někdo šikovnej z Prahy, kdo by byl ochotný mi rozhýbat ten zaseklý zadní brzdič? Můj dvorní mechanik z Plzně má bohužel zdravotní problémy a nemůže sloužit. Díky.

ne, řídilo se to úplně normálně...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 17:28   Citovat  

jakubM napsal:
ne, řídilo se to úplně normálně...

Tak to už jsem fakt zvědavej, co tam vyskočí všehno Velmi šťastný
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 23:15   Citovat  

Nemáte někdo zkušenost s výměnou pístků v zadních brzdičích? Mechanik mi při výměně kotoučů a destiček sdělil, že pístky jsou orezlé a že je potřeba je vyměnit, jinak hrozí, že se nebudou v brzdiči správně vracet a brzda pak může drhnout. Dají se sehnat origo nebo je k dostání pouze druhovýroba, popř. jaká druhovýroba za to stojí. Díky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 23:29   Citovat  

Crash86 napsal:
Nemáte někdo zkušenost s výměnou pístků v zadních brzdičích? Mechanik mi při výměně kotoučů a destiček sdělil, že pístky jsou orezlé a že je potřeba je vyměnit, jinak hrozí, že se nebudou v brzdiči správně vracet a brzda pak může drhnout. Dají se sehnat origo nebo je k dostání pouze druhovýroba, popř. jaká druhovýroba za to stojí. Díky.

Dával som Frenkit. Každý rok treba vždy premazať vodítka, robota na 2 hodiny...
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2016 , 23:42   Citovat  

markos napsal:
Dával som Frenkit. Každý rok treba vždy premazať vodítka, robota na 2 hodiny...

OK
   Návrat  
fredy8 je teď offline  fredy8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.11.2016 , 8:07   Citovat  

ahoj, budu měnit brzdovou kapalinu a tak by mě zajímalo kolik se jí tam vejde a jakou doporučíte?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2016 , 9:26   Citovat  

markos napsal:
Hyluxtek. Nečakaj však od číny že vydrží večne, to proste OEM nikdy nebude. Ale za tú cenu by som neriešil. Ak máš však HID v H1 parabole, tak je tam jedna značná chyba.

Výhoda hyluxu je, že aspoň ako tak dodržiavajú kvalitu, zatiaľ som nemal jedinu reklamáciu. A robia sa aj vo fukncii "quickstart", teda rýchlosť nábehu je rovnaká ako OEM balast. Niektoré neoriginálne balasty totižto sú s pomalým nábehom prúdu, takže to asi 20 sec svieti na modro, potom to nejak prejde cez bielu a do minuty na žltú, čo keď sa človek trocha ponáhľa absolútne naprd, duplom ked je napršané tak tá modrá je konec.

Výbojky H1 origo nezoženieš, všetko je čína, origo je iba D2S, čo je originákna pätica pre xenón. H1, H4 a pod vymyslelí čínania (pozor, existuje projektor MiniH1, ktorý používa výbojku H1 ale inak spĺňa všetky predpoklady pre orezanei svetla) pre HID.

Osobne som dal prednosť NHK. Oni to v malom nepredávajú, ale som s ich výrobkami spokojný.

Takže v skratke: môžeš kúpiť základnú čínu a máš to ako lotériu, môže ti to vydržať pol roka, alebo rok, alebo 4 alebo aj mesiac.
Alebo kúpiš "lepšejšiu" čínu, kde a dodržujú aspoň základné štandardy výroby a dá sa na to ako tak spoľahnúť.

Alebo OEM ale to už sme nikde ďaleko ďaleko finančne inde.

Inak zopár obrázkov k H1 výbojkám v H1 projektore A7G.

Pri fotke H1 HID, vytvára výbojka tieň presne v oblasti, kde potrebuješ najviac svetla, t.j. v strede cesty (pri použití žiarovky sa to nekoná, lebo je menšia). Tak naoko dá HID svetla, ale zasa to tieni tam, kde to najviac treba.

Neber tento príspevok ako moju propagáciu, skôr ako to, na čo som došol počas svojho skromného výskumu.

V svojom predch. A7G som mal základnú čínu, ale v originálnych xenón svetlách. V porovnaní so zníčenými halogénmi, to bol šok. Ten ma však čakal pri prechode na bixenón Úsměv Je to celé o tých sprostých peniazoch...

Z tých lacnješích značiek výbojok, skús pozrieť "Yeaky", prípadne celú sadu od nich. Okrajom som zachytil že to je použiteľné, ale netestoval som to nikdy...

ja to na veky ani nepotrebuji ,staci na par let , kdbych viedel ze tolik vydrzi naka osram nebo filips tak ji koupim .. akorat dakt to dneska vzbec neznam..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina